Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ανησυχώ για τον δάσκαλο Ιωσήφ έχει κοντά δυο βδομαδες να γράψει διδασκαλίες :helpplea:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ
ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΓΑΜΙΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
Είπαμε: ο γάμος και η συμβίωση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι μόνο. Αν πηδιόταν με όλους, και δεν το ήξερες (και πώς γίνεται να μην το ήξερες;) κακώς την παντρεύτηκες. Αν το ήξερες, καλά να πάθεις... οι μαλακίες πληρώνονται...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ανησυχώ για τον δάσκαλο Ιωσήφ έχει κοντά δυο βδομαδες να γράψει διδασκαλίες :helpplea:
o didaskalos γραφει προεκλογικους λογους για της εκλογες που ερχονται  :rolleyes: :cool2: :cool2: η σχολη θα παραμεινη κληστη λογο απασχολησης του πριτανη σε μεγαλη προεκλογαμιστικη εκστρατια  αυτια!!!!!!!!!!!! prosoxi στις προεκλογικες ομιλιες στην τηλεοραση καπου θα τον δειτε!!!!! :P :P :P :P :cool2: :cool2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eimai tora Kievo an itan kapoios maxi mou kai evlepe ti kanoun oi Oukranes tha tou eixe fygei to klapeto.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητέ δάσκαλε,
Συνηθίσαμε σιγά σιγά στην κενή ώρα  όσον αφορά το μάθημά σας.
Η ψυχική ορφάνια και η συναισθηματική αποξένωση τραυματίζουν τις ευαίσθητες ψυχές μας.
Θέλω επίσης να σας πω ότι κατά την διάρκεια της κενής  ώρας γίνονται πράγματα και θάματα στην τάξη.
Ψες  μάλιστα ο Νικολαΐδης μαζί με τον Δημητρέλη βάλανε την Κατερινούλα να σβήσει τον πίνακα ψηλά ψηλά που είχε γράψει για κάτι θαύματα την προηγούμενη ώρα ο Θρησκευτικός μας ο κ. Ιλλαρόπουλος.
Εκείνοι δε είχαν πάει στα πίσω θρανία και αυνανίζονταν με το θέαμα και τελείωσαν πάνω στην φόρμα γυμναστικής της Τσιμπούκογλου.  Δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο αλλά η παρουσία σας εντός της τάξεως καθίσταται αναγκαία. Εκτός εάν συντρέχουν άλλοι λόγοι τους οποίους και απευχόμεθα
Με σεβασμό
Ο μαθητής σας
Ευθύμιος Ταβανόπροκας

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Eimai tora Kievo an itan kapoios maxi mou kai evlepe ti kanoun oi Oukranes tha tou eixe fygei to klapeto.

Δεν αντεχω να ακουω για αραπαδες και αραβες!
Θελω καλα νεα, ειδικα για την ελληνικη φυλη!
Τι στο καλο, δεν περνά η μπογιά μας? Ειναι οι αλλοι καλυτεροι?

Επισκέπτης
Αγαπητέ δάσκαλε,
Συνηθίσαμε σιγά σιγά στην κενή ώρα  όσον αφορά το μάθημά σας.
Η ψυχική ορφάνια και η συναισθηματική αποξένωση τραυματίζουν τις ευαίσθητες ψυχές μας.
Θέλω επίσης να σας πω ότι κατά την διάρκεια της κενής  ώρας γίνονται πράγματα και θάματα στην τάξη.
Ψες  μάλιστα ο Νικολαΐδης μαζί με τον Δημητρέλη βάλανε την Κατερινούλα να σβήσει τον πίνακα ψηλά ψηλά που είχε γράψει για κάτι θαύματα την προηγούμενη ώρα ο Θρησκευτικός μας ο κ. Ιλλαρόπουλος.
Εκείνοι δε είχαν πάει στα πίσω θρανία και αυνανίζονταν με το θέαμα και τελείωσαν πάνω στην φόρμα γυμναστικής της Τσιμπούκογλου.  Δεν θα ήθελα να επεκταθώ άλλο αλλά η παρουσία σας εντός της τάξεως καθίσταται αναγκαία. Εκτός εάν συντρέχουν άλλοι λόγοι τους οποίους και απευχόμεθα
Με σεβασμό
Ο μαθητής σας
Ευθύμιος Ταβανόπροκας

Εσύ αγαπητέ χιουμορίζεις, παρα ταύτα εγώ πρεπει να σου πω ότι ουδέποτε, ουδείς μαθητής ιδικός μου εδιανοήθη να αυνανιστεί εν ώρα μαθηματος, ή να διαπράξει οποιαδήποτε σοβαρά απρέπεια διότι:
α.  θα τον ελιάνιζα
β . από σεβασμό εις τον ίδιον του τον εαυτόν, διότι όπως γράφει ο Ξενοφών ορισμένα πράγματα είναι καλόν να πραγματοποιούνται ιδιωτικώς παρά δημόσια.
Κατά 99% (το 1% η εξαίρεσις των διανοητικώς καθυστερημένων, συνηθως διότι η μητερα των ετεκνοποιησε σε μεγαλη ηλικία), τα προβληματικών παιδιά προήρχοντο από προβληματικούς γονείς. Ερώτησε τον κ. Δημητράκη κάτι ξεύρει επί του θέματος. Κι εκεί έπρεπε ο δάσκαλος να λιανίσει τον μαθητήν όχι από μίσος ή κακίαν, αφού πρώτα του επαρουσίαζε τον ορθόν δρόμον (και θα τον ελιάνιζε διότι ούτως ή άλλως ο μαθητής έχων τοιαύτα οικογενειακά παραδείγματα ήτο σίγουρον ότι θα παρεκτραπούσε) παρά δια να κόψει την οικογενειακή μαλακεία και να διασώσει το παιδί ως ενήλικα.
Αυτιά...

Επισκέπτης
Δεν αντεχω να ακουω για αραπαδες και αραβες!
Θελω καλα νεα, ειδικα για την ελληνικη φυλη!
Τι στο καλο, δεν περνά η μπογιά μας? Ειναι οι αλλοι καλυτεροι?

Δεν ανθέχεις να ακους για αραπάδες κι αραπάδες καθ’ότι άραψ(πς)=αράπης εκ του αρχαίου ρήματος αράβω, χτυπώ κάποιο κύμβαλον κοινώς τύμπανον κοινώς ταμ-ταμ.
Και εις την σημερινή στυγνή πραγματικότητα:
Όπως εάν πεθάνεις αφού έχεις πέσει στο κρεβάττι για κάνα μήνα με αιμοπτύσεις ο θανατός σου οφείλεται  στην στιγμή πού όλα μέχρι τότε πηγαίναν καλά αλλά τότε κόλλησες την πανούκλα. Η μόλυνση αυτή δια την δύσμοιρο χώρα μας έγινε το 1974 τη επιστροφή του οπισθάρχου κ. Ali Cara με αποκορύφωμα βέβαια τα χρόνια του καταπληκτικού κ. Σταυροπούλου. Η μακαρίτισσα η θεια μου η στρατηγίνα έλεγε την απρεπήν παροιμίαν «φύγαμε από την τσίρλα και πέσαμε στα .κατά»

Επισκέπτης
Σε αυτά που γράφεις παραπάνω συμφωνώ απολύτως. Στο γλωσσικό μέρος προτιμούσα όπου γίνεται να μιλάω αγγλικά, στα ρωσσικά δεν είχαν πρόβλημα να μιλάνε αλλά αρκεί να καταλάβουν ότι ΔΕΝ είσαι ρώσος (τόσο μίσος πια). Οι Λβιβιάνκες δείχνουν να έχουν μια απίστευτη "διαθεσιμότητα", τελικά μαλακία μου πήγα διπλός, πρέπει να ξαναπάω μόνος μου.

Σε συζήτηση μου εξήγησαν ότι οι δυτικοί "Ουκραναραράδες" αυτούς από το Χάρκοβο δεν τους πάνε καθόλου, και αντιστρόφως. Από άλλες γκόμενες που είχα από Ντονιετσκ, Ντνιεπρό, τους δυτικούς του Λβωφ τους έχουν κάτι σαν τους "τρελούς του χωριού". Μύλος! Το όλο θέμα έχει πολιτικές, θρησκευτικές, ιστορικές προεκτάσεις.

"Ανθρωπολογικά" οι γκόμενες του Λβωφ θα έλεγα ότι διαφέρουν από αυτές του Κιέβου. Περισσότερο "κεντρωευρωπαίες" για να μην πω και μερικές "βαλκανικού" τύπου. Το στυλ που αντιμετωπίζουν έναν ξένο μου θύμισε κάτι εποχές '95-'96 σε Πράγα, Μπρατισλάβα, Πετρούπολη. Αρκεί μια στοιχειώδης επικοινωνία σε κάποια γλώσσα,και μια στοιχειωδώς αξιοπρεπής συμπεριφορά και έβγαλες γκόμενα. Επίσης όπως διάβασα κάπου πιο πριν, συμφωνώ ότι η πόλη αποπνέει μια αίσθηση ασφάλειας. Π.χ. θεωρώ ότι στην Αγγλία είναι περισσότερο πιθανό να μπλέξεις με κάποιον μεθυσμένο. Περί  
μαφίας, θα έλεγα ότι όπως παντού, αν δεν ψαχτείς δε θα μπλέξεις.

Αγαπητέ εύγε διότι ,
Α. Σε βέπω διαβασμένο
Β. Δεν γράφεις μαλακείες.
΄Ετσι ακριβώς είναι τα πράματα.
Τώρα γενικώς καλό είναι να ξαναπάς μόνος έλα που το μουνί όμως είναι γλυκό οπότε θα μπεις στον πειρασμόν να τελφωνήσεις και συναντηθείς με το(τα) πρόσωπα. Κι επειδή η ουκρανία ειναι μια γαιδουροκυλίστρα καλό είναι να πας σε άλλη πόλη διότι αλλιώς θα σε καταλάβουν, (ε λες να μην τα χουμε κάνει εμείς τετοια κόλπα) και δεν πρόκειται να σου καθησουν, θα σου ζαλίσουν τους όρχεις και θα σου βγει ξυνό. Οπότε προτείνω πάαι ένα Κίεβο  κι άμα δεις ότι δεν βγαινει τίποτις πάρ τελέφωνο από το ελληνικό κινητό και πες αγάπη μου σ’ αποθύμησα και σου’ρχομαι (προσοχή  στα ηχητικά μπακ γκράουντ). Αυτές που σου φάνηκαν Βαλκάνιες, δεν υπάρχει τετοιο πράμα ειναι νεολογισμός όπως Βυζάντιο πχ, τέλος πάντων είναι Ρομάνες από την Μπουκοβίνα. Ως γνωστόν (σε μένα) η Δυτική ουκρανία δεν υπήρχε προ του Β Παγκοσμίου παρα παραχωρήθηκε στον Σταλιν κατόπιν του Συμφώνου Μολότοφ-Ρίμπεντροπ
Τότε παρεχωρήθη κι η Μπουκοβίνα (είναι που μας ζαλίζουν τ αρχίδια οι κομμουνισται ότι πολεμησαν τους φασίστας στον πόλεμο, ναι όταν τσακώθηκαν στην μοιρασιά...)
Σου βάνω 10
Αυτιά...

Επισκέπτης
Χωρίς να θέλω να παίξω με τον πόνο σου αδερφέ, το nick σου είναι εντελώς άκυρο... ο πηδήτζουλας της υπόθεσης μόνο εσύ δεν είσαι... Από την άλλη, ο γάμος (ή η συμβίωση, δεν ξέρω), είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, για να τη σκεφτόμαστε μόνο με το κάτω κεφάλι... Δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά κι εσύ πήγαινες λίγο γυρεύοντας...

Εσύ 'όπως λένε κι οι αμερικ(λ)άνοι γιου άντ ινσόλτ του ίντζουρι.
Όποιος ειναι όξω απ το χορό πολλά τραγουδια ξερει...
Πόσες φορες έχεις παντρευτει με ουκρανίδα? για ρωτα και μενα...
Αχ αγαπητέ νομίζεις ότι η λεγάμενη έτσι ήταν εξ αρχής? Στην αρχή όλες οι πουτάνες είναι μελι γάλα, "τι θες αγάπη μου, πώς να σου σιαξω τα γιουβαρλάκια να σου φερω τις παντουφλες σου?", κι αφου περάσουν χρόνια κι οι αμυνες σου έχουν πεσει και κοιμασαι ήσυχος τότε στην κανει

Επισκέπτης
Εχω πάει 7 φορές.Κάθε φορά έβγαζα γκόμενα.Μερικές φορές έμεινα 3 μέρες.Μια φορά έβγαλα 4 γκόμενες σε μια βδομάδα.Δηλαδή τις έφερα στο ξενοδοχείο.Σταμάτησα να πηγαίνω το 2007 γιατί δε μου άρεσε οτι άλλαζαν τα πράγματα.Τώρα πιστεύω οτι είναι πάλι καλά μετά τα όσα είδα σε Κίεβο.Δηλαδή το Κίεβο σχεδόν δεν άξιζε πια το 2008 αλλά τώρα γαμεί και δέρνει είναι περίπου όπως το 2004.
Σίγουρα μιλάνε ρωσικά και αρκετές είναι ρωσικής ή λευκορωσικής καταγωγής.Από ένα εθνικιστικό πείσμα μιλάνε ουκρανικά.Επειδή τα ουκρανικά είναι κάτι μεταξύ πολωνικών και ρωσικών(πιο κοντά στα πολωνικά) καταλαβαίνω τι λένε και απαντάω στα ρωσικά ή άμα είναι κανένας εθνικιστής μιλάω σε τροποποιημένα πολωνικά.Γενικά οι περισσότερες γκόμενες καταλαβαίνουν πολωνικά και μιλάνε άριστα ρωσικά αλλά ποτέ μεταξύ τους.Επίσης τα κανάλια στην τηλεόραση είναι τα πιο πολλά στα ρωσικά και όλη η κουλτούρα έρχεται από Ρωσία(παπάρια εθνικιστές δηλαδή).

Οι γκόμενες σε Χάρκοβο είναι ουσιαστικά Ρωσίδες και σε Ντονέτσκ,Ντνιπροπετρόφσκ είναι κάργα ρωσόφιλοι,μερικές δε μιλάνε καν τα ουκρανικά,δεν τα ξέρουνε.Αλλά στο δρόμο,στη δουλειά,στο σπίτι μιλάνε πάντα και μόνο ρωσικά και νιώθεις το μέρος σα μια προέκταση της Ρωσίας.(αν και στο Ντονέτσκ είναι αρκετά άγριοι και υψηλόσωμοι αρκτά διαφορετικοί από τους υπόλοιπους Ουκρανούς,πολύ πιο βαρείς και επικίνδυνοι.Νομίζω αυτοί του Ντονέτσκ κυβερνάνε τώρα την Ουκρανία).

Ρε αδερφέ σόρυ αλλα ποια καναλια εκπέμπουν από το Λβοβ στα ρωσικά να τα μάθω κι εγώ να τα παρακολουθώ ?
Κι απ ότι έχω αντιληφθει τα ρωσικά που γνωρίζεις ειναι επιπέδου " Άι λόβ γιου , γιου λοβ άι"
Κάτι με κανει να υποθετω ότι και τα πολωνικά που ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις είναι του αυτού επιπέδου. Με άλλα λόγια ότι και ν ακούσεις δυσνόητο θα σου είναι, εξ ου και τα ρωσικα καναλια στο λβοβ. Δεν υπάρχει ούτε ένα! Όχι ότι δεν καταλαβαίνουν ρωσικα ειδικώς οι άνω των 30, αλλά το μίσος τους είναι τόσο μεγάλο που δεν θελουν καν να τ ακούσουν. Κι αυτό το πράμα που μιλούν ούτε κι οι ίδιοι το καταλαβαίνουν διότι έχουν διαφορετικές εθνικότητες. ήτοι άλλοι είναι ούγγροι, άλλοι πολωνοί, άλλοι ρομανοι, άλλοι σλοβακοι, άλλοι εβραίοι (καλα αυτο τ  αφήνομε όποτε μας συμφερει ειναι εθνικότητα όποτε μας συμφερει ειναι θρησκεία) εν πάση περιπτώση εκει γίνεται το έλα να δεις ουτε κι οι ίδιοι ξερουνε τι είναι...

Επισκέπτης
ΑΜΑ ΦΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΒΛΥΑΔ ΡΩΣΣΙΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,  ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΡΝΗ ΡΩΣΣΙΔΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΨΕΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ/ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΛΑΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ dna ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ Η ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.--------------Ιωσηφ αυτο το εγραψε καποιος στο  Thread της Ρωσσιας.εχει ενδιαφερον!Το εβαλα εδω γιατι ταιριαζει θα ελεγα πιο πολυ με το χαρακτηρα των Ουκρανων γυναικων.του ειπα να μας πει περισσοτερες πληροφωριες.ειναι ενα ενδιαφεορν θεμα για αναλυση.Πες μας τη γνωμη σου μεγαλε Ουκρανολογε :)

πάντως εισαι γατουλης! Καταλαβες οτι η...  εκτελέστρια ήταν ουκρανιδα και το παιδί το έστειλες από δω. Άντε το καλό το φυλαω για το φινάλε!

Επισκέπτης
Σωστός ο παραλήμνιος.....πρέπει οπωσδήποτε να τη πεις εδώ γιατί μόνο τότε θα εμφανιστεί ο ιωσήφ
και θα μας πεί για τη πυροβολήτρια κλπ.  Δάσκαλε...συγχώρα αλλάδε μπόπεσα λόγω οικογενειακών υποχρώσεων...

εσένα Βρούτε, μια ο γιαννης δε μπορεί μια ο πάνος του πονει σου έβανα μεδέν...

Επισκέπτης
ΟΚ τιόκι ουσλί( κακίι τιόλκι ελεεινίδες) γιεστ ισό πάρα...
ΥΓ. είδατε ο γερο-Ιωσήφ δεν γράφει με κυριλλικους χαρακτήρας μην το βανουμε στο Γκουγλ και καταλάβουμε, όποιος ξερει , κατήλαβε....

Επισκέπτης
α. να σαι καλα
β. αφου μπερδευεσαι ακομη και στην ετοιμολογια λεξεων της μητρικης σου γλωσσας, μην τα βαζεις με μια ξενη κιολας...τσαμπα κοπος θα ναι
γ.μνιε εστ τσεμ ζανιματσια κρομε κακ τσιτατ ετι σαχλαμαρες

β. δεν εγγενήθην γάλλος
γ. το παλέψαμε το γκουγλ αλλα το βρήκαμε, λάντνα...Μι τιμπέ  νι πριγκλασίλες τουτ, τι σαμα πρισλά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αλλο ενα θρεντ το οποιο πασχιζουν
να βεβυλωσουν οι ελλεηνιδες  :2funny: :2funny:
Η αλλη θελει να μαθει αν η Λια ειναι ουκρανιδα
και γελαει με τα χαλια και καλα των αντρων του θρεντ εδω
για να ικανοποιηθει ο εγωισμος της.

Ω ρε φιλε. Αυτα ειναι  :grin:

Τύπε το έχω πει. Δύο ήταν τα λάθη. Το 1952 και το 1983. Τι ίσχυε πριν "Νομοθετικά και σύμφωνα με το άρθρο 1387 του Αστικού Κώδικα που ίσχυε μέχρι το 1983, «ο άντρας είναι η κεφαλή της οικογένειας και αποφασίζει περί παντός ό,τι αφορά το συζυγικό βίο». Η γυναίκα περιοριζόταν στα «οικιακά» που και αυτός ο τομέας ήταν περιορισμένος, αφού ο άντρας αποφάσιζε για «οτιδήποτε αφορούσε την έγγαμη συμβίωση»". :cheesy:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ εύγε διότι ,
Α. Σε βέπω διαβασμένο
Β. Δεν γράφεις μαλακείες.
΄Ετσι ακριβώς είναι τα πράματα.
Τώρα γενικώς καλό είναι να ξαναπάς μόνος έλα που το μουνί όμως είναι γλυκό οπότε θα μπεις στον πειρασμόν να τελφωνήσεις και συναντηθείς με το(τα) πρόσωπα. Κι επειδή η ουκρανία ειναι μια γαιδουροκυλίστρα καλό είναι να πας σε άλλη πόλη διότι αλλιώς θα σε καταλάβουν, (ε λες να μην τα χουμε κάνει εμείς τετοια κόλπα) και δεν πρόκειται να σου καθησουν, θα σου ζαλίσουν τους όρχεις και θα σου βγει ξυνό. Οπότε προτείνω πάαι ένα Κίεβο  κι άμα δεις ότι δεν βγαινει τίποτις πάρ τελέφωνο από το ελληνικό κινητό και πες αγάπη μου σ’ αποθύμησα και σου’ρχομαι (προσοχή  στα ηχητικά μπακ γκράουντ). Αυτές που σου φάνηκαν Βαλκάνιες, δεν υπάρχει τετοιο πράμα ειναι νεολογισμός όπως Βυζάντιο πχ, τέλος πάντων είναι Ρομάνες από την Μπουκοβίνα. Ως γνωστόν (σε μένα) η Δυτική ουκρανία δεν υπήρχε προ του Β Παγκοσμίου παρα παραχωρήθηκε στον Σταλιν κατόπιν του Συμφώνου Μολότοφ-Ρίμπεντροπ
Τότε παρεχωρήθη κι η Μπουκοβίνα (είναι που μας ζαλίζουν τ αρχίδια οι κομμουνισται ότι πολεμησαν τους φασίστας στον πόλεμο, ναι όταν τσακώθηκαν στην μοιρασιά...)
Σου βάνω 10
Αυτιά...
Αγαπητέ διδάσκαλε, ο λόγος σας μας τιμά.
Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμώς για τις συμβουλές και κυρίως τις πληροφορίες περί των ιστορικών γεγονότων που συχνά στιγματίζουν τις ζωές των ανθρώπων. Είσθε θησαυρός!

Με βλέπω να επισκέπτομαι το Κίεβο και να επιμείνω μέχρις τελικής επικράτησης. Θα σας τηρώ ενημερόν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom