kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο Νικολάκης τρώει καλά!!!!
καλημερες....
καλημερες....
το 86.2% ψηφισε βυζια...
ναι, οκ, αρκει να την παρεις παρθενα, οχι οπως την πηρε ο αλλος..Κι όμως φίλε η Όλγα δεν είναι μόνο βυζιά, έχει το "πακέτο" στην εμφάνιση... Πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, κώλος, όλα εξαιρετικά... Για να μην αναφερθούμε στο νάζι της κ.τ.λπ. Για άντρες που ξέρουν να εκτιμήσουν πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα!
+1Κι όμως φίλε η Όλγα δεν είναι μόνο βυζιά, έχει το "πακέτο" στην εμφάνιση... Πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, κώλος, όλα εξαιρετικά... Για να μην αναφερθούμε στο νάζι της κ.τ.λπ. Για άντρες που ξέρουν να εκτιμήσουν πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα!
αμα δεν την δω απο κοντα τυπε μου ειμαι παντα δυσπιστος...δεν εχω λογους να αμφιβαλω,αλλα θα ηθελα να την τσεκαρω face to face...Κι όμως φίλε η Όλγα δεν είναι μόνο βυζιά, έχει το "πακέτο" στην εμφάνιση... Πρόσωπο, σώμα με πιασίματα, κώλος, όλα εξαιρετικά... Για να μην αναφερθούμε στο νάζι της κ.τ.λπ. Για άντρες που ξέρουν να εκτιμήσουν πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα!
αμα δεν την δω απο κοντα τυπε μου ειμαι παντα δυσπιστος...δεν εχω λογους να αμφιβαλω,αλλα θα ηθελα να την τσεκαρω face to face...
Τυχερός αυτός που την αρμέγει
Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑΣ