Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε εκτος απο το κρατος μην ξεχνας και τα εξης.τον μαλακα τον περιπτερα που πουλουσε 2 ευρω μπουκαλακι νερο,τον  βρωμιαρη ταβερνιαρη που τους ταιζε με σκυλοκρεατα,τον ταξιτζη που τους εγδερνε,και τον μαλακα τον καφετζη που τους πουλουσε 5 ευρω καφε,και αυτοι γαμησανε τον τουρισμο,ας ψοφησουν τωρα να βαλουν μυαλο.

εχεις απολυτως δικαιο απλως οι συγκεκριμενοι Φινλανδοι , σουηδοι ηταν με ολα πληρωμενα το μονο που θυμαμαι που πληρωναν απο την τσεπη τους ηταν τα ποτα τα βραδυα στα μπαρ που τα ξεσκιζανε διοτι σ αυτους ητανε πανακριβα. Πρεπει ν ακοστιζανε το 1/10 τοτε. Σημειωσις: πηγαινετε τωρα να πιειτε ενα ποτο στο ελσινκι κι ενα στην Αφηδνα και θα δειτε οτι η μονη διαφορα στο ελσινκι θα χει κατι μουνια παραδιπλα στην Αφηδνα κατι γεροδεμενους πατακιστανους που θα κατουρανε στον δρομο η θα κανουνε μπαλακι με την μυτη τους.

Επισκέπτης
και μετα δασκαλε η ελλαδα μαζεψε ολο τον αφρο για τουριστες.οτι σαβουρα εχει στα βαλκανια σκοπια-ουγγροι μουγκροι και αρχιδια,ερχοντε στην ελλαδα διακοπες με 100 ευρω για 10 μερες και ολα πληρωμενα.μεχρι και αναψυκτικα και ζαρζαβατια κουβαλανε απο τις χωρες τους.μονο τις παραλιες που βρωμιζουν φτανει κιολας.αλλα ετσι ειναι,η κυρα κατινα επειδη ειχε μεγαλο μπαξε στο σπιτι τις,εβαλε 3 αλβανους και τις εχτισαν δωματια για να τα νοικιαζει στους τουριστες,και εγινε ξενοδοχα,ενω μεχρι χ8ες τσαπιζε φασολικια.να χεσω μεσα τετοιο τουρισμο,αλλα ετσι ειναι οτι σπερνεις αυτο θεριζεις.

εδω ρε συ βγηκε το αλλο το καθυστερημενο ανδρεικελο και είπε "Να παρουμε τους βρωμά, αλλες χωρες τους διωχνουν εμεις τους παιρνουμε!" κι αντι να βγουνε οι ψηφοφοροι/μισθοφοροι του να του πουνε ¨" τι λε ρε μαλακα αμα τους θες να τους παρεις εσυ στο σπιτι σου και μακρυα απο τον δρομο διοτι εμεις πληρωνουμε φορους και δημοτικα τελη(αλλους φορους) και δε γουσταρουμε ουτε να τους βλεπουμε" τουμπεκι ψιλοκομμενο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εδω ρε συ βγηκε το αλλο το καθυστερημενο ανδρεικελο και είπε "Να παρουμε τους βρωμά, αλλες χωρες τους διωχνουν εμεις τους παιρνουμε!" κι αντι να βγουνε οι ψηφοφοροι/μισθοφοροι του να του πουνε ¨" τι λε ρε μαλακα αμα τους θες να τους παρεις εσυ στο σπιτι σου και μακρυα απο τον δρομο διοτι εμεις πληρωνουμε φορους και δημοτικα τελη(αλλους φορους) και δε γουσταρουμε ουτε να τους βλεπουμε" τουμπεκι ψιλοκομμενο...

τυπε γυρισες  :rockon:

Επισκέπτης
Δε μας φτανανε οι "δικοι" μας οι βρωμα να παρουμε και των αλλονων. Το αστειον της υποθεσεως το οποιον το αποκρυπτουν φυσικα ειναι οτι η πλειονοτης αυτων ηρθε μετα την ανταλαγη, εθνοκαθαρση θα το λεγανε τα αμερικανακια σημερα κι οι υπαλληλοι τους, όχι ως ελληνες αλλα ως ρουμ χριστιανοι ορθοδοξοι διοτι η οθωμανοι δεν ανεγνωριζαν εθνη αλλα μονον θρησκευματα. ειναι το λεγόμενο Μιλιετ, το οποιον ακουσατε, ακουσατε ειναι νομος του Γκρετσικανικου κρατους! Αλλο που κρυβουνε...Γιατι νομιζετε οτι το κρατος θελει να διοριζει μουφτη στους γκρετσικανους πολιτες, μουσουλμανους το θρησκευμα; διοτι ετσι λεει το Μιλιετ. Εγω ειμαι ο μεγας Δαλαι Λαμα της λασα, ιερευς του Διός, γιατι δε μπορω να λειτουργω ελευθερα στο γκρετσικισταν; διοτι το μιλιετ αναγνωριζει τρια μονο θρησκευμαυα, μουσουλμανους, χριστιανους και ιουδαιους. Ολοι οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι, δεν υφιστανται ως ατομα, ως προσωπικοτητες ειναι ζα.
Τους φορτωθηκαμε και για 70 χρονια οι νομοι του κρατους δεν ισχυαν γι αυτους. Και γω γουσταρω να γαμαω ενα δωδεκαχρονο. Να οδηγαω χωρις αδεια οδηγησεως. να κατασκηνωνω και να αφοδευω οπου γουσταρω. Μου αρεσει ο μυθος: πανε λεει φανταροι και πληρωνουν φορους. Εγω ρε παιδια όταν ημουν φανταρος ειχα συνομήρους από την Γερμανία, Βέλγιο, Αμερική μεχρι και μαυρους κατραμι απο την αφρικη βρωμα δεν θυμαμαι ουτε  ενα. Ερχόντουσαν την πρωτη μερα της καταταξεως και παιρνανε ολοι Ι5 ως χασικληδες. Και φορους τι πληρωνανε δηλαδη τον ΦΠΑ στην Κοκα κολα; Γιατι εγω δεν τον πληρωνω; Λοιπον δεν μας εφτανε που οι νομοι του κρατους δεν ισχυανε για αυτους μας φερανε κι αλλα 3/4 εκκατομμυρια παρομοιου υφης για να δεσουμε ως κρατος και πληρωνετε οι μαλακες και καθιστε να σας σφαζουνε...και για να εξηγουμε και να μην παρεξηγουμε επειδη εχω κατσει αρκετα χρονια στην Santa Barbara σαφως και υπαρχουν οι εξαιρεσεις ατυχως ομως οι νομοι γινονται για να τηρουνται απο την πλειονοτητα και οχι απο τις εξαιρεσεις. Ή οι νομοι και οι φοροι (αναλογικως οι φοροι βεβαιως,βεβαιως) ισχυουν για ολους γκρετσικανους, βρωμα, πατακιστανους, αυνανους δε ξερω τι η δεν ισχυουν για κανεναν. Εδω ισχυουν για τους μαλακες κι ολοι οι αλλοι κανουν οτι γουσταρουν...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εχεις απολυτως δικαιο απλως οι συγκεκριμενοι Φινλανδοι , σουηδοι ηταν με ολα πληρωμενα το μονο που θυμαμαι που πληρωναν απο την τσεπη τους ηταν τα ποτα τα βραδυα στα μπαρ που τα ξεσκιζανε διοτι σ αυτους ητανε πανακριβα. Πρεπει ν ακοστιζανε το 1/10 τοτε. Σημειωσις: πηγαινετε τωρα να πιειτε ενα ποτο στο ελσινκι κι ενα στην Αφηδνα και θα δειτε οτι η μονη διαφορα στο ελσινκι θα χει κατι μουνια παραδιπλα στην Αφηδνα κατι γεροδεμενους πατακιστανους που θα κατουρανε στον δρομο η θα κανουνε μπαλακι με την μυτη τους.

θεος  :2funny: :2funny: :2funny:

μπορεις να μου πεις σε παρακαλω καμια σεξουλιαρα φραση να πω σε μια φιλη μου ουκρανιδα? Ειναι απο το Τερνοπιλ, πολυ ωραια γυναικα  :boobies:

Αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο, ολοι εκει περα ζουνε σε σπιτια τρυπες με επιπλα απο την εποχη του Νωε?
Γιατι μου ειχε δειξει κατι φωτογραφιες απο παρτυ που κανανε σε σπιτια κ ηταν ολα μεσα στη μαυριλα και την καταθλιψη.
Λιγο χρωμα δεν μπορουν να βαλουν στη ζωη τους?

Παντως εγω τις γουσταρω γιατι ειναι λαος που εχει μυαλο και μπορει να μην εχουν στον ηλιο μοιρα, αλλα το μυαλο τους κοβει και μπορουν να μας δουλευουν ψιλο γαζι για πλακα.

Και κατι αλλο, απο τη μια δεν εχουνε λεφτα, αλλα πως στο καλο γινονται λιαρδα στο ποτο και μετα γαμιουνται ασυστολα?

Με την κοπελα που σου ανεφερα ειμαστε απλοι φιλοι, ξερεις, απο τους φιλους που γαμιουνται οταν βρισκονται :p

εκεινη μενει μονιμα ουκραινα, αλλα ερχεται οταν μπορει ελλαδα. Γενικα ειναι απο τις εξαιρεσεις, εκεινη εχει αρκετα λεφτα και δεν ψαχνεται να βρει μαλακα να την πληρωνει. Οχι οτι αμα τον εβρισκε θα την χαλαγε, αλλα ξερει οτι απο μενα δεν εχει τιποτα να παρει, οποτε αρκειται στο κορμι μου :p

Πριν αρκετα χρονια ειχα γνωρισει κατι μολδαβες, ηταν μια παρεα. Τις ειχαμε γνωρισει στο χωριο μου, με εναν ξαδερφο μου κ ειπαμε να συναντηθουμε αθηνα. Εκεινες ειχαν ερθει για διακοπες, ετσι ελεγαν. Ηταν 5-6 γκομενες.
Τελικα βγηκαμε αθηνα, τις πηγαμε σε ενα κλαμπ, εκεινες πινανε σα νεροφιδα, εμεις δεν ειχαμε ακουμπησει ουτε το χερι τους. Οταν πηγαμε να τις μπαλαμουτιασουμε, εκεινες ειπαν οτι ηταν αργα κ επρεπε να γυρισουν σπιτι. Κ οχι μονο αυτο, αλλα ειπαν οτι δεν ειχανε λεφτα!!! Και πληρωσαμε σα μαλακες τα κερατα μας, παιδακια ημασταν 16-17, ολο το χαρτζιλικι μου εφυγε εκει για τις καριολες. Η πλακα ξερεις ποια ειναι? Τις γυρισαμε σπιτι συνοδεια με τα ποδια, μιλαμε για ποδαροδρομο χιλιομετρα ολοκληρα. Μενανε καπου στο Ρεντη, κοντα στο αθλητικο του Ολυμπιακου. Νομιζω ηταν κατι σα βιομηχανικη ζωνη. Κ οχι μονο δεν ειπαν ουτε ευχαριστω, αλλα ουτε ξανασηκωσαν τηλεφωνο!!! Τελικα, τωρα που περασανε τα χρονια, σκεφτομαι μηπως ηταν ακομα και πουτανιτσες που τις ειχαν φερει για δουλεια. Ισως ειναι η μεγαλυτερη ηττα που εχω φαει στη ζωη μου, αν και ο αξα ευθυνεται περισσοτερο γι' αυτο, εκεινος ειχε φαει σκαλωμα να γαμησει. Τεσπα.

Επισης, αλλη μια απορια που εχω ειναι αν οι ουκρανοι γαμανε γενικα. Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι του αθληματος οι τυποι, γι' αυτο και τα κοριτσια ψαχνονται τοσο πολυ και το εχουν κανει τοσο μεγαλο θεμα. Για παραδειγμα, ειχα παει σκανδιναβια διακοπες με ενα φιλο, καθοτι κ οι δυο ημαστε λατρεις του σκανδιναβικου προτυπου, κ εκει ειχα δει παρεες αντρων να πινουν, να μεθανε, να γινονται λιαρδα και μετα να γυρνανε για υπνο σπιτι. Η καθημερινοτητα τους ηταν τζοκινγκ το πρωι, μετα δουλεια, μετα ποτο, μετα φαι στο σπιτι και μετα υπνος. Αυτο.

Και μετα εβλεπα τις γυναικες που μονο που τις κοιταζες, τους εκανε εντυπωση!!! Δε θα πω την κλασικη μαλακια που λενε ολοι, οτι πηγαμε και γαμουσαμε ασυστολα καθε μερα. Η αληθεια ειναι οτι τις πρωτες μερες ειχαμε παθει τετοια μουνοπλακα που ουτε να μιλησουμε δεν μπορουσαμε. Μονο λιγο πριν φυγουμε, τοτε που ειπαμε θα τα γαμησουμε ολα, ειχαμε κ εμεις τα τυχερα μας.

Τρομερη εντυπωση ομως μου εκανε οτι ηταν τοσο ευγενικοι ανθρωποι και τοσο χαρουμενοι, δεν τους απασχολουσε τιποτα, δεν ειχανε προβληματα! Ερχονταν οι κοπελες και μας μιλουσαν κ εμεις μεναμε μαλακες, τα παιζαμε τελειως. Να βλεπεις τωρα τη μουναρα την 1,85 ξανθια γαλανοματα, με τα βυζια της και τους κωλους της, να ερχεται να σου λεει "παω στοιχημα οτι εισαι ελληνας, ενω η φιλη μου λεει οτι ειστε ιταλοι".
Κ εκει εμεις να χανουμε τα λογια μας. Τι lowe kai proficiency, εγω και το αλφαβητο ειχα ξεχασει.
Τεσπα, για να επανελθω στο θεμα, οι ουκρανοι γαμανε? Ή οι ουκρανιδες ειναι τοσο αχορταγες?

p.s. αν εχεις καμια συμβουλη για να προσεχω, πες την...

Επισκέπτης
θεος  :2funny: :2funny: :2funny:

μπορεις να μου πεις σε παρακαλω καμια σεξουλιαρα φραση να πω σε μια φιλη μου ουκρανιδα? Ειναι απο το Τερνοπιλ, πολυ ωραια γυναικα  :boobies:

Αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο, ολοι εκει περα ζουνε σε σπιτια τρυπες με επιπλα απο την εποχη του Νωε?
Γιατι μου ειχε δειξει κατι φωτογραφιες απο παρτυ που κανανε σε σπιτια κ ηταν ολα μεσα στη μαυριλα και την καταθλιψη.
Λιγο χρωμα δεν μπορουν να βαλουν στη ζωη τους?

Παντως εγω τις γουσταρω γιατι ειναι λαος που εχει μυαλο και μπορει να μην εχουν στον ηλιο μοιρα, αλλα το μυαλο τους κοβει και μπορουν να μας δουλευουν ψιλο γαζι για πλακα.

Και κατι αλλο, απο τη μια δεν εχουνε λεφτα, αλλα πως στο καλο γινονται λιαρδα στο ποτο και μετα γαμιουνται ασυστολα?

Με την κοπελα που σου ανεφερα ειμαστε απλοι φιλοι, ξερεις, απο τους φιλους που γαμιουνται οταν βρισκονται :p

εκεινη μενει μονιμα ουκραινα, αλλα ερχεται οταν μπορει ελλαδα. Γενικα ειναι απο τις εξαιρεσεις, εκεινη εχει αρκετα λεφτα και δεν ψαχνεται να βρει μαλακα να την πληρωνει. Οχι οτι αμα τον εβρισκε θα την χαλαγε, αλλα ξερει οτι απο μενα δεν εχει τιποτα να παρει, οποτε αρκειται στο κορμι μου :p

Πριν αρκετα χρονια ειχα γνωρισει κατι μολδαβες, ηταν μια παρεα. Τις ειχαμε γνωρισει στο χωριο μου, με εναν ξαδερφο μου κ ειπαμε να συναντηθουμε αθηνα. Εκεινες ειχαν ερθει για διακοπες, ετσι ελεγαν. Ηταν 5-6 γκομενες.
Τελικα βγηκαμε αθηνα, τις πηγαμε σε ενα κλαμπ, εκεινες πινανε σα νεροφιδα, εμεις δεν ειχαμε ακουμπησει ουτε το χερι τους. Οταν πηγαμε να τις μπαλαμουτιασουμε, εκεινες ειπαν οτι ηταν αργα κ επρεπε να γυρισουν σπιτι. Κ οχι μονο αυτο, αλλα ειπαν οτι δεν ειχανε λεφτα!!! Και πληρωσαμε σα μαλακες τα κερατα μας, παιδακια ημασταν 16-17, ολο το χαρτζιλικι μου εφυγε εκει για τις καριολες. Η πλακα ξερεις ποια ειναι? Τις γυρισαμε σπιτι συνοδεια με τα ποδια, μιλαμε για ποδαροδρομο χιλιομετρα ολοκληρα. Μενανε καπου στο Ρεντη, κοντα στο αθλητικο του Ολυμπιακου. Νομιζω ηταν κατι σα βιομηχανικη ζωνη. Κ οχι μονο δεν ειπαν ουτε ευχαριστω, αλλα ουτε ξανασηκωσαν τηλεφωνο!!! Τελικα, τωρα που περασανε τα χρονια, σκεφτομαι μηπως ηταν ακομα και πουτανιτσες που τις ειχαν φερει για δουλεια. Ισως ειναι η μεγαλυτερη ηττα που εχω φαει στη ζωη μου, αν και ο αξα ευθυνεται περισσοτερο γι' αυτο, εκεινος ειχε φαει σκαλωμα να γαμησει. Τεσπα.

Επισης, αλλη μια απορια που εχω ειναι αν οι ουκρανοι γαμανε γενικα. Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι του αθληματος οι τυποι, γι' αυτο και τα κοριτσια ψαχνονται τοσο πολυ και το εχουν κανει τοσο μεγαλο θεμα. Για παραδειγμα, ειχα παει σκανδιναβια διακοπες με ενα φιλο, καθοτι κ οι δυο ημαστε λατρεις του σκανδιναβικου προτυπου, κ εκει ειχα δει παρεες αντρων να πινουν, να μεθανε, να γινονται λιαρδα και μετα να γυρνανε για υπνο σπιτι. Η καθημερινοτητα τους ηταν τζοκινγκ το πρωι, μετα δουλεια, μετα ποτο, μετα φαι στο σπιτι και μετα υπνος. Αυτο.

Και μετα εβλεπα τις γυναικες που μονο που τις κοιταζες, τους εκανε εντυπωση!!! Δε θα πω την κλασικη μαλακια που λενε ολοι, οτι πηγαμε και γαμουσαμε ασυστολα καθε μερα. Η αληθεια ειναι οτι τις πρωτες μερες ειχαμε παθει τετοια μουνοπλακα που ουτε να μιλησουμε δεν μπορουσαμε. Μονο λιγο πριν φυγουμε, τοτε που ειπαμε θα τα γαμησουμε ολα, ειχαμε κ εμεις τα τυχερα μας.

Τρομερη εντυπωση ομως μου εκανε οτι ηταν τοσο ευγενικοι ανθρωποι και τοσο χαρουμενοι, δεν τους απασχολουσε τιποτα, δεν ειχανε προβληματα! Ερχονταν οι κοπελες και μας μιλουσαν κ εμεις μεναμε μαλακες, τα παιζαμε τελειως. Να βλεπεις τωρα τη μουναρα την 1,85 ξανθια γαλανοματα, με τα βυζια της και τους κωλους της, να ερχεται να σου λεει "παω στοιχημα οτι εισαι ελληνας, ενω η φιλη μου λεει οτι ειστε ιταλοι".
Κ εκει εμεις να χανουμε τα λογια μας. Τι lowe kai proficiency, εγω και το αλφαβητο ειχα ξεχασει.
Τεσπα, για να επανελθω στο θεμα, οι ουκρανοι γαμανε? Ή οι ουκρανιδες ειναι τοσο αχορταγες?

p.s. αν εχεις καμια συμβουλη για να προσεχω, πες την...

"μπορεις να μου πεις σε παρακαλω καμια σεξουλιαρα φραση να πω σε μια φιλη μου ουκρανιδα? Ειναι απο το Τερνοπιλ, πολυ ωραια γυναικα  :boobies:"

Παμαγκου ματεριάλνα. Η φρασις αυτη θα σ ανοιξει πολλες πορτες.

"Αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο, ολοι εκει περα ζουνε σε σπιτια τρυπες με επιπλα απο την εποχη του Νωε?
Λιγο χρωμα δεν μπορουν να βαλουν στη ζωη τους?"

Κατα 90 τοις εκατο. Γενικως ειναι μουτζουφληδες δεν εχουν αισθηση του χιουμορ και του ωραιου περαν απο τους κωλους που οι γκομενες τον κουνανε ωραια εδω περα. που να δεις καινουργιο διαμερισμα με επιπλα που θεωρουν αυτοι ωραια. Η αποθεωσις του κιτσ...

"Παντως εγω τις γουσταρω γιατι ειναι λαος που εχει μυαλο και μπορει να μην εχουν στον ηλιο μοιρα, αλλα το μυαλο τους κοβει και μπορουν να μας δουλευουν ψιλο γαζι για πλακα."

Αμα το μυαλο τους κοβει εγω ειμαι ο Οπενχαιμερ και τωρα πα στη κουζινα μου να σιαξω ατομικες βομβες. Μην μπερδευεις τα πραματα. ειναι απλως ασυνήδητοι και ασυστολοι. πραματα που εμεις θα ντρεπομασταν να κανουμε εστω και μια φορα χωρις κανεις να μας ξερει, γι αυτους ειναι ψωμοτυρι.

"εκεινη μενει μονιμα ουκραινα, αλλα ερχεται οταν μπορει ελλαδα. Γενικα ειναι απο τις εξαιρεσεις, εκεινη εχει αρκετα λεφτα και δεν ψαχνεται να βρει μαλακα να την πληρωνει. Οχι οτι αμα τον εβρισκε θα την χαλαγε, αλλα ξερει οτι απο μενα δεν εχει τιποτα να παρει, οποτε αρκειται στο κορμι μου :p"

Ναι ειναι ο πατερας της ιδιοκτητς της ναφτογκαζ και εγω ειμαι ο Μονασσης. Αχ παιδί μου ο μηλιωκας αν δε κανω λαθος ειχε ενα τραγουδι αλλου τρως πινεις αλλου πας και τον δινεις. Υπαρχει αιμοδωτης. αιμοδωται.

"Πριν αρκετα χρονια ειχα γνωρισει κατι μολδαβες, ηταν μια παρεα. Τις ειχαμε γνωρισει στο χωριο μου, με εναν ξαδερφο μου κ ειπαμε να συναντηθουμε αθηνα. Εκεινες ειχαν ερθει για διακοπες, ετσι ελεγαν. Ηταν 5-6 γκομενες.
Τελικα βγηκαμε αθηνα, τις πηγαμε σε ενα κλαμπ, εκεινες πινανε σα νεροφιδα, εμεις δεν ειχαμε ακουμπησει ουτε το χερι τους. Οταν πηγαμε να τις μπαλαμουτιασουμε, εκεινες ειπαν οτι ηταν αργα κ επρεπε να γυρισουν σπιτι. Κ οχι μονο αυτο, αλλα ειπαν οτι δεν ειχανε λεφτα!!! Και πληρωσαμε σα μαλακες τα κερατα μας, παιδακια ημασταν 16-17, ολο το χαρτζιλικι μου εφυγε εκει για τις καριολες. Η πλακα ξερεις ποια ειναι? Τις γυρισαμε σπιτι συνοδεια με τα ποδια, μιλαμε για ποδαροδρομο χιλιομετρα ολοκληρα. Μενανε καπου στο Ρεντη, κοντα στο αθλητικο του Ολυμπιακου. Νομιζω ηταν κατι σα βιομηχανικη ζωνη. Κ οχι μονο δεν ειπαν ουτε ευχαριστω, αλλα ουτε ξανασηκωσαν τηλεφωνο!!! Τελικα, τωρα που περασανε τα χρονια, σκεφτομαι μηπως ηταν ακομα και πουτανιτσες που τις ειχαν φερει για δουλεια. Ισως ειναι η μεγαλυτερη ηττα που εχω φαει στη ζωη μου, αν και ο αξα ευθυνεται περισσοτερο γι' αυτο, εκεινος ειχε φαει σκαλωμα να γαμησει. Τεσπα."

Ελπιζω τα επομενα ετη της ζωης σου να σε κανουν ακομα σοφωτερο. οντως αυτο ηταν απλα με τους μαλακες το παιζουν μυξοπαρθενες.

"Επισης, αλλη μια απορια που εχω ειναι αν οι ουκρανοι γαμανε γενικα. Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι του αθληματος οι τυποι, γι' αυτο και τα κοριτσια ψαχνονται τοσο πολυ και το εχουν κανει τοσο μεγαλο θεμα. Για παραδειγμα, ειχα παει σκανδιναβια διακοπες με ενα φιλο, καθοτι κ οι δυο ημαστε λατρεις του σκανδιναβικου προτυπου, κ εκει ειχα δει παρεες αντρων να πινουν, να μεθανε, να γινονται λιαρδα και μετα να γυρνανε για υπνο σπιτι. Η καθημερινοτητα τους ηταν τζοκινγκ το πρωι, μετα δουλεια, μετα ποτο, μετα φαι στο σπιτι και μετα υπνος. Αυτο."

Η μοναδικη σχεση μεταξυ των ουκρανων σκανδιναυων ειναι οτι ειναι λιγο πολυ μουτζουφληδες. Εδω οι ομοιωτητες σταματουν. Οι Σκανδιναυοι στις συναλλαγε ςτους ειναι τερατα ευγενειας οι αλλοι ειναι απο το παχνι.

"Τεσπα, για να επανελθω στο θεμα, οι ουκρανοι γαμανε? Ή οι ουκρανιδες ειναι τοσο αχορταγες?"

Γαμανε την χουφτα τους. Κοιταξε παιδι μου αυτοι πινουν , ριχνουν και μια κλανια γαμανε τη γκομενα για 5 λεπτα και πεφτουν για τουφες. Οι γκομενες κατα 90 τοις εκατο ψαχνουν ενα μαλακα να τον κλεισουν σ ενα διαμερισμα και μετα να τον εχουν φυλακισμενο ως οικοσιτο ζωο για ολη του την ζωη. Το υπολοιπο ψαχνει το χοντρο το πορτοφολι φορ εβερ.

Η συμβουλή μου
Όπως ελεγε ο μεγας Πιπης της πλατειας Θεος σχωρεστον " αι γυναικαι θελουν γαμησι και ξυλο" χυδαιον διδαγμα μα αληθινον...Στην ζωην σου εσυ να γαμας τις γυναικες οχι αυτες να σε γαμανε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Δασκαλε καλως ηρθες....και μη μας ξαναφυγεις!

Για τις πολωνες τι γνωμη εχεις; Ενας διδακτωρ ουκρανολογιας, δεν μπορει, θα ξερει καποια πραγματα και θα εχει μια γνωμη για τις διπλανες σλαβες.

Επισκέπτης
Δασκαλε καλως ηρθες....και μη μας ξαναφυγεις!

Για τις πολωνες τι γνωμη εχεις; Ενας διδακτωρ ουκρανολογιας, δεν μπορει, θα ξερει καποια πραγματα και θα εχει μια γνωμη για τις διπλανες σλαβες.

Κοιτα οι πωλωνιδες ειναι πιο σεξουαλικες γκομενες απο τις εσκιμωες, αλλα οι εσκιμωες ειναι πολυ πιο πιστες για οικογενεια οταν εσυ θα πηγαινεις για κυνηγι φαλαινας. Καπου στο ενδιαμεσο ειναι οι Γριλανδιδες και οι Λαπωνιδες και στο ακρον αντιθετο οι ιθαγενιδες της Νεας Γουινεας.

Καλα δε μου λες ρε παιδακι μου τοσο καιρο ακομα δεν επιασες καμια γκομενα να μαθεις πρωτο χερι και να μην πιστευεις τις μαλακειες του καθε αερογαμια που γραφει οτι του κατεβει; ασε πως ειναι ετσι και πως ειναι αλλιως και πααινε κανα ταξιδι να γνωρισεις γκομενες...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δασκαλε παρασυρεσε στην παραδοση των μαθηματων.αρχιζεις με πολιτικα θεματα και σε παρασερνουν με ερωτησεις για γκομενες.
για χωρισε τις διδακτικες ωρες,ωστε να μπορουμε να επιλεγουμε τι θα παρακολουθησουμε.

Επισκέπτης
δασκαλε παρασυρεσε στην παραδοση των μαθηματων.αρχιζεις με πολιτικα θεματα και σε παρασερνουν με ερωτησεις για γκομενες.
για χωρισε τις διδακτικες ωρες,ωστε να μπορουμε να επιλεγουμε τι θα παρακολουθησουμε.

Ο Καζολιν με παρεσυρε... Αλλα εν παση περιπτωση εαν δεν ξεκουμπιστουνε αυτοι, μουνι δεν βλεπετε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα οι πωλωνιδες ειναι πιο σεξουαλικες γκομενες απο τις εσκιμωες, αλλα οι εσκιμωες ειναι πολυ πιο πιστες για οικογενεια οταν εσυ θα πηγαινεις για κυνηγι φαλαινας. Καπου στο ενδιαμεσο ειναι οι Γριλανδιδες και οι Λαπωνιδες και στο ακρον αντιθετο οι ιθαγενιδες της Νεας Γουινεας.

Καλα δε μου λες ρε παιδακι μου τοσο καιρο ακομα δεν επιασες καμια γκομενα να μαθεις πρωτο χερι και να μην πιστευεις τις μαλακειες του καθε αερογαμια που γραφει οτι του κατεβει; ασε πως ειναι ετσι και πως ειναι αλλιως και πααινε κανα ταξιδι να γνωρισεις γκομενες...
Ναι αλλα εκει στο Βορειο πολο οι Εσκιμωοι το εχουν εθιμο στον επισκεπτη να δινουν τη γυναικα τους να την  :knockinb:και ο επισκεπτης δεν την παρει να την  :knockinb: παρεξηγουνται νομιζουν οτι η γυναικα τους δεν ειναι ωραια και μπορει και να σε  :ak:!Οποτε αν παντρευτεις Εσκιμωα πρεπει στους επισκεπτες που θα ερχονται στο σπιτι σου  να δινεις την γυναικα σου να την  :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως όποιος έχει καύλες και θέλει να χορτάσει ξέκωλο πρέεπι να επισκεφτεί το Κίεβο τώρα.Οι Ουκρανές τα έχουν πετάξει όλα έξω.Δεν υπάρχει σορτσάκι που να μην είναι χαλαρό και να μην ανεβαίνει ψηλά.Τι κολάν τι διαφανή είναι η μία πιο πουτανέ από την άλλη.Μπροστά τους οι Λευκορωσίδες φαίνονται Παναγίες παρ'όλο που και στο Μινσκ το διαφανές(διαφανής φούστα με στρινγκ και μπλούζα με σουτιέν) δίνει και παίρνει.Σήμερα είδα στο Μινσκ σε άνοιγμα κομμωτηρίου δυο γκόμενες μόνο με τα στρινγκ και βάψιμο στα βυζιά να χορεύουν στο πεζοδρόμιο σε κοινή θέα για να προμοτάρουν το μαγαζί.Αυτές είναι διαφημίσεις.
Γενικά στις σλαυικές χώρες το ξεκωλέ έχει την τιμητική του αλλά οι Ουκρανές το πάνε σε άλλο επίπεδο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω βρει μια ατάκα για καμάκι εντελώς γελοία αλλά οι Ουκρανές ανταποκρίνονται καλά.Η ατάκα είναι Lubis podarki? και σημαίνει σου αρέσουν τα δώρα;Συνήθως απαντάνε oitsien lubliu podarki πολύ μου αρέσουν τα δώρα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Περίμενες να απαντήσουν διαφορετικά δηλαδή ? :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εχω βρει μια ατάκα για καμάκι εντελώς γελοία αλλά οι Ουκρανές ανταποκρίνονται καλά.Η ατάκα είναι Lubis podarki? και σημαίνει σου αρέσουν τα δώρα;Συνήθως απαντάνε oitsien lubliu podarki πολύ μου αρέσουν τα δώρα.
Εξυπνο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom