Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ακόμα και τότε υπάρχει η λύση.....Οι μελατοι ετσι κι αλλιως δεν μπορουν να παραβιασουν κωλαρακι
Τελευταία τροποποίηση:
Ακόμα και τότε υπάρχει η λύση.....Οι μελατοι ετσι κι αλλιως δεν μπορουν να παραβιασουν κωλαρακι
Καταλληλος πελάτης. Ένα φιστικι με το ζορι και ουτε που θα το νιωσει.Εγώ αποτελώ εξαίρεση. Γέρος, κοντός, καράφλας, καχεκτικός και μικροψώλης.
Έτσι!Καταλληλος πελάτης. Ένα φιστικι με το ζορι και ουτε που θα το νιωσει.
Τετοιοι πελατες ειναι αγαπητοι στα κοριτσια
Απο το Ηνωμενο Βασιλειο εισαι?Ειμαι η Ολγα με υψος 1.64 και 60 κιλα
με μπλέ μάτια και σαρκώδη χείλη!
Φιλια και με γλωσσα αν μου το βγαλεις
Sex toys
Striptease
Μασαζ
Golden shower (δίνω)
Δεχομαι και παρτουζα !
Δεχομαι ζευγαρια!
Ειμαι ανεξαρτητη ... μαζι μου μιλας και εγω ερχομαι.
Το προγραμμα μου διαρκεί μια γεματη ωρα με δυο εκτονώσεις και παω σε Bill Hotel - Prive Hotel-- EXIS Hotel
Για ξενοδοχειο εκτος περιοχης μου με χρεωση ταξι.
* 1 ώρα εως 2 φορές 80€ (+30 πρωκτικό)
* 1.5 ωρα εως 2 φορες 120€ (+30 πρωκτικό)
Επικοινωνία 6987513424
ΤυχαίαΣεις με παραθέσατε όμως.
Ναι. Δευτεροξάδερφια με την Καμίλα Πάρκερ .Απο το Ηνωμενο Βασιλειο εισαι?
Ας το πιστέψουμεΤυχαία
Στις φωτό φαίνεται τουλάχιστον 1 δεκαετία νεότερη από ότι από κοντά. Και το 1.63 60 κιλά μου φαίνεται πολύ αισιόδοξο.Δηλαδή??? Τι βλέπουμε και τι θα μας έρθει???
κοπηκες απο τις εισαγωγικες δυστυχωςΕιμαι η Ολγα με υψος 1.64 και 60 κιλα
Πάει ο κώλος...Στις φωτό φαίνεται τουλάχιστον 1 δεκαετία νεότερη από ότι από κοντά. Και το 1.63 60 κιλά μου φαίνεται πολύ αισιόδοξο.
Απο το σόι των Mποουλς.Ναι. Δευτεροξάδερφια με την Καμίλα Πάρκερ .
Φίλη σου ή απλώς πετάχτηκες???Καλησπέρα,καλή εβδομάδα,και καλό μήνα!!!!!!
καλώς ήρθες κι ότι και αν θες κάτι εδώ είμαι!!!!!
Δεν έχω φίλες φίλους απλά ανθρώπινα το είπα όπως θα ήθελα να μου πουν (και μου είπαν ) κάποιοι και εμένα .Φίλη σου ή απλώς πετάχτηκες???
Βάλατε στο πρόγραμμα κώλο;Καλησπέρα,καλή εβδομάδα,και καλό μήνα!!!!!!
καλώς ήρθες κι ότι και αν θες κάτι εδώ είμαι!!!!!
Το ευχαριστιεται η παύσει θέατρο φιλιά δίνει με γλώσσα??Έχω ξανά γράψει παλιότερα για την Όλγα που έχω συναντήσει αρκετές φορές!
Το ύψος με τα κιλά που γράφει είναι πολύ κοντά όπως και η ηλικία... Κατά την γνώμη μου.
Δίκη μου εκτίμηση γύρω στα 65 κιλά οριακά ίσως 70 αν και δεν νομίζω και ηλικία 3-4 χρόνια μεγαλύτερη από ότι γράφει.
Τώρα τι να πώ άλλο?
Δεν νομίζω καμία να γράφει 29 και να είναι 29 .... παρόλα αυτά κάποιες φωτογραφίες της είναι πολύ πρόσφατες.
Το θέμα είναι ότι δεν κοροϊδεύει στο ραντεβού δεν ζητάει έξτρα και ότι συμφωνηθεί γίνεται όλα τα άλλα είναι για να κάνουμε κουβέντα.
Αυτά από εμένα και το σταματάω εδώ γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα με πουν κάποιοι προμοτορα
Σε εμένα και φιλιά με γλώσσα δίνει και χύνει ειδικά όταν την γλείφω.Το ευχαριστιεται η παύσει θέατρο φιλιά δίνει με γλώσσα??
Ειμαι η Ολγα με υψος 1.64 και 60 κιλα
με μπλέ μάτια και σαρκώδη χείλη!
Φιλια και με γλωσσα αν μου το βγαλεις
Sex toys
Striptease
Μασαζ
Golden shower (δίνω)
Δεχομαι και παρτουζα !
Δεχομαι ζευγαρια!
Ειμαι ανεξαρτητη ... μαζι μου μιλας και εγω ερχομαι.
Το προγραμμα μου διαρκεί μια γεματη ωρα με δυο εκτονώσεις και παω σε Bill Hotel - Prive Hotel-- EXIS Hotel
Για ξενοδοχειο εκτος περιοχης μου με χρεωση ταξι.
* 1 ώρα εως 2 φορές 80€ (+30 πρωκτικό)
* 1.5 ωρα εως 2 φορες 120€ (+30 πρωκτικό)
Επικοινωνία 6987513424
Έχουνε ένα κόλλημα να γράφουν λάθος UK αντί για το σωστό UA. Μην προσπαθήσεις να τους το εξηγήσεις είναι τηγανοκεφαλοι και δεν καταλαβαίνουν.Απο το Ηνωμενο Βασιλειο εισαι?