dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Φιλοι μου βρηκα αυτο το αρθρο
Εβαλα αυτο το αρθρο εδω για να μας πει τη γνωμη του και ο Ουκρανολογος Ιωσηφ Μπλασκος.Οπως εχω πει επανελημενα οι Ρωσσοι θεωρουν τους Ουκρανους σα λαο: Εξυπνους,Εργατικους με αισθηση του χιουμορ και Σεξουαλικους Ειναι λενε Ζεστοι Εραστες![]()
![]()
Πανω σε αυτο ο Ιωσηφ ειχε πει Ο ΗΛΙΘΙΟς ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟς
![]()
![]()
![]()
Τελικα το οτι οι Ρωσσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ το πιστευει ολος ο κοσμος.Ειναι λεει κατσουφιδες!
Ετσι είναι όπως τα λες, αλλά για ένα παράξενο λόγο ΟΛΑ τα έντυπα έχουν στήλη (ή στήλες) με ανέκδοτα και σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις υπάρχει ένας κομφερασιέ που λέει (σαχλά) ανέκδοτα.
Προσωπικά το χιούμορ τους το βρίσκω παντελώς άνοστο και χοντροκομμένο.
Πάντως το άρθρο που πόσταρες δεν με βρίσκει σύμφωνο ως προς τους Άγγλους. Μάλλον οι Ρώσσοι είναι τόσο βλάκες που δεν μπορούν να αντιληφθούν το βρεττανικό χιούμορ.
Οι Αγγλοι Μακη ειναι Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!Οι Αγγλιδες ειναι οι πιο ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΕς ΓΥΝΑΙΚΕς!οσο για την Αγγλικη κουζινα ταΕτσι είναι όπως τα λες, αλλά για ένα παράξενο λόγο ΟΛΑ τα έντυπα έχουν στήλη (ή στήλες) με ανέκδοτα και σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις υπάρχει ένας κομφερασιέ που λέει (σαχλά) ανέκδοτα.
Προσωπικά το χιούμορ τους το βρίσκω παντελώς άνοστο και χοντροκομμένο.
Πάντως το άρθρο που πόσταρες δεν με βρίσκει σύμφωνο ως προς τους Άγγλους. Μάλλον οι Ρώσσοι είναι τόσο βλάκες που δεν μπορούν να αντιληφθούν το βρεττανικό χιούμορ.
Τι ειπες τωρα ρε συ Μητσο....μαλον δεν εχεις δει αγγλικες ταινιες,η σειρες....κακοντυμενες οι αγγλιδες???δεν εχεις παει αγγλια φιλε.Οι Αγγλοι Μακη ειναι Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!Οι Αγγλιδες ειναι οι πιο ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΕς ΓΥΝΑΙΚΕς!οσο για την Αγγλικη κουζινα ταειναι πιο νοστιμα.Παντος Ελληνες απο τη Σουηδια (οχι μονο ο Βασιλης) μου ειπαν οτι οι Σουηδοι ειναι χειροτεροι ακομα και απο τους Γερμανους ακομα πιο κατσουφιδες και πιο αντικοινωνικοι.-----------Αν διαβασεις το αρθρο το γκαλοπ το εκανε το Badoo και ρωτησαν λεει 30.000 ατομα σε 15 χωρες (πιθανοτητα σε αυτες της 15 χωρες να μην ειναι η Ρωσσια.Δεν ειναι η γνωμη των Ρωσσων αυτη.Το Αγγλικο χιουμορ ειναι και αυτο σαχλο θα ελεγα με τα εργα τους μονο αυτοι γελανε.
"Οι γκομενες κατα 90 τοις εκατο ψαχνουν ενα μαλακα να τον κλεισουν σ ενα διαμερισμα και μετα να τον εχουν φυλακισμενο ως οικοσιτο ζωο για ολη του την ζωη. Το υπολοιπο ψαχνει το χοντρο το πορτοφολι φορ εβερ."
A ρε Groucho Marx.....
Τι ειπες τωρα ρε συ Μητσο....μαλον δεν εχεις δει αγγλικες ταινιες,η σειρες....κακοντυμενες οι αγγλιδες???δεν εχεις παει αγγλια φιλε.
Μπα,το ρωσικό χιούμορ είναι καυστικό και μαύρο.Στους Ελληνες δεν αρέσει το μαύρο χιούμορ(που έχουν σε μεγάλο βαθμό οι Τσέχοι για αυτό δε γελάνε με τις τσέχικες ταινίες).Επίσης στους Ελληνες δεν αρέσει το γερμανικό χιούμορ που είναι σαδιστικό.Το ελληνικό χιούμορ φσίνετσι εντελώς παιδικό και επιφανειακό στους Ρώσους σα φάρσα.Το ιταλικό χιούμορ που είναι παντομίμα προσώπων δεν αρέσει καθόλου στους Δυτικούς το δε αμερικάνικο θεωρείται χοντροκομμένο.(slapstick comedy).
Εχω παρατηρήσει οτι στους Σλαύους αρέσει το χιούμορ των άλλων Σλαύων π.χ. Ένας Πολωνός θα γελάσει με τα τσέχικα ανέκδοτα ή με τις ρωσικές ταινίες.
πριν απο 30 χρονια αγαπητε μου,απλα φαντασου πως ηταν ολοι οι λαοι,οχι μονο οι αγγλοι...αν και παλι πιστευω οτι ειναι πολυ υπερβολικα αυτα που λες..Εγώ πριν από 30 χρόνια θυμαμαι κάτι γκόμενες σαν την Πιπη την φακιδομύτη, εντάξει ειχε κάτι καλες, καθε σαβατόβραδο φοράγανε κατι στιλετα και μίνι και δεν αφήνανε πατακιστανό για πατακιστανό εις την ντισκοτεκ. Εαν δε γαμουσες καμια απο αυτες εντελως σουρα το μουνι τους μυριζε λαδίλα, μαλλον το πλυσιμο το χαν σε κακό.
Μπα,το ρωσικό χιούμορ είναι καυστικό και μαύρο.Στους Ελληνες δεν αρέσει το μαύρο χιούμορ(που έχουν σε μεγάλο βαθμό οι Τσέχοι για αυτό δε γελάνε με τις τσέχικες ταινίες).Επίσης στους Ελληνες δεν αρέσει το γερμανικό χιούμορ που είναι σαδιστικό.Το ελληνικό χιούμορ φσίνετσι εντελώς παιδικό και επιφανειακό στους Ρώσους σα φάρσα.Το ιταλικό χιούμορ που είναι παντομίμα προσώπων δεν αρέσει καθόλου στους Δυτικούς το δε αμερικάνικο θεωρείται χοντροκομμένο.(slapstick comedy).
Εχω παρατηρήσει οτι στους Σλαύους αρέσει το χιούμορ των άλλων Σλαύων π.χ. Ένας Πολωνός θα γελάσει με τα τσέχικα ανέκδοτα ή με τις ρωσικές ταινίες.
poy εισε αρχηγε ?? πηγες καμια βολτα για καριδια???? παρτε και διο φοτο που μου εστηλε εχτες ο προδομενος απο τ0 αμερικα που παραθεριζει στην αλουστα με την αραβονιαρα!!! της αλλες απο της παραλιες γυμνιστον απο την αλουστα δεν σας της βαζω γιατι ειναι σκληρες!!! και μπορει να παθει κανα εμφραγμα κανας γραματηζουμενος εδω περαΓαμισε τα!
Αφου εμενα για να σκασει λιγο το χειλακι μου εμαθα σουαχιλι και εβαλα δωρυφορο στην ταρατσα!
poy εισε αρχηγε ?? πηγες καμια βολτα για καριδια?