Νέα

Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση (Μνημόνιο)....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ουστ ρε τουρκοσποροι υπογιτες!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χάιντε μπρε εφέντημ να μου φύγει ο νταλκάς.

Πες με μπρε για τον Ερμπακάν!

Ερμπακάν??? που τον θυμήθηκες ρε αυτόν?? με την Αγια Σοφιά συνομίληκος είναι μπρε πασάκα μου.. συμμαθητές ήτανε παίζανε μαζί στο δημοτικό ...

αλλά μεγαλο εσέκ σικείμ ο τύπος.. .

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ουστ ρε τουρκοσποροι υπογιτες!!!!

Τι λες μπρε που σήκωσες και μπαϊράκι;

Που θα σου στήσουμε καραούλι μπρε στο δερβένι, εκεί δίπλα στην αλάνα και θα σου κάνουμε γιουρούσι και θα σε χώσουμε μέσα στο λαγούμι. Κοτζαμάν ασκέρι έχουμε!

Πάω να φάω κανένα γιαρμά τώρα!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σιλάνς εσύ απόγονε του Ιμπραήμ...

Κολοκοτρωνεικος σπορος λεβεντη μου,δεν πατησε Τουρκος στα χωρια μας (τι να κανει δηλαδη;;)

Ασφαλτος πηγε το 65 λεμε,δεν μας εβρισκε ο Θεος ο ιδιος

Πληκτρολογησε "Σπηλια του Πατραλια" να δεις ποια χωρια γλυτωσανε απο τον Μπραιμη και
γιατι δεν ειμαστε απογονοι του οπως λες...

Τουρκοσπορε του καμπου και του Εβρου..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κολοκοτρωνεικος σπορος λεβεντη μου,δεν πατησε Τουρκος στα χωρια μας (τι να κανει δηλαδη;;)

Ασφαλτος πηγε το 65 λεμε,δεν μας εβρισκε ο Θεος ο ιδιος

Πληκτρολογησε "Σπηλια του Πατραλια" να δεις ποια χωρια γλυτωσανε απο τον Μπραιμη και
γιατι δεν ειμαστε απογονοι του οπως λες...

Τουρκοσπορε του καμπου και του Εβρου..

όλο και κάποιοι συγγενείς θα είχανε ξεμείνει στον κάμπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απόγονε του Μπραίμη.. τουρκαλβανέ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και ειδικά στον Μωριά  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: και  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειπαμε ανιστοριτε υπογιτη

τους καμπισιους εγαμευσε,του οροπεδιου,της Καλαματας του Πυργου και τους Κορινθιους

Σε Μανη και στα ορεινα της Αρκαδιας,ουτε καν πατησεεεεεε
:birdman:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
όλο και κάποιοι συγγενείς θα είχανε ξεμείνει στον κάμπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απόγονε του Μπραίμη.. τουρκαλβανέ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρε μαλακιδες της υπογας
  ουτε Ιστορια δεν ξερετε
  Ποιοι Αλβανοι ρε στα ορεινα της Αρκαδιας;
  Πυργος-Κορινθος και Αργος λεμεεεεε πηγανε οι Αλβανοι του Μπουα
  Δεν πατησαν στα ορεινα,τι να καλλιεργησουν,κότσαλα;

κοτρωνια και πουρναρι,μονο για βοσκοτοπια,που στα δικα μας τα μερη τουλαχιστον τα
  κατειχαν ηδη οι Σερβοι του Δουσαν εξου και οι ονομασιες και τα τοπονυμια της περιοχης μας...

ασχετοιιιιιι αχχαχαχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 βρε μαλακιδες της υπογας
 ουτε Ιστορια δεν ξερετε

Σου 'ρχεται Αλέκος2!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  βρε μαλακιδες της υπογας
  ουτε Ιστορια δεν ξερετε
  Δεν πατησαν στα ορεινα,τι να καλλιεργησουν,κότσαλα;

κοτρωνια και πουρναρι,μονο για βοσκοτοπια,που στα δικα μας τα μερη τουλαχιστον τα
  κατειχαν ηδη οι Σερβοι του Δουσαν εξου και οι ονομασιες και τα τοπονυμια της περιοχης μας...

ασχετοιιιιιι αχχαχαχαχαχα

αστα απόγονε του Μπραίμη .. πήγα από τα μέρη σου πρίν ενάμιση χρόνο.. Βούτση και Μοναστηράκι.. έξω από το Βούτση ένας μαλάκας Αλβανός που οδηγούσε ένα αγροτικό (χωρίς δίπλωμα βεβαίως βεβαίως) με στούκαρε από το αντίθετο.. μείναμε και οι δύο και αυτός κατέβηκε και την κοπάνησε γαμώ την αλβανία του....

τα αυτοκίνητα και τα δύο νεκρά (χωρίς ψυγεία) στην μέση του δρόμου (τέλος πάντων ας το ονομάσουμε δρόμο)... περνάει ο παπάς (πήγαινε να κηδέψει τον μακαρίτη που πηγαίναμε να ξεπροβοδίσουμε και τον οποίο τελικά εγώ τον κήδεψα δια αλληλογραφίας) .. καβαλάω και πάω στο Βούτση να βρώ κανένα συνεργεί.. βρήκα τον Τέλη .. στο μεσοδιάστημα το αφεντικό (μεγάλη μούρη στο Βούτση, πρασινορουφιάνος, αδελφός γνωστού πράσινου δημοσιογράφου που τώρα παίζει στο Extra 3 και πρωτοξάδελφος του τροχαίου στα Τρόπαια) πήγε να πάρει το αμάξι και να την κοπανήσει (ήταν η κυρά εκεί και η πεθερά μου) αλλά τον πρόλαβα και τον άρχισα στο μπινελίκι... και μου λέει για μια στιγμή "Μην μου κολλάς εμένα κωλόπαιδο γιατί ξέρεις ποιός είναι ο αδελφός μου?".. τον κυνηγούσα με το στυλιάρι που έχω μέσα στ'αμάξι και είναι τυχερός γιατί ήρθε ο κουνιάδος μου και τον πήρε από τα χέρια μου.. και το πουσταριό ήθελε να κάνει δήλωση με συνυπευθυνότητα και ότι οδηγούσε αυτός το αμάξι..

μουνόπανο ολκής.. το ονομα του με πμ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αστα απόγονε του Μπραίμη .. πήγα από τα μέρη σου πρίν ενάμιση χρόνο.. Βούτση και Μοναστηράκι

μιας και το αναφερες,οι μονοι αλβανοι που εγκατασταθηκαν στα χωρια μας ειναι στο
Μοναστηρακι και στο Βελημαχι
εκει ειχαν τα εξοχικα τους οι Αλβανοι της φατριας του Αλη Φαρμακη
μουσουλμανοι απο του Λαλα,γνωστοι και ως Λαλαιοι...Ο Κολοκοτρωνης προεπαναστατικα
ειχε παρεες και μπεσες μαζι τους και σχεδιαζαν ενα δυαδικο προτεκτορατο Ελληνων και Αλβανων
και να ανεξαρτητοποιηθουν απο τον Σουλτανο και την Υψηλη Πυλη...μα τι στα διαλα
εγω θα σας τα λεω;;;
ανοιχτε τα στραβα σας,υπογιτες πατριωτες της συμφορας να διαβασετε και λιγο Ιστορια

Αλβανος σε τρακαρε;

καλα σου κανε :dancing:  

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μιας και το αναφερες,οι μονοι αλβανοι που εγκατασταθηκαν στα χωρια μας ειναι στο
Μοναστηρακι και στο Βελημαχι
εκει ειχαν τα εξοχικα τους οι Αλβανοι της φατριας του Αλη Φαρμακη
μουσουλμανοι απο του Λαλα,γνωστοι και ως Λαλαιοι...Ο Κολοκοτρωνης προεπαναστατικα
ειχε παρεες και μπεσες μαζι τους και σχεδιαζαν ενα δυαδικο προτεκτορατο Ελληνων και Αλβανων
και να ανεξαρτητοποιηθουν απο τον Σουλτανο και την Υψηλη Πυλη...μα τι στα διαλα
εγω θα σας τα λεω;;;
ανοιχτε τα στραβα σας,υπογιτες πατριωτες της συμφορας να διαβασετε και λιγο Ιστορια

Αλβανος σε τρακαρε;

καλα σου κανε :dancing:  

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα

του γαμισα όμως τα μπρίκια του σκατόπουστα.. έκανα δήλωση στην ασφάλεια με οδηγό που έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος και ακόμη τον τρέχουν τον πούστη (τον ιδιοκτήτη όχι τον αλβανό)... εμένα στα πελέ μου.. εταιρικό αυτοκίνητο με leasing Μικτή ασφάλεια .. το έφερε η οδική βοήθεια, χρέωσα το ταξί από το μοναστηράκι στην αθήνα, το πήγαν συνεργείο και μου το φέρανε στο γραφείο για να πάρουν το άλλο..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
του γαμισα όμως τα μπρίκια του σκατόπουστα.. έκανα δήλωση στην ασφάλεια με οδηγό που έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος και ακόμη τον τρέχουν τον πούστη (τον ιδιοκτήτη όχι τον αλβανό)... εμένα στα πελέ μου.. εταιρικό αυτοκίνητο με leasing Μικτή ασφάλεια .. το έφερε η οδική βοήθεια, χρέωσα το ταξί από το μοναστηράκι στην αθήνα, το πήγαν συνεργείο και μου το φέρανε στο γραφείο για να πάρουν το άλλο..

ο Αλβανος σου εφυγε στα κατσαβραχα και δεν προλαβες να τον τσακωσεις
  ο ιδιοκτητης θα "καθαρισει" ααααανννεεεετα,μην εχεις αμφιβολιες για αυτο

εσυ μπλεχτηκες και ετρεχες
  τουλαχιστον πηγες στην "ταβερνα του Αραπη" να δεις πως πρεπει να τρωγεται η προβατινα
  που μου εχεις μαθει στους παστουρμαδες και στους καβουρμαδες;

εμ δεν ρωτας...
  σε πιασανε κοτσο οι ασιδες

αχαχαχαχαχχαχαχαχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom