lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
με τον αχαχουχα,εχουνε παει πραγα
o ξενιας που ειναι?
o ξενιας που ειναι?
Το εχει το γυναικακι του μη σταξει και μη βρεξει...
Εσυ που μας ηξερες, το περιμενες ποτε αυτο απο τον Αντζελα;ελα ρε σφερδεκλε που εισουνα χαμενος 2 μηνες ρε καρναβαλι;με ρωταγαν και δεν ηξερα τι να πω,τους ειπα οτι αφησες εγκυο την αντζελα και ειχες τρεχαματα
δεν δινεις μια δευτερη ευκαιρια;κριμα ειναι,τοσα περασαμε ολοι μαζι,και ο σοφιας ειναι χαλια με αυτη την ιστοριαΕσυ που μας ηξερες, το περιμενες ποτε αυτο απο τον Αντζελα;
Με φερθηκε σκαρτα...
με τον αχαχουχα,εχουνε παει παργα
Ρε αδελεφε με παρατησε για τον πλουσιο και επιτυχημενο οδοντιατρο.δεν δινεις μια δευτερη ευκαιρια;κριμα ειναι,τοσα περασαμε ολοι μαζι,και ο σοφιας ειναι χαλια με αυτη την ιστορια
Αδελφε, δεν τον εχεις δει στο Ιθακη να παραγγελενει και δευτερο μπουκαλι κρασι για τον Ξενια του...φιξντ
δεν χαλαει λεφτα για ταξιδια ο μητσος
μονο για γκατζετς
Αδελφε, δεν τον εχεις δει στο Ιθακη να παραγγελενει και δευτερο μπουκαλι κρασι
Και βεβαια. Κατι Πασοκομματοσκυλα και αχαχουχες το κρατανε ανοιχτο.Ὑπάρχει ἀκόμη αὐτό;
Και βεβαια. Κατι Πασοκομματοσκυλα και αχαχουχες το κρατανε ανοιχτο.
Η εγκυμοσυνη ηταν faux.τυπε σφε με το παιδι σας τι θα γινει?
πως θα μεγαλωσει χωρις πατερα?
μεγαλη πουτανα ο αντζελας τυπε :SΗ εγκυμοσυνη ηταν faux.
Το εκανε για να της παρω οικογενειακο αμαξι.
"Μαγκες, δεν υπαρχει εμπιστοσυνη, τελος" Αορατος.
Και μου το ειχε πει ο Σοφιας του Λαγουδακη να τον προσεχω τον πουστη,μεγαλη πουτανα ο αντζελας τυπε :S
τυπε μου φαινεται ο λαγουδακης την εχει καταβρει με τον σοφιαΚαι μου το ειχε πει ο Σοφιας του Λαγουδακη να τον προσεχω τον πουστη,
αλλα εγω ημουν τυφλωμενος απο ερωτα τοτε.
Να δεις που τα ιδια θα εκανε και στους προηγουμενους γκομενους της...
Τυπε, να μη τους ματιασω, αλλα ο Λαγουδακης βρηκε το λιμανακι του.τυπε μου φαινεται ο λαγουδακης την εχει καταβρει με τον σοφια
ταιριαστο ζευγαρι
το πρωην γυναικακι του σφεΠοιος ειναι ο Αντζελας;