Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο πρωτο βιντεο στο 32" η γκομενα τραβαει ενα βιβλιο που γραφει ΦΕΡΜΑ!!!διεθνης γλωσσα η ελληνικη!Τη μιλανε ολες οι καριολες του κοσμου!! :s&m_1: :tits:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΡΧΟΝΤΑ  ХРИСТОС ВОСКРЕС  ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΡΧΟΝΤΑ Η ΕΛΛΑς δεχεται επιθεση απο Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΦΑΦΕΝ ΜΕΡΚΕΛ SS  ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!!!!! τι να κανουμε?? τι να περιμενουμε ?? η νεα γενια δεν εχει εμπειρια επι του θεματος το οποιο δεν εχεις αναλυσει στην διδασκαλια σου.. πριν φηγουμε ολοι μεταναστες παλι αλλα δεκαετια 50 βγες και δωσε μας τα φωτα σου ΝΕΣΤΟΡΑ!!! το θεμα εινε το σοβαροτερο τον τελευτεον 35 χρονον  .Υ.Γ εμεις ομος δεν ειμαστε σαν τους πατεραδες μας  θα κλαψουν και οι δικες τους μανουλες αυτη τη φορα!!!!!!!!!  ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!Y.Γ2  ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ο ρεντ πειντζ πριν δυο χρονια ΠΑΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ μονο εκει εχει μεινη κρατος !!!!!! αδερφια χανομαστε ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΑΡΧΟΝΤΑ Η ΕΛΛΑς δεχεται επιθεση απο Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΦΑΦΕΝ ΜΕΡΚΕΛ SS  ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!!!!! τι να κανουμε?? τι να περιμενουμε ?? η νεα γενια δεν εχει εμπειρια επι του θεματος το οποιο δεν εχεις αναλυσει στην διδασκαλια σου.. πριν φηγουμε ολοι μεταναστες παλι αλλα δεκαετια 50 βγες και δωσε μας τα φωτα σου ΝΕΣΤΟΡΑ!!! το θεμα εινε το σοβαροτερο τον τελευτεον 35 χρονον  .Υ.Γ εμεις ομος δεν ειμαστε σαν τους πατεραδες μας  θα κλαψουν και οι δικες τους μανουλες αυτη τη φορα!!!!!!!!!  ΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!Y.Γ2  ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ο ρεντ πειντζ πριν δυο χρονια ΠΑΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ μονο εκει εχει μεινη κρατος !!!!!! αδερφια χανομαστε ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Ο Ιωσηφ Μπλάσκος κλωνοποιήθηκε και προσπαθεί να μας πείσει :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μακαρι ρε τρικαρδε να ειμουν ο δασκαλος !!!!!! θα εγραφα κατεβατα εγω ειμε τις μεγαλης τον ρουμανο μολδαβο και ξοφαλτσα ουκρανικης σχολης γραφοντον ρε μαγκες εχεται καταλαβει τι καλειτε ι νεα γενια να πληροσει!!!??? χειροτερα απο αλβανια θα ειμαστε σε 2 χρονια !!!!!!! εκει δεν εχουν να φανε αλλα το μαντρι και το σπιτι δεν τους το πειραζει κανενας!!!! εδω μας προοριζουν για τσαντιρια!!!!! ρε σοβαρα μιλαο!!!!!! εχετε καταλαβει τι γινετε?????????

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μακαρι ρε τρικαρδε να ειμουν ο δασκαλος !!!!!! θα εγραφα κατεβατα εγω ειμε τις μεγαλης τον ρουμανο μολδαβο και ξοφαλτσα ουκρανικον γραφοντον ρε μαγκες εχεται καταλαβει τι καλειτε ι νεα γενια να πληροσει!!!??? χειροτερα απο αλβανια θα ειμαστε σε 2 χρονια !!!!!!! εκει δεν εχουν να φανε αλλα το μαντρι και το σπιτι δεν τους το πειραζει κανενας!!!! εδω μας προοριζουν για τσαντιρια!!!!! ρε σοβαρα μιλαο!!!!!! εχετε καταλαβει τι γινετε?????????

Δάσκαλε Ιωσηφ Μπλάσκο είσαι σαν την πουτάνα που από την χαρά της δεν μπορει να κρυφτεί.

όσο και ανοθόγραφα και ασύντακτα να γράφεις, η φρασεολογία σου (λόγο χρόνιας φασιστίτιδας- ανιατη αρρώστια αυτή) δεν σε βοηθάει.

πχ. φράσεις όπως "η νεα γενειά" - "το σπίτι δεν τους πειράζει κανεις" "έχεται καταλάβει τι γίνεται" (ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ) κλπ σε φωτογραφίζουνε δάσκαλε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΡΧΟΝΤΑ καταλαβενω τη περναγες εδω μεσα με τους φωστιρες του σιτε!!!! αλλα τωρα πραγματικα σε χρειαζομαστε!!  ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΣΟΡΙΤΑ να μας εκπεδευσεις στα καινουργια οπλα?? σε δυο χρονια απο σημερα πρεπει να μαστε ξεφτερια!!!!!ρε μας την φορεσανε παλι οι ευροπαιοι με τους αμερικανους.. μαζι με τους διαπλεκομενοπολιτικους μας !!!ουτε μισθος πλεον ουτε σηνταξη ουτε δουλεια!!! μονο φοροι και κρεμαλα!!!!!!!!!!! ολοι σκλαβοι!!!!!! καταντια εσχος και λυπη για την χωρα μας τι να πω ρε μαγκες !!!!!!! τι γαμισαμε !!!!! που να σου σηκοθει μετα να γαμισεις?? γαματα!!!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Δάσκαλε Ιωσηφ Μπλάσκο είσαι σαν την πουτάνα που από την χαρά της δεν μπορει να κρυφτεί.

όσο και ανοθόγραφα και ασύντακτα να γράφεις, η φρασεολογία σου (λόγο χρόνιας φασιστίτιδας- ανιατη αρρώστια αυτή) δεν σε βοηθάει.

πχ. φράσεις όπως "η νεα γενειά" - "το σπίτι δεν τους πειράζει κανεις" "έχεται καταλάβει τι γίνεται" (ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ) κλπ σε φωτογραφίζουνε δάσκαλε
ολο μαλακιες και βλακειες γραφετε.
ποιος δασκαλος ρε και μαλακιες?
σιγα να μην μπει ο δασκαλος με κλονους για να απανταει στις μαλακιες σας.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ολο μαλακιες και βλακειες γραφετε.
ποιος δασκαλος ρε και μαλακιες?
σιγα να μην μπει ο δασκαλος με κλονους για να απανταει στις μαλακιες σας.

Έχει δίκιο φίλε μου

Ντροπή μου που σπήλοσα την μνήμη του Διδασκάλου :'( :'( :'( :'(

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΠΟ ΡΟΣΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥς ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΦΤΟΧΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε να πάρουμε ΑΚ και να κάνουμε επανάστασης να ούμε

Και μετά να κάνεις ενα τέτοιο διάγγελμα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ARXONTA ΤΑ ΒΛΕΠΕΙς ????  ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ δεν ξερουν εινε παντελος ανιστοριτα τρικαρδε το ακ47 εινε το κατεξοχιν <<αριστερο-επαναστατικο>> οπλο!!!! ο δικτατορας αμα εβλεπε ακ47 εβγαζε καντιλες και σε εστελνε στην γιαρο διακοπες τζαμπα !!!!!!!!!εινε το αντιπαλο ιδεολογικα οπλο του  αμερικανικου Μ16 αρε ελλαδαρα πως σε καταντισαμε  :headbang: :headbang:αρχαια τραγωδια αλλα ο απο μιχανης θεος την εκανε και αυτος για ντουμπαι απολαμβανοντας τα κλεμενα εκατομιρια ευρα μαζι με τα λαμογια της ελλαδας ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!!!! ΘΕΕ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eιναι παραλυματικός ο λόγος σου Δάσκαλε και δεν σε κατανοώ

Πήρες τα χάπια σου σήμερα;;;;;;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ARXONTA TA BLEPEIS??? ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ!!!!!!  δεν καταλαβαινουμε !!!!!!!!! εχουμε παθει τιν χειροτερη καταστροφη μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!!!!! απιστευτο και ομος ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!! ΤΑ ΜΜΕ ΒΛΕΠΕΙς!!!!!!!! ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΒΑΡΑΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟς ΕΒΓΑ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕς ΤΑ ΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δάσκαλε δοκίμασες σε υπόθετα;;;;;;;;;;;;;;;;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ειμαι ρε μάγκα γεια χαρά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΟς ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΜΤΡΑΚΙς29 μεταναστες  :dancing: εγω παντος εχω βρει κατι βουνα στην ουκρανια στα σινορα για ρωσια που δεν σε βρισκει ουτε αμερικανικος κατασκοπευτικος δοριφορος!!!!!!! ψονιο !!!ξιλινο σπιτι σαλε... καταπρασινα και απο κατο ποταμι!!!! θα παρο της δυο ντεβουσκες μου θα φτιαξω και μια χασαποστανη <<το ιατρικο>> θα καλαο καθε μινα της μολδαβες μου για να μην βαριεμε και οταν 60 αρισο θα παω φιλιπινες θα πινο βιαγκρα θα γαμαο καθε μερα  θα φτιαξο ενα καφενειο και θα λεω ιστοριες για μια πουλημενη πατριδα που ειταν καποτε ελλαδα και την πουλησαμε στους βαρβαρους για να περνανε καλα τα τζακια  οι εφιαλτες και οι πανιδες !!! βεβαια μεχρι τοτε δεν θα υπαρχει και στον παγκοσμιο χαρτη  η χωρα μας με ελληνικο ονομα!!!!!! μονο σε κατι βιβλια ιστοριας που θα τα εχουμε πουληση και αυτα!!!!!!! μαγκες τα πραγματα εινε πολυ πιο τραγικα!!!!!!!!!!!! και πολυ κοντα μας!!!! σε ενα πραγμα μονο ελπιζω... μου ελεγε καποτε ενας ισραηλινος καθηγητης κοινονιολογιας<<<< ξερεις μου λεει γιατι δεν σας γουσταρουμε ελληνα????  γιατι ο θεος πρεπει να εινε ελληνας !!!!!!!!!!! δεν εινε δικος μας αλλα δικο σας !!!!!!!!>>>>>  ο θεος εχει μεινη μονο μαγκες μου και ισος κανας τρελος με αμονιοδιναμιτιδα και ΑΚ47  ΔΙΣΤΙΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom