vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια μου ηρθαν κατι αναμνησεις σημερα το πρωι απο το παλιο καλο σιροκο και ειπα να ανοιξω ενα καινουριο θεμα για να μοιραστουμε τις αναμνησεις μας(οσοι απο εμας τις εχουμε).Αλλωστε ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου που πηγαινα σε στριπ σοου και ειχα παθει σοκ!ενιωθα ενα σκιρτημα,ενα αγχος,μια ανατριχιλα οταν με πλησιαζαν τα υπερμουνα που ειχαν εκει τοτε!ποιος θα ξεχασει την βραζιλιανα την πατριτσια που εδινε γλυφομουνι ακομη και οταν πηγε μετα στο μικρο αφροδιτη(η κομμωτρια η ξανθια),την ελενα την μελαχροινη με τον κωλο-πορτοκαλι(ολοστρογγυλος),την λουνα(τι απιστευτο μουνι και αυτο) ειναι αυτη που εκανε πριν 2-3 χρονια γυρα στα μαγαζια της συγγρου με εναν μαλακα και κανανε ενα σοου στην πιστα με οξυγονοκολληση!,την παμελα(μια ξανθια με κοντο μαλλι με μεγαλο τουρλωτο κωλο),την ολγα(ενα ρωσακι καταπληκτικο με κοντο σχετικα μελαχροινο μαλλι(το ειχε και πιο κοντο καποια στιγμη),την αλεξ την αμερικανα μεγιστη καυλα,ειχα χυσει με ενα μολις χορο μεσα απο τα παντελονια μου!!!!!!!και ποσες αλλες τρομερες μουναρες ειχε αυτο το μαγαζι,και το κυριοτερο προτερημα του ηταν τα λεγομενα ντου!που εκαναν καθε μια ωρα οι γκομενες ολες μαζι σηκωνοντουσαν απο τα τραπεζια πηγαιναν πανω στα καμαρινια και μετα κατεβαιναν μια μια απο τη σκαλα στη πιστα(σαν παρουσιαση),χορευαν για λιγο με εντονη μουσικη πανω στην πιστα και μετα γυρναγαν ολο το μαγαζι για να κανουν χορους και τις εβλεπες και ζαλιζοσουνα!!!!!!!αχ τι εποχες!καμια σχεση oυτε με σημερινο gold!και απιστευτες μουναρες ειχε και τεραστιο μαγαζι και γαμω τους καναπεδες για πριβε(το παταρι ανοιξε αργοτερα για πριβε),απλα δεν παιζοταν φραπες και τετοια πραγματα!ανυπομονω να ακουσω και τις δικες σας αναμνησεις οπως και πληροφοριες σχετικα με καποιες κοπελες απο εκει,εννοω αν εχετε νεα τους για το που δουλευουν,που ζουν κλπ....