Νέα

Old Sirocco (1996-2000)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εμένα στα παπάρια μου....δεν τον έχω δει καν αυτόν τον κώλο....:)
Μετά απο τόσα χρόνια...ούτε ο χρηστίδης φαντάζομαι θα θέλει να τον δει....xaxaxaxa
δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασε...μιλαμε για μπετον αρμε....
αν και η αληθεια ειναι οτι πανε καμποσα χρονια.. :think: :think: :think: :think: :think:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
εννοειτα...με τον πιο στρογγυλο κωλο που εχω δει ποτε!ενα πλασμα απιστευτο..

αρχηγε νομιζω λεμε την ιδια !!! μπορεις να μου πεις κ αλλα για αυτη αν γνωριζεις !!! και με πμ αν δεν λεγονται εδω. θα σου ειμαι ευγνωμων!!!

ευχαριστω

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους,χθεσινοβραδυνη επισκεψη στο ανακαινισμενο ιδρυμα της συγγρου.Εισοδος 15 ευρω για δυο ποτα,χορος 10 ευρω σε καναπε πισω απο κατι κουρτινες,δεν εχει πριβε, φραπες δεν μου σερβιριστικε,σφηνακι 20 ευρω,εξαπλο 50 ευρω.Η πιστα ορθογωνιο παραλληλογραμο σχετικα μεγαλη με δυο σωληνες τεμαχια γυρω στα 15 ελαχιστες αξιζαν,ποτα καθαρα ξηροι καρποι φρεσκοι.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολους,χθεσινοβραδυνη επισκεψη στο ανακαινισμενο ιδρυμα της συγγρου.Εισοδος 15 ευρω για δυο ποτα,χορος 10 ευρω σε καναπε πισω απο κατι κουρτινες,δεν εχει πριβε, φραπες δεν μου σερβιριστικε,σφηνακι 20 ευρω,εξαπλο 50 ευρω.Η πιστα ορθογωνιο παραλληλογραμο σχετικα μεγαλη με δυο σωληνες τεμαχια γυρω στα 15 ελαχιστες αξιζαν,ποτα καθαρα ξηροι καρποι φρεσκοι.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αν ζητηθεί στριπρεπορτερ τώρα ξέρουν που θα τον βρουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom