Νέα

Όλη η αλήθεια για την δανειακή σύμβαση (Μνημόνιο)....!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αγαπητε Πορνοπαπε πριν σας στειλουμε ολους εσας στα ξερονησια ξανα. Θα πρεπει να γινουμε εμεις κυριαρχη δυναμη στην δεξια. Για να γινει αυτο θα πρεπει να διαλυθει η βολικη για εσας ΝΔ...οποτε καλοδεχουμενη η οποια προσπαθεια της ΝΤΟΡΑΣ στην επιτευξη του στοχου...μεχρι να διαλυθει και αυτη..
Μαλιστα.
Ενα κομμα που μπηκε μολις για δευτερη φορα στη Βουλη, περιμενει να γινει το κυριαρχο στον χωρο.
Εδω παει το ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αγαπητε Πορνοπαπε πριν σας στειλουμε ολους εσας στα ξερονησια ξανα. Θα πρεπει να γινουμε εμεις κυριαρχη δυναμη στην δεξια. Για να γινει αυτο θα πρεπει να διαλυθει η βολικη για εσας ΝΔ...οποτε καλοδεχουμενη η οποια προσπαθεια της ΝΤΟΡΑΣ στην επιτευξη του στοχου...μεχρι να διαλυθει και αυτη..
:2funny: :2funny: :2funny:  τι αλλο εχω να διαβασω εδω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όχι φίλε.Εγώ στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΛΑΟΣ και στις προπροηγουμενες ΣΥΡΙΖΑ (ετσι μου ρθε τότε μεχρι που κατάλαβα τι ανθελληνικά σκουλήκια είναι).Στις επόμενες θα πάω τελειως στα άκρα και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.Για να πάρουν το μαθηματάκι τους πολλοί
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όχι φίλε.Εγώ στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΛΑΟΣ και στις προπροηγουμενες ΣΥΡΙΖΑ (ετσι μου ρθε τότε μεχρι που κατάλαβα τι ανθελληνικά σκουλήκια είναι).Στις επόμενες θα πάω τελειως στα άκρα και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.Για να πάρουν το μαθηματάκι τους πολλοί

Δεν υπαρχει κομμα αυτη τη στιγμη στην χωρα που να εχει σαφη σοβαρο και πολιτικο ιδεολογικο
προσανατολισμο... τα ειπα και στο αλλο θρεντ στον πορνοπαπο αλλα δεν λεει να καταλαβει.  ;)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μαλιστα.
Ενα κομμα που μπηκε μολις για δευτερη φορα στη Βουλη, περιμενει να γινει το κυριαρχο στον χωρο.
Εδω παει το ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ.

εαν θα πραγματοποιηθει αυτο ειναι αλλο θεμα...αλλα ο στοχος ειναι στοχος...και οι εβραιοι λεγανε επι 2000 χρονια "του χρονου στα ιεροσολυμα" και τους περναγανε για ηλιθιους αλλα τα καταφερανε...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει κομμα αυτη τη στιγμη στην χωρα που να εχει σαφη σοβαρο και πολιτικο ιδεολογικο
προσανατολισμο... τα ειπα και στο αλλο θρεντ στον πορνοπαπο αλλα δεν λεει να καταλαβει.  ;)

δεν θα μιλησω για ολο το πολιτικο σκηνικο διοτι εγω δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ και δεν θελω κιολας να μιλαω εαν οι ψυχοπαθεις εχουν σαφη ιδεολογια..εγω θα μιλησω για την δεξια...και θεωρω οτι μονοδρομος ειναι ο ΛΑ.Ο.Σ... το μονο κομμα που δεν λαικιζει και οι θεσεις του υοθετουνται απο την ΝΔ με το ΖΑΠΠΕΙΟ 2

[URL unfurl="true"]http://laos.infolabs.gr/videos/1305/ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΙΑ-ΣΟΥ-Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-20-5-11[/url]

Γιωργος Ζερβος (εκδοτης Ελευθερου): Mονο ο ΛΑ.Ο.Σ κανει αντιπολιτευση! (ας θυμιθουμε οτι ο ζερβος εκανε κριτικη για το μνημονιο σε ΛΑ.Ο.Σ)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ Η ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ δεν έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ ελλαδας γερμανίας.....

τα κωλοδάκτυλα το φόκους να τα γλέιψει και να τα βάλει στον κώλο του.

Μήπως δικά μας παιδια, πατριωτάκια ελληνόπουλα δε θέλουν το χριστοφοράκιο εδώ, γιατί θα λαλήσει ?  :rolleyes:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παραθετω καινουριο δικο μου κομμα που θα ηθελα για μια καλυτερη Ελλαδα.Πειτε μου την γνωμη σας αν θα ψηφιζατε...

1.Βασίλειος Μαρκεζίνης
2.ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
3.Βελοπουλος Κυριακος
4.Καπερναρος Βασιλειος
5.Καμμενος Πανος
6.Κασιματης Γεωργιος
7.Αδωνης Γεωργιαδης
8.Νοτης Σφακιαννακης
9.Προσθεστε αλλον σοβαρο που ξεχασα...Πατριωτη και Ελληναρα.

Επισκέπτης
Παραθετω καινουριο δικο μου κομμα που θα ηθελα για μια καλυτερη Ελλαδα.Πειτε μου την γνωμη σας αν θα ψηφιζατε...

1.Βασίλειος Μαρκεζίνης
2.ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
3.Βελοπουλος Κυριακος
4.Καπερναρος Βασιλειος
5.Καμμενος Πανος
6.Κασιματης Γεωργιος
7.Αδωνης Γεωργιαδης
8.Νοτης Σφακιαννακης
Πιο ασοβαρά κριτήρια για να πάμε μπροστά δεν βρήκες;

(ειδικά το δεύτερο).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως δικά μας παιδια, πατριωτάκια ελληνόπουλα δε θέλουν το χριστοφοράκιο εδώ, γιατί θα λαλήσει ?  :rolleyes:

αυτό είναι προφανές.
ο μέσος μαλάκας γιατί δεν επιβάλλει την έκδοση με τη συμπεριφορά του δεν καταλαβαίνω.
είμαι σίγουρος ότι ΕΑΝ κάνεις γκάλοπ η πλειοψηφία θα απαντήσει ότι δεν ξέρει πως δεν εχει αρνηθεί την εκδοση η γερμανία αλλά ότι ο τυπάς εχει απλά διαφύγει στο εξωτερικό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αυτό είναι προφανές.
ο μέσος μαλάκας γιατί δεν επιβάλλει την έκδοση με τη συμπεριφορά του δεν καταλαβαίνω.
είμαι σίγουρος ότι ΕΑΝ κάνεις γκάλοπ η πλειοψηφία θα απαντήσει ότι δεν ξέρει πως δεν εχει αρνηθεί την εκδοση η γερμανία αλλά ότι ο τυπάς εχει απλά διαφύγει στο εξωτερικό.

Oι Έλληνες περισσότερο δε θέλουν τον εν λόγω κύριο εδώ, παρά οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί στην τελική χέστηκαν αν υπήρχε πίεση από εδώ με σοβαρά επιχειρήματα θα τον έδιναν.

Και κάτι άλλο. Αναρωτήσου γιατί άραγε οι γερμανικές εταιρείες τόσο " εύκολα" παγιδεύουν τους έλληνες πολιτικούς και τα κόμματα. Είναι μόνο το λάδωμα ή... είναι και κάτι άλλο? Λάδωμα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε άλλη εταιρεία από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Μόνο οι ... γερμανοί έχουν σαν εθνικό σπορ το λάδωμα?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Αυτο πιστευω κι εγω.

Αλλα φαντάζομαι και το γελοιο σκηνικο, να εκδοθει ο Χριστοφοράκος και να παει στη μπουζου. Ο λαος θα χαιρεται που "τιμωρηθηκε ο υπευθυνος" και αυτοι που τα πηραν θα απολαμβανουν τον ηλιο στις παραλιες των νησιων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και κάτι άλλο. Αναρωτήσου γιατί άραγε οι γερμανικές εταιρείες τόσο " εύκολα" παγιδεύουν τους έλληνες πολιτικούς και τα κόμματα. Είναι μόνο το λάδωμα ή... είναι και κάτι άλλο? Λάδωμα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε άλλη εταιρεία από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Μόνο οι ... γερμανοί έχουν σαν εθνικό σπορ το λάδωμα?

όχι αγάπη αλλά είναι άλλο να λαδώνεις περνώντας τα μαύρα αφορολόγητα και άλλο να περνάς τελωνεία με βίζες και σφραγίδες......

ιτ ιζ α ντέντζερους γκέιμ όταν υπάρχουν μπορντερ κοντρόλς. και δεν εννοώ συνορικά αλλά εμπορικά.
κανε τις αναγωγες σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο πιστευω κι εγω.

Αλλα φαντάζομαι και το γελοιο σκηνικο, να εκδοθει ο Χριστοφοράκος και να παει στη μπουζου. Ο λαος θα χαιρεται που "τιμωρηθηκε ο υπευθυνος" και αυτοι που τα πηραν θα απολαμβανουν τον ηλιο στις παραλιες των νησιων.

δεν το κατάλαβες.
σημασία δεν έχει να εκδοθεί για να πάει στη μπουζού.
σημασία έχει να εκδοθεί για να αρχίσουν οι κατασχέσεις απο ξέπλυμα και παράνομες συμβάσεις....
ντου δε μαθ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν το κατάλαβες.
σημασία δεν έχει να εκδοθεί για να πάει στη μπουζού.
σημασία έχει να εκδοθεί για να αρχίσουν οι κατασχέσεις απο ξέπλυμα και παράνομες συμβάσεις....
ντου δε μαθ.

το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Ασχολουμαστε με τον Χριστοφορακο που δεν τον εχουμε και εχουμε γραμμενους αυτους που εχουμε (βλ. βουλευτες)
Στη δικη μου συνειδηση οιδευτεροι ειναι και σοβαροτεροι εγκληματίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Ασχολουμαστε με τον Χριστοφορακο που δεν τον εχουμε και εχουμε γραμμενους αυτους που εχουμε (βλ. βουλευτες)
Στη δικη μου συνειδηση οιδευτεροι ειναι και σοβαροτεροι εγκληματίες.
για να βάλεις έναν εγκληματία φυλακή πρέπει πρώτα να κελαηδήσουν κάποια τσιράκια.

όσο τα τσιράκια τη σκαπουλάρουν θα τη σκαπουλάρει και ο μεγαλοαπατεώνας.
καμμιά μαφία δεν εξαρθρώθηκε απ το κεφάλι........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτο πιστευω κι εγω.

Καλα μην ορκιζεσαι  :grin:
με τοσο μιλητο για την παρτη τους
μαλλον θα εχουν πνιγει στον λοξυγκα 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω τασσομαι ουδετερος παντως.
Δεν μπαινω στο τρυπακι να τους κυνηγησω.
Βρηκαν μια κερκοπορτα την ανοιξαν και τα εφαγαν
ο καθενας στην θεση τους θα εκανε το ιδιο εκτος απο απειροελαχιστους.  :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

1.Βασίλειος Μαρκεζίνης
2.ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
3.Βελοπουλος Κυριακος
4.Καπερναρος Βασιλειος
5.Καμμενος Πανος
6.Κασιματης Γεωργιος
7.Αδωνης Γεωργιαδης
8.Νοτης Σφακιαννακης

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

1.Βασίλειος Μαρκεζίνης
2.ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
3.Βελοπουλος Κυριακος
4.Καπερναρος Βασιλειος
5.Καμμενος Πανος
6.Κασιματης Γεωργιος
7.Αδωνης Γεωργιαδης
8.Νοτης Σφακιαννακης

αυτοί είναι χειρότεροι και από Πασοκτσήδες!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom