sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
πρωηνγυναικακιπαλιοκαργιολα-σκαρτη-ψευτρα-τσοκαρο του σφε
πρωηνγυναικακιπαλιοκαργιολα-σκαρτη-ψευτρα-τσοκαρο του σφε
ναι αλλα δεν σου κρυβω οτι εχω μια ανησυχια με αυτα που εκανε ο καριολας στον φιλο μου τον σφετυπε μου φαινεται ο λαγουδακης την εχει καταβρει με τον σοφια
ταιριαστο ζευγαρι
τυπε λες?σουχει δειξει κατι περιεργο ο σοφιας?ναι αλλα δεν σου κρυβω οτι εχω μια ανησυχια με αυτα που εκανε ο καριολας στον φιλο μου τον σφε
εχω πιασει να στελνει κατι μηνυματα στο κινητο αλλα δεν ειμαι σιγουροςτυπε λες?σουχει δειξει κατι περιεργο ο σοφιας?
εγω προτεινω μερα χαρας και αργιας την μερα που ο σφε ποσταρε μετα απο σχεδον 2 μηνες απουσιας στο φορουμΠροτείνω σαν μέρα πένθους την μέρα που εγκατέλειψε ο Αντζελας τον Σφε.
:S :S :S
μηπως φταις και εσυ ομως;του μιλαγες ωραια και γλυκα;γιατι ο αχαχουχας εκτος απο παιδαρας ειναι και γλυκος και καλος ανθρωπος και ξερεις με κατι τετοια πεφτουν τα κοριτσιαΛαγουδακη, δε νομιζω ο Σοφιας να ειναι σκαρτος.
Απο την αλλη αμα εχεις δει κατι υποπτο, τσεκαρε την συμπεριφορα της με τον αχαχουχα και τον Ξενια.
Αυτοι οι δυο ξεμυαλισαν τον σκροφα τον Αντζελα...
Μηπως στέλνει σε διαγωνισμους για να κερδίσει?εχω πιασει να στελνει κατι μηνυματα στο κινητο αλλα δεν ειμαι σιγουρος
εγω προτεινω μερα χαρας και αργιας την μερα που ο σφε ποσταρε μετα απο σχεδον 2 μηνες απουσιας στο φορουμ
Ετσι οπως τα λες αυτος θα γαμήσει και μαςμηπως φταις και εσυ ομως;του μιλαγες ωραια και γλυκα;γιατι ο αχαχουχας εκτος απο παιδαρας ειναι και γλυκος και καλος ανθρωπος και ξερεις με κατι τετοια πεφτουν τα κοριτσια
εσενα δεν σου ξαναμιλαω....ξερεις γιατιΕτσι οπως τα λες αυτος θα γαμήσει και μας
Γιατι ρε?εσενα δεν σου ξαναμιλαω....ξερεις γιατι
Αδερφε, ημουνα αλλος ανθρωπος μαζι της. Μη κοιτας εδω περα που ειμαι σκατοψυχος με τις Ελλεηνιδες.μηπως φταις και εσυ ομως;του μιλαγες ωραια και γλυκα;γιατι ο αχαχουχας εκτος απο παιδαρας ειναι και γλυκος και καλος ανθρωπος και ξερεις με κατι τετοια πεφτουν τα κοριτσια
εγω φταιω που δεν τον εστειλα στον απολυτοΓιατι ρε?
Ετοιμη δουλειά σου εστειλα ανωμαλε!
και εμενα μου εκανε ασχημη εντυπωση αυτο...ενω εσυ με το κοριτσακι σου αψογοιΑδερφε, ημουνα αλλος ανθρωπος μαζι της. Μη κοιτας εδω περα που ειμαι σκατοψυχος με τις Ελλεηνιδες.
Με τον Αντζελα ειχα αναγεννηθει. Αγαπουσα τα μωρα, τα κουταβια, τις τουλιπες. Ημουν πολυ ρομαντικος και τρυφερος μαζι του.
Ο Αχαχουχας ειναι και λεφτας και σε καθε ευκαιρια το δειχνει στα κοριτσια.
Μονο σε φιλους ειναι σφιχτοκωλης. Δε θυμασαι το Πασχα στο εξοχικο σου που ηρθε χωρις να φερει τιποτα ο γυφτος;
Μη τον λες κοριτσακι, αλλα παλιοσακαφιορα.ενω εσυ με το κοριτσακι σου αψογοι