Τύπε γαμάνε μαροκινοί, αλγερινοί, αλβανοί, ρωσοπόντιοι, βυλγαροι, βορειοευρωπαίοι, ολλανδοί, δανοί σουηδοί, ανιματέρ, ξενοδόχοι, ξενοχουπάλληλοι, ξεναγοί, ναυτικοί ταβερνιάρηδες.... εκτός από αυτές τις ελάχιστες εξαιρέσεις δεν γαμάει κανένας.
Επίσης γαμιούνται ρωσσίδες επαρχιώτισες, ελληνίδες ρόδιες, ελληνίδες της ηπειρωτικής ελλάδας, αλβανίδες, βουλγάρες, ρουμάνες, φινλανδές αγγλίδες, ιταλίδες, από το ιβάνοβο την αγία πετρούπολη, μολδαβές και πολωνέζες αλλά αν εξαιρέσεις αυτές οι καριόλες δεν γαμιούνται με τίποτα.
ΥΓ Διατηρώ εδώ και κανά χρόνο κάτι νταραβέρια με μια Ρωσσίδα στριπτιτζού. χοντρογνωστή στο σπορτ, οπότε μου λέει τον Ιούλιο να πάμε ρόδο που θα είναι και οι φίλες της κτλ. Συνολικά 10 άτομα από αθήνα
στην συντριπτική πλειοψηφία στριπτιτζούδες, πολύ όμορφες γενικά. Την χιώνω γιατί είχα και δουλειές αλλά αποφεύγω και αυτά τα σκατά που είναι ξενέρωτες και ψυχαναγκαστικές, ακόμα και αυτή που γαμάω με το ζόρι την ανέχομαι (όποιος ξέρει με καταλαβαίνει).
Λέω μέσα μου δεν μπορεί όλο και κάποιος θα τις γαμήσει, αλλά στον πούτσο μου. Ε με τα πολλά γυρνάει μετά από ένα μήνα και μου δείχνει φώτο. Μάγκες μου με αυτά που είδα έφρυξα. Μιλάμε έχασα κάθε ιδέα για του Ρόδιους και σκέφτηκα κατευθείαν αυτόν το βλακάκο που γράφει εδώ. Μιλάμε οι γκόμενες δεν πληρώναν πουθενά!!
Μόνιμα κάποιος χορηγός κάποιος γκομενοβοσκός κάποιος καλοθελητής. Τι σε σκάφος τις βάλανε, τι τζε σκι τις κάνανε τι γουντ σερφινγκ, τι τουρκία τις πήγανε τι σε σπα τις βάλανε, τι σε τούρκους καληνυχτάκιδες τις κονεξάρανε
όλα στις φώτο, μιλάμε έπαθα σοκ. Τόσο μαλάκες που κλαίγονταν και μεταξύ τους στο φειςμπουκ που τους τα τρώγανε και τους κλάνανε
Αρχίζω να πιστεύω ότι εκεί κάτω τον παίζουνε ομαδικά, φέτος αν έχω χρόνο λέω να κατέβω καμιά βδομάδα να διαπιστώσω ιδίοις όμασι τα πράγματα. Αυτά από μένα.