nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 462
- Πόντοι
- 306
είπα ότι έχει ένα δίκιο τώρα άμα μπορούν οι τυνήσιοι και οι μαροκινοί να αγοράσουν ακριβά πλαστά έγγραφα θα μπορούν να γαμάνε και βίζιτες και να πηγαίνουν εκδρομές να ρήξουν κανά φτωχό κορίτσι στην ουκρανία, ένα δίκιο είπα ότι έχει ο άνθρωπος αλλά κατάλαβα τη λογική, αλλά με την πολιτική ορθότητα που έχει έρθει σε εμάς και ελπίζω να μην έρθει και θετική πράξη τότε όντως θα ισχύει αυτό που είπε αλλά για αυτό ας ελπίσουμε να βγει σύριζα, με έχει πιάσει συγγραφικός οίστρος σήμερα για κάποιο ανεξήγητο λόγο γιατί μη με ρωτάς απλά θέλω να γράψω και να εξασκηθώ περεταίρω στο τυφλό το σύστημα γράφω και εργασία για τη σχολή και έχω νεύρα που δεν γράφω το βιβλίο μου που μπορεί να μου φέρει λεφτά αρκετά ευελπιστώ για να γλιτώσω την κατάρευση της Ευρώπης λόγω οικονομίας και έλλειψης πλυθησμού λόγω υπογεννητικότητας αλλιώς θα μας φάνε οι μαύροι και οι μουσουλμάνοι τους οποίους ότι και να κάνουν οι κυβερνήσεις και οι αρχές σπανίως κάνουν κάτι ή το αναφέρουν εκτός άμα είναι τόσο αποτρόπαιο που μπορεί να μαθευθεί μόνο του.