Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνα με αυτο το αρθρο Οι Ρωσσοι ειναι ο δευτερο λαος με την χειροτερη αισθηση Χιουμορ στον κοσμο! :rockon:το Γκαλοπ το εκανε το σα'ι'τ Badoo και τα αποτελεσματα ηταν τα ακολουθα 1.Γερμανοι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 2.ΡΩΣΣΟΙ 3.ΤΟΥΡΚΟΙ! 4.Μεγαλη Βρετανια  Να ο καταλογος :2funny:    1 Германия
2. Россия
3. Турция
4. Великобритания
5. США
6. Франция
7. Польша
8. Бельгия
9. Нидерланды
10. Канада

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εβαλα αυτο το αρθρο εδω για να μας πει τη γνωμη του και ο Ουκρανολογος Ιωσηφ Μπλασκος.Οπως εχω πει επανελημενα οι Ρωσσοι  θεωρουν τους Ουκρανους σα λαο: Εξυπνους,Εργατικους με αισθηση του χιουμορ και Σεξουαλικους Ειναι λενε Ζεστοι Εραστες :2funny: :2funny: :2funny:Πανω σε αυτο ο Ιωσηφ ειχε πει Ο ΗΛΙΘΙΟς ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τελικα το οτι οι Ρωσσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ το πιστευει ολος ο κοσμος.Ειναι λεει κατσουφιδες!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ετσι είναι όπως τα λες, αλλά για ένα παράξενο λόγο ΟΛΑ τα έντυπα έχουν στήλη (ή στήλες) με ανέκδοτα και σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις υπάρχει ένας κομφερασιέ που λέει (σαχλά) ανέκδοτα.
Προσωπικά το χιούμορ τους το βρίσκω παντελώς άνοστο και χοντροκομμένο.
Πάντως το άρθρο που πόσταρες δεν με βρίσκει σύμφωνο ως προς τους Άγγλους. Μάλλον οι Ρώσσοι είναι τόσο βλάκες που δεν μπορούν να αντιληφθούν το βρεττανικό χιούμορ.

Επισκέπτης
Εβαλα αυτο το αρθρο εδω για να μας πει τη γνωμη του και ο Ουκρανολογος Ιωσηφ Μπλασκος.Οπως εχω πει επανελημενα οι Ρωσσοι  θεωρουν τους Ουκρανους σα λαο: Εξυπνους,Εργατικους με αισθηση του χιουμορ και Σεξουαλικους Ειναι λενε Ζεστοι Εραστες :2funny: :2funny: :2funny:Πανω σε αυτο ο Ιωσηφ ειχε πει Ο ΗΛΙΘΙΟς ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τελικα το οτι οι Ρωσσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ το πιστευει ολος ο κοσμος.Ειναι λεει κατσουφιδες!

¨Εχουν παντελή έλλειψη χιούμορ, δεν ημπορούν να καταλάβουν τα αστεία μας με τίποτα. Ζήτημα αν υπάρχει ένας στους 200 που να μπορεί κάτι να πάρει μπρος. Αυτοί έχουν κατι κλισε που γελανε, τους Γεωργιανούς όπως έχουμε εμείς τους πόντιους και η μεγαλη διαφορα με τους ρωσους ότι εδω σατυρίζουν τους πολιτικους τους

Επισκέπτης
Ετσι είναι όπως τα λες, αλλά για ένα παράξενο λόγο ΟΛΑ τα έντυπα έχουν στήλη (ή στήλες) με ανέκδοτα και σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις υπάρχει ένας κομφερασιέ που λέει (σαχλά) ανέκδοτα.
Πάντως το άρθρο που πόσταρες δεν με βρίσκει σύμφωνο ως προς τους Άγγλους. Μάλλον οι Ρώσσοι είναι τόσο βλάκες που δεν μπορούν να αντιληφθούν το βρεττανικό χιούμορ.

Ειναι αδύνατον δε να μπουνε όλοι σε ενα τσουβαλι για τον απλούστατο λόγο οτι προκειται περί μιγάδων, επιμειξιών ανάμεσα σε διαφορες λευκες φυλες και μογγολικες. Γι αυτό και φατσικα ο ενας με τον αλλον εχουν τρομερες διαφορες. Εκεινο που τους μεταδιδει την βλακεια έιναι η κοινωνία τους η οποία κατασκευάζει ημιαγρίους ή εκείνο που στις λατινογενεις γλωσσες αποκαλειται brute. Προκειται περι ατομων με συναισθηματική πενία την οποία κατα περιοδικα διαστηματα διαδεχονται εξάρσεις υστερίας...

Επισκέπτης
¨οπως ενα εντομο, μια αραχνη πχ αιχμαλωτίζει την λειαν της και πάει σε μια τρυπα να την καταβροχθισει με την ησυχια της , το ιδιο και τουτοι. Εχουν μια εντονη αντικοινωνικότητα η συντριπτική πλειοψηφία, παρ'ότι έχουν καποιες στοιχειωδεις κοινωνικες σχεσεις, ο καθεις ζει για την πάρτη, ακομη και οι πλεον στενοι συγγενεις. Σε αυτό μου θυμιζει λιγο Αμερική. Περισσότρο δεμενοι ειναι εις τα χωρία αλλα εκει λογω μεγαλυτερας ανιας οι περισσοτεροι ειναι αλκοολικοι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Αγγλοι Μακη ειναι Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!Οι Αγγλιδες ειναι οι πιο ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΕς ΓΥΝΑΙΚΕς!οσο για την Αγγλικη κουζινα τα  :shit: ειναι πιο νοστιμα.Παντος Ελληνες απο τη Σουηδια (οχι μονο ο Βασιλης) μου ειπαν οτι οι Σουηδοι ειναι χειροτεροι ακομα και απο τους Γερμανους ακομα πιο κατσουφιδες και πιο αντικοινωνικοι.-----------Αν διαβασεις το αρθρο το γκαλοπ το εκανε το Badoo και ρωτησαν λεει 30.000 ατομα σε 15 χωρες (πιθανοτητα σε αυτες της 15 χωρες να μην ειναι η Ρωσσια.Δεν ειναι η γνωμη των Ρωσσων αυτη.Το Αγγλικο χιουμορ ειναι και αυτο σαχλο θα ελεγα με τα εργα τους μονο αυτοι γελανε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπα,το ρωσικό χιούμορ είναι καυστικό και μαύρο.Στους Ελληνες δεν αρέσει το μαύρο χιούμορ(που έχουν σε μεγάλο βαθμό οι Τσέχοι για αυτό δε γελάνε με τις τσέχικες ταινίες).Επίσης στους Ελληνες δεν αρέσει το γερμανικό χιούμορ που είναι σαδιστικό.Το ελληνικό χιούμορ φσίνετσι εντελώς παιδικό και επιφανειακό στους Ρώσους σα φάρσα.Το ιταλικό χιούμορ που είναι παντομίμα προσώπων δεν αρέσει καθόλου στους Δυτικούς το δε αμερικάνικο θεωρείται χοντροκομμένο.(slapstick comedy).
Εχω παρατηρήσει οτι στους Σλαύους αρέσει το χιούμορ των άλλων Σλαύων π.χ. Ένας Πολωνός θα γελάσει με τα τσέχικα ανέκδοτα ή με τις ρωσικές ταινίες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλός μας ξαναγύρισες Μεγα Διδάσκαλε Ιωσήφ :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι το απόλυτο φάρμακο γελοτοθεραπίας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως εθνος :2funny: :2funny:

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
"Οι γκομενες κατα 90 τοις εκατο ψαχνουν ενα μαλακα να τον κλεισουν σ ενα διαμερισμα και μετα να τον εχουν φυλακισμενο ως οικοσιτο ζωο για ολη του την ζωη. Το υπολοιπο ψαχνει το χοντρο το πορτοφολι φορ εβερ."

A ρε Groucho Marx.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οι Αγγλοι Μακη ειναι Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!Οι Αγγλιδες ειναι οι πιο ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΕς ΓΥΝΑΙΚΕς!οσο για την Αγγλικη κουζινα τα  :shit: ειναι πιο νοστιμα.Παντος Ελληνες απο τη Σουηδια (οχι μονο ο Βασιλης) μου ειπαν οτι οι Σουηδοι ειναι χειροτεροι ακομα και απο τους Γερμανους ακομα πιο κατσουφιδες και πιο αντικοινωνικοι.-----------Αν διαβασεις το αρθρο το γκαλοπ το εκανε το Badoo και ρωτησαν λεει 30.000 ατομα σε 15 χωρες (πιθανοτητα σε αυτες της 15 χωρες να μην ειναι η Ρωσσια.Δεν ειναι η γνωμη των Ρωσσων αυτη.Το Αγγλικο χιουμορ ειναι και αυτο σαχλο θα ελεγα με τα εργα τους μονο αυτοι γελανε.
Τι ειπες τωρα ρε συ Μητσο....μαλον δεν εχεις δει αγγλικες ταινιες,η σειρες....κακοντυμενες οι αγγλιδες???δεν εχεις παει αγγλια φιλε.

Επισκέπτης
"Οι γκομενες κατα 90 τοις εκατο ψαχνουν ενα μαλακα να τον κλεισουν σ ενα διαμερισμα και μετα να τον εχουν φυλακισμενο ως οικοσιτο ζωο για ολη του την ζωη. Το υπολοιπο ψαχνει το χοντρο το πορτοφολι φορ εβερ."

A ρε Groucho Marx.....

στων ψαρων την ολομαυρη ράχη
περπατωντας η καυλα μοναχη
εσυνήντησε τον Κάζαν...

Επισκέπτης
Τι ειπες τωρα ρε συ Μητσο....μαλον δεν εχεις δει αγγλικες ταινιες,η σειρες....κακοντυμενες οι αγγλιδες???δεν εχεις παει αγγλια φιλε.

Εγώ πριν από 30 χρόνια θυμαμαι κάτι γκόμενες σαν την Πιπη την φακιδομύτη, εντάξει ειχε κάτι καλες, καθε σαβατόβραδο φοράγανε κατι στιλετα και μίνι και δεν αφήνανε πατακιστανό για πατακιστανό εις την ντισκοτεκ. Εαν δε γαμουσες καμια απο αυτες εντελως σουρα το μουνι τους μυριζε λαδίλα, μαλλον το πλυσιμο το χαν σε κακό.

Επισκέπτης
Μπα,το ρωσικό χιούμορ είναι καυστικό και μαύρο.Στους Ελληνες δεν αρέσει το μαύρο χιούμορ(που έχουν σε μεγάλο βαθμό οι Τσέχοι για αυτό δε γελάνε με τις τσέχικες ταινίες).Επίσης στους Ελληνες δεν αρέσει το γερμανικό χιούμορ που είναι σαδιστικό.Το ελληνικό χιούμορ φσίνετσι εντελώς παιδικό και επιφανειακό στους Ρώσους σα φάρσα.Το ιταλικό χιούμορ που είναι παντομίμα προσώπων δεν αρέσει καθόλου στους Δυτικούς το δε αμερικάνικο θεωρείται χοντροκομμένο.(slapstick comedy).
Εχω παρατηρήσει οτι στους Σλαύους αρέσει το χιούμορ των άλλων Σλαύων π.χ. Ένας Πολωνός θα γελάσει με τα τσέχικα ανέκδοτα ή με τις ρωσικές ταινίες.

καλα και άγια όσα γράφεις αλλα εγώ έχω μία απορία:
εδώ ρωσικά δεν ξέρεις τα αστεία των*ο Θεός να τα κάνει αστεία) που έχουν και μιαν αλφα αργκώ, που τα καταλαβαίνεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ πριν από 30 χρόνια θυμαμαι κάτι γκόμενες σαν την Πιπη την φακιδομύτη, εντάξει ειχε κάτι καλες, καθε σαβατόβραδο φοράγανε κατι στιλετα και μίνι και δεν αφήνανε πατακιστανό για πατακιστανό εις την ντισκοτεκ. Εαν δε γαμουσες καμια απο αυτες εντελως σουρα το μουνι τους μυριζε λαδίλα, μαλλον το πλυσιμο το χαν σε κακό.
πριν απο 30 χρονια αγαπητε μου,απλα φαντασου πως ηταν ολοι οι λαοι,οχι μονο οι αγγλοι...αν και παλι πιστευω οτι ειναι πολυ υπερβολικα αυτα που λες..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ενα μουνι στην αχλαδια και ο μπλασκος απο κατω χιλιες μετανιες εκανε <<μουνι κατεβα κατω>>!!  δεν κατεβενω μπλασκο μου γιατι εισε  μαρτυριαρης και οπου δεις τρυπα τρυπωνεις και το θρεντ το ξεκαυλωνεις   Υ.Γ1  στα αρχιδια μας και μας κωστης παλαμας ΥΓ2 μας την πιανεις μας την ξηνεις γεωργιος δροσινης ΥΓ.3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ++++++++ πουλησαμε τα ζωντανα και πηραμε τα ψωφια το ενα το δικαιουμε εγω και τα αλλα η εφορια++++!!!!  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: οπου να νε θα τα παρει κρανα ο σιφακλας και θα γελασουμε παλι!!!! ολεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16

Γαμισε τα!
Αφου εμενα για να σκασει λιγο το χειλακι μου εμαθα σουαχιλι και εβαλα δωρυφορο στην ταρατσα!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γαμισε τα!
Αφου εμενα για να σκασει λιγο το χειλακι μου εμαθα σουαχιλι και εβαλα δωρυφορο στην ταρατσα!
poy εισε αρχηγε ?? πηγες καμια βολτα για καριδια???? παρτε και διο φοτο που μου εστηλε εχτες  ο προδομενος απο τ0 αμερικα που παραθεριζει στην αλουστα με την αραβονιαρα!!! της αλλες απο της παραλιες γυμνιστον απο την αλουστα δεν σας της βαζω γιατι ειναι σκληρες!!! και μπορει να παθει κανα εμφραγμα κανας γραματηζουμενος εδω περα :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• P6070553.jpg
    P6070553.jpg
    367 KB · Εμφανίσεις: 56
  • P6090565.JPG
    P6090565.JPG
    396 KB · Εμφανίσεις: 84

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom