Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η κλινική εικόνα του ασθενούς δείχνει ακόμα πιο επιβεβαρυμένη από την προηγούμενη φορά...
Ιωσηφ η Ψυχιατρικη στη Ρουμανια εχει στηριχθει πανω στις θεωριες του Άλφρεντ Άλντερ και σε καποια συγγραματα του Έρνε Καχάνα (και οι δυο ηταν Εβρα'ι'κης καταγωγης απο την Αυστροουγγαρια.Ο δε Αλντερ δεν ειχε σχεση με τη Ρουμανια αλλα ο Καχάνα εβαλε της βασεις για τη Ρουμανικη ψυχιατρικη πανω στις ιδεες του Άλντερ)απο το εργο του Καχάνα Az orvosé a szó (Ρωσσικα θα το μετεφραζα σαν врач слова)τα Ρωσσικα δεν εχω βρει τιποτα απο τα εργα του μονο ενα συγγραμα εχω στα μεταφρασμενο στα Εβρα'ι'κα απο αυτο το εργο του που θα το χαρακτηριζα πολυ ενδιαφερον (הרופא של המילה)και το διαβαζω
.Ισως πανε να θεραπευσουνε οι γιατροι τον Yanti με τη μεθοδο του Ανλτερ :think:.   Συμφωνα με τον Αλντερ ο γιατρος ψαχνει να βρει τον τροπο και σκοπο της ζωης του αρρωστου να εντοπισει το προβλημα δηλαδη.Μετα προσπαθει να βοηθισει τον αρρωστο να καταλαβει την неправильная ориентация (Ιωσηφ μεταφρασε αυτο αν μπορεις,θα το μετεφραζα οτι ο ασθενης εχει λαθος κατευθηνση) και προσπαθει με την ψυχαναλυση να διορθωσει τον ασθενη.Ο Αλντερ στο συστημα του ενθαρρυνει τον ασθενη να χρησημοποιει τα συμπερασματα που εβγαλε απο τη μελετη του εαυτου του και ετσι τον βοηθαει να βελτιωσει τη ζωη του.Η θερραπεια διαρκει συνηθως 3-4 μηνες αλλα μπορει να φτασι και τον ενα χρονο.Ο Καχάνα ομως εχει πεθανει πολλα χρονια νομιζω 1981 ή 1982 ?Βεβαια η περιπτωση του Yanti ειναι πολυ σοβαρη και αυτες οι μεθοδοι δεν βοηθανε χρειαζεται απομονωση απο την κοινωνια ηλεκτροσοκ και ζουρλομανδυα.Ο Προδωμενος παντος σοφρωνηστικε με το που ακουσε το Σεριφη  :shit:πανω του ο Yantis κρυβεται δεν εχει συναντιθει ποτέ με κανεναν και ουτε ξερει κανεις ποιος ειναι και που ειναι?

Επισκέπτης
Ιωσηφ η Ψυχιατρικη στη Ρουμανια εχει στηριχθει πανω στις θεωριες του Άλφρεντ Άλντερ και σε καποια συγγραματα του Έρνε Καχάνα (και οι δυο ηταν Εβρα'ι'κης καταγωγης απο την Αυστροουγγαρια.Ο δε Αλντερ δεν ειχε σχεση με τη Ρουμανια αλλα ο Καχάνα εβαλε της βασεις για τη Ρουμανικη ψυχιατρικη πανω στις ιδεες του Άλντερ)απο το εργο του Καχάνα Az orvosé a szó (Ρωσσικα θα το μετεφραζα σαν врач слова)τα Ρωσσικα δεν εχω βρει τιποτα απο τα εργα του μονο ενα συγγραμα εχω στα μεταφρασμενο στα Εβρα'ι'κα απο αυτο το εργο του που θα το χαρακτηριζα πολυ ενδιαφερον (הרופא של המילה)και το διαβαζω
.Ισως πανε να θεραπευσουνε οι γιατροι τον Yanti με τη μεθοδο του Ανλτερ :think:.   Συμφωνα με τον Αλντερ ο γιατρος ψαχνει να βρει τον τροπο και σκοπο της ζωης του αρρωστου να εντοπισει το προβλημα δηλαδη.Μετα προσπαθει να βοηθισει τον αρρωστο να καταλαβει την неправильная ориентация (Ιωσηφ μεταφρασε αυτο αν μπορεις,θα το μετεφραζα οτι ο ασθενης εχει λαθος κατευθηνση) και προσπαθει με την ψυχαναλυση να διορθωσει τον ασθενη.Ο Αλντερ στο συστημα του ενθαρρυνει τον ασθενη να χρησημοποιει τα συμπερασματα που εβγαλε απο τη μελετη του εαυτου του και ετσι τον βοηθαει να βελτιωσει τη ζωη του.Η θερραπεια διαρκει συνηθως 3-4 μηνες αλλα μπορει να φτασι και τον ενα χρονο.Ο Καχάνα ομως εχει πεθανει πολλα χρονια νομιζω 1981 ή 1982 ?Βεβαια η περιπτωση του Yanti ειναι πολυ σοβαρη και αυτες οι μεθοδοι δεν βοηθανε χρειαζεται απομονωση απο την κοινωνια ηλεκτροσοκ και ζουρλομανδυα.Ο Προδωμενος παντος σοφρωνηστικε με το που ακουσε το Σεριφη  :shit:πανω του ο Yantis κρυβεται δεν εχει συναντιθει ποτέ με κανεναν και ουτε ξερει κανεις ποιος ειναι και που ειναι?

O Ρεντ τον γνωρίζει διότι είχε διηγηθεί ο ασθενής και παραδεχθεί ο Ρεντ ότι ο Γιαντις του πρωτόδειξε την χρήση υπολογιστου για τον οποίον δεν είχε ιδέα και του υπέδειξε αυτό το σάιτ. Κατόπιν όταν ο φίλος Ρεντ-Μίδας ενεμφανίσθη ως κομήτης με γνωριμον τροπον γραφής,  ο πρωτος με τον οποίον εταυτίσθη φυχικώ΄ς και προσεταιρίσθη φιλικώς ήτο ο καλώς μας Γιαντις, τον οποίον φυσικα και δεν εγνώριζε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα με τον προδομενο επικοινωνούσαμε αρκετα και ουδέποτε τον ερώτησα τι έκανε ή πως περασε στην φυλακή. προτιμούσα πιο εποικοδομητικές και λιγότερο αγχωτικες ερωτησεις σχετικώς με την προτεραία εργασία του. Τωρα γιατι πηρε και μενα η μπάλα μυστήριον...βασικώς υποψιάζομαι ότι είναι θεμα εγωισμού. κάνομε ένα λάθος και μετά επιμένουμε στο λάθος μας για να μην δείξουμε ότι δεν ειμεθα αλάνθαστοι.
Ιωσηφ στο ειπα γιατι τσαντιστηκε με 'σανε.Σκεφτηκες το σεναριο του εργου ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΥ οτι εγω πηγαινω γνωριζω την κορη της Μερκουλενκο και την  :knockinb:το μαθαινει ο Προδωμενος και κανει φασαρια μετα γνωριζω και τη Μερκουλενκο και την  :knockinb: ο Προδωμενος κανει μεγαλη φασαρια ερχεται η Αστυνομια και τον πηγαινει φυλακη οπου δεσμοφυλακες τραβεστι με πουτσαρες τον  :knockinb: :2funny:.Ο Προδωμενος μεγαλωσε την κορη της Μερκουλενκο σαν παιδι του αλλο αν μετα τον εφτυσε :2funny:θυμαμαι ειχε τσαντιστει οταν ειδε στο Facebook οτι γραφει για τον αραβα καινουργιο αντρα της Μερκουλενκο Dudy :2funny:o προδωμενος τοτε ειχε τσαντιστει πολυ.Σκεψου με σενα ποσο τσαντιστηκε που σκεφτηκες τετοιο σεναριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μπορω να σου πω οτι εσενα σε μισησε ακομα περισσοτερο απο'μενα γ'αυτο το σεναριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ιωσηφ στο ειπα γιατι τσαντιστηκε με 'σανε.Σκεφτηκες το σεναριο του εργου ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΥ οτι εγω πηγαινω γνωριζω την κορη της Μερκουλενκο και την  :knockinb:το μαθαινει ο Προδωμενος και κανει φασαρια μετα γνωριζω και τη Μερκουλενκο και την  :knockinb: ο Προδωμενος κανει μεγαλη φασαρια ερχεται η Αστυνομια και τον πηγαινει φυλακη οπου δεσμοφυλακες τραβεστι με πουτσαρες τον  :knockinb: :2funny:.Ο Προδωμενος μεγαλωσε την κορη της Μερκουλενκο σαν παιδι του αλλο αν μετα τον εφτυσε :2funny:θυμαμαι ειχε τσαντιστει οταν ειδε στο Facebook οτι γραφει για τον αραβα καινουργιο αντρα της Μερκουλενκο Dudy :2funny:o προδωμενος τοτε ειχε τσαντιστει πολυ.Σκεψου με σενα ποσο τσαντιστηκε που σκεφτηκες τετοιο σεναριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μπορω να σου πω οτι εσενα σε μισησε ακομα περισσοτερο απο'μενα γ'αυτο το σεναριο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα ένα σενάριο μπορεί να δανείζεται στοιχεία από την ζωή αλλά δεν αποτελεί την πραγματικότητα παρά ποιητική φαντασία προς ψυχαγώγηση και τέρψη των θεατών. Ας μου το λεγε"κοιταξε κύριος το και το δεν μου αρέσει αυτό που έγραψες διότι με διασύρει έτσι κι έτσι και θα το άλλαζα. Εξ άλλου δεν το είχα καν συζητήσει μαζί του ήτο κατι σε πρώιμο σταδιο της προετοιμασίας για την ταινία σου. Και για να μαι ειλικρινής πιστευω ότι ως σενάριο τανίας για τετοιον είδος ταινιας θα είχε επιτυχία διότι θα διασκέδαζε και θα κάλυπτε όλα τα γούστα, αυτός μου χε κανει τα ουμπαλα νααα: "Να κι ο Δημητρακης διασημος τωρα, να με τους εφοπλιστες, να στην τηλεόραση, να και σε τσόντα μπλα- μπλα-μπλα" Αυτός παρίστανε τον ευτυχή για την καλλιτεχνική σου καρριέρα. Άμα δεν του άρεσε ας το συζητουσε πρωτα μαζί σου κι ας ελεγε δεν μου αρεσει αλλάξτε το και θα τ αλλάζαμε. Σαμπως βγηκε και η ρημαδα η ταινία? Γιατι το εύκολο να γίνεται δύσκολο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χεστε τον γιαντις τωρα μωρε. Δε λεμε κατι πιο ουσιωδες καλυτερα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάποιο μέρος για διασκέδαση στο κιεβο?Βασικά δεν ψαχνομαι αφού θα έχω την κοπελα μαζι,δε με χαλάει πάντως να έχει και άλλα  πιπίνια εκεί..
Το να πας εκει με κοπελα μαζι ειναι σαν να πας ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΗΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΜΜΟ μπας και δε βρεις εκει βενζινη και αμμο :2funny: :2funny:
Μα ένα σενάριο μπορεί να δανείζεται στοιχεία από την ζωή αλλά δεν αποτελεί την πραγματικότητα παρά ποιητική φαντασία προς ψυχαγώγηση και τέρψη των θεατών. Ας μου το λεγε"κοιταξε κύριος το και το δεν μου αρέσει αυτό που έγραψες διότι με διασύρει έτσι κι έτσι και θα το άλλαζα. Εξ άλλου δεν το είχα καν συζητήσει μαζί του ήτο κατι σε πρώιμο σταδιο της προετοιμασίας για την ταινία σου. Και για να μαι ειλικρινής πιστευω ότι ως σενάριο τανίας για τετοιον είδος ταινιας θα είχε επιτυχία διότι θα διασκέδαζε και θα κάλυπτε όλα τα γούστα, αυτός μου χε κανει τα ουμπαλα νααα: "Να κι ο Δημητρακης διασημος τωρα, να με τους εφοπλιστες, να στην τηλεόραση, να και σε τσόντα μπλα- μπλα-μπλα" Αυτός παρίστανε τον ευτυχή για την καλλιτεχνική σου καρριέρα. Άμα δεν του άρεσε ας το συζητουσε πρωτα μαζί σου κι ας ελεγε δεν μου αρεσει αλλάξτε το και θα τ αλλάζαμε. Σαμπως βγηκε και η ρημαδα η ταινία? Γιατι το εύκολο να γίνεται δύσκολο?
Στη ζωη Ιωσηφ υπαρχουν οι θυτες και τα θυματα ολοι ειναι ενα απ'τα δυο :2funny:ο Προδωμενος διαλεξε να ειναι θυμα.Για τον Καχάνα βρηκα αυτο
Χεστε τον γιαντις τωρα μωρε. Δε λεμε κατι πιο ουσιωδες καλυτερα?
Εσυ εισαι Μοντερατορ Μπαναρε τους ολους να φυγουνε γιατι το μονο που κανουν ειναι να κατεβαζουν το επιπεδο του σα'ι'τ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ δεν μου ειπες για το καινουργιο βιντεακι μου?  [youtube=425,350]hyFaLwmmzME&list=UUtNqKvJ3BHPmQe8eebappQQ&index=1&feature=plcp[/youtube]  βλεπεις ποιοι μας κυβερνανε! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:και ο κοσμος ειναι ακομα πιο ζωα ακομα πιο Πιρφοροι που πανε και τους ψυφηζουνε!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε το σακακι και η γραβατα ειναι γεματα σκατα ή εχω λερωμενη οθονη?
giati τιν πενταλφα στην σημαια δεν την ιδες??????  αρχισε και η ευραικη κατηχηση!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα τα πουμε οταν γυρισο!!!!!!!!!!!  κανας παπας ρεεεεεεεεεεεεεε να κανειιι κανα αγιασμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Α και το σημαντικότερον. Οι προιστάμενοι των τριών αστείων, έχουν και φορολογική εξουσία στους πελάτες τους και ατέλεια έναντι του κράτους. Απ'ευθείας το προνόμιον της φορολογίας στο Γκρετσικισταν το έχουν διατηρήσει οι ιουδαίοι (να φορολογουν τους δικους τους) και για τους μουσουλμάνους και χριστιανους έχει μεταβιβαστεί στο κράτος που φορολογεί τα κορόιδα και μετά μισθοδοτεί τους μάγους οι οποίοι παραλλήλως κερδίζουν κι απ τα μαγικά τους για όποιον είναι αρκετά κορόιδο. Επειδή αυτό δεν τολμα να αναφέρει κανείς, συνήθως  για τους χριστιανούς μαγους λενε την γνωστή μπαρουφίτσα για τα κτηματα επί τουρκοκρατίας( που δεν ήταν δικά τους διότι οι τουρκοι όπως και οι κομμουνισταί είχαν μόνο κρατική περιουσία η οποία παραχωρείτο για χρήση μόνο) ενώ γιατί πληρώνονται οι μουσουλμάνοι μαγοι το αφήνουν στο ντουκου, υπονοώντας ότι εάν δεν τους πλήρωνε το κράτος θα τους πληρώναν οι άλλοι, οι κακοί και δια τουτου τα φορολογουμενα κορόιδα πρεπει να ναι ευτυχισμένα...
Βασικά και οι τρεις αυτές εβραίογενείς θρησκείες είναι κοινώς για τον πούτσο θα έλεγα,τώρα το πως επικράτησαν είναι άλλη ιστορία.
Ο Βουδισμός με τους γουλί μοναχούς είναι κάπως καλύτερα αφού είναι περισσότερο "φιλοσοφία" παρά θρησκεία.
Όλοι τους όμως ανεξαιρέτως και από οποιαδήποτε θρήσκευμα και αν προέρχονται ήταν,είναι και θα είναι άθλιοι πλασιέδες μεταφυσικών ελπίδων και τίποτα παραπάνω.
Η ανθρωπότητα είχε την ευκαιρία της με τον Επίκουρο,τον πρώτο που μπόρεσε και καταπόντισε όλες αυτές τις γελοιότητες με επιχειρήματα αλλά δυστυχώς την έχασε.
Πίστεψε τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη και τα περί ψυχής και το κατάντημα το βλέπουμε ως και σήμερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ιωσηφ δεν μου ειπες για το καινουργιο βιντεακι μου?  [youtube=425,350]hyFaLwmmzME&list=UUtNqKvJ3BHPmQe8eebappQQ&index=1&feature=plcp[/youtube]  βλεπεις ποιοι μας κυβερνανε! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:και ο κοσμος ειναι ακομα πιο ζωα ακομα πιο Πιρφοροι που πανε και τους ψυφηζουνε!
Ο Εθνικο-γαμησμός ανασυντάχτηκε και γύρισε δρυμήτερος!! Δεν απογοητεύει τους οπαδούς του και δίνει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα!!!
Γουστάρουμε τη θεωρία περί DNA  :rockon: :rockon: :rockon:
Σκατά στον τάφο του Κεμάλ!
Ο Δίας γαμούσε όποια γούσταρε!!!

Τα Ζώα δεν ξυπνάνε ποτέ
Ζήτημα είναι να μην κοιμηθούν οι υπόλοιποι....

Ο Σεπτέμβριος είναι ΜΑΥΡΟΣ!!!
Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει τέτοια σεζόν!!!
Τα χάπια του Νταβαριτς είναι τα καλύτερα!!!
Συνηστώνται και απο τους καλύτερους (Ρουμάνους) γιατρούς!!!

Ζήτω ο (υπαρκτός) Εθνικογαμισμός!!! :rockon: :rockon: :rockon:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Θερμή παράκληση βάλτε το βίντεο να τρέχει καθώς διαβάζετε:
Από το σκοτάδι φως.
Από το μαύρη πίσα της νύχτας, φως.
η ημέρα όπου σε αυτή θα σβήσει η μαυρίλλα
η σφιχτή σαν πίσα έρχεται.
από το τίποτα... ύπαρξις
από το θάνατο αναγέννησις.
ηρθε η ελπίς, μαζί με το φως
ήρθε η ώρα της λάμψης.
μίας λάμψης, ανγεννησσειακής
μίας ελπίδας ζωντανής
μίας ελπίδας ουσιώδεις.
ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε ευθεία.
ήρθε το ξημέρωμα
Αχ... μακάρι να μην ήταν κούφια λόγια
γιατί όπως γνωρίζουμε ,δεν έχουμε χρόνο
να βρούμε αυτό που χάσαμε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
O Ρεντ τον γνωρίζει διότι είχε διηγηθεί ο ασθενής και παραδεχθεί ο Ρεντ ότι ο Γιαντις του πρωτόδειξε την χρήση υπολογιστου για τον οποίον δεν είχε ιδέα και του υπέδειξε αυτό το σάιτ. Κατόπιν όταν ο φίλος Ρεντ-Μίδας ενεμφανίσθη ως κομήτης με γνωριμον τροπον γραφής,  ο πρωτος με τον οποίον εταυτίσθη φυχικώ΄ς και προσεταιρίσθη φιλικώς ήτο ο καλώς μας Γιαντις, τον οποίον φυσικα και δεν εγνώριζε...
agaphte didaskale
μ ολο το σεβας,,,τον αρναουτογλου τον εχεις συγγενη??φιλο?πνευματικο προτυπο??δεν μπορω να ενοεισω αυτες τις ασυμαρτησιες οσον αφορα το τελευταιο μερος του ποστ,,μου θυμιζει τον συμπαθη "γρηγορη" στις παλαι ποτε επικες εκπομπες του!!!
εχεις την αισθηση οτι αχω ταυτιση ψυχικη η αλλη με τον νταβαριτς? :think:
απο που συναγεται αυτο??
κατα τ αλλα τις ευχες μου για ταχεια αναρωση στον μεν ,και για μεγαλυτερη πνευματικην διαγειαν εις υμας στο μελλον!!! :dancing: :dancing: :dancing:
μυδιας
κλοπυραιτ
γκριν-ρεντ-γιελοου κλπ χρωματα  :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
RE Νταβαριτσ ολα καλα κι ολα ωραια,πως γινεται να ειναι καποιος γιατρος και οι μισες λεξεις που γραφει να ειναι ανορθογραφες μεγαλο μυστηριο...
το πληκτρολογιο ειναι αγορασμενο στην οντεσα μαλλον και για αυτο κανει λαθη,τωρα παιρνει νεο ταμπλετ με αυτοματο γραψιμο,και το προβλημα θα λυθει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Το να πας εκει με κοπελα μαζι ειναι σαν να πας ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΗΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΜΜΟ μπας και δε βρεις εκει βενζινη και αμμο
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΝΤΗΜΗΤΡΙς29!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
τι να πας να κανεις ρε φιλτατε το κιεβο ΜΕ την γκομενα??κατσε εδω κ κανε κανα μπανιο καλυτερα... ;) ;) ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Έχω δει πολλά εδώ πέρα, αλλά το να αποκαλούν (εμμέσως) τη Λ.Δ.ΚΟΡΕΑΣ σιωνιστική , ομολογώ ότι δεν το περίμενα.
εδω θα ακουσεις-διαβασεις οτι ναναι σε οοοολα τα θεματα!!! :grin: :grin: :grin:

ierixo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας αγαπητοί  φίλοι  επειδή είμαι γνώστης του αποκρυφισμού και  ζητήθηκε η γνώμη μου με μια πρώτη ματιά  είναι πασιφανές  ότι στο βίντεο απεικονίζεται καθαρά η πενταλφα του λουσιφερ με τα δυο κέρατα που απεικονίζονται με της δυο ακτίνες της πενταλφας στην κορυφή  Η σημαία της Κορέας έχει μόνο μια ακτίνα στην κορυφή όπως καθαρά φαίνεται στης δυο φωτογραφίες όσον αφορά τα περιττώματά που καθαρά φαίνονται στην γραβάτα και μόνον μάλλον είναι διάθλαση του φωτός στο κάτοπτρο της κάμερας αν και πολλές φορές είναι επίκληση τον αγγέλων του φωτός που διαστρεβλώνουν πάντα την ορατή πραγματικότητα του Μύστη    τέλος είναι τουλάχιστον παιδιάστικο να μπερδεύεται τον ιουδαϊσμό με την απόκρυφη αρχαία γνώση
εις το επανιδείν

Συνημμένα

• korea.png
    korea.png
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • video.jpg
    video.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 21

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΝΤΗΜΗΤΡΙς29!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
τι να πας να κανεις ρε φιλτατε το κιεβο ΜΕ την γκομενα??κατσε εδω κ κανε κανα μπανιο καλυτερα... ;) ;) ;)
Καλα, αν παει μονος του τον βλεπω να γυρναει χωρις συκωτι ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom