προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλα δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπαρχουν τόσο καθυστερημένοι που πιστεύουν αυτόν τον ψεύτηΚαλό κομμάτι παίκτη,πάντα τέτοια
Να και οι πραγματικοί Ελληνες του Κισινιώφ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΕΝΤ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρεπει να το επισκεφτουμε το μερος των καμακιων
Μαλακιες λεει ο χαρης ... οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες σε γριβνια ..
Καλα δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπαρχουν τόσο καθυστερημένοι που πιστεύουν αυτόν τον ψεύτηκαι της ψεύτικες φωτογραφίες που βάζει
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοί οι Έλληνες την καλέσανε στην Ελλάδα?![]()
![]()
![]()
![]()
Να και οι πραγματικοί Ελληνες του Κισινιώφδεν τους είδα να έχουνε γκόμενες
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδερφικέ μου κύπριε όλα σε σένα συμβαίνουν .οπου πας φεύγεις αγάμητος ..μέχρι και οι σαβούρες πουτάνες σου ζητάνε 50% περισσότερα. τι συμβαίνει με σένααν διαβαζες αδερφικε μου κλωνε τι εγραφα τοτε,οτι πηγα σε 4-6 σαλον απο μιστερ χ,ολα ελεγαν 500 και εκει ελεγαν 700-800 και ποιοτηκα ηταν χαλια,ολες χοντρες κακασχημες με κυτταριτητα ελεοσ
spasiboΚαλό κομμάτι παίκτη,πάντα τέτοια
Yulichka loves Greece![]()
Θθα προσθέσω μόνο οτι ο Davarits κάνει παρέα με τον Παναγιώταρο οταν πηγαίνει ΜολδαβίαΜεγαλα καμακια που ανεβαζουν το ελληνικο τουριστικο προιον
Τωρα σχετικα με το Χάρη το εχω πει 1.000.000 φορες τι λάθη κάνει!Αλλα δεν θέλει να με ακούσει!Το λεω κ'αλλη μία.Το πρωτο του λάθος ειναι οτι παει να κανει το μάγκα!Αδερφικέ μου κύπριε όλα σε σένα συμβαίνουν .οπου πας φεύγεις αγάμητος ..μέχρι και οι σαβούρες πουτάνες σου ζητάνε 50% περισσότερα. τι συμβαίνει με σένα.
δεν λέω πως όλοι στην ουκρανια γαμάνε μουναρες, αλλα σίγουρα γαμανε πολύ καλύτερες από ότι θα γαμούσαν στην Ελλάδα
εσύ είσαι από τους τυχερούς που έχεις την δυνατότητα να κάνεις ταξίδια κάθε μήνα σχεδόν.. μιλάς ρώσικα, έχεις χρήματα, είσαι γκαβλιαρης και πάντα είσαι αγάμητος ...
τώρα βλέπω άρχισες να κυνηγάς τις πενηντάρες !! ζήλεψες από τον γρηγορακι ?![]()
![]()
![]()
EM PAPARAS EISAI PAPARIES LESΑδερφικέ μου κύπριε όλα σε σένα συμβαίνουν .οπου πας φεύγεις αγάμητος ..μέχρι και οι σαβούρες πουτάνες σου ζητάνε 50% περισσότερα. τι συμβαίνει με σένα.
δεν λέω πως όλοι στην ουκρανια γαμάνε μουναρες, αλλα σίγουρα γαμανε πολύ καλύτερες από ότι θα γαμούσαν στην Ελλάδα
εσύ είσαι από τους τυχερούς που έχεις την δυνατότητα να κάνεις ταξίδια κάθε μήνα σχεδόν.. μιλάς ρώσικα, έχεις χρήματα, είσαι γκαβλιαρης και πάντα είσαι αγάμητος ...
τώρα βλέπω άρχισες να κυνηγάς τις πενηντάρες !! ζήλεψες από τον γρηγορακι ?![]()
![]()
![]()
εσύ σαν πούτσα γιατί πετάγεσαι? γνωρίζεις τον χάρη ? όσα γράφω είναι τεκμηριωμένα εσύ τις παπαριες που τις διάβασες? καθηστερημενος εισαι?EM PAPARAS EISAI PAPARIES LES
KOUMANTO STO POUTSO TOY KANEIS I STA FRAGGA TOY?
SALTA KAI....
Θθα προσθέσω μόνο οτι ο Davarits κάνει παρέα με τον Παναγιώταρο οταν πηγαίνει Μολδαβίακαι της 23 ή 25 μερες που ημουν εκει δεν ειχα δει τον Παναγιώταρο με γυναίκα!Ολο με αντρες τον έβλεπα να παίζει τάβλι και αγκαλιά οπως στις φωτογραφίες
.
Παντος έχασεςΠρέπει να πας εκει να τους δεις
εγω κρατιόμουν να μη γελάσω με την κατάντια τους
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα σχετικα με το Χάρη το εχω πει 1.000.000 φορες τι λάθη κάνει!Αλλα δεν θέλει να με ακούσει!Το λεω κ'αλλη μία.Το πρωτο του λάθος ειναι οτι παει να κανει το μάγκα!Αν δείτε αυτό το σκυλάκι της φωτογραφίας να κουνάει την ουρά και να παίζει θα το χα΄ι΄δέψετε και θα του πειτε γλυκόλογα.Αν ομως δειτε αυτο το σκυλάκι να ειναι νευριασμένο και να θέλει να σας δαγκώσει θα βάλετε τα
![]()
![]()
.Ετσι ειναι και με το Χάρη ολη του η συμπεριφορα ειναι λάθος.Και το στυλ του και το ντυσιμο του λάθος είναι.Εγω του ειπα να παει σε καποιον στυλίστα να τον ντύσει γιατι εγω δεν ειμαι ειδικος και δεν εχω καποια ιδέα να τον συμβουλέψω
.
Εδω αρκετα χρονια οι περισσοτερες τα καλοκαιρια φορανε αυτα τα παπουτσια σαν μπαλετου!Δεν ξερω γιατι?Αλλα δεν μου αρεσουν καθολου!Τα Ουκρανα ακολουθώντας το παραδειγμα των Ρωσιδιων, σταματησαν και αυτά να φορουν τις 15ποντες. Καποιος το ειχε αναφερει και στο Ρωσικο θρεντ αυτό. Σπανια βλέπεις πλεον να κυκλοφορουν στο δρομο οι γοβες στιλετο. Οι μισες φορανε πλεον "μπαλαρίνες" και ένα άλλο σημαντικο ποσοστο αθλητικα και κατι καστορινα δετά unisex. Αντε 2 στις 10 να δεις πλεον με γοβα, εκει που παλια ητανε 8 στις 10..... Σημεια των καιρων; θα δειξει....