Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη δεν βγαζει κατι. Μηπως ειναι λαθος το λινκ?
Όχι οι Πιρφοροι το κατεβασαν απο την κακια τους :2funny:Αυτο δειχνει πόσο φουκαραδες και κακομοιρηδες ειναι :2funny:.Ας μου πει καποιος καποιο σα'ι'τ που δεν κατεβαζουν τετοια βιντεακια για να το ανεβασω εκει και να μεινει για παντα :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όχι οι Πιρφοροι το κατεβασαν απο την κακια τους :2funny:Αυτο δειχνει πόσο φουκαραδες και κακομοιρηδες ειναι :2funny:.Ας μου πει καποιος καποιο σα'ι'τ που δεν κατεβαζουν τετοια βιντεακια για να το ανεβασω εκει και να μεινει για παντα :)
Οι πιρφόροι μπορούν να είναι φίλοι όσο δεν γαμάς!Αν όμως έχεις τον τρόπο με τα γκομενάκια τότε είσαι παράξενος, περίεργος, γραφικός, περιθωριακός και διάφορα  άλλα...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
 Aν τα ανεβασεις σε κάποιο από αυτά τα δύο κανείς δεν μπορεί να τα κατεβάσει    

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Αν τελικα υπογραφεί η συνεργασία, τι θα σημάνει αυτό για τις σχέσεις της Ουκρανίας με την ΕΕ?

χμμ μηπως οτι καποτε μπορει να γαμησεις?  :think:

Χαχαχα μη χαιρεσαι πλακα σου κανω  εσυ παληκαρι μου δε γαμας που να σε εχουν δεμενο και να σε ποτισουν βιαγκρα  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Aν τα ανεβασεις σε κάποιο από αυτά τα δύο κανείς δεν μπορεί να τα κατεβάσει    

Εκανα εδω προφιλ      
user/dimitrakis29       και το ανεβασα αλλα με εχει waiting? λεει οτι μπορει να σε εχει μεχρι και 4ης μερες να περιμενεις :rockon:
        Ειδες κ'εσυ την κακομοιρια των Πιρφορων  :2funny:αηδιαστικοι εντελως :jerking: Ειδες για πότε το κατεβασαν οι φουκαραδες.Τον φιλο σου τον Σινοχάρα δεν τον μισουνε γιατι εμφανησιακα δεν ειναι καλητερος απ'αυτους και το κυριοτερο μενει Ελλαδα οπως κ'αυτοι εχει τη δυνατοτητα καμια φορα να πηγαινει Ουκρανια αλλα θεωρουν οτι ειναι στην ιδια κατασταση μ'αυτους.Παντος εσκασαν οι Πιρφοροι αυτοι  :jerking: Ελλαδα ενω εγω στο ιντερνετ καφε της εχω γυμνες στην καμερα μπροστα στον κοσμο :2funny: και μου ζητανε και αδεια για να κανουνε τσισακια :2funny:ειναι παντος ενα φοβερο βιντεακι  :2funny:Ελπιζω να ανεβει συντομα για να μπορουνε να το θαυμασουνε.
Αν τελικα υπογραφεί η συνεργασία, τι θα σημάνει αυτό για τις σχέσεις της Ουκρανίας με την ΕΕ?
Θα ειναι η Οικονομικη καταστροφη της Ουκρανιας εκτος αν η Ευρωπη της δωσει τα λεφτα που χρειαζονται.Και δε νομιζω οτι οι ανατολικοι Ουκρανοι θα το δεχτουνε.Η Ουκρανια καποτε θα χωριστει δε νομιζω ομως οτι αυτο θα γινει τωρα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Το πιθανότερο είναι να υπογράψει :sunglasses:

Αν δεν το κάνει..θα τον ρίξουν και θα υπογράψει ο επόμενος :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πιθανότερο είναι να υπογράψει :sunglasses:

Αν δεν το κάνει..θα τον ρίξουν και θα υπογράψει ο επόμενος :cheesy:
Αν δεν υπογραψει το πιθανοτερο ειναι να τον ριξουν σε αυτο συμφωνω μαζι σου.Ας πουμε η τελωνιακη ενωση της Ουκρανιας με την Ε.Ε. γινεται με προθυπουργο τον Γιανουκόβιτς ή τον επομενο ξερεις τι θα γινει μετα?Η Ρωσσια αμεσως θα τους εκβιαζει με το γκαζι.Η Ευρωπη γκαζι δεν εχει να τους δωσει.Οι περισσοτερες εξαγωγες της Ουκρανιας γινονται στη Ρωσσια.Η Ρωσσια αμεσως με διαφορες προφασεις θα κλεισει τα συνορα της για τα Ουκρανικα προ'ι'οντα το ειπε αυτο αλωστε και ο Πούτιν σε συνεντευξη που εδωσε στη Ρωμη.Αυτη τη στιγμη οι περισσοτερες Ουκρανικες επιχηρισεις δανειζονται λεφτα απο Ρωσσικες τραπεζες ηδη χρωστανε στη Ρωσσια πανω απο 30 Δις $ (χρεη επιχηρησεων εκτος το κρατικο χρεος).Τα Προ'ι'οντα της η Ουκρανια που θα τα πουλισει?Σιγα μην τα αγωρασουν στην Ευρωπη.Εχει η Ευρωπη λεφτα για να δανέισει την Ουκρανια?Αυτο για της βραχυπροθεσμες συνεπειες.Τωρα και να δανεισει τωρα η Ε.Ε. την Ουκρανια 10-12 Δις. για να μην καταρευσει μακροπροθεσμα θα γεμισει η Ουκρανικη αγορα Ευρωπα'ι'κα προ'ι'οντα και οι Ουκρανικες βιοτεχνιες και βιομηχανιες (οποιες ακομα εχουν απομεινει) θα κλεισουν.Ενα αλλο θεμα ειναι τι θα γινουν τα 3 εκατομυρια Ουκρανων που δουλευουν παρανομα στη Ρωσσια?Οι Ουκρανοι στη Ρωσσια ερχονται χωρις βιζα με της ταυτοτητες τους και μπορουν να κατσουν μεχρι 90 μερες χωρις ρεγκιστρατσια η Ρωσσια αμεσως θα αλλαξει αυτη τη συμφωνια και θα κυνηγισει να απελασει τους Ουκρανους.Η ανεργια στην Ουκρανια θα περασει ακομα και της Ελλαδας και η μονη λυση για τους Ουκρανους θα ειναι να φυγουν στις χωρες της Ευρωπης για δουλεια.Η ιδια η Ευρωπη εχει τρομερα ποσοστα ανεργιας! :rockon:Τι να τους κανει τους Ουκρανους?Στη Ρωσσια εχουνε δουλεια γιατι η επισημη ανεργεια ειναι 5,2% (μεσος ορος για ολη τη Ρωσσια).Στη Μοσχα ειναι 0,38%      η Μοσχα εχει 25 561 ανεργους και  πανω απο 200.000 κενες θεσεις εργασιας!Οι μισθοι στη Μοσχα αρχιζουν απο 1000-1200 Ευρω και πανω (ειναι δυσκολο να υπολογισεις τους μισθους της Μοσχας γιατι τα περισσοτερα τα δινουνε μαυρα για να μην πληρωνουνε φορο).Για την Αγια Πετρουπολη λενε οτι εχει ανεργια 0,5%  ο μεσος Μισθος 35.000 ρουβλια (775 Ευρω) ........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....η Ε.Ε. δεν εγγυατε τιποτα στον Γιανουκόβιτς του δινει λεει 2 Δις. Ευρω δανειο ενω χρειαζεται πανω απο 10 σαν βοηθειααν συνδεθει τελωνιακα με την Ε.Ε συν οτι η Ουκρανια θα χρειαστει στα επομενα 8-10 χρονια 165-170 Δις Ευρω για τον εκσυγχρονισμο της βιομηχανιας της.Αυτα τα λεφτα δεν πολυ θελει να τα δωσει η Ρωσσια.Η δε Ευρωπη και να ηθελε να τα δωσει δεν τα εχει  :2funny:Οποτε δεν βλεπω να υπαρχει λυση για την Ουκρανια.Αν τωρα η Ουκρανια συνδεθει τελωνιακα με τη Ρωσσια χωρις να γινει  :ak: θα πρεπει η Ρωσσια να της δινει γκαζι και πετρελαιο σε τιμη κοστους καθως και μεγαλη οικονομικη βοηθεια οπως δινει στον Λουκασενκο.Οποτε θα της ειναι βαρος να τα'ι'ζει 45 εκατομυρια πεινασμενους :o!Φανταστειτε οτι μια μικρη ΠΜΡ με 455.000 κατοικους επισημα (μενουνε εκει οχι πανω απο 280.000 οι υπολοιποι εχουνε φυγει) και χρωσταει στη Ρωσσια 2 Δις. Ευρω για το γκαζι που της παρεχει τοσα χρονια :rockon: σκεφτειτε πόσο θα φεσωσει τη Ρωσσια μια Ουκρανια των 45.000.000 πεινασμενων! :headbang:Εγω στη θεση της Ρωσσιας θα την χωριζα θα επαιρνα την Κριμαια,τα παραλια,την Οδησσο και ολη την Ανατολικη που ειναι Ρωσσοι και θα αφεινα τους δυτικους να πανε με την Ευρωπη να τους τα'ι'ζουν οι Ευρωπαιοι!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ σωστή η ανάλυσή σου σύντροφε.
Συμφωνώ.
Εννοείται ότι σε τυχόν χωρισμό της Ουκρανίας η Ρωσσία θα προσαρτούσε και την ΠΜΡ. :rockon:
(Σημ.: Εκδόθηκε το διαβατήριο μου και τα Χριστούγεννα ορκίζομαι και το παραλαμβάνω.)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνώ.
Εννοείται ότι σε τυχόν χωρισμό της Ουκρανίας η Ρωσσία θα προσαρτούσε και την ΠΜΡ. :rockon:
(Σημ.: Εκδόθηκε το διαβατήριο μου και τα Χριστούγεννα ορκίζομαι και το παραλαμβάνω.)
поздравляю  :) Οταν ερθω Ελλαδα θα το γιορτασουμε Μακη  :) Θελω να μου δειξεις  φωτο ή βιντεο απο την ορκομοσια :2funny: Πιθανοτατα να θελει και μεταφραστη αν ειναι πες μου να ερθω  :2funny:Πιθανοτατα σε καποιον υπουργο θα γινει η ορκομοσια και οχι στον ιδιο τον Σεβτσούκ.Μετα Μακη θα παρεις και Μολδαβικο διαβατηριο?Μπορεις και Ουκρανικο το παιρνεις ημιεπισημα με 400 $ περιπου δεν το θελει βεβαια και κανενας ολοι Ρωσσικα θελουνε να παρουνε.Με τα Ουκρανικα κανουν μια πουστιά δινουν τα παλια ασπρομαυρα διαβατηρια :huh:χωρις μικροτσιπ που στην Ουκρανια δεν ισχυουνε πια παντος οσοι πηρανε δεν ειχανε προβλημα πηγανε Οδησσο για δουλεια περασαν τα συνορα βγαλαν ταυτοτητα κλπ. Τωρα για Ρωσσικο θελει κοντα 3000 Ευρω και κοιτανε και να εχεις καποιες Ρωσσικες ριζες.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μου έγραψε ότι θα γίνει ένα публичная церемония στο Δημαρχείο της πόλης.
Δεν ενδιαφέρομαι για άλλα διαβατήρια. Δεν κάνω συλλογή  :cheesy:. Αυτό το ήθελα μόνο για πρακτικούς λόγους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπούλες μου!!!

Τρελό φάσωμα στο City με Τσέχα κατηγορίας Champions League!!!Απίστευτο μωρό!
Θα το φέρω Ελλάδα!
Η σημαία ψηλά με την Ανατολική Ευρώπη!!!

Συνεχίστε τις αναλύσεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνώ.
Μάκη σιγουρα η Ρωσσια αν διαμελισει την Ουκρανια θα προασρτησει και την ΠΜΡ.Θα εχει  :2funny: τοτε που και οι Μολδαβοι θα θελουνε σαν τρελλοι να ενωθουνε με τη Ρωσσια.Ενα αλλο που ειχε  :2funny: ειναι που η Air Moldova ειχε απευθειας πτηση με το Σότσι.Με το που τελειωσει η Ολυμπιαδα εκει η Μολδαβια μπορει να εχει προβλημα και καποια πτωση του ΑΕΠ γιατι πανω απο 200.000 Μολδαβοι δουλευουνε στα εργα για την Ολυμπαιδα και θα μεινουν χωρις δουλεια!
      Μακη μου σε καταλαβαινω με Ελληνικο διαβατηριο στην ΠΜΡ ειναι δυσκολο σε παιδευουν να κανεις Ρεγκιστρατσια και  :jerking:.Με το Ρωσσικο τιποτα με το που μπαινεις συμπληρωνεις ενα χαρτι και τιποτ'αλλο.Οταν ο κοσμος εβλεπε Ρωσσικο διαβατηριο και ακουγε για Ρωσσια γινοταν πολυ φιλικος.Το ονειρο ολων να παρουν Ρωσσικο διαβατηριο και να φιγουν απο'κει.Να σου πω πιο πολυ μου αρεσε το Τιρασπολ απο το Κισινιωφ.Το Κισινιωφ εχει μια βλαχια μια χωριατιλα νομιζεις οτι εισαι σε μια μικρη επαρχιακη πολη της Βοριου Ελλαδας.Στην ΠΜΡ αυτος ο συνδιασμος της φιλικοτητας των Μολδαβων μαζι με τη Ρωσσικη κουλτουρα που πανε να τους βαλουν απο τα σχολεια λεγοντας τους οτι ειναι Ρωσσοι απογωνοι του Κουτουζωφ κανει τους ανθρωπους πολυ καλους.Και η πολη μου αρεσε παρα πολυ.Το κεντρο του Τιρασπολ ειναι πολυ ομορφο ενω στο Κισινιωφ δεν εχει τιποτα να δεις.Σκεφτομαι να παω Οδησσο την ανοιξη και θελω να περασω απ'αυτα τα μερη για μερικες μερες.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
..................Εγω στη θεση της Ρωσσιας θα την χωριζα θα επαιρνα την Κριμαια,τα παραλια,την Οδησσο και ολη την Ανατολικη που ειναι Ρωσσοι και θα αφεινα τους δυτικους να πανε με την Ευρωπη να τους τα'ι'ζουν οι Ευρωπαιοι!
Σωστή ανάλυση!  ;)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πολυ εμπεριστατωμένη η αναλυσή σου Δημήτρη, εγώ δεν το κατέχω το θέμα τόσο καλά, αλλά
βρήκα τις δηλώσεις του ουκρανού αντιπροέδρου μετά την χθεσινή επίσκεψη στις Βρυξέλες:

]

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Ουκρανές νομίζω απο τις  τέλειες γυναίκες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιο ευκολο ειναι να μπει η Αργεντινη ή η Βραζηλια ή η Νοτια Κορεα στο Ευρω παρα η Ουκρανια! :2funny:Η Ουκρανια θελει να μπει στο Ευρω αν ομως αυτο το πεις στις Βρυξελες θα κυλιονται απο τα  :2funny:.Αυτο ειναι ανεκδοτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
      Τωρα αν η Ευρωπη τους δωσει τα 15 Δις. Ευρω που γραφει οτι ζητανε σιγουρα θα υπογραψουνε.Το θεμα ειναι η Ευρωπη τα εχει αυτα τα λεφτα? :think:και να τα ειχε θα τους τα εδινε :2funny:Τι ειναι τα Δυσεκατομυρια στραγάλια? :)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Πολλοί στην Ευρώπη λένε ότι τόσα λεφτά δώσαμε στην Ελλάδα να δώσουμε και σε αυτούς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom