Επισκέπτης
Αν δεις τον Βρετανό τον Ντέιλυ(τρομερός ο τύπος πάντως) πως κουνιέται όταν περπατάει είναι σκέτη λιχουδιά.Μη μου ξαναμιλησεις.
Παλιο ντιντη μπαλαρινα.
Εχεις και αφισα του Louganis στο δωματιο σου;
Αν δεις τον Βρετανό τον Ντέιλυ(τρομερός ο τύπος πάντως) πως κουνιέται όταν περπατάει είναι σκέτη λιχουδιά.Μη μου ξαναμιλησεις.
Παλιο ντιντη μπαλαρινα.
Εχεις και αφισα του Louganis στο δωματιο σου;
Τύπε ψέμματα του Σφε.λουγκανης?
τυπε λιθιν τι λεει ο σφε?
θα εκτεθεις δικε μου :S
Ηδη εκτεθηκες ανεπανορθωτα.Αν δεις τον Βρετανό τον Ντέιλυ(τρομερός ο τύπος πάντως) πως κουνιέται όταν περπατάει είναι σκέτη λιχουδιά.
Δίκιο έχεις. Και εγώ τον βρήκα πολύ καλύτερο ειδικά στον 3ο γύρο.Αδικια στα 49 κιλα. Ο Ταυλανδος ηταν πολυ καλυτερος και ηταν καλος στα ποδια.
Tου χρόνου τέτοιον καιρό με την καθοδήγηση τη δική σου και του ΣίΦου Αλεξίου,θα είμαι μια μυώδης φονική μηχανή.Ηδη εκτεθηκες ανεπανορθωτα.
Αμα σε δω να τρεχεις στις μυτες σαν ζαρκαδι, τοτε θα βεβαιωθω οτι εγινε το μοιραιο...
Τύπε ψέμματα του Σφε.
Εγώ τον Ioannis Melissanidis είχα αφίσα.
Daley λεν τον Βρετανό,σόρρυ btw
Ο καλυτερος αγωνας μεχρι στιγμης. Ειδικαι ο 3ος γυρος ηταν γαματος.
Ο Κουβανος το πηρε στα 64 κιλα και [size=16pt]χωρις ντοπα[/size]...
Αυτος ο Ουκρανος πολυ σφιγμενος στους ωμους.
Λες τα παιδια του Καστρο να τα "προσεχουν" σαν τα παιδια απο το θαυμαστο κοσμο του ΝΒΑ;το "χωρίς ντόπα" πώς το κατάλαβες;
Ετσι μπραβο. Δες ανδρικα αθληματα. Οχι σαν τις τιτικες του site...Δίκιο έχεις. Και εγώ τον βρήκα πολύ καλύτερο ειδικά στον 3ο γύρο.
Το ματς της βραδιάς όμως είναι το τελευταίο στα ημιβαρέα Κλεμέντε Ρούσσα (2ος στο Πεκίνο) με Αλεξαντρ Οσύκ (Παγκόσιο πρωτ/τη πέρσυ). Πολύ καλοί και οι δύο.
Λες τα παιδια του Καστρο να τα "προσεχουν" σαν τα παιδια απο το θαυμαστο κοσμο του ΝΒΑ;
Ευκαιρια ζητανε για να τα βγαλουν στο τακο...
Δεν ξερω σε τι αθληματα συμμετεχουν και τι απαιτησεις εχουν τα αθληματα.α, από εκεί το συμπέρανες. οι Ιρανοί είναι κι αυτοί χωρίς ντόπα δηλαδή;
αρση βαρων κυριως τυπεΔεν ξερω σε τι αθληματα συμμετεχουν και τι απαιτησεις εχουν τα αθληματα.
Σε ορισμενα ξερω μονο...
Δεν ξερω σε τι αθληματα συμμετεχουν και τι απαιτησεις εχουν τα αθληματα.
Σε ορισμενα ξερω μονο...
σε ολα ντοπαρονται! Μεχρι και στη σκοποβολη βρεθηκε ντοπαρισμενος καποιος με... κολλυριο στα ματια!αρση βαρων κυριως τυπε
εκει ολοι ειναι ντοπε
Δεν ξερω σε τι αθληματα συμμετεχουν και τι απαιτησεις εχουν τα αθληματα.
Σε ορισμενα ξερω μονο...
σε ολα ντοπαρονται! Μεχρι και στη σκοποβολη βρεθηκε ντοπαρισμενος καποιος με... κολλυριο στα ματια!
Ναι η ιππασία (αλλά εκεί ντοπάρονται τα άλογα)!υπάρχει άθλημα στο οποίο δεν παίζει ντόπα;
Επειδη οτι θες καταλαβαινεις, δε το συνεχιζω.από όσο κατάλαβα, πιστεύεις ότι ντοπάρονται μόνο οι αμερικάνοι και οι φίλοι τους. όλοι οι υπόλοιποι φοβούνται μην τους βγάλουν στον τάκο
και στην πρεφα δεν πρεπει να πεφτει ντοπαΝαι η ιππασία (αλλά εκεί ντοπάρονται τα άλογα)!