1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι τραβατε κι εσεις τα πλουσιόπαιδα όμως ε?
διάβασμα, δουλειά και φορολογία.
όση τα κομματόσκυλα δε θα ρίξετε σε 2 ζωές.
τι τραβατε κι εσεις τα πλουσιόπαιδα όμως ε?
Καλό αυτό.
Δεν υπάρχουν δικοί μου και δικοί σου.
Αν πας στο συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών και τους ακούσεις δεν ξέρεις ποιός ανήκει σε ποιά πολιτική παράταξη.
Η διαφθορά είναι τέτοια που διαπερνάει όλα τα κόμματα και όλες τις παρατάξεις. Όλοι μαζί δουλεύουν και τρώνε.
Τώρα για δικαστήρια. Τα ξέρουμε και αυτά και πόσο χρόνο κάνει μία φορολογική υπόθεση να εκδικασθεί.
Αλλά και πόσο δεκτική είναι η κοινωνία να πάει κάποιος μέσα για φορολογικά αδικήματα.
Γι' αυτό η μόνη και τελευταία ελπίδα είναι το ΔΝΤ.
γαματα....το σκέφτηκα και γω....Μέχρι την επιβολή φπα κουτσα- στραβά τα κατάφερνα αν και νομίζω ότι με έκλεβα...
Τώρα μια χιλιαρικούμπα το χρόνο σε λογιστή για περιοδικές, εκκαθαριστικές, τήρηση βιβλίων και δηλώσεις.
Ρε μήπως με την απελευθέρωση να γίνουμε και λογιστές;
Εσυ μαναρι τι φορο πληρωνεις?
Επρεπε να ακουσω τη μαμα μου και να γινω συμβολαιογραφος.Μέχρι την επιβολή φπα κουτσα- στραβά τα κατάφερνα αν και νομίζω ότι με έκλεβα...
Τώρα μια χιλιαρικούμπα το χρόνο σε λογιστή για περιοδικές, εκκαθαριστικές, τήρηση βιβλίων και δηλώσεις.
διάβασμα, δουλειά και φορολογία.
όση τα κομματόσκυλα δε θα ρίξετε σε 2 ζωές.
Επρεπε να ακουσω τη μαμα μου και να γινω συμβολαιογραφος.
Προλαβαινω ακομη βεβαια.
είπα πριν από καμιά 15ριά σελίδες για δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίεςΚαταργείς την εντοπιότητα, τους αλλάζεις κάθε 2-3 χρόνια μέρος με μεταθέσεις, ασκείς εσωτερικούς ελέγχους ή ελέγχους από ανεξάρτητες υπηρεσίες.Και κυρίως καταργείς τη μονιμότητα. Όλα γίνονται αδερφέ.
Αλλά θεωρητικά όλα αυτά. Το ψόφιο καρκινιασμένο κουφάρι τίποτα δε το σώζει πλέον. Η πιστοποίηση από το γιατρό μένει. Τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο δείχνουν γιατί το " περιεχόμενο" της έννοιας " Ελλάδα" δλδ ο μακάριος λαός που την κατοικεί και η κάθε μονάδα ξεχωριστά, σπάνε κάθε ρεκόρ.
Καλό αυτό.
Αν πας στο συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών και τους ακούσεις δεν ξέρεις ποιός ανήκει σε ποιά πολιτική παράταξη.
Η διαφθορά είναι τέτοια που διαπερνάει όλα τα κόμματα και όλες τις παρατάξεις. Όλοι μαζί δουλεύουν και τρώνε.
Τώρα για δικαστήρια. Τα ξέρουμε και αυτά και πόσο χρόνο κάνει μία φορολογική υπόθεση να εκδικασθεί.
Αλλά και πόσο δεκτική είναι η κοινωνία να πάει κάποιος μέσα για φορολογικά αδικήματα.
Μέχρι την επιβολή φπα κουτσα- στραβά τα κατάφερνα αν και νομίζω ότι με έκλεβα...
γι αυτο εγινα κομματοσκυλο, για να εχω τον χρόνο να ποσταρω στα μπουρδελα ολημερίς.
δεν ειμαι εγω για δουλεια και διάβασμα.
Σε κλέβουν. 300 Ευρώ το πολύ. Εάν βάλεις και στο Outlook 4 reminder για περιοδικές, 1 για εκκαθαριστική, 1 για λίστες προμηθευτών και πελατών και 1 για την δήλωση, με 50 ευρώ παίρνεις και την υπογραφή.
Πω πω καρφι....γι αυτο εγινα κομματοσκυλο, για να εχω τον χρόνο να ποσταρω στα μπουρδελα ολημερίς.
να μας σώσουνε οι ξένοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚαλό αυτό.
Τι λες βρε ανθρωπε?Σε κλέβουν. 300 Ευρώ το πολύ. Εάν βάλεις και στο Outlook 4 reminder για περιοδικές, 1 για εκκαθαριστική, 1 για λίστες προμηθευτών και πελατών και 1 για την δήλωση, με 50 ευρώ παίρνεις και την υπογραφή.
Πω πω καρφι....
τέτοιο;
Σε κλέβουν. 300 Ευρώ το πολύ. Εάν βάλεις και στο Outlook 4 reminder για περιοδικές, 1 για εκκαθαριστική, 1 για λίστες προμηθευτών και πελατών και 1 για την δήλωση, με 50 ευρώ παίρνεις και την υπογραφή.
εσύ το μέτρησες το iq του;εδώ ρε μαλάκα ο ερπετός με iq 200 ακομα υπερασπίζεται το φορολογικό σύστημα του παπακιστάνογλου.
περιμένεις κάτι καλύτερο απ τον 80άρη;
Αλλες τοσες ομως ειπαμε "ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΤΟΛΗ...ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ..."να μας σώσουνε οι ξένοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
επειδή αυτοί είναι ανίκανοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ποιοι; αυτοί που ακόμα και τώρα μας λένε πως τα κάνουνε όλα σωστά
αυτό μας λένε
η κοινωνία δεν είναι δεκτική σε φορολογικά εγκλήματα μεσιέ;;; καινούργιο είναι αυτό;;;;;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ";;
γι αυτο εγινα κομματοσκυλο, για να εχω τον χρόνο να ποσταρω στα μπουρδελα ολημερίς.
γιατι κονομάνε τρελά λεφτα απο αποδοχες κληρονομιας