Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Υ.Γ. για βερολινο στις underground μουσικες σκηνες εχει πολυ extream πιπινακια για σεξ, απλα θελει θρασος και τολμη να πλησιασεις και να μιλησεις μετα ολα ευκολα ειναι  ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανία είναι άλλη φάση.Καμία σχέση με Γερμανία,Ελλάδα κτλ.Παραδάκι να έχεις είναι απλά παράδεισος.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
"προσφορα και ζητηση" τι αγοραζεις κ τι παιρνεις και πως το πουλας,με την νεαρη ρουλα θα χαλασεις πιο πολλα και θα στα κανει τσουρεκια καλυτερα μια ιρινα που την σκαει και ενα κεφαλι και στο σεξ ειναι war dog!αν μπορεις να τα συνδιασεις ακομα καλυτερα, αλλα τιποτε δεν ειναι τσαμπα αν θες να σε πληρωνουν παιξε με GILF(γριες). Παντως προτιμω να παω μια βδομαδα διακοπες ουκρανια παρα μια εβδομαδα μυκονο!!!το θεμα ειναι τι σαρεσει και το ταξιδι σε αυτα τα μερη ειναι value και η ποιοτητα υψηλη !!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
"προσφορα και ζητηση" τι αγοραζεις κ τι παιρνεις και πως το πουλας,με την νεαρη ρουλα θα χαλασεις πιο πολλα και θα στα κανει τσουρεκια καλυτερα μια ιρινα που την σκαει και ενα κεφαλι και στο σεξ ειναι war dog!αν μπορεις να τα συνδιασεις ακομα καλυτερα, αλλα τιποτε δεν ειναι τσαμπα αν θες να σε πληρωνουν παιξε με GILF(γριες). Παντως προτιμω να παω μια βδομαδα διακοπες ουκρανια παρα μια εβδομαδα μυκονο!!!το θεμα ειναι τι σαρεσει και το ταξιδι σε αυτα τα μερη ειναι value και η ποιοτητα υψηλη !!

:hi:

οχι μονο ουκρανια υπαρχουν και αλλοι μουνοπαραδεισοι οπως βερολινο, πραγα, μοσχα, ντυσελντορφ, φρακφουρτη, αγ. πετρουπολη, βιενη

παντως οχι μυκονο η ροδο η αλλους πυροφορικους προορισμους για να πληρωνεις την ανατημηση των τιμων ;).

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6

οχι μονο ουκρανια υπαρχουν και αλλοι μουνοπαραδεισοι οπως βερολινο, πραγα, μοσχα, ντυσελντορφ, φρακφουρτη, αγ. πετρουπολη, βιενη

παντως οχι μυκονο η ροδο η αλλους πυροφορικους προορισμους για να πληρωνεις την ανατημηση των τιμων ;).

φιλε μουνι παντου εχει το μπατζετ και η ποιοτητα αλλαζει!!!  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

παντως οχι μυκονο η ροδο η αλλους πυροφορικους προορισμους για να πληρωνεις την ανατημηση των τιμων ;).

Βιέννη,Ντύσσελντορφ,Φρανκφούρτη πολύ δύσκολα θα κινηθεί κάποιος τουρίστας.Θέλω να πάω με κάποιον στα καλά κλαμπ της Φρανκφούρτης ή της Βιέννης να πιάσει τα αρχίδια του.Θα τα παίξει από τη δυσκολία και τον ανταγωνισμό.
Και Πράγα πολύ δύσκολα ο μέσος τουρίστας να βγάλει άκρη με τους δεκάδες χιλιάδες τουρίστες που κατακλύζουν το κέντρο.Ντύσσελντορφ θέλει ικανότητες πρέπει να ελίσσεσαι κτλ και πάλι πολύ δύσκολα για κάποιον που πάει λίγες μέρες.(αν και ο σιδηροδρομικός σταθμός του Ντύσσελντορφ είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος για καμάκι σε ολόκληρη τη Γερμανία).
Για ελεύθερο καμάκι γαμήσι κτλ μόνο ανατολικές χώρες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βιέννη,Ντύσσελντορφ,Φρανκφούρτη πολύ δύσκολα θα κινηθεί κάποιος τουρίστας.Θέλω να πάω με κάποιον στα καλά κλαμπ της Φρανκφούρτης ή της Βιέννης να πιάσει τα αρχίδια του.Θα τα παίξει από τη δυσκολία και τον ανταγωνισμό.
Και Πράγα πολύ δύσκολα ο μέσος τουρίστας να βγάλει άκρη με τους δεκάδες χιλιάδες τουρίστες που κατακλύζουν το κέντρο.Ντύσσελντορφ θέλει ικανότητες πρέπει να ελίσσεσαι κτλ και πάλι πολύ δύσκολα για κάποιον που πάει λίγες μέρες.(αν και ο σιδηροδρομικός σταθμός του Ντύσσελντορφ είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος για καμάκι σε ολόκληρη τη Γερμανία).
Για ελεύθερο καμάκι γαμήσι κτλ μόνο ανατολικές χώρες.

οποιος δεν γαμαει στη γερμανια δεν μπορει να γαμησει πουθενα, το μονο που θα μπορει να κανει ειναι να πηγαινει ουκρανια και να πληρωνει 200 ευρω για εναν πουτσο  :grin:

παπας βενεδικτος θ΄

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οποιος δεν γαμαει στη γερμανια δεν μπορει να γαμησει πουθενα, το μονο που θα μπορει να κανει ειναι να πηγαινει ουκρανια και να πληρωνει 200 ευρω για εναν πουτσο  :grin:

παπας βενεδικτος θ΄

Ρε οι πιο πολλοί εδώ δεν μπορούν να καμακώσουν ούτε Κίεβο στα κλαμπ.Το 95% θα έτρωγε πόρτα στη Γερμανία στα κλαμπ ξέρεις τι σκληρή πόρτα παίζει?
Οι Ελληνες Γερμανία κατά 90% γαμάνε μπάζα γκόμενες πολύ ασχημότερές τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οποιος δεν γαμαει στη γερμανια δεν μπορει να γαμησει πουθενα, το μονο που θα μπορει να κανει ειναι να πηγαινει ουκρανια και να πληρωνει 200 ευρω για εναν πουτσο  :grin:

παπας βενεδικτος θ΄
Αυτό το πόστ είναι η μεγαλύτερη μλκια που έχει γραφτεί σε ανατολικό νήμα!
Και το λέει κάποιος που έχει κάνει Εράσμους Βερολίνο..
Τεράστιο σφάλμα...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό το πόστ είναι η μεγαλύτερη μλκια που έχει γραφτεί σε ανατολικό νήμα!
Και το λέει κάποιος που έχει κάνει Εράσμους Βερολίνο..
Τεράστιο σφάλμα...

πραγματικα εκπλησομαι απο αυτο που γραφεις δλδ οτι εκανες ερασμους στο βερολινο και απο κατακτησεις τιποτα απολυτως.

ειδικα στη γερμανια με τοσες οικονομικες μεταναστριες απο ολο τον κοσμο πολυ ευκολο ειναι να γαμας και να βγαλεις γκομενα

περιπτωση δικια μου να σου πω, η ξαδερφη μου ειναι απο 18 χρονων επανω στη γερμανια στο ντουισμπουρκ ειναι γιατρος εκει εχει μια κολητη της φιλη τουρκαλα πολυ δυνατο καυλακι σε πληρωφορω οτι την εφαγα απο τη δευτερη μερα την τουρκαλα.

και πιστευω επειδη εκανες γερμανια θα ξερεις οτι οι ελληνιδες επανω στη γερμανια ειναι πολυ μεγαλα πουτανακια καμια σχεση με την ελλαδα που το παιζουν μυξοπαρθενες

τι να πω εγω κατι δεν πρεπει να εκανες σωστα ωστε να απετυχες στον αισθηματικο τομεα  :hi:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
πραγματικα εκπλησομαι απο αυτο που γραφεις δλδ οτι εκανες ερασμους στο βερολινο και απο κατακτησεις τιποτα απολυτως.

ειδικα στη γερμανια με τοσες οικονομικες μεταναστριες απο ολο τον κοσμο πολυ ευκολο ειναι να γαμας και να βγαλεις γκομενα

περιπτωση δικια μου να σου πω, η ξαδερφη μου ειναι απο 18 χρονων επανω στη γερμανια στο ντουισμπουρκ ειναι γιατρος εκει εχει μια κολητη της φιλη τουρκαλα πολυ δυνατο καυλακι σε πληρωφορω οτι την εφαγα απο τη δευτερη μερα την τουρκαλα.

και πιστευω επειδη εκανες γερμανια θα ξερεις οτι οι ελληνιδες επανω στη γερμανια ειναι πολυ μεγαλα πουτανακια καμια σχεση με την ελλαδα που το παιζουν μυξοπαρθενες

τι να πω εγω κατι δεν πρεπει να εκανες σωστα ωστε να απετυχες στον αισθηματικο τομεα  :hi:

Ήταν και εποχή πριν το Tinder οπότε τα πράγματα ήταν δύσκολα..Μεγάλη διαφορά γιατί τα clubs στην Γερμανία δεν λένε..Αν καταφέρεις να περάσεις την σκληρή πόρτα ποτε..Εχω διασταυρωμένες πληροφορίες απο 3 διαφορετικές εθνικότητες που ζούν τώρα Βερολίνο και ένα Έλληνα που μόλις τώρα γύρισε πίσω Ελλάδα, πως γίνεται ο χαμός με το Tinder στο Βερολίνο..Πολύ πράγμα μέσα..Άπειρες εθνικότητες και ραντεβού..Τώρα που καταλήγει έχει να κάνει και με το κάθε άτομο...Πάντως βγάζεις ραντεβού κάργα αυτό είναι εγγυημένο και διασταυρωμένο και μετά είναι στο χέρι σου τι θα πετύχεις...
Μου έλεγε προχτές ο φίλος που γύρισε μετα απο 2 χρόνια σερί αν δεν είχα ζήσει Βερολίνο θα θεωρούσα πως tinder ειναι ψέυτικο..Έκατσε ο δόλιος τράβηξε 350 likes ελλαδα και είχε ΜΗΔΕΝ match.ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ.Μου λέει Βερολινο έβγαζα σίγουρα 2 matches την μέρα..Welcome to Greece του είπα!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
638
Είναι λογικό να ποστάρεις φωτος γιατί αυτές που πηγαίνεις είναι Πουτάνες, οπότε ούτως η άλλως έχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο..Δεν έχεις ποστάρει ποτέ μια normal γκόμενα και θεωρώ κανένας normal δεν θα το κάνει.. Ποστάρεις φώτος με δίδυμες γκόμενες στημένες στα τέσσερα να ανοίγουν το μουνί τους!! Υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που δεν καταλαβαίνει πως αυτές είναι απλά πόρνες που τις παράγγειλες 2 ώρες?

Εγώ αυτές που πηγαίνω είναι πάντα γκόμενες εργαζόμενες που έχουν μια κανονική ζωή και δεν πληρώνονται. Για το επίπεδο που λές απο το Ιντερνετ είσαι τελείως λάθος..Όλες οι προβληματικές βγαίνουν νύχτα και μέτριες εμφανησιακά να τις καμακώσουν οι άπειροι Τούρκοι και οι βρωμίλοι που πάνε εκεί και να ανεβάσουν την ψυχολογία τους ..Οι μόνες ωραίες νύχτα είναι συνήθως πληρωμένες αυτές που γνωρίζεις δηλαδή.

Απο το διαδίκτυο αυτές που ασχολήθηκα είναι απο 6,5-7 και πάνω εμφανησιάκα normal γκόμενες με δουλειά οι οποίες δεν βγαίναν καν στα clubs ή πάνε σε κανά χαλαρό clubaki μια στο τόσο με φίλες. Αυτές είναι πάντα το καλύτερο target group..Όποιος ασχολείται χρόνια με τον love-τουρισμό ξέρει και με καταλαβάίνει γιατι πρέπει να κίνησε σε αυτές..
σορρυ φιλε ντοκτορα....εδω εισαι πολυ λαθος.....οι ουκρανες με το καταληλο παραμυθι μεχρι και βιντεο κανουν οχι μονο φωτογραφια.....και αν εγω πχ παω με ψιλο αματουρια....ενα αλλο μελος εχει ενα καρο τετοιες φωτο μετα απο δικια μου παροτρυνση τροπο τινα....δεν λεω ποιος....αλλα δεν πληρωνει

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
638
και στην ελλαδα εχει μουναρες γυναικες αλλοδαπες και ελληνιδες  σε ποσοτητα που ειναι ευκολες και δεν θα χρειαστει να κανεις τοσα χιλομετρα και κοπο ιντερνετικο για να γαμησεις. πιο φθηνα θα σου βγει να παιξεις μπαλα στην εδρα σου π.χ. στην αθηνα παρα στην ουκρανια γιατι πρεπει να υπολογισεις το κοστος της διαδρομης τη διαμονη και πολλα ακομη απροβλεπτα.

δλδ μου λες οτι στην ουκρανια εχει πολλες ξεμπαρκες και διαθεσιμες ενω εδω στην ελλαδα δεν εχει, απλα σου λεω οτι παντου εχει δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου.

πχ. στο βερολινο που πηγα τον προηγουμενο ιανουαριο δλδ πριν τρεις μηνες εκει να δεις διαθεσημο μουνι για σεξ και δεν αναφερομαι μονο στα γνωστα μπουρδελακια αλλα στο καμακι σε μαγαζια του βερολινου  :hi:
το εχουμε πει αυτο το θεμα χρονια τωρα....οποιος δεν μπορει να βρει γκομενα ελλαδα δεν μπορει να βρει πουθενα
ο λογος που πανε οι περισσοτεροι ειναι η ποσοτητα σε λιγο χρονο....διακοπες....

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
οποιος δεν γαμαει στη γερμανια δεν μπορει να γαμησει πουθενα, το μονο που θα μπορει να κανει ειναι να πηγαινει ουκρανια και να πληρωνει 200 ευρω για εναν πουτσο  :grin:
παπας βενεδικτος θ΄

Εγώ που έχω παντρευτεί γέννημα θρέμμα Γερμανίδα, μπορώ και γαμάω παντού τσάμπα???? ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!   :grin: :grin: :grin:

the_Greek

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
σορρυ φιλε ντοκτορα....εδω εισαι πολυ λαθος.....οι ουκρανες με το καταληλο παραμυθι μεχρι και βιντεο κανουν οχι μονο φωτογραφια.....και αν εγω πχ παω με ψιλο αματουρια....ενα αλλο μελος εχει ενα καρο τετοιες φωτο μετα απο δικια μου παροτρυνση τροπο τινα....δεν λεω ποιος....αλλα δεν πληρωνει

Εξαρτάται για τον αριθμό γυναικών που πηγαίνεις και τον χρόνο που σπαταλάς..Εξηγούμαι...Αν πήγαινεις 10 μέρες και αφιέρωνεις όλο τον χρόνο σε μια μόνο κοπέλα είναι πιθανόν μετά απο μα εβδομάδα να έχετε έρθει πολύ πιο κοντά στο να περάσετε στο επίπεδο να τραβάτε γυμνές φωτογραφίες,video κλπ.. Όταν βγάζεις μια νορμάλ γκόμενα max 2 ραντεβού για να πηδήξεις και να πας στην επόμενη μετά, το θεωρώ αδύνατο στο δεύτερο ραντεβού σπίρι σου να κάτσει να την τραβάς γυμνή φώτο. Αφενός Το μυαλό σου το έχεις στο να τη ψήσεις να κάτσει και αφετέρου αυτή δεν νιώθει ακόμα άνετα.. Έχω φωτος και videos απο γκόμενες νορμαλ στην Αθήνα αλλά προφανως τις ήξερα πολύ καιρό πριν περάσουμε στην φάση αυτή.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μιλαγα με ουκρανιδα μουνιτσα στο νετ,γυρω στα 20 μοντελε -μελαχρινη- αδυνατη οχι κανα 8αρι...τις λεω ελα ελλαδα καλοκαιρι..μου απαντα αν πληρωνεις,οκ λεω αντε να σου κανω εξοδα πτησεις κ εδω να μην πληρωσεις!!οκ θελω σαντορινη μου λεει...αντε λεω να το υποστουμε αυτο!μετα στα καπακια μου γραφει θελω δωρο να μου στειλεις,μαρεσει το αηφον 7+κοκκινο,τις λεω οκ οταν ερθεις θα δουμε χαχαχα μετα μου  γραφει τοτε στειλε μου 200$!!!!χαχαχα
τις λεω δωρα δεν κανω ,σου προσφερα ενα ταξιδι και την ευκαιρια να γνωρισεις την ελλαδα αλλα εσυ εισαι gold digger πουτανα που στο κιεβ δεν πιανεις ουτε 1000 γκριβνα την ωρα,και την εσβησα!

Σε ποσες ελληνιδες-μουνιτσες ταξατε ταξιδι εξωτερικο και σας ζητησαν εξτραδακι αηφον7 κ 200$ κας πριν βρεθειτε!!???εμενα καμμια!
τα γραφω αυτα γιατι ακουω πολλα τσαμπε σε σορτ ταιμ/λονγκ ταιμ "τετ-τετ" με ντεβουσκες !!!τις ουκρανιδες τις ξερω ειχα κ εχω σχεση,αλλα τοσο απροκαλυπτη πουτανια δεν εχω δει σε καμμια χωρα!εχουν ξεφυγει τελειως δεν κοιτανε που ζουνε με 100 δολλαρια το μηνα στα σοβιετο-μπλοκς και ζητανε αντι για καικι " αεροπλανοφορο" που λεγε και ο δασκαλος! :S στο τελος αφου τα τσιμπανε απο τους ξενους αγαπουληδες καταληγουν στον ταρας μπουλμπα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ακριβώς έτσι μου εξήγησε τη διαφορά Τσέχων Ουκρανεζων,Ρωσίδων μια Τσέχα.Εμείς οι Τσέχες μου λέει ζητάμε μόνο να πληρώνει ο άντρας τα έξοδα διακοπών,τα δώρα τα αγοράζουμε μονες μας.Οι Ρωσιδες,Ουκρανές θέλουν και δώρα.
Μια Ουκρανή εφταρι και πάνω ζητάει από 300-500 ευρώ για να έρθει εξωτερικό.(όπως αυτή που έφερα το Δεκέμβριο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom