Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Καλα, αν παει μονος του τον βλεπω να γυρναει χωρις συκωτι ελλαδα
για το συκωτι δεν νομιζω να παθει τιποτα,αλλα ξυπολητος.... :grin:
ενδεχετε να επιστρεψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πεσμας ρε φιλε ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙΕΒΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, :think: εκτος αν εχεις καποιο σκοπο,πχ γαμο..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
για το συκωτι δεν νομιζω να παθει τιποτα,αλλα ξυπολητος.... :grin:
ενδεχετε να επιστρεψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πεσμας ρε φιλε ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΙΕΒΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ, :think: εκτος αν εχεις καποιο σκοπο,πχ γαμο..
Για να μεινει ζωντανος...ισως :2funny:

Επισκέπτης
Βασικά και οι τρεις αυτές εβραίογενείς θρησκείες είναι κοινώς για τον πούτσο θα έλεγα,τώρα το πως επικράτησαν είναι άλλη ιστορία.
Ο Βουδισμός με τους γουλί μοναχούς είναι κάπως καλύτερα αφού είναι περισσότερο "φιλοσοφία" παρά θρησκεία.
Όλοι τους όμως ανεξαιρέτως και από οποιαδήποτε θρήσκευμα και αν προέρχονται ήταν,είναι και θα είναι άθλιοι πλασιέδες μεταφυσικών ελπίδων και τίποτα παραπάνω.
Η ανθρωπότητα είχε την ευκαιρία της με τον Επίκουρο,τον πρώτο που μπόρεσε και καταπόντισε όλες αυτές τις γελοιότητες με επιχειρήματα αλλά δυστυχώς την έχασε.
Πίστεψε τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη και τα περί ψυχής και το κατάντημα το βλέπουμε ως και σήμερα.

Αγαπητέ καλές οι ανθρώπινες 5 αισθήσεις, καλός και ο Επίκουρος αλλά έχει αποδειχτεί επιστημονικώς εδώ και πολλά χρόνια ότι οι αισθησεις μας είναι ατελής και ο αντιληπτός κόσμος είναι διαμορφωμένος όχι διότι είναι πραγματικά έτσι αλλά διότι έτσι το επιβάλλει η ατέλεια των αισθησεών μας και η βραδύτητα επεξεργασίας στοιχείων του εγκεφάλου μας. Από την άλλη υπάρχουν πολλά τα οποία οι αισθησεις μας είναι παντελώς αδύνατες να συλλάβουν. Με μεγάλη μου χαρά πριν 10 χρόνια διεπίστωσα ότι δεν είναι όλα στραβά πνευματικώς στον τόπο μας και υπάρχουν τέτοιοι τιτάνες διανοήσεως οι οποίοι επέστρεψαν πάλι φέτος στην ΕΤ3 κάθε Δευτέρα 2330 περίπου.

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
giati τιν πενταλφα στην σημαια δεν την ιδες??????  αρχισε και η ευραικη κατηχηση!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα τα πουμε οταν γυρισο!!!!!!!!!!!  κανας παπας ρεεεεεεεεεεεεεε να κανειιι κανα αγιασμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
vamos....ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε?ισχυριζεσαι καποια αστεια πραγματα κ πας να την βγεις σε ατομα που αποδεδειγμενα εχουν προσφερει πολλα στο σαιτ κ τους απανταχου συντροφους,οπως ο δασκαλος μπλασκος κι ο πορνομεταναστης
εσυ πιος εισαι?Ο ΚΑΝΕΝΑΣ,,,,,,,αντε νισαφι πια με τον καθε ονειροπαρμενο,,, :jerking:

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
@@@giantis davarits κλπ
δειξε μας καποια ντοκουμεντα ,δηλ φωτογραφιες με γκομενες ΑΑΑ εθνικη οπως λες,οχι απο ιντερνετ οπως κανεις συνηθως κ κατεβαζεις φωτογραφιες,,,, :jerking:
δικες σου,,να φαινεσαι κι εσυ καπου σε μια δυο φωτογραφιες,,τι διαολο ,τοσες ΑΑΑ εθνικη ντεβουσκες εχεις φαει,,,,δεν εχεις 3,4 φωτογραφιες μαζι τους?? :2funny: :2funny: :2funny:
αλλιως σταματα να αερολογεις παιδακι μου,,,,πηγαινε κανα μεταξι να ξαλαφρωσεις κ λιγο,,ασε το πληκτρολογιο κ τα ονειρικα ταξιδια σε αλλες γαιες.... :2funny: :2funny: :2funny:

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Edit_ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝ ΔΕ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΑ? ΤΙ ΛΕΣ?

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας αγαπητοί  φίλοι  επειδή είμαι γνώστης του αποκρυφισμού και  ζητήθηκε η γνώμη μου με μια πρώτη ματιά  είναι πασιφανές  ότι στο βίντεο απεικονίζεται καθαρά η πενταλφα του λουσιφερ με τα δυο κέρατα που απεικονίζονται με της δυο ακτίνες της πενταλφας στην κορυφή  Η σημαία της Κορέας έχει μόνο μια ακτίνα στην κορυφή όπως καθαρά φαίνεται στης δυο φωτογραφίες όσον αφορά τα περιττώματά που καθαρά φαίνονται στην γραβάτα και μόνον μάλλον είναι διάθλαση του φωτός στο κάτοπτρο της κάμερας αν και πολλές φορές είναι επίκληση τον αγγέλων του φωτός που διαστρεβλώνουν πάντα την ορατή πραγματικότητα του Μύστη    τέλος είναι τουλάχιστον παιδιάστικο να μπερδεύεται τον ιουδαϊσμό με την απόκρυφη αρχαία γνώση
εις το επανιδείν
απορω ρε γιαντη πως καταφερες κι εγραψες χωρις λαθος,τεοια κατεβατα... :think:
τωρα παλι μαλ..ες γραφεις,αλλα εκλησομαι απο την σωστη ορθογραφια... :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ καλές οι ανθρώπινες 5 αισθήσεις, καλός και ο Επίκουρος αλλά έχει αποδειχτεί επιστημονικώς εδώ και πολλά χρόνια ότι οι αισθησεις μας είναι ατελής και ο αντιληπτός κόσμος είναι διαμορφωμένος όχι διότι είναι πραγματικά έτσι αλλά διότι έτσι το επιβάλλει η ατέλεια των αισθησεών μας και η βραδύτητα επεξεργασίας στοιχείων του εγκεφάλου μας. Από την άλλη υπάρχουν πολλά τα οποία οι αισθησεις μας είναι παντελώς αδύνατες να συλλάβουν. Με μεγάλη μου χαρά πριν 10 χρόνια διεπίστωσα ότι δεν είναι όλα στραβά πνευματικώς στον τόπο μας και υπάρχουν τέτοιοι τιτάνες διανοήσεως οι οποίοι επέστρεψαν πάλι φέτος στην ΕΤ3 κάθε Δευτέρα 2330 περίπου.
Αγαπητέ Ιωσήφ
τον Δανέζη,τον Σαββίδη και άλλους αξιόλογους τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια,πράγματι στην ET3 γίνεται αρκετά καλή δουλειά.
Το ότι ο κόσμος δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τον βλέπουμε αλλά απλά τον αντιλαμβανόμαστε έτσι λόγω των δικών μας αισθήσεων είναι γνωστό,όπως γνωστό και αποδεκτό πια είναι στην επιστημονική κοινότητα ότι στο σύμπαν μας υπάρχουν 10 η 11 διαστάσεις αλλά είναι "διπλωμένες" αντί των εμφανών 4 στις οποίες υπάρχουμε.
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν γιατί αποδεικνύονται από τα μαθηματικά μοντέλα που βγαίνουν οι λύσεις τους,πάνω σε αυτό ειδικά το κομμάτι ο δικός μας Νανόπουλος έχει παρουσιάσει πρόσφατα την θεωρία του για το Πολυσύμπαν η αλλιώς Πολλαπλά Σύμπαντα που βασίζεται στην Υπερσυμμετρία των Χορδών.
Αυτά φυσικά μπορεί να αλλάξουν η ακόμα και να αναιρεθούν σε ένα βαθμό σε κάποια χρόνια αλλά αυτό ακριβώς είναι και το μεγαλείο της επιστήμης.Δεν δέχεται "εξ αποκαλύψεως αλήθειες" όπως κάνουν οι κομπογιανίτες όλων των θρησκειών,αλλά εξελίσεται,διορθώνεται από μόνη της και έτσι συνεχώς προχωρά μπροστά ανοίγοντας καινούργιους δρόμους και παρουσιάζοντας νέα δεδομένα βασιζόμενη πάντα στον ορθολογισμό,το πείραμα και την επαλήθευση.
Ο Επίκουρος ήταν και πάλι ο πρώτος που μίλησε για την "τυχαιότητα" αυτού του κόσμου κάτι που είναι η αρχή της κβαντομηχανικής και ολοφάνερα αποδεδειγμένο στις μέρες μας.Ήταν αυτός που απελευθέρωσε το ανθρώπινο πνεύμα από τις δεισιδαιμονίες και τις προκαταληψήσεις  και το ανέβασε κυριολεκτικά στα ουράνια.
Ανάθεμα στα αλαφιασμένα πλήθη των χριστιανών που έκαψαν τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και χάθηκε μια για πάντα το τεράστιο έργο του "Περί Φύσεως" των 37 ολόκληρων τόμων.
Κλείνοντας θα ήθελα να σου πω το εξής(κλεμμένο είναι):
Να δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα από τη φύση, όχι την αλήθεια που φτιάχνει το μυαλό των ανθρώπων.

Επισκέπτης
Αγαπητέ Ιωσήφ
τον Δανέζη,τον Σαββίδη και άλλους αξιόλογους τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια,πράγματι στην ET3 γίνεται αρκετά καλή δουλειά.
Το ότι ο κόσμος δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τον βλέπουμε αλλά απλά τον αντιλαμβανόμαστε έτσι λόγω των δικών μας αισθήσεων είναι γνωστό,όπως γνωστό και αποδεκτό πια είναι στην επιστημονική κοινότητα ότι στο σύμπαν μας υπάρχουν 10 η 11 διαστάσεις αλλά είναι "διπλωμένες" αντί των εμφανών 4 στις οποίες υπάρχουμε.
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν γιατί αποδεικνύονται από τα μαθηματικά μοντέλα που βγαίνουν οι λύσεις τους,πάνω σε αυτό ειδικά το κομμάτι ο δικός μας Νανόπουλος έχει παρουσιάσει πρόσφατα την θεωρία του για το Πολυσύμπαν η αλλιώς Πολλαπλά Σύμπαντα που βασίζεται στην Υπερσυμμετρία των Χορδών.
Αυτά φυσικά μπορεί να αλλάξουν η ακόμα και να αναιρεθούν σε ένα βαθμό σε κάποια χρόνια αλλά αυτό ακριβώς είναι και το μεγαλείο της επιστήμης.Δεν δέχεται "εξ αποκαλύψεως αλήθειες" όπως κάνουν οι κομπογιανίτες όλων των θρησκειών,αλλά εξελίσεται,διορθώνεται από μόνη της και έτσι συνεχώς προχωρά μπροστά ανοίγοντας καινούργιους δρόμους και παρουσιάζοντας νέα δεδομένα βασιζόμενη πάντα στον ορθολογισμό,το πείραμα και την επαλήθευση.
Ο Επίκουρος ήταν και πάλι ο πρώτος που μίλησε για την "τυχαιότητα" αυτού του κόσμου κάτι που είναι η αρχή της κβαντομηχανικής και ολοφάνερα αποδεδειγμένο στις μέρες μας.Ήταν αυτός που απελευθέρωσε το ανθρώπινο πνεύμα από τις δεισιδαιμονίες και τις προκαταληψήσεις  και το ανέβασε κυριολεκτικά στα ουράνια.
Ανάθεμα στα αλαφιασμένα πλήθη των χριστιανών που έκαψαν τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και χάθηκε μια για πάντα το τεράστιο έργο του "Περί Φύσεως" των 37 ολόκληρων τόμων.
Κλείνοντας θα ήθελα να σου πω το εξής(κλεμμένο είναι):
Να δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα από τη φύση, όχι την αλήθεια που φτιάχνει το μυαλό των ανθρώπων.

Αγαπητέ τασο,
σαφώς και δεν διαφωνούμε νομίζω πουθενά, η προσωπική μου παρατηρησις έγκειτο ότι καλός ο ορθολογισμός του Επικούρου  αλλά σαφώς οι πληροφορίες που δεχόμεθα των 5 αισθησεων είναι παραμορφωμενες ή ατελείς και το μέγιστον βεβαίως ότι ο φυσικός θανατος δεν αποτελεί τέλος ούτε και  αρχή αλλά μάλλον συνεχεια ή οποία δεν γίνεται αντιληπτή. Χαίπομαι που είμαστε συνακροατε΄ς των θεοδοσίου-δανέζη, άδραξα την ευκαιρία να τους παρουσιάσω εδώ μπας και ξυπνήσει και κανας άλλος. Σαφώς η ΕΤ3 και το καναλι της Βουλής είναι σε θεματα γενικής παιδείας κρυφά σχολεία.
Καλημερα

nikolatzis

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δασκαλε χωρις καθολου  πλακα,σε ευχαριστουμε ,ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΣΠΕΚΤ,, :rockon: :rockon: :rockon:
@@@νταβαριτσ,αντε να πιεις καμμια κοκα κολα στο περιπτερο εξω απο το ιδρυμα,ξερεις εσυ,δεξια απο την εισοδο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δασκαλε χωρις καθολου  πλακα,σε ευχαριστουμε ,ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΣΠΕΚΤ,, :rockon: :rockon: :rockon:
@@@νταβαριτσ,αντε να πιεις καμμια κοκα κολα στο περιπτερο εξω απο το ιδρυμα,ξερεις εσυ,δεξια απο την εισοδο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Πριν 35 χρόνια το 1977 διάβασα την εξης ιστορία: περπατά κάποιος στο δρόμο βρίσκει ένα κεραμίδι και το θραύει με το χέρι του για να δείξει ότι είναι δυνατός. Περπατά κάποιος άλλος βρίσκει ένα κεραμίδι και το βάζει στην στέγη του. Εδώ στην ουκρανία το τοπίον είναι εξαιρετικά μονότονον. Μία απέραντος πεδιάδα που που και που διακόπτεται από κανα δάσος ή κανένα ποτάμι. Και η ζωή θα ήτο το ίδιο μονότονος εάν όλοι είμασταν το ίδιο.
Να'σαι καλά αγαπητέ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ τασο,
σαφώς και δεν διαφωνούμε νομίζω πουθενά, η προσωπική μου παρατηρησις έγκειτο ότι καλός ο ορθολογισμός του Επικούρου  αλλά σαφώς οι πληροφορίες που δεχόμεθα των 5 αισθησεων είναι παραμορφωμενες ή ατελείς και το μέγιστον βεβαίως ότι ο φυσικός θανατος δεν αποτελεί τέλος ούτε και  αρχή αλλά μάλλον συνεχεια ή οποία δεν γίνεται αντιληπτή. Χαίπομαι που είμαστε συνακροατε΄ς των θεοδοσίου-δανέζη, άδραξα την ευκαιρία να τους παρουσιάσω εδώ μπας και ξυπνήσει και κανας άλλος. Σαφώς η ΕΤ3 και το καναλι της Βουλής είναι σε θεματα γενικής παιδείας κρυφά σχολεία.
Καλημερα
Και εγώ νομίζω ότι συμφωνούμε σε πολλά αλλά σίγουρα διαφωνούμε στο ζήτημα του θανάτου που είναι και το κομβικό σημείο.Άποψη μου είναι ότι σαφώς και δεν υπάρχει κανενός είδους συνέχεια μετά από αυτόν με την έννοια της συνέχειας των βιωμάτων μας και της προσωπικότητας μας οπότε ποσώς μας ενδιαφέρει αν υπάρχει ένα άλλο "είδος συνέχειας".
Δεν μας αφορά και δεν πρέπει να μας φοβίζει η ανυπαρξία του μετά όπως δεν μας απασχολεί η ανυπαρξία του πρίν.
Δράττω λοιπόν και εγώ την ευκαιρία να βάλω ολόκληρη μια ομιλία του Λιαντίνη επί του θέματος.

Χαίρομαι πραγματικά για την συζήτηση που έχουμε γιατί από μια συνομιλία(έστω και με την μορφή μηνυμάτων)με αντιθέσεις πάντα προκύπτει κάτι επικοδομητικό για όλους.
Την καλησπέρα μου

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.499
Πόντοι
216
Τελικα απο ανατολικο μπλοκ, μονο το τοπικ της Ουκρανιας κινειται...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το πληκτρολογιο ειναι αγορασμενο στην οντεσα μαλλον και για αυτο κανει λαθη,τωρα παιρνει νεο ταμπλετ με αυτοματο γραψιμο,και το προβλημα θα λυθει!!! :rockon: :rockon: :rockon:
καλος την μπαταρισμενη βληματοφορα του δημου νεας γυφταριονας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα βγηκε τετιο εργαλιω και δεν μου του πες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γεια σας αγαπητοί  φίλοι  επειδή είμαι γνώστης του αποκρυφισμού και  ζητήθηκε η γνώμη μου με μια πρώτη ματιά  είναι πασιφανές  ότι στο βίντεο απεικονίζεται καθαρά η πενταλφα του λουσιφερ με τα δυο κέρατα που απεικονίζονται με της δυο ακτίνες της πενταλφας στην κορυφή  Η σημαία της Κορέας έχει μόνο μια ακτίνα στην κορυφή όπως καθαρά φαίνεται στης δυο φωτογραφίες όσον αφορά τα περιττώματά που καθαρά φαίνονται στην γραβάτα και μόνον μάλλον είναι διάθλαση του φωτός στο κάτοπτρο της κάμερας αν και πολλές φορές είναι επίκληση τον αγγέλων του φωτός που διαστρεβλώνουν πάντα την ορατή πραγματικότητα του Μύστη    τέλος είναι τουλάχιστον παιδιάστικο να μπερδεύεται τον ιουδαϊσμό με την απόκρυφη αρχαία γνώση
εις το επανιδείν
 οπαα μεγαλεεεε το καψεςςςςς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μου λες τα τσιπουρα στην ελλαδα ειναι με ανεβασμενα οκτανια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τι λες ρε βουρλο!!!!!!!!!!! κανουμε καμια πλακα να ανεβενουμε και πλακοσαν και οι επιστημονε΅΅΅΅΅΅΅΅΅!!! :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ερεεεεε μαλακιαααααααααααα που πεζειιιι στον κοσμοοοο !!!!!!!!! ο μεγας τσαρος δημητριος στο βιβλιο που βγαζεειι θα σας μαθειιι τα μαγικα γαμισια μετα γλιφομουνιουυυ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ορεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαστουρααααααααα λεμμμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητέ δάσκαλε χαιρετώ  σε όπως και όλη την εκλεκτή παρέα.
Σε ευχαριστώ πρωτίστως που ανέφερες για την εκπομπή της ΕΤ3  Έτσι βλέπω τον κόσμο.
Ομολογώ πως δεν την γνώριζα.
Πως θα μπορούσα άλλωστε μιας και έχω απαλλάξει τον εαυτό μου από τον τηλεοπτικό βρόγχο  για σχεδόν για 15 χρόνια. Κάποτε έπεσε η κεραία από τον αέρα και ποτέ πια δεν έβαλα άλλη.  Τόσο απλά.
Ίσως να έχω χάσει  κάποια ελάχιστα πράγματα αλλά πιστεύω ότι το καλό σπάνια χάνεται και όλο κάπου θα το ξανατρακάρεις . Πχ όπως αυτήν την εκπομπή με αναφορά δικιά σου
Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
Μετά τα 3 πρώτα επεισόδια που  ήταν πολύ καλά έκανε μια κοιλιά μέχρι το 6 αν δεν κάνω λάθος όπου έπιασε πάτο όταν καταπιάστηκε με τα Χριστιανικά δόγματα. Οι παπικοί οι κακοί οι  Ορθοδοξάρες εμείς οι  καλοί πατέρες εκκλησίας κλπ,κλπ  που τα έκανε κουλουβάχατα ελαφρώς. Τους δικαιολογώ όμως γιατί εκπέμπουν από κρατικό κανάλι από το Μαντρί του Άνθιμου και πρέπει να κρατήσουν και κάποιες ισορροπίες.
Μετά μέχρι το 8 που από ότι αναφέρθηκε στα σχόλια ότι ήταν το τελευταίο η πορεία ήταν σαφώς ανοδική αλλά με αρκετές ”ανθρωπιστικές ” εμμονές.
Μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις την εκπομπή μόνο με το AUDIO μιας και το VIDEO ήταν μωσαϊκό από γραφικά που δεν κολλούσαν  με το κείμενο. Κατανοητό κι’ αυτό. Τα budgets είναι χαμηλά.
Πάντως  πιο πολύ θα την έβλεπα σαν ραδιοφωνική παρά τηλεοπτική εκπομπή γιατί όταν αναφέρεις διαρκώς  φιλοσοφικές έννοιες ο εγκέφαλος του ανθρώπου χρειάζεται χρόνο για να τις κατανοήσει  και να μην τον χάσεις πιστεύοντας ότι αυτό δεν τον αφορά λόγω ανεπάρκειάς του (guilt feelings).  Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι το VIDEO δρα ανασταλτικά- αποπροσανατολιστικά ειδικά αν δεν είναι ad hoc όπως αυτό.
Τώρα για όλα τα άλλα περί ανθρωπισμού, εξανθρωπισμού, τεχνολογικής νοημοσύνης, χρειάζονται τόσο μεγάλη ανάλυση που θα πρέπει να την αποφύγω για να μην κουράσω.
Γνώμες ανθρώπων κρατικοδίαιτων  με ασφάλεια μέχρι την σύνταξη .
Το GANT το πουκαμισάκι  που φόραγε ο ένας  και που του πήγαινε τόσο θα έπρεπε παράλληλα να τονίσει ότι φτιάχτηκε σα κάποιο sweat  shop  κάποιας τριτοκοσμικής χώρας από ανθρώπους που δουλεύουν σχεδόν όλη την ημέρα για ψίχουλα για να το πάρει η GANT  και με προστιθέμενη αξία τουλάχιστον 1000%  να το πουλήσει στον κ. καθηγητή.
Αλήθεια πόσο άλλο πια  μπορεί να απέχει η μεταφυσική θεωρία από την πραγματικότητα……   
(OOOOOOXI αυτό δεν λέγεται λαϊκισμός για να προλάβω κάποιους ενστικτώδεις αυτοματισμούς σας)

Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση  με το πόση ευκολία καταπιάνονται με οικονομικές έννοιες για τις οποίες εμφανέστατα δεν έχουν ιδέα. Το μεγαλύτερο λάθος κατ εμέ  των ‘μορφωμένων ’ ανθρώπων είναι ότι δεν κατόρθωσαν ακόμη να καταλάβουν ότι πρέπει να ασχολούνται αυστηρά με το γνωστικό τους αντικείμενο.
Εάν  μπουν στον πειρασμό να ξεφύγουν από αυτό θα πρέπει τουλάχιστον  να διαθέτουν την σύνεση να μην πλασάρουν την άγνοιά τους σαν θεσφατική.  Προσωπικά για μένα αυτό αποτελεί και κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τους νοήμονες από τα πνευματικά βόδια
Σε αυτήν την τσουλήθρα πέφτουν πολύ συχνά επιστήμονες πρακτικοί μαθημένοι στις εξισώσεις τους.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση Αστροφυσικοί αν δεν κάνω λάθος.
Έριξαν στην πυρά μαζικά έννοιες όπως το κόστος, η προστιθέμενη αξία ,η επένδυση, η φορολογία , οι μέτοχοι, το κέρδος, το χρήμα αν θέλετε… κλπκλπκλπκλπκλπκλκλπ.
Θα ήμουν μαζί τους εάν αντιπρότειναν και κάτι πέρα από τους αφορισμούς και τις δαιμονοποιήσεις.
Και ποιος δεν θα ήταν;
Όπως  η ίδια η φύση μας δείχνει τα πάντα μεταβάλλονται ή χάνονται. Σαν τους δεινόσαυρους
(Μην πάει το άρρωστο μυαλό σας μόνο  στον Περισσό lol)
Έτσι και κάποια στιγμή ένα οικονομικό μοντέλο θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο ανάλογα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς,  τις ανάγκες των καταναλωτών σε συνάρτηση πάντα με την αγοραστική τους δύναμη. Και έτσι  θα πάει κλαίγοντας.  Πυρ αείζων  όπως το είπε κι’ο Εφέσιος
Το θέμα είναι  ανεξάντλητο και χωρά όλες τις απόψεις του ντουνιά.
Πάντως εάν εγκρίνετε τα γραφόμενά μου έστω και λιγάκι  δηλώνω δημόσια ότι  θα ζητήσω την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος των Εθνογαμιστών  του Δημητράκη αν το λέω σωστά.
ΥΓ 1. Δάσκαλε αν  υποπέσει κάτι στην αντίληψη σου που αξίζει να το δούμε  σφύρα έστω και μεταφυσικά, κι ασε με εμένα να γκρινιάζω.
ΥΓ2. Θα ήταν  μεγάλη μου παράλειψη εάν δεν ανέφερα ότι και οι 8 αυτές εκπομπές θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από μια και μόνο ρήση του Νανόπουλου:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
5 λέξεις και  καθάρισε ο άρχοντας.

Ευχαριστώ πολύ.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Θερμη παράκληση σε Δημητράκη και δάσκαλο.
Σταματήστε να απαντάτε εκει που δεν πρέπει.

Και πάλι ευχαριστώ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θερμη παράκληση σε Δημητράκη και δάσκαλο.
Σταματήστε να απαντάτε εκει που δεν πρέπει.

Και πάλι ευχαριστώ
Εγω πιο πολυ γελαω με αυτα που γραφουν! :2funny:Πόσο  :jerking: υπαρχουν εδω μεσα που μπερδεψαν το Σιωνισμο και το Σατανισμο με την Βορεια Κορεα.Αν ηθελα να βαλω πενταλφα θα την εβαζα!εδω την πουτσα μου δειχνω την πενταλφα θα ντρεπομουνα :2funny:.Καλο ειναι οι Μοντερατορ να Μπαναρουν αμεσως αυτους που γραφουνε  :jerking:.το οτι το Thread χει κινηση με  :jerking:δε νομιζω οτι ειναι καλο.

Επισκέπτης
Αγαπητέ δάσκαλε χαιρετώ  σε όπως και όλη την εκλεκτή παρέα.
Σε ευχαριστώ πρωτίστως που ανέφερες για την εκπομπή της ΕΤ3  Έτσι βλέπω τον κόσμο.
Ομολογώ πως δεν την γνώριζα.
Πως θα μπορούσα άλλωστε μιας και έχω απαλλάξει τον εαυτό μου από τον τηλεοπτικό βρόγχο  για σχεδόν για 15 χρόνια. Κάποτε έπεσε η κεραία από τον αέρα και ποτέ πια δεν έβαλα άλλη.  Τόσο απλά.
Ίσως να έχω χάσει  κάποια ελάχιστα πράγματα αλλά πιστεύω ότι το καλό σπάνια χάνεται και όλο κάπου θα το ξανατρακάρεις . Πχ όπως αυτήν την εκπομπή με αναφορά δικιά σου
Οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
Μετά τα 3 πρώτα επεισόδια που  ήταν πολύ καλά έκανε μια κοιλιά μέχρι το 6 αν δεν κάνω λάθος όπου έπιασε πάτο όταν καταπιάστηκε με τα Χριστιανικά δόγματα. Οι παπικοί οι κακοί οι  Ορθοδοξάρες εμείς οι  καλοί πατέρες εκκλησίας κλπ,κλπ  που τα έκανε κουλουβάχατα ελαφρώς. Τους δικαιολογώ όμως γιατί εκπέμπουν από κρατικό κανάλι από το Μαντρί του Άνθιμου και πρέπει να κρατήσουν και κάποιες ισορροπίες.
Μετά μέχρι το 8 που από ότι αναφέρθηκε στα σχόλια ότι ήταν το τελευταίο η πορεία ήταν σαφώς ανοδική αλλά με αρκετές ”ανθρωπιστικές ” εμμονές.
Μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις την εκπομπή μόνο με το AUDIO μιας και το VIDEO ήταν μωσαϊκό από γραφικά που δεν κολλούσαν  με το κείμενο. Κατανοητό κι’ αυτό. Τα budgets είναι χαμηλά.
Πάντως  πιο πολύ θα την έβλεπα σαν ραδιοφωνική παρά τηλεοπτική εκπομπή γιατί όταν αναφέρεις διαρκώς  φιλοσοφικές έννοιες ο εγκέφαλος του ανθρώπου χρειάζεται χρόνο για να τις κατανοήσει  και να μην τον χάσεις πιστεύοντας ότι αυτό δεν τον αφορά λόγω ανεπάρκειάς του (guilt feelings).  Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι το VIDEO δρα ανασταλτικά- αποπροσανατολιστικά ειδικά αν δεν είναι ad hoc όπως αυτό.
Τώρα για όλα τα άλλα περί ανθρωπισμού, εξανθρωπισμού, τεχνολογικής νοημοσύνης, χρειάζονται τόσο μεγάλη ανάλυση που θα πρέπει να την αποφύγω για να μην κουράσω.
Γνώμες ανθρώπων κρατικοδίαιτων  με ασφάλεια μέχρι την σύνταξη .
Το GANT το πουκαμισάκι  που φόραγε ο ένας  και που του πήγαινε τόσο θα έπρεπε παράλληλα να τονίσει ότι φτιάχτηκε σα κάποιο sweat  shop  κάποιας τριτοκοσμικής χώρας από ανθρώπους που δουλεύουν σχεδόν όλη την ημέρα για ψίχουλα για να το πάρει η GANT  και με προστιθέμενη αξία τουλάχιστον 1000%  να το πουλήσει στον κ. καθηγητή.
Αλήθεια πόσο άλλο πια  μπορεί να απέχει η μεταφυσική θεωρία από την πραγματικότητα……    
(OOOOOOXI αυτό δεν λέγεται λαϊκισμός για να προλάβω κάποιους ενστικτώδεις αυτοματισμούς σας)

Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση  με το πόση ευκολία καταπιάνονται με οικονομικές έννοιες για τις οποίες εμφανέστατα δεν έχουν ιδέα. Το μεγαλύτερο λάθος κατ εμέ  των ‘μορφωμένων ’ ανθρώπων είναι ότι δεν κατόρθωσαν ακόμη να καταλάβουν ότι πρέπει να ασχολούνται αυστηρά με το γνωστικό τους αντικείμενο.
Εάν  μπουν στον πειρασμό να ξεφύγουν από αυτό θα πρέπει τουλάχιστον  να διαθέτουν την σύνεση να μην πλασάρουν την άγνοιά τους σαν θεσφατική.  Προσωπικά για μένα αυτό αποτελεί και κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τους νοήμονες από τα πνευματικά βόδια
Σε αυτήν την τσουλήθρα πέφτουν πολύ συχνά επιστήμονες πρακτικοί μαθημένοι στις εξισώσεις τους.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση Αστροφυσικοί αν δεν κάνω λάθος.
Έριξαν στην πυρά μαζικά έννοιες όπως το κόστος, η προστιθέμενη αξία ,η επένδυση, η φορολογία , οι μέτοχοι, το κέρδος, το χρήμα αν θέλετε… κλπκλπκλπκλπκλπκλκλπ.
Θα ήμουν μαζί τους εάν αντιπρότειναν και κάτι πέρα από τους αφορισμούς και τις δαιμονοποιήσεις.
Και ποιος δεν θα ήταν;
Όπως  η ίδια η φύση μας δείχνει τα πάντα μεταβάλλονται ή χάνονται. Σαν τους δεινόσαυρους
(Μην πάει το άρρωστο μυαλό σας μόνο  στον Περισσό lol)
Έτσι και κάποια στιγμή ένα οικονομικό μοντέλο θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο ανάλογα με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς,  τις ανάγκες των καταναλωτών σε συνάρτηση πάντα με την αγοραστική τους δύναμη. Και έτσι  θα πάει κλαίγοντας.  Πυρ αείζων  όπως το είπε κι’ο Εφέσιος
Το θέμα είναι  ανεξάντλητο και χωρά όλες τις απόψεις του ντουνιά.
Πάντως εάν εγκρίνετε τα γραφόμενά μου έστω και λιγάκι  δηλώνω δημόσια ότι  θα ζητήσω την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος των Εθνογαμιστών  του Δημητράκη αν το λέω σωστά.
ΥΓ 1. Δάσκαλε αν  υποπέσει κάτι στην αντίληψη σου που αξίζει να το δούμε  σφύρα έστω και μεταφυσικά, κι ασε με εμένα να γκρινιάζω.
ΥΓ2. Θα ήταν  μεγάλη μου παράλειψη εάν δεν ανέφερα ότι και οι 8 αυτές εκπομπές θα μπορούσαν να αντικατασταθούν από μια και μόνο ρήση του Νανόπουλου:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
5 λέξεις και  καθάρισε ο άρχοντας.

Ευχαριστώ πολύ.

Χμμμμ έχεις δίκιο ότι το θεμα κάνει λίγο κοιλιά αλλά:
Οι εκπομπές αυτές είναι δεύτερος κύκλος. Ο πρώτος κύκλος ονομαζόταν "το σύμπαν που αγαπησα" και προβάλοντο καπου το 2003-2004 εάν δεν με απατα η μνημη μου και πάλι από την ΕΤ3. Σαφώς και "Το σύμπαν που αγαπησα" ήτο τεχνοκρατικώτερο, επιστημονικώτερο εάν θες. Δόξα τω θεό υπάρχουν τα επεισόδια και στο γιου τιουμπ και στο σαιτ του θεοδοσίου. Επίσης πολλά πράματα που αναφέρουν ως παραδοχή στο "Έτσι βλεπω τον κόσμο" έχουν κατ 'επανάληψιν τονιστει στο Συμπαν που αγάπησα. Ουσιαστικά η σκέψις δομήθηκε σ" Το σύμπαν που αγάπησα" αρχίζοντας από την Αστροφυσική και φτάνοντας στην Μεταφυσική. Υπό ποιαν έννοια ότι στον ανθρωπινο κοσμο γενικώς υποκύπτουμε σε λανθασμενες μετρησεις οι οποίες γίνονται αντιληπτες στην αστροφυσική εξ αιτιας των τεραστίων αποστασεων. Και κατα δευτερον ότι οι αισθησεις και ο εγκεφαλος υποκεινται σε υπολογιστικα λάθη και σε υποκειμενικές ερμηνείες της πραγματικότητας οι οποίες μπορεί να γίνουν πραγματικότητες εάν αλλάξουν κάποιες βιολογικές παράμετροι του ανθρωπινου οργανισμου. Τώρα στήν καινουργια εκπομπή εξ αιτίας της οικονομικης κρισεως σαφώς και έχουν επηρεαστεί και επισερχονται περισσότερο σε ανθρωπιστικά θεματα. Δες πάντως " Το σύμπαν που αγαπησα" είναι σαφώς πιο με αριθμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom