Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εσυ νεαρε μου σαρανταφευγα που γαλουχηθηκες και ανδρωθηκες με τις αρχες του υπαρκτου σοσιαλισμου,παρακολουθησε αυτο το βιντεο καλο θα σου κανει να μαθεις και για την ουκρανια καποια πραγματα.
Αυτα τα ξερω τυπε πολυ καλα ,το ιδιο βιντεο το εχω ανεβασει εγω σε αλλο τοπικ.Τα ιδια επαθαν και πολλοι αλλοι λαοι της CCCP συμπεριλαμβανομένων και των ελληνων . Μονο που στην Ρωσια πλεων δεν υπαρχει κομμουνισμος παρολα αυτα ο πολεμος εναντιον της συνεχιζεται .

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ξεχασες να μας πεις για την οστεοπορωση...

Ξέχασα να αναφερθώ και στο AIDS που παίζει να κολλήσεις με τους αραπάδες που βάζεις στον κώλο σου,
αλλά πάλι εσύ ίσως να μην κατατάσσεσαι στους άντρες και να μην επιρρεάζεις τις στατιστικές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιοσεφ,ο μυτηλινιος γιαντις/νταβαριτς βγηκε επιτελους απο το ιδρυμα και σε φιλα στο μετωπο.
το αυτιστικο της ροδου που πολυ σωστα το βαφτισες ετσι,ωρες ωρες μου θυμιζεις τον αποδυτηριακια επι των ενδοξων ημερων του στο φιλαθλο προ 25ετιας,εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα:ειναι νεαρος και εχει αγνοια αρα ευτυχισμενος.
ο πορδομεταναστης εχει παρει πλεον το τσαρικο νεοπλουτιστικο στυλ οποτε δεν μπορει στις φτωχες και υποαναπτυκτες πρωην σοβιετικες δημοκρατιες σαν τη μολδαβια και την ουκρανια.το ρεπερτοριο του στο καμακι εχει συρρικνωθει στο να δειχνει στις ντεβουσκες απο το κινητο του πως τον κατουρανε οι κυριες της αγιας πετρουπολης.
Μα ειναι υπαναπτικτες λες και γυρισα 20χρονια πισω συν το οτι οι Ουκρανες ειναι και εντελως γυφτισες και το πιο συχαμερο ειναι οτι πηγαινουν με Αραπαδες.Ακομα και το 1992 οι Ρωσσιδες δεν τους πολυθελαν τους Αραπαδες τωρα τους εχουνε σα ζωα.Αυτη στο βιντεακι στο κινητο μου δεν κατουραει εμενα :2funny:και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ αλλα απο το Κρασνογιαρσκ :2funny:Ειμουν στο ιντερνετ καφε στο Κισινιωφ και ηταν στο μπανιο και ειχε πεταξει τα βυζια εξω στην καμερα :2funny: τα πιτσιρικια τα'χανε παιξει :2funny:(Την αλλη μερα οταν ξαναπηγα ηταν 2-3 πιτσιρικια και πηραν τηλεφωνο και μαζευτηκαν καμια 20αρια πιτσιρικια για να δουνε της βυζαρες και το μουνακι της  :2funny: αλλα αυτη δεν ηταν on line και τους ειπα οτι δυστηχως παιδια σημερα δεν εχει παρασταση  :2funny:) μετα οταν εδειξε της βυζαρες της και το μουνακι της της εδωσα αδεια να κατουρισει :2funny: και εκανε  τσισακια μπροστα στην καμερα :2funny: τα πιτσιρικια τα ειχανε παιξει!Ειχαν αφησει ολοι τα κομπιουτερ και ειχαν μαζευτει και κοιταγανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (ακουγοντε και στο βιντεο τα πιτσιρικια :2funny:).Μακαρι να ερθει Αγια Πετρουπολη.Ηταν ετοιμη να παρει εισητηριο και να ερθει αλλα ειδε οτι δεν ειμαι φτωχος οποτε θελει να της πληρωσω αν οχι ολο το εισητηριο ενα μερος του (18.000 ρουβλια).Και μου κλεγεται οτι ειναι φτωχη και καλα :2funny: στο επαγγελμα ειναι καθηγητρια Αγγλικων ωραιο μουνακι ειναι αλλα κοντουλα!Τωρα εχω τρεις γκομενες ετοιμες για συναντιση και ειμαι χωρις αμαξι!Τα ηλεκτρικα του τα 'παιξανε!Ειχε καποιο βραχυκυκλωμα που κατα καιρους μου αδειαζε την μπαταρια αναλογα με της καβλες του αλλα τωρα το κανει συνεχεια! :headbang:χωρις το δορυφορικο συναγερμο εχω καταναλωση 2,5 А/Ч οποτε σε 7-9 ωρες αδειαζει την μπαταρια!Το σιδερενιο αλογο ειναι τωρα συνεργειο.Εχει και ενα αλλο προβλημα καπου με τον καιρο μαζεψε νερο καποιο σωληνακι της υδροπνευματικης αναρτισης και οταν το νερο παγωνει το αμαξι στεκεται λιγακι στραβα (1-2 εκατοστα πιο χαμηλα ειναι το αριστερο μπροστινο μερος) καποιος που δεν ξερει δεν θα το επαιρνε καν χαμπαρι.Και αυτο δεν εγινε σημερα αλλα με τον καιρο καλο ειναι κ'αυτο να το φτιαξω.Οποτε ή πρεπει να παρω το αμαξι απο καποια γιδα μου ή να παω πρωτο ραντεβου με το μετρο  :2funny: σα 17χρονος  :2funny:
      Σιγουρα μακρινες εκδρομες θα συνεχισω να πηγαινω  αλλα οχι τοσο για  :knockinb:.Τελικα το καλητερο μερος στον κοσμο για Πορνοεκδρομη ειναι η επαρχια της Ρωσσιας.Το Νοβγκοροντ και η Βόλογκντα δεν συγκρινονται με τιποτα!Και ουτε ειναι μαλακισμενες κομπλεξικες και κακες σαν της Μολδαβες να σε μισουνε επειδη μενεις αλλου και επειδη εσυ εχεις λεφτα ενω αυτες παιρνουν μισθο 2000-2500 λε'ι' το μηνα! :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ νεαρε μου σαρανταφευγα που γαλουχηθηκες και ανδρωθηκες με τις αρχες του υπαρκτου σοσιαλισμου,παρακολουθησε αυτο το βιντεο καλο θα σου κανει να μαθεις και για την ουκρανια καποια πραγματα.
Θα συμπληρωσω οτι ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ (το λεει κιολας το βιντεο σε ενα σημειο) αλλα τα πουλαγανε στο εξωτερικο και το συναλαγμα που παιρνανε το στελνανε στο εξωτερικο σαν ενισχυση στις κομμουνιστικες επαναστασεις που γινονταν στον κοσμο.Ο λοιμος τοτε δεν εγινε μονο στην Ουκρανια αλλα και στο Βόλγα και στον Καυκασο και στη Σιβηρια.Αλλα οι Ουκρανοι πανε να το χρησημοποιησουνε σαν γενοκτωνια του Ουκρανικου λαου ενω ηταν γενοκτωνια ολου του Σοβιετικου λαου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
BREAKING NEWS από Λονδίνο!

Ο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    152,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • image.jpg
    image.jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 35

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Ντέβουσκες έχουν τα ψυχολογικά τους αυτές τις μέρες...

Σαν κι αυτές και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα που αποφάσισαν να κάνουν κλώνους για να  :jerking: :jerking: :jerking: διαδικτυακώς....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    204,9 KB · Εμφανίσεις: 42

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
.

Συνημμένα

• KIEV 8 DEC.jpg
    KIEV 8 DEC.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 29

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266

Δηλαδη ολη αυτη η 'οργη' και η 'λαοθαλασσα', ειναι υποκινουμενη;
Χιλιαδες λαου καθε λιγο στους δρομους, που θελουν στενοτερη σχεση με ΕΕ?
Λεω για το τι θελουν, τωρα ποιος τους θελει ειναι ενα αλλο θεμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξεκολιάριδες Άντρες❤️ γαμω τη τρέλα μου !!!

Παραλίγο το colpo Grosso σήμερα!!!

Την έπεσα σε ένα διαστημικό γκομενάκι το μόνο που μου έκανε κου κου στο κλάμπ μέχρι τώρα εδώ, που αρχικώς το έκοψα για Ουκρανεζάκι!Συστήθηκε Εσθονή...

Την χόρεψα την διασκέδασα αλλά έμεινα με το στρούθιο ανα τας χείρας... :headbang: :tickedoff:όπως έλεγε κάποιος κάποτε εδώ..

Σας πάω όλους!!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Μην στενοχωριέσαι! Στατιστικά είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα!!  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Δηλαδη ολη αυτη η 'οργη' και η 'λαοθαλασσα', ειναι υποκινουμενη;
Χιλιαδες λαου καθε λιγο στους δρομους, που θελουν στενοτερη σχεση με ΕΕ?
Λεω για το τι θελουν, τωρα ποιος τους θελει ειναι ενα αλλο θεμα.

Λέγεται πίστη στις ικανότητες του ισχυρότερου ή αλλιώς καιροσκοπισμός.
Συνήθως ο όχλος αργεί πολύ να καταλάβει πότε τα πράγματα έχουν αλλάξει
και όταν τελικά το συνειδητοποιήσει αντιδρά απότομα και πανικόβλητα οδηγώντας
τις περισσότερες φορές σε πολύ επικίνδυνες και βιαστικές αποφάσεις.
-Έτσι διαλύθηκε η Σ.Ε.
-Είναι αυτό που θα παρατηρήσουμε στην Ελλάδα σύντομα, αρχής γενομένης από τώρα.
-Είναι αυτό που θα παρατηρήσουμε στην ΕΕ την επόμενη διετία.
Σε κάθε περίπτωση δε θεωρώ ότι η Ουκρανία διέρχεται κάποιου σοβαρού κινδύνου.
Στην παρούσα φάση Κίνα και Ρωσιά είναι υπερβολικά ισχυρές για να τους δημιουργήσουν
τα Ευρωπαικά πουτανάκια ουσιαστικά προβλήματα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πολύ σωστά το είπες!Τα ευρωπαϊκά πουτανάκια!!!  :crazy: :crazy:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λέγεται πίστη στις ικανότητες του ισχυρότερου ή αλλιώς καιροσκοπισμός.
Συνήθως ο όχλος αργεί πολύ να καταλάβει πότε τα πράγματα έχουν αλλάξει
και όταν τελικά το συνειδητοποιήσει αντιδρά απότομα και πανικόβλητα οδηγώντας
τις περισσότερες φορές σε πολύ επικίνδυνες και βιαστικές αποφάσεις.
-Έτσι διαλύθηκε η Σ.Ε.
-Είναι αυτό που θα παρατηρήσουμε στην Ελλάδα σύντομα, αρχής γενομένης από τώρα.
-Είναι αυτό που θα παρατηρήσουμε στην ΕΕ την επόμενη διετία.
Σε κάθε περίπτωση δε θεωρώ ότι η Ουκρανία διέρχεται κάποιου σοβαρού κινδύνου.
Στην παρούσα φάση Κίνα και Ρωσιά είναι υπερβολικά ισχυρές για να τους δημιουργήσουν
τα Ευρωπαικά πουτανάκια ουσιαστικά προβλήματα.
Πιστεύεις ότι ήταν βιαστική και επικίνδυνη απόφαση η διάλυση της Σ.Ε?Εγώ το βλέπω ως φυσική ροή των πραγμάτων όπως και την κατάρρευση του τωρινού άκρατου καπιταλισμού!Ο όχλος δεν παίρνει μόνο λάθος αποφάσεις αλλά αν εμπνέεται απο  διάφωτιστές δημιουργεί επαναστάσεις που αλλάζουν τη ροή της ιστορίας όπως στη Γαλλική επανάσταση!

Στην Ελλάδα βέβαια Όπωτε πήρε απόφαση ο όχλος η κατάληξη ήταν τραγική!!!
Η μοναδική ίσως φορά στην ιστορία που θα έπρεπε πραγματικά να παρθεί απόφαση "εν βρασμώ" είναι αυτή που διανύουμε τώρα...Αλλά δεν το βλέπω...Οι μισές κυρίες σφυρίζουν αδιάφορα στις πρωτευουσες της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας τη ρήση πως "λεφτά υπάρχουν" και οι υπόλοιποι  :jerking: έμπροσθεν της οθόνης η "επι του καναπέος"....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παρτε το κ'εδω Πιρφοροι μετα τους ψευτες  :jerking: καποιος πρεπει να βαλει πραγματικη γκομενα.      Αν δεν σας το βγαλει με το λινκ μπειτε στο και πατηστε  εκει που γραφει Пойск  20131009_180811  αν και νομιζω με το Λινκ βγαινει  :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

gian777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δημητρακη δεν βγαζει κατι. Μηπως ειναι λαθος το λινκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom