Νέα

Όλγα Φαρμάκη... Σε πλειστηριασμό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ακουσαμε κι αυτο...Η φαρμακη χαρακτηριζεται παρταλι απο πολλους....Ειμαι περιεργος να μαθω τι γαματε ρε΄σεις.... :headbang: :headbang:
3700 για δειπνο???Αν δε σερβιρεται γατακι στα καρβουνα δεν αξιζει.... :2funny: :2funny: ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το ακουσαμε κι αυτο...Η φαρμακη χαρακτηριζεται παρταλι απο πολλους....Ειμαι περιεργος να μαθω τι γαματε ρε΄σεις.... :headbang: :headbang:
3700 για δειπνο???Αν δε σερβιρεται γατακι στα καρβουνα δεν αξιζει.... :2funny: :2funny: ;)

Περιμπαρδόν αλλά όχι και 3700 το γατάκι της φαρμάκη... να ήταν γνωστή για τις υπηρεσίες της να τα δώσεις βρε παιδί μου, αλλά τώρα μην τρελαθούμε απλώς επειδή είναι μια ωραία γνωστή γκόμενα...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Περιμπαρδόν αλλά όχι και 3700 το γατάκι της φαρμάκη... να ήταν γνωστή για τις υπηρεσίες της να τα δώσεις βρε παιδί μου, αλλά τώρα μην τρελαθούμε απλώς επειδή είναι μια ωραία γνωστή γκόμενα...

όχι! με 2000 οκ! ούτε 10 λεπτά παραπάνω!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραια γκομενα...!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Just name the price..... :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ας πούμε οτι κάποιος τα δώσει τελικά.. Μπορεί να μου απαντήσει αυτός ο κάποιος ΤΙ ΣΚΑΤΑ θα κουβεντιάσει με ένα φουσκωμένο σιλικονάτο κοριτσάκι που θα χαχανίζει σαν χαζό?? Όταν μας λένε οτί είναι για δείπνο παραπέμπετε η κατάσταση σε κουβέντα!! Όχι σε κάτι πονηρό.. Ε λοιπόν εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ για να την γαμίσω δεν θα τα έδινα... Τα πηρά στο κρανίο μεσημεριάτικα.. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος.. Εμείς φταίμε που όταν βλέπουμε ένα ωραίο μουνί στο δρόμο αρχίζουμε τα σφυρίγματα.. Φυσικό δεν είναι μετά να καβαλήσουν καλάμι και στη συνέχεια και τις τσέπες μας?

Τα εχω πει και εγω πολλες φορες αλλα ποιος μας ακουει!Το χασαμε το παιχνιδι πια!Καποιοι "χαλασανε την πιατσα" που λεμε! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ας πούμε οτι κάποιος τα δώσει τελικά.. Μπορεί να μου απαντήσει αυτός ο κάποιος ΤΙ ΣΚΑΤΑ θα κουβεντιάσει με ένα φουσκωμένο σιλικονάτο κοριτσάκι που θα χαχανίζει σαν χαζό?? Όταν μας λένε οτί είναι για δείπνο παραπέμπετε η κατάσταση σε κουβέντα!! Όχι σε κάτι πονηρό.. Ε λοιπόν εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ για να την γαμίσω δεν θα τα έδινα... Τα πηρά στο κρανίο μεσημεριάτικα.. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος.. Εμείς φταίμε που όταν βλέπουμε ένα ωραίο μουνί στο δρόμο αρχίζουμε τα σφυρίγματα.. Φυσικό δεν είναι μετά να καβαλήσουν καλάμι και στη συνέχεια και τις τσέπες μας?
:thumbsup: :thumbsup: :cool2:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αντι για τραπεζωμα δεν γινετε να γινει καμια παρτουζα? να τσονταρουν και κανα 2-3 αλλοι και να μοιραστει η ζημια.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Oι ανθρωποι ειναι ασχετοι απο γυναικες.

Δεν πανε να πιασουν τις κατσικες οι κωλοβλαχοι....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Αφου μπορεις να βρεις με λιγοτερα λεφτα εξισου ομορφη και να περασεις καλυτερα.

Στο φιναλε τη βαφτιζεις και Φαρμακη και μετα εχεις να το λες... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom