Νέα

Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Βλέπω και εγώ τίτλο "Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη..."
Καμιά μαλακισμένη, λέω, θα άνοιξε κανένα θρεντ για να βρίσει τους άντρες ή να τιμωρήσει κανέναν...
Φευ! Ξέχασα πως υπάρχουν και άλλα γουρούνια...
:rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αγαπητε ΠΠ,την αληθεια θα την πω...Τους πικαρεις με την μουρη του Παπια,πραγματι...Ο οριτζιναλ Παπιας ομως θα τους εκανε να πετανε αφρους.

Για τα παιδακια που μπλεξαν την γραβατα με το σωβρακο τωρα...πουλακια μου,εγω δεν ειμαι υπερ της λειτουργιας καμερων παντου,καθε αλλο...Ειμαι υπερ του ξεμπροστιασματος ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΩΝ απο μπατσους εναντιον ΠΟΛΙΤΩΝ(οι μπατσοι δεν ειναι πολιτες,υπενθυμιζω):Κατι που δεν εχει να κανει με το ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ που σηματοδοτουν οι καμερες παντου.

Για οποιον δεν του κοβει να καταλαβει την διαφορα αναμεσα στα δυο-στο ξεμπροστιασμα εξουσιαστικων τραμπουκισμων και στο γενικευμενο ρουφιανεμα-ΛΥΠΑΜΑΙ αλλα δεν θα κατσω να κουραστω κιολας.

Ουτως η αλλως ο καθενας μας λιγο πολυ εχει κανει τις επιλογες του.

Ασφαλώς και δεν είναι πολίτες! Να στερηθούν πάραυτα όλα τα πολιτικά δικαιώματα που προβλέπει το σύνταγμα (κατασκευασμα διεφθαρμένων αστών ούτως ή άλλως) και να τους αναγνωριστεί στάτους στρατιωτικού στόχου εν καιρώ πολέμου για να μπορεί ο κάθε δημοκράτης να βγάζει τα απωθημένα του πάνω τους χωρίς καν να έχουν δικαιώματα να ανταποδώσουν...

Και που' σαι υπερποντικέ...Ή αποδέχεσαι την κάμερα ως μέσο καταγραφής της αλήθειας γενικώς ή όχι...Επιλεκτική εφαρμοφή για τις καφρίλες των μπάτσων και μόνο δε νοείται...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και που' σαι υπερποντικέ...Ή αποδέχεσαι την κάμερα ως μέσο καταγραφής της αλήθειας γενικώς ή όχι...Επιλεκτική εφαρμοφή για τις καφρίλες των μπάτσων και μόνο δε νοείται...
απο που κατεβηκες ρε φασιστακι!
αριστερη δημοκρατια λεμε!

Επισκέπτης
Οι αστυνομικοι ειναι ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ μας που θα βαδισουν μαζι μας οταν ξυπνησουν απο την ΤΑΞΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ τους και θα μας παραδωσουν τα κλειδια της βουλης οταν σκασει η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ για  μια ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ επανασταση ολων των ΕΛΛΗΝΩΝ ανεξαρτητως ιδεολογιας!Οσοι αναλωνεστε σε ανουσια βεντετα με τους μπατσους ειστε απλα ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ και προκαλειτε ΔΙΑΣΠΑΣΗ στο ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!!!Καμμενοι αναρχο-ΝΕΦΕΛΙΜ της γενιας των 700 ευρω που πλακωνονται με μπατσους των 700 ευρω και κλανουν ολοι μαζι τ'αρχιδια των εξουσιαστων,ΜΠΟΥΦΟΙ και οι μεν και οι δε :boobies: :boobies: :boobies:

Δυστυχώς, γιά τούς πιτσιρικάδες η "αναρχία" είναι κάτι λαιφστυλίστικο.Χέστηκε η Εξουσία από τήν μολότωφ πού θά πετάξει ο κάθε βαρεμένος.
Φαντάσου τί θά συνέβαινε άν η Εξουσία δέν ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ τούς μπάτσους σάν εξιλαστήρια θύματα.Είναι πολύ βολικό γιά τό σύστημα νά πετάει κάποιος μία μολότωφ ή να σπάζει μία βιτρίνα και τήν επόμενη μέρα να συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Οι μπάτσοι είναι η βαλβίδα εκτόνωσης τού συστήματος, όπως το ποδόσφαιρο, η Τζούλια κλπ.
Ενα επάγγελμα είναι όπως όλα τά άλλα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ειπα...το παιχνιδακι σας ειναι καλυτερο να μην εχει θεατες στις εξεδρες...Την"αποδοχη"που"διαγνωσκεις"ΔΕΝ θα σου την δωσω...

Και η θεση μου(η δικια μου τουλαχιστον)ΔΕΝ ειναι απολιτικ σε καμμια περιπτωση,αυτο μην κανεις οτι δεν το αντιλαμβανεσαι.

Φυσικά και ΔΕΝ είσαι απολιτίκ. Θέτεις όμως εαυτόν εκτός πολιτικού φάσματος και κοινοβουλίου με τη στάση σου.

Και σε ερωτώ ΞΑΝΑ:
Θεωρείς ότι οι ιδέες που πρεσβεύεις δεν έχουν θέση στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το Σύνταγμα; Είναι εκτός; Το παραβιάζουν; Είναι εκ βάθρων αντίθετες με τα μη αναθεωρήσιμα και θεμελιώδη άρθρα;
Δεν πιστεύεις ότι οι ιδέες σου και η συμμετοχή σου στο διάλογο θα κάνουν τα πράγματα καλύτερα;

Επισκέπτης
Φυσικά και ΔΕΝ είσαι απολιτίκ. Θέτεις όμως εαυτόν εκτός πολιτικού φάσματος και κοινοβουλίου με τη στάση σου.
Δεν καταλαβα...το πολιτικο φασμα ΑΡΧΙΖΕΙ και ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ στο κοινοβουλιο?

Η"Χρυση Αυγη"ας πουμε(φερνω ενα ΑΚΡΑΙΟ παραδειγμα)δεν δρα με ΠΟΛΙΤΙΚΑ κινητρα?Οι ΛΑΟτζηδες τραμπουκοι τις προαλλες στην Ερμου?
Εννοεις οτι απαξ και λεμε ΟΧΙ στις καμερες πα να πει οτι η ενδεχομενη καταγραφη των μπατσοκαφριλικιων δεν θα γινεται δεκτη σε Δικαστηριο ως αποδεικτικο μεσο?

No problem...απαξ και σωριαζονται κατω ΠΟΛΙΤΙΚΑ το τι θα γινει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ δεν με απασχολει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Αγαπητε ΠΠ,την αληθεια θα την πω...Τους πικαρεις με την μουρη του Παπια,πραγματι...Ο οριτζιναλ Παπιας ομως θα τους εκανε να πετανε αφρους.
Αυτό να λέγεται, και κρίμα που δεν είναι ο original εδώ.

Για τα παιδακια που μπλεξαν την γραβατα με το σωβρακο τωρα.......Ουτως η αλλως ο καθενας μας λιγο πολυ εχει κανει τις επιλογες του.
Γνώμη σου.
Γνώμη μου, τον Big Brother τον φοβούνται μόνο όσοι για δικούς τους λόγους θέλουν να κρύβονται.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τον Big Brother τον φοβούνται μόνο όσοι για δικούς τους λόγους θέλουν να κρύβονται.
το θέμα είναι ότι συνήθως αυτοί πο φωνάζουν είναι η γνωστή φάρα τσιριζεων-αναρχοαριστερών και Κουκουεδων βέβαια,που πολύ εύκολα όμως τον επικαλούνται όταν θέλουν να καταγγείλουν φάσεις ζαρντινέρας που-χού!
Τώρα εγώ φταίω να περσονιαστώ πάλι και να πω
ΧΟΥ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom