Νέα

Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση (Μνημόνιο)....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλό αυτό.

Δεν υπάρχουν δικοί μου και δικοί σου.

Αν πας στο συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών και τους ακούσεις δεν ξέρεις ποιός ανήκει σε ποιά πολιτική παράταξη.

Η διαφθορά είναι τέτοια που διαπερνάει όλα τα κόμματα και όλες τις παρατάξεις. Όλοι μαζί δουλεύουν και τρώνε.

Τώρα για δικαστήρια. Τα ξέρουμε και αυτά και πόσο χρόνο κάνει μία φορολογική υπόθεση να εκδικασθεί.
Αλλά και πόσο δεκτική είναι η κοινωνία να πάει κάποιος μέσα για φορολογικά αδικήματα.

Γι' αυτό η μόνη και τελευταία ελπίδα είναι το ΔΝΤ.

Όταν λέω δικοί μου εννοώ της υπηρεσίας μου. ΣΔΟΕ μοε σκατοε irs όπως θες πες το.

Αλλά τα παρακάτω που λες ισχύουν.Αλλά για μια χώρα για μια στοιχειωδώς συγκροτημένη και συντεταγμένη ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Για αυτό σου λέω, δε χρειάζεται να ασχολείται κανείς με ένα ψόφιο κουφάρι και τα συστατικά του.  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μέχρι την επιβολή φπα κουτσα- στραβά τα κατάφερνα αν και νομίζω ότι με έκλεβα...
Τώρα μια χιλιαρικούμπα το χρόνο σε λογιστή για περιοδικές, εκκαθαριστικές, τήρηση βιβλίων και δηλώσεις.
Ρε μήπως με την απελευθέρωση να γίνουμε και λογιστές;
γαματα....το σκέφτηκα και γω....
αααααχαχχαχαχαχαχαχαχα αλλά δεν είναι στη λίστα που ανακοινώθηκε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Μέχρι την επιβολή φπα κουτσα- στραβά τα κατάφερνα αν και νομίζω ότι με έκλεβα...
Τώρα μια χιλιαρικούμπα το χρόνο σε λογιστή για περιοδικές, εκκαθαριστικές, τήρηση βιβλίων και δηλώσεις.
Επρεπε να ακουσω τη μαμα μου και να γινω συμβολαιογραφος.
Προλαβαινω ακομη βεβαια.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
διάβασμα, δουλειά και φορολογία.
όση τα κομματόσκυλα δε θα ρίξετε σε 2 ζωές.

γι αυτο εγινα κομματοσκυλο, για να εχω τον χρόνο να ποσταρω στα μπουρδελα ολημερίς.
δεν ειμαι εγω για δουλεια και διάβασμα.

Επρεπε να ακουσω τη μαμα μου και να γινω συμβολαιογραφος.
Προλαβαινω ακομη βεβαια.

γιατι κονομάνε τρελά λεφτα απο αποδοχες κληρονομιας  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταργείς την εντοπιότητα, τους αλλάζεις κάθε 2-3 χρόνια μέρος με μεταθέσεις, ασκείς εσωτερικούς ελέγχους ή ελέγχους από ανεξάρτητες υπηρεσίες.Και κυρίως καταργείς τη μονιμότητα. Όλα γίνονται αδερφέ.

Αλλά θεωρητικά όλα αυτά. Το ψόφιο καρκινιασμένο κουφάρι τίποτα δε το σώζει πλέον. Η πιστοποίηση από το γιατρό μένει. Τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο δείχνουν γιατί το " περιεχόμενο" της έννοιας " Ελλάδα" δλδ ο μακάριος λαός που την κατοικεί και η κάθε μονάδα ξεχωριστά, σπάνε κάθε ρεκόρ.
είπα πριν από καμιά 15ριά σελίδες για δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες
έφερα και για παράδειγμα τους διοικητές ΔΕΗ που πάνε κυριολεκτικά σπίτι τους και πληρώνονται κανονικά μόλις αλλάζει κυβέρνηση. Και πρόσεξε: δεν επανέρχονται άμα ξαναέρθει το ίδιο κόμμα, όχι. έρχονται καινούργιοι πάλι. Και οι τελευταίοι πάνε κι αυτοί στην ίδια υπηρεσία ξυσίματος
και ονόματα έχουμε άμα θέτε
και άλλους οργανισμούς έχουμε άμα θέτε
και ό,τι θέτε

αλλά αυτό που ξέρω πως δεν πρόκειται να γίνει, είναι να θέλει η κυβέρνηση να το αλλάξει αυτό όσα ονόματα και να μάθει
1. γιατί τα ξέρει
2. γιατί αυτό το έφτιαξαν οι ίδιοι έτσι

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλό αυτό.

Αν πας στο συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών και τους ακούσεις δεν ξέρεις ποιός ανήκει σε ποιά πολιτική παράταξη.

Η διαφθορά είναι τέτοια που διαπερνάει όλα τα κόμματα και όλες τις παρατάξεις. Όλοι μαζί δουλεύουν και τρώνε.

Τώρα για δικαστήρια. Τα ξέρουμε και αυτά και πόσο χρόνο κάνει μία φορολογική υπόθεση να εκδικασθεί.
Αλλά και πόσο δεκτική είναι η κοινωνία να πάει κάποιος μέσα για φορολογικά αδικήματα.

και προφανώς αυτό σας χαλάει τη σούπα  :uglystupid: γιατί θέλατε να τα φάτε μαζί  :uglystupid:

δε σφάξανε  :s&m_3:

Υ.Γ πες μας και ποιος τους έμαθε τα κόλπα  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν σου πει θα την κυνηγάς με μονόπετρο...

τέτοιο;

lithobolismos3.jpg

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Σε κλέβουν. 300 Ευρώ το πολύ. Εάν βάλεις και στο Outlook 4 reminder για περιοδικές, 1 για εκκαθαριστική, 1 για λίστες προμηθευτών και πελατών και 1 για την δήλωση, με 50 ευρώ παίρνεις και την υπογραφή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε κλέβουν. 300 Ευρώ το πολύ. Εάν βάλεις και στο Outlook 4 reminder για περιοδικές, 1 για εκκαθαριστική, 1 για λίστες προμηθευτών και πελατών και 1 για την δήλωση, με 50 ευρώ παίρνεις και την υπογραφή.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλό αυτό.

να μας σώσουνε οι ξένοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
επειδή αυτοί είναι ανίκανοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ποιοι; αυτοί που ακόμα και τώρα μας λένε πως τα κάνουνε όλα σωστά

αυτό μας λένε
η κοινωνία δεν είναι δεκτική σε φορολογικά εγκλήματα μεσιέ;;; καινούργιο είναι αυτό;;;;;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ";;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τι λες βρε ανθρωπε?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μόλις έφτιαξα το six pack μου για το καλοκαίρι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρέ θυμάμαι πότε είναι οι δηλώσεις...
Απλά έρχεται, του τα πετάω (αποδείξεις εσόδων και εξόδων) τα περνάει στα βιβλία, ετοιμάζει τις δηλώσεις και απλά υπογράφω...
Δεν θέλω καν να ασχολούμαι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδώ ρε μαλάκα ο ερπετός με iq 200 ακομα υπερασπίζεται το φορολογικό σύστημα του παπακιστάνογλου.

περιμένεις κάτι καλύτερο απ τον 80άρη;
εσύ το μέτρησες το iq του;
γιατί το ΠΑΣΟΚ με τα νούμερα χωλαίνει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
να μας σώσουνε οι ξένοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
επειδή αυτοί είναι ανίκανοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ποιοι; αυτοί που ακόμα και τώρα μας λένε πως τα κάνουνε όλα σωστά

αυτό μας λένε
η κοινωνία δεν είναι δεκτική σε φορολογικά εγκλήματα μεσιέ;;; καινούργιο είναι αυτό;;;;;
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ";;
Αλλες τοσες ομως ειπαμε "ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΤΟΛΗ...ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ..."

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γι αυτο εγινα κομματοσκυλο, για να εχω τον χρόνο να ποσταρω στα μπουρδελα ολημερίς.
δεν ειμαι εγω για δουλεια και διάβασμα.

γιατι κονομάνε τρελά λεφτα απο αποδοχες κληρονομιας  :2funny:

Άδειες γάμου τώρα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom