Prosopika exo para polles fores antagonistei Tourkous,Araves kai Amerikanous.Vasika prepei na eisai sta arxidia sou na min tous lamvaneis ypopsi.Oi Tourkoi sou kollane oxi liges fores.Istanbul pou piga to Maio me Rosida epaiksan sproksidia kai fapes.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Ti malakies einai aftes gia ti Slovakia? I Slovakia einai apo ta xeirotera meri entelos skata.Gkomenes teleios gyftisses sti nootropia kai poly perierges.Exo paei polles fores ekei.Paidia edo leme alithies.Diavasa tora to ISG kai ta reports symfonoune me afta pou grafo.Alla oi typoi den eixan to tharros na xtypithoun me tous Tourkous kai tous Araves,grafoun apla den pame giati einai gemato Araves.
Ποιοι τύποι? αυτοί από το ΙSG εννοείς ? Ότι δεν ασχολούνται καν λόγω υπερπληθώρας Αράβων σεξοτουριστών ?
Ποιοι τύποι? αυτοί από το ΙSG εννοείς ? Ότι δεν ασχολούνται καν λόγω υπερπληθώρας Αράβων σεξοτουριστών ?
Nai,etsi lene.Psaronoun teleios otan tous vlepoun de goustaroun na pane se meri me Araves kai theoroun oti anevazoun tis times kai kanoun tis gkomenes epifylaktikes kai aprosites.
Prosopika exo para polles fores antagonistei Tourkous,Araves kai Amerikanous.Vasika prepei na eisai sta arxidia sou na min tous lamvaneis ypopsi.Oi Tourkoi sou kollane oxi liges fores.Istanbul pou piga to Maio me Rosida epaiksan sproksidia kai fapes.
Mήπως κάνεις κάτι; Είχα πάει Κων/πολη κα ιδεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
διαβασε τον κανα δυο σελιδες και βαλε με το μυαλο σου
διαβασε τον κανα δυο σελιδες και βαλε με το μυαλο σου
Στη τουρκία τα πράγματα είναι λίγο πιο αυστηρά από όσο είδα. Με φασαρία πέφτει
Ti les tora? Sti Rosida pou eixa montelikon diastaseon kollisan toulaxiston 10 Tourkoi opou kai na pigainame kai enas erxotan pantou apo to ksenodoxeio sto leoforeio,sto dromo den elege na ksekollisei.Oloi oi Tourkoi kseroun stoixeiodi Rossika.
Επισκέπτης
xaxaxaxaxa καλα εσυ περπατας με τη μουναρα και οι Τουρκοι σου κανουν φαλαγγα?
Ti les tora? Sti Rosida pou eixa montelikon diastaseon kollisan toulaxiston 10 Tourkoi opou kai na pigainame kai enas erxotan pantou apo to ksenodoxeio sto leoforeio,sto dromo den elege na ksekollisei.Oloi oi Tourkoi kseroun stoixeiodi Rossika.
Τι να πω. Ισως ήταν λάθος περιοχή. Taxim κλπ πολύ normal. Είναι λίγο παράταιρο γιατί μεταξύ τους είναι ευγενικοί.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Για να σταματήσουν τα σπαμαρίσματα και να ασχοληθούμε με το θέμα του νήματος, φίλε κλαρίνο, διαφωνώ μαζί σου σε κάτι από τα παραπάνω.
1.Οι περισσότερες Ουκρανές θέλουν να την κοπανήσουν με την πρώτη ευκαιρία, άρα μετακινήθηκαν αυτές που μπορούσαν, και υπάρχουν άλλες πολλές που θέλουν αλλά δεν μπορούν.
2.Ο όρος "οικογενειακοί δεσμοί" δεν υφίσταται διότι πρακτικώς δεν υφίστανται οικογένειες.
3.Ο όρος "αρχές" έχει μια πρωτότυπη έννοια στην Ουκρανία, όταν π.χ. καθ'ολα "αξιοπρεπής" μητέρα προτρέπει την νεαρή κόρη της να παντρευτεί ηλικιωμένο αλλοδαπό (γηραιότερο από την μητέρα). Ή επίσης άλλη καθ'ολα "αξιοπρεπής" μητέρα επιτρέπει στην κόρη της παράλληλες σχέσεις με απόκτηση εξώγαμων κλπ.
1. Συμφωνώ ότι πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό από νεαρές Ουκρανίδες λειτουργούν τελείως καιροσκοπικά
2. Πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό οικογενειών διαλύεται νωρίς , αλλά υπάρχουν και οικογένεις οι οποίες έχουν ισχυρούς δεσμούς
3. Ναι , ελάχιστες δικές μας μάνες θα προέτρεπαν τις κόρες τους για κάτι τέτοιο αλλά και αυτό δεν είναι κανόνας στην Ουκρανία
4. Νομίζω ότι είμαστε εντός θέματος γιατί μιλάμε για ουκρανες. Η προηγούμενη απάντηση μου πήγαινε στο ότι δεν πρέπει να αποκαλούμε έναν ολόκληρο λαό " πουτάνες" , όπωε είπε ο Ευάγγελος
Mia fora stin Tsexia imoun me dyo didymes ksanthes mounares sto club kai kati arxidia Tourkoi petagan Mia tourkiki simaia sa lasso kai travagan tis gkomenes pou xorevan.Kapoia stigmi traviksan mia apo tis dikes mou kai vrethika ksafnika anamesa se 5-6 Tourkous.Meta irthe i alli na vrei tin aderfi tis kai oi Tourkoi mou eipan kopse laspi fyge apo tis gkomenes mas.Ego den efevga vevaia epeidi to eipan oi malakes.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γι' αυτό να φέρνεις τις γκομενες Ελλάδα για να ενισχύεις τον τουρισμό μας!
Mia fora stin Tsexia imoun me dyo didymes ksanthes mounares sto club kai kati arxidia Tourkoi petagan Mia tourkiki simaia sa lasso kai travagan tis gkomenes pou xorevan.Kapoia stigmi traviksan mia apo tis dikes mou kai vrethika ksafnika anamesa se 5-6 Tourkous.Meta irthe i alli na vrei tin aderfi tis kai oi Tourkoi mou eipan kopse laspi fyge apo tis gkomenes mas.Ego den efevga vevaia epeidi to eipan oi malakes.
Τύπε δεν ξέρω που συχνάζεις, αλλά και σε καταγώγιο ακόμα που μας είχε καταλήξει ταρίφας στη Κων/πολη ήταν νορμαλ
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Και εγώ που βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη , οι Τούρκοι αφού ρώταγαν για τις δεσποινίδες που ήταν στην παρέα εάν είναι παντρεμένες μετά ξεσκιζόταν να τις καμακώνουν ( τριαντάφυλλα με χαρτοπετσέτα κ.τλ για όσους ξέρουν). Πότε όμως δεν είχαμε σπρωξίματα και αδιάκρισιες... αντίθετα είχαν ένα τρόπο στο καμάκι που τον θαύμαζες.
Ρωσικά ξέρουν αρκετοί γιατί πολλές οικογένειες έχουν νύφες από Γεωργια , Καζακσταν κ.τ.λ
Μπορεί η φίλη του KMAN να είχε κανα μίνι και κάνα ξόβυζο γιαυτό να είχαν αυτή την συμπεριφορά ...
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Δεν μπορώ να πω ότι η Τσεχια έχει τόσους Τούρκους , όσο οικονομικούς μετανάστες Ουκρανούς οι οποίοι δεν πειράζουν και αρκετούς ασιάτες Βιετναμ κ.τλ Το θέμα είναι ότι οι πιτσιρίκες στην Τσεχία δεν γουστάρουν τόσο τους ξένους , όσο τους γουστάρουν οι MILF
Που τους πέτυχες αρχηγέ τους Τούρκους σε ποια πόλη?
Δεν μπορώ να πω ότι η Τσεχια έχει τόσους Τούρκους , όσο οικονομικούς μετανάστες Ουκρανούς οι οποίοι δεν πειράζουν και αρκετούς ασιάτες Βιετναμ κ.τλ Το θέμα είναι ότι οι πιτσιρίκες στην Τσεχία δεν γουστάρουν τόσο τους ξένους , όσο τους γουστάρουν οι MILF
Που τους πέτυχες αρχηγέ τους Τούρκους σε ποια πόλη?
Pilsen.Vasika oi Tourkoi de menoun Tsexia menoun Germania kai erxontai ta Savatokyriaka Tsexia gia na gamisoune.Opote tous petyxaina ekei giati pigaina kai ego Tsexia ta Sav/ka.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Pilsen.Vasika oi Tourkoi de menoun Tsexia menoun Germania kai erxontai ta Savatokyriaka Tsexia gia na gamisoune.Opote tous petyxaina ekei giati pigaina kai ego Tsexia ta Sav/ka.
Να γαμήσουν τι? Γκόμενες ή εκδιδόμενες ?
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
1. Συμφωνώ ότι πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό από νεαρές Ουκρανίδες λειτουργούν τελείως καιροσκοπικά
2. Πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό οικογενειών διαλύεται νωρίς , αλλά υπάρχουν και οικογένεις οι οποίες έχουν ισχυρούς δεσμούς
3. Ναι , ελάχιστες δικές μας μάνες θα προέτρεπαν τις κόρες τους για κάτι τέτοιο αλλά και αυτό δεν είναι κανόνας στην Ουκρανία
4. Νομίζω ότι είμαστε εντός θέματος γιατί μιλάμε για ουκρανες. Η προηγούμενη απάντηση μου πήγαινε στο ότι δεν πρέπει να αποκαλούμε έναν ολόκληρο λαό " πουτάνες" , όπωε είπε ο Ευάγγελος
1. Συντριπτικό ποσοστό που υποδαυλίζεται από τους κάθε λογής αλλοδαπούς "γαμπρούς"
2. Παραμένουν οικογένειες ακριβώς για τον λόγο που λες. Αλλά πάνω από 80% των περιπτώσεων που ξέρω είναι διαλυμένες οικογένειες, άρα αυτές είναι ο κανόνας.
3. Χμμμ
4.Σχετικά με σπαμάρισμα εννοούσα το κλωνάρι τον "Ευάγγελο" όχι εσένα.
Και εγώ που βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη , οι Τούρκοι αφού ρώταγαν για τις δεσποινίδες που ήταν στην παρέα εάν είναι παντρεμένες μετά ξεσκιζόταν να τις καμακώνουν ( τριαντάφυλλα με χαρτοπετσέτα κ.τλ για όσους ξέρουν). Πότε όμως δεν είχαμε σπρωξίματα και αδιάκρισιες... αντίθετα είχαν ένα τρόπο στο καμάκι που τον θαύμαζες.
Ρωσικά ξέρουν αρκετοί γιατί πολλές οικογένειες έχουν νύφες από Γεωργια , Καζακσταν κ.τ.λ
Μπορεί η φίλη του KMAN να είχε κανα μίνι και κάνα ξόβυζο γιαυτό να είχαν αυτή την συμπεριφορά ...
Oi Tourkoi kanoun oloi kamaki me ton idio tropo.Misokleinoun ta matia kai paizoun xilies kai Mia nyxtes.Lene entelos apla pragmata I love Russia,I love Russian girls ktl.Ama eisai valkanios oi Tourkoi de sou klanoune mia giati emeis eimaste pio zorikoi pairnoume amesos fotia eno aftoi exoun mousoulmaniki vradytita.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Aλα ντα αλλων καλα τα λεει ο τυπος,εσυ λες παπαριες,αμα εισαι σαν τον μαλακα,και απο εμφανηση σκατα θελεις να γαμησεις τσαμπα?Δεν αναφερομε σε εσενα πρσοσωπικα....
Φιλε εγω τις εχω ζήση τισ Σλοβάκες οσο λιγοι εδω μέσα
κυκλοφορουσα στην Σλοβακια οταν το μοναδικο αυτοκινητο στους δρομους ήταν το δικό μου και των αστυνομικών.
Εχω ζήση την αχαριστια της κολοράτσας τους σε όλο το μεγαλειο οποτε μιλώ εκ πειρας και οχι απο το νά ειχαμε να λέγαμε και συνεχίζω έως και σήμερα και αν προσεξες μιλώ για την ράτσα τους και οχι μονο για τις γυναίκες τις σλοβάκες..
Ειμαι σε καλή εμφανηση και οπτική και οικονομική παρα τα 40+ έτη της ηλικιας μου.
και οτα μιλώ για καριόλες και πεινασμενες και ξυπόλυτες τα εχω ζήση σε όλο το μεγαλειο τους απο τον διαχορισμό της χωρας τους με την Τσεχία εως σήμερα.