o sinoxaras απο μοσχα εφηερνε αλλα σιγουρα δεν ρισκαρε,απο καπου αλλου θα ηταν πασα.απο την λετονια εφερνε τελευταια.φιλος μου παλια εφερνε απο μοσχα,φυσικα δεν ηταν μοσχοβιτισες αλλα της εφερνε κυπρο και τις πουλουσε τοτε 80 λιρες την ωρα η αν περιμενες μεχρι 10 το βραδι στην εδινε 120 λιρες ολο το βραδι.οι κοπελες που φερνει ο σινοχαρας δεν ειναι ιτερνετ και τραβελ κοπελες αλλα βιζιτες κανονικες που ερχονται για μεροκαματο.κυπρο εχουμε αρκετες απο αυτες αλλα χαλια εμφανισιακα,ερχονται για 3-5 μηνες.για αυτο δεν παω αγια ναπα που ελεγες.μονο αυτες εχει,οι καλες ειναι με αντρα,οικογενεια,μικρουλες απιαστες και παρεα.οι αλλες που ερχονται απο νιζνι,ουφα,σαμαρα και αλλου ερχονται ολλ ινκλουσιβ και την βγαζουν τζαμπα στο ξενοδοχειο.ρωσοι με λεφτα μονο λεμεσο και πρωταρα πανε.αγια ναπα λιγους βλεπεις τωρα με τα ολλ ινγλουσιβ σιν το οτι μιλανε ολοι απο κοντακτε.εχει γρουπ κοντακτε για κυπρο,λεει μια ειμαι με την φιλη μου θελουμε κλαμπ παρεα δυλ.μαλακα να πληρωσει η ποιος θα ειναι αυτη την περιοδο σε αυτο το χοτελ,η ποιος θελει να παμε παρεα εκδρομη στο τροδος,κυπριακα χωρια.ετσι βρισκουν ολες παρεα,το τονιζουν μονο με ρωσους θελουν παρεα