Τσ τσ τσ τσ ...λάσπη και μονο λάσπη.σε γνωριζουν και οι πετρες σου εχουν φτιαξει φακελο τι κουμασι εισαι
Οι φακελοι καηκαν πριν 35 χρονια.
Ασε ρε να γαμησουμε ιγκόγνιτο
Τσ τσ τσ τσ ...λάσπη και μονο λάσπη.σε γνωριζουν και οι πετρες σου εχουν φτιαξει φακελο τι κουμασι εισαι
σπερνω κουκια, τι κανεις?oxi kamia sxesh.... h kathariotita einai to basikotero !
Την Συναντησα πριν κανα μηνα , κοντη, μετριο σωμα με ελαφρα παραπανω κιλα. Γενικα εμφανιση κατω του μετριου.Δύο κριτικές υπάρχουν εδώ η δικιά σου και του @Skf που είναι σχεδόν απέναντι μεταξύ τους όσο αφορά το σώμα και ηλικία (γιατί στο πρόγραμμα δεν αναφερθηκες).
Θα δούμε ποιος είναι πιο κοντά στην αλήθεια.
Έσι ακριβώς, συμφωνώ σε όλαΤην Συναντησα πριν κανα μηνα , κοντη, μετριο σωμα με ελαφρα παραπανω κιλα. Γενικα εμφανιση κατω του μετριου.
οσον αφορα το δια ταυτα για μενα ακυρο και μαυρο.
den ksero poios eisai alla lypame poy den perases kala sto rantevoy masΤην Συναντησα πριν κανα μηνα , κοντη, μετριο σωμα με ελαφρα παραπανω κιλα. Γενικα εμφανιση κατω του μετριου.
οσον αφορα το δια ταυτα για μενα ακυρο και μαυρο.
esy γιατι δεν ειπαμε να εισαι καλο παιδι μονο ερωτα λουλουδια και γλυκαΜια φορα, τις καλες εποχές, γαμουσα μια γνωστη μαμπιτισα στο bill και κατι καλοπαιδα της στελνανε μηνυματα και ζηταγανε πληροφοριες απ το γαμησι.
Την εχω ρε αυτη την κακη συνηθεια, μου αρεσει να συνεχεια. Διάλειμμα μόνο για να ανακτησει δυνάμεις ο παργαλάτσος μου.esy γιατι δεν ειπαμε να εισαι καλο παιδι μονο ερωτα λουλουδια και γλυκα
Ωραία μουνόχειλαden ksero poios eisai alla lypame poy den perases kala sto rantevoy mas
konth (grafo 1.60) metrio soma ( grafo 60 kila) oso gia thn emfanish nomizo pos o kathe enas exei diaoretika gousta ara einai ypokimeniko....
an theleis pes moy ti htan ayto poy den soy arese sto rantevoy mas oste na ginomai kaliterh giati ego pprospatho se kathe rantevoy moy na timao ta xrimata poy pairno kai an o pelaths einai katharos kai den me antimetopizei les kai den eimai anthropos
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
kalimera me proina moyskemata !!!!
Κρίμαedo yparxei ena prolima.....
epidi yparxoyn poloi me pcyxologika poy kleinoyn rantevoy kai den erxontai kai xano kai ton xrono mou kai xrimata sto taxi apofeygw tis makrines apostaseis me enan kainoyrgio pelati.... ektos kai an moy plhrvsei to taxi me thn karta toy!
Εσύ τρως τα καλύτερα και μεζέ δεν δίνεις ρε κουφάλαΤην εχω ρε αυτη την κακη συνηθεια, μου αρεσει να συνεχεια. Διάλειμμα μόνο για να ανακτησει δυνάμεις ο παργαλάτσος μου.
Τα λουλουδια και ο ερωτας μου φερνουν αλλεργια και τα γλυκα κανουν κακο
Με γλωσσοτρως παλιολαμόγιο.Εσύ τρως τα καλύτερα και μεζέ δεν δίνεις ρε κουφάλα
καλες δουλειες μαναρα μας!Ειμαι η Ολγα με υψος 1.64 και 60 κιλα
με μπλέ μάτια και σαρκώδη χείλη!
Φιλια και με γλωσσα αν μου το βγαλεις
Sex toys
Striptease
Μασαζ
Golden shower (δίνω)
Δεχομαι και παρτουζα !
Δεχομαι ζευγαρια!
Ειμαι ανεξαρτητη ... μαζι μου μιλας και εγω ερχομαι.
Το προγραμμα μου διαρκεί μια γεματη ωρα με δυο εκτονώσεις και παω σε Bill Hotel - Prive Hotel-- EXIS Hotel
Για ξενοδοχειο εκτος περιοχης μου με χρεωση ταξι.
* 1 ώρα εως 2 φορές 80€ (+30 πρωκτικό)
* 1.5 ωρα εως 2 φορες 120€ (+30 πρωκτικό)
Επικοινωνία 6987513424
nai fysika ola ektos ta malia poy einai exte!Ωραία μουνόχειλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φυσικά βυζιά;
Εντωμεταξυ τα βυζιά ωραία αλλά τα σηκώνει γτ είναι πεσμένα πολύ..nai fysika ola ektos ta malia poy einai exte!
ta exeis dei apo konta kai exeis ayth thn apopsh?Εντωμεταξυ τα βυζιά ωραία αλλά τα σηκώνει γτ είναι πεσμένα πολύ..
Ο νόμος της βαρύτητας φίλε μου ...Εντωμεταξυ τα βυζιά ωραία αλλά τα σηκώνει γτ είναι πεσμένα πολύ..