You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δεν λέμε οτι είσαι και στο τελευταίο στάδιο... Τότε δεν θα μιλούσαμε για χάπια αλλά για ζουρλομανδία!!!μολις γιρισα απο το βιρτθαλ ταξιδι μου ολεεεεεεεεεεεε!!!!!!!! το ριξα στο φιλοσοφικο διαβασμα του κλαο τσε κουνγκ ιντερνετ φουγκ οαλοοχααααααααα σε πιον να την πεσο τωρα!!!!!!????????? μακη να σου κανο καμια πλακα για τα κοντοσουβλια???????????? με το μπαρδον εεεε!!!!!!!!!!!!! ρολογααααααα τα χααπιααα μουυ!!!!!!!!!!!!!! και ελεγα να ανεβασο φοτο και ταξιδιοτικες οδηγιες αλλα αφου ο μεγας τρανοσ τιτανοτεραστιος μακροψολις τσαρος ειπε να μιν κανει κανενασ ταξιδιαααααααα το κοψα!!!!!!!!!!!!! ο αρχηγος μηλησε και μην πει κανενας καμια μαλακια για τον καθοδηγητη και υγετη μας για τι θα τον βγαλο χουντικο κουμουνιστη της λαοκρατικης δημοκρατιας του λος αντζελες προοοσσσοοοχηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ μου λεγε μια ουκρανη την κυριακη οτι ο χιτλερ εγραψε καπιο βιβλιο που μετα εγινε το ευαγγελιο τον ναζι στην φιλακη!!! με καπιον ρουντολφ χεσ ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕς ΚΑΛΟΥ ΕΕΕ ΡΕ ΜΟΡΦΟΜΕΝΕς ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕς ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!! ΟΠΙΟς ΓΥΡΝΑΕΙΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΤΙΟ !!!!!!!!!!! ΕΕΕΕ ??? ΕΕΕΕ??? ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟςςς ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙ ΛΑΘΟς ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕ Ο ΡΟΛΟΓΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο άλλος σε είχε ικανό να διακτινίζεσαι απο Μολδαβία...Ιμπιζα....
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τα μπάτζετ του ταξιδιού έχουν αναλυθεί πολλές φορές!!! Πέριληπτικά αναφέρω πως κανένας δεν μίλησε για κάτω απο 1000-1200 μινιμουμ, για να νιώσεις οτι πήγες!γιατί να μην πάμε δημητράκης?
εμείς που θέλουμε να κάνουμε ταξιδάκι τι φταίμε?
Μακάρι όλοι να βρεθούμε Ουκρανία το χειμώνα!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ταρομ 425 ευρο παρακευη δευτερα <ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΟΔΕΣΣΑ ΟΔΕΣΣΑ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΟΥ ΒΙΡΤΟΥΑΛ ΠΑΝΤΑ!!!!!>> !! δεν μου λες κανα μανδυα χαρμανι εχεις?? η θελης διαβατιριο ??? αλλα ασε ειπαμεεεε απαγορευτικο απο τον μεγα τιτανοτεραστιο ανηπερβλητο μακροψολη τσαρο ηγετηηη και προεδροοο ΠΡΟΣΟΧΧΗΗΗ!!!!!! οπππ με φοναζουν εφηγα εφηγα δεν θα προλαβο τα χαπια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν λέμε οτι είσαι και στο τελευταίο στάδιο... Τότε δεν θα μιλούσαμε για χάπια αλλά για ζουρλομανδία!!!
Ο άλλος σε είχε ικανό να διακτινίζεσαι απο Μολδαβία...Ιμπιζα....
Συνημμένα
για ποσο καιρο με γαμησια περνας με 1000 1200 ευρω?Τα μπάτζετ του ταξιδιού έχουν αναλυθεί πολλές φορές!!! Πέριληπτικά αναφέρω πως κανένας δεν μίλησε για κάτω απο 1000-1200 μινιμουμ, για να νιώσεις οτι πήγες!
Μακάρι όλοι να βρεθούμε Ουκρανία το χειμώνα!!!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Φίλε τα έχουμε πει πολλές φορές!!! Αν το πάρεις αλλιως και διαβάσεις απο την αρχή, εκτος του οτι αξίζει θα πάρεις όλες τις πληροφορίες για Ουκραίνα!για ποσο καιρο με γαμησια περνας με 1000 1200 ευρω?
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ουκρανία χειμώνα αποκλείεται. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάω Λευκορωσσία για κάτι κληρονομικά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος εδω μεσα εκτος απο μενα και τον Ιωσηφ (και τον Μακη που πηγαινει που και που) που να παει Ουκρανια φετος για Ρωσσια δεν το συζηταω καν.
Ας αφήσουμε αυτά και πες μας το κόμμα σου θα είναι εθνικοκεντρικό ή θα πρεσβεύει τις ιδέες του σεξουαλικού διεθνισμού ?
Αυτό το είπε πριν από 10 χρόνια περίπου και όσο περνάει ο καιρός δικαιώνεται όλο και πιο πολύ.ΥΓ2. Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη εάν δεν ανέφερα ότι και οι 8 αυτές εκπομπές θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από μια και μόνο ρήση του Νανόπουλου:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
5 λέξεις και καθάρισε ο άρχοντας.
Tα πειραματικά-παρατηρησιακά δεδομένα δείχνουν ότι η ολική ενέργεια του σύμπαντος είναι μηδέν.
Ο μηδενισμός της ολικής ενέργειας του σύμπαντος καθιστά προφανώς δυνατή την “εμφάνιση” του σύμπαντος από το “τίποτα”(αυτό είναι το κβαντικό κενό), χωρίς να παραβιάζεται η αρχή της διατήρησης της ενέργειας.
Τεράστια μορφή ο Νανόπουλος,διεθνώς καταξιωμένος εκεί όπου όλοι οι επιστήμονες αξιολογούνται κάθε χρόνο.
Και τα δικα μας κοπρόσκυλα πρύτανες δεν ήθελαν στην αρχή να τον κάνουν δεκτό και μέλος στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Για το μεγαλύτερο μυστήριο του σύμπαντος τη "Μαυρη Τρύπα" .....των Ουκρανο-Ρωσίδων τίποτα???Αυτό το είπε πριν από 10 χρόνια περίπου και όσο περνάει ο καιρός δικαιώνεται όλο και πιο πολύ.
Tα πειραματικά-παρατηρησιακά δεδομένα δείχνουν ότι η ολική ενέργεια του σύμπαντος είναι μηδέν.
Ο μηδενισμός της ολικής ενέργειας του σύμπαντος καθιστά προφανώς δυνατή την “εμφάνιση” του σύμπαντος από το “τίποτα”(αυτό είναι το κβαντικό κενό), χωρίς να παραβιάζεται η αρχή της διατήρησης της ενέργειας.
Τεράστια μορφή ο Νανόπουλος,διεθνώς καταξιωμένος εκεί όπου όλοι οι επιστήμονες αξιολογούνται κάθε χρόνο.
Και τα δικα μας κοπρόσκυλα πρύτανες δεν ήθελαν στην αρχή να τον κάνουν δεκτό και μέλος στα ελληνικά πανεπιστήμια.
Θα τα διαβάσω αύριο!!
Καλη(τρελή)νύχτα
Βέβαια.Για το μεγαλύτερο μυστήριο του σύμπαντος τη "Μαυρη Τρύπα" .....των Ουκρανο-Ρωσίδων τίποτα???
Θα τα διαβάσω αύριο!!
Καλη(τρελή)νύχτα
Πήγα σε ένα μπαράκι προχθές,απ'έξω παρκαρισμένες μόνο Porsche και Mercedes.Μέσα ήτανε 3 μουνάρες,φαινόταν από μακριά ότι ήταν Ουκρανές.Να πω την αλήθεια δίστασα να τις μιλήσω,μετά λέω τι στο διάολο...ο Ρολογάς τόσες και τόσες έχει καμακώσει και πηδήξει στο νησί του,ας δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου,ποιος ξέρει τι θα βγει στο τέλος.
Όλως παραδόξως άρχισαν και αυτές να μου μιλάνε και μάλιστα με πολύ καλή διάθεση και άνεση.Δώστου ποτά,δώστου σφηνάκια και για να μην τα πολυλογώ η νύχτα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού τις πήρα και τις τρεις!
Το πρωί αφού ξυπνήσαμε όλοι μαζί λέω κάτσε να τις ρωτήσω από περιέργεια γιατί είναι τόσο "εύκολες".Μου απαντάνε όλες μαζί με μια φωνή:"Μα είμαστε Ουκρανές,οι τελευταίες από το Ανατολικό Μπλοκ που δίνουμε εύκολα μουνί στους Έλληνες".
Πωπω σκέφτομαι,πόσο δίκιο είχε τελικά ο Ρολογάς!
Καλή σου Νύχτα.
nikolatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αιντε ρε ονειροπαρμενε,που σε παει κιολας η γκομενα,,δηλ ειναι κι αστερι εχει κ λεφτα κ περιμενει, εσενα το βλακοχοντρελα να σε παει κ με το αμαξι της ...ταρομ 425 ευρο παρακευη δευτερα <ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΟΔΕΣΣΑ ΟΔΕΣΣΑ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΟΥ ΒΙΡΤΟΥΑΛ ΠΑΝΤΑ!!!!!
αντε παπαρα..μας ταπρηξες.....
καλα λεει ο μεγιστος πορνος-δημητακης29..βαλε καμμια εφημεριδα στο πατωμα,κι ασε τις ντεβουσκες με τα τζιπ...
nikolatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βαλε φωτογραφιες ρε αν εχεις κοτσια..με σενα μεσα,,αλλα που να τις βρεις,,,μολις γιρισα απο το βιρτθαλ ταξιδι μου ολεεεεεεεεεεεε!!!!!!!! το ριξα στο φιλοσοφικο διαβασμα του κλαο τσε κουνγκ ιντερνετ φουγκ οαλοοχααααααααα σε πιον να την πεσο τωρα!!!!!!????????? μακη να σου κανο καμια πλακα για τα κοντοσουβλια???????????? με το μπαρδον εεεε!!!!!!!!!!!!! ρολογααααααα τα χααπιααα μουυ!!!!!!!!!!!!!! και ελεγα να ανεβασο φοτο και ταξιδιοτικες οδηγιες αλλα αφου ο μεγας τρανοσ τιτανοτεραστιος μακροψολις τσαρος ειπε να μιν κανει κανενασ ταξιδιαααααααα το κοψα!!!!!!!!!!!!! ο αρχηγος μηλησε και μην πει κανενας καμια μαλακια για τον καθοδηγητη και υγετη μας για τι θα τον βγαλο χουντικο κουμουνιστη της λαοκρατικης δημοκρατιας του λος αντζελες προοοσσσοοοχηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!Υ.Γ μου λεγε μια ουκρανη την κυριακη οτι ο χιτλερ εγραψε καπιο βιβλιο που μετα εγινε το ευαγγελιο τον ναζι στην φιλακη!!! με καπιον ρουντολφ χεσ ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕς ΚΑΛΟΥ ΕΕΕ ΡΕ ΜΟΡΦΟΜΕΝΕς ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕς ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!! ΟΠΙΟς ΓΥΡΝΑΕΙΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΤΙΟ !!!!!!!!!!! ΕΕΕΕ ??? ΕΕΕΕ??? ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟςςς ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙ ΛΑΘΟς ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕ Ο ΡΟΛΟΓΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μας φλομοσες στην μπαρουφα,,τρομπα
ApolloCreed
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά, γνωρίζει κανείς ΠΟΣΟ κοστιζει η Βίζα για Ελλάδα για μια Ουκρανή?????
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χα χα ρολογα σου την ειπε τωρα πρεπει να φας 2-3 ουκρανες και συ για να παρεις το αιμα σου πισω,η τουλαχιστον εικονικα ...να μας πεις εμας ετσι,λοιπον αφου δεν εχει ψωμι στην ροδο πανε στον θειο Τασο στην μολδαβια να σου κανει κανα ιδιαιτερο...Βέβαια.
Πήγα σε ένα μπαράκι προχθές,απ'έξω παρκαρισμένες μόνο Porsche και Mercedes.Μέσα ήτανε 3 μουνάρες,φαινόταν από μακριά ότι ήταν Ουκρανές.Να πω την αλήθεια δίστασα να τις μιλήσω,μετά λέω τι στο διάολο...ο Ρολογάς τόσες και τόσες έχει καμακώσει και πηδήξει στο νησί του,ας δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου,ποιος ξέρει τι θα βγει στο τέλος.
Όλως παραδόξως άρχισαν και αυτές να μου μιλάνε και μάλιστα με πολύ καλή διάθεση και άνεση.Δώστου ποτά,δώστου σφηνάκια και για να μην τα πολυλογώ η νύχτα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού τις πήρα και τις τρεις!
Το πρωί αφού ξυπνήσαμε όλοι μαζί λέω κάτσε να τις ρωτήσω από περιέργεια γιατί είναι τόσο "εύκολες".Μου απαντάνε όλες μαζί με μια φωνή:"Μα είμαστε Ουκρανές,οι τελευταίες από το Ανατολικό Μπλοκ που δίνουμε εύκολα μουνί στους Έλληνες".
Πωπω σκέφτομαι,πόσο δίκιο είχε τελικά ο Ρολογάς!
Καλή σου Νύχτα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσηφ αυτο ειναι το καινουργιο μου βιντεακι στα Εβρα'ι'κα παιζει και η γατα μου στο 1.33-1.58 Ελπιζω να σου αρεσει[youtube=425,350]AwdRyJl3lmM[/youtube] .Ο μονος που σιγουρα θα καταλαβει τι λεω ειναι ο Fidel
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Καλός λόγος να δώσει μουνί μια γκόμενα, αν συντρέχουν και όλα τα υπόλοιπα που έχετε πει(εμφάνηση,ηλικία,χρήμα):"Μα είμαστε Ουκρανές,οι τελευταίες από το Ανατολικό Μπλοκ που δίνουμε εύκολα μουνί στους Έλληνες".
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Για εικονικά γαμήσια και ταξίδια δεν μιλάω ποτέ! Το αποφεύγω όπως και ο φίλος Αρκανς τους κλώνους!!!Χα χα ρολογα σου την ειπε τωρα πρεπει να φας 2-3 ουκρανες και συ για να παρεις το αιμα σου πισω,η τουλαχιστον εικονικα ...να μας πεις εμας ετσι,λοιπον αφου δεν εχει ψωμι στην ροδο πανε στον θειο Τασο στην μολδαβια να σου κανει κανα ιδιαιτερο...
Ιδιαίτερα απο δημιόυργούς φανταστικών ιστοριών δεν δέχομαι! Και δεν είναι το ιδιαίτερο που χρειάζεται! Μουνιά ελευθερα να έρθουν διακοπές εδώ χρειάζεται....
Μόνο ζευγάρια και΄οικογέννειες έρχονται! Και οι Μουνοπαρέες πάνε αλλού...
Επισκέπτης
Παιδιά, γνωρίζει κανείς ΠΟΣΟ κοστιζει η Βίζα για Ελλάδα για μια Ουκρανή?????
Χμμμ πρωτη φορά στα λημερια τα δικά μου.
Αγαπητέ βλέπω ότι εισαι βιαστικός να πας να δώσεις αίμα...
Λοιπόν μονά-ζυγά η ουκρανίδα κερδίζει το ταξίδι απ'ότι βλέπω, εγώ εάν σου απαντήσω τι κερδεύω?