loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι..για να βγαλουνε δισκο...σε καμια πλατεια...Κάνανε έρανο και για τα παιδιά του fame story;
ναι..για να βγαλουνε δισκο...σε καμια πλατεια...Κάνανε έρανο και για τα παιδιά του fame story;
οχι η σαλατα μαλλον ε?!Ολγα φαρμακη-μπαζακη τι λετε τωρα......
Μπροστα της οι ρωσσσιδες,τσεχες,ουγγαρεζες δεν πιανουν μια.
πεστα δικέ μουΟλγα φαρμακη-μπαζακη τι λετε τωρα......
Μπροστα της οι ρωσσσιδες,τσεχες,ουγγαρεζες δεν πιανουν μια.
ε υπερβαλλω κ εγω αλλα κ εσυ δεν πας πισω.... χαχαχα
χα
κ εγω συμφωνω οτι κανετε θεες οτιδηποτε κυκλοφορει κ εμφανιζεται στα μινδια
αλλα οι συγκεκριμενες τουλαχιστον ξεπερνανε το μ.ο
δεν ειναι το απολυτο εμφανισιακα ουτε η μια ουτε η αλλη (γνωμη μου) αλλα δεν ειναι κ μεσος ορος χαχαχαχα να ειμεθα λιγουλακι αντικειμενικοι *P
εντολή απο τη N.A.S.AΠως "αφαιρέθηκε" μια προσφορά από τη δημοπρασία?
Πληρώνεις την διασημότητα καυτέ!Και η μπάιτ μπορεί να είναι πιο ωραία από όλες αυτές αλλά επειδή δεν είναι γνωστή ο laonikos της δίνει μέχρι 50 ευρώ!Δε λέω ότι εμφανισιακά είναι μπάζα...
Αυτό που λέω είναι γιατί ενώ είναι ίδιες περίπου, η μία πρέπει να κοστολογείται περισσότερο από την άλλη...
Αυτό το "παραπάνω" είναι εντελώς αέρας κοπανιστός...
ναι δεν χαλάω τη πιάτσα...Πληρώνεις την διασημότητα καυτέ!Και η μπάιτ μπορεί να είναι πιο ωραία από όλες αυτές αλλά επειδή δεν είναι γνωστή ο laonikos της δίνει μέχρι 50 ευρώ!
πεστα δικέ μου
πεστα γιατί δεν μας πιστεύουν!!!
Πληρώνεις την διασημότητα καυτέ!Και η μπάιτ μπορεί να είναι πιο ωραία από όλες αυτές αλλά επειδή δεν είναι γνωστή ο laonikos της δίνει μέχρι 50 ευρώ!
έβαλε μια καριόλα σιλικόνη και πρέπει να είναι ωραία...Αστους μωρε ειναι της μαζας δλδ ασχετοι.
Αμα σου λεει ο αλλος οτι ειναι ωραια η φαρμακη καταλαβαινεις............
xaxaxaΠληρώνεις την διασημότητα καυτέ!Και η μπάιτ μπορεί να είναι πιο ωραία από όλες αυτές αλλά επειδή δεν είναι γνωστή ο laonikos της δίνει μέχρι 50 ευρώ!
Δηλαδή μούφα κι αέρας κοπανιστός...
Ps: Ποιά μπάιτ; Η μουσταλευριά;
Επισης ξερετε ποσες χιλιαδες ρωσσιδες κλπ κλπ θα μπορουσαν ανετα να παρουν τα playmate εδω και το σταρ Ελλας μαζι.
για να μην πούμε λετονές, εσθονές, λιθουανές και σκανδιναβες.Επισης ξερετε ποσες χιλιαδες ρωσσιδες κλπ κλπ θα μπορουσαν ανετα να παρουν τα playmate εδω και το σταρ Ελλας μαζι.
Επισης ξερετε ποσες χιλιαδες ρωσσιδες κλπ κλπ θα μπορουσαν ανετα να παρουν τα playmate εδω και το σταρ Ελλας μαζι.
xaxaxa
αυτο με τη δημοσιοτητα ειναι το πιο μεγαλο δηθεν εβερ μπαι δε γουει
σαν τις γκομενες που τρελαινονται για τον καθε διασημο που αμα ηταν ο ιδιος αυτος, ο γειτονας τους πχ ουτε θα γυρναγαν να τον κοιταξουν
πλυση εγκεφαλου μας κανουν *P