Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πι ρο σι πι ρο σι το διδασκαλο θα φερουμε μεχρι το προη !!!!!!!!!!!!!!

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ιωσήφ Μπλάσκος
Αξίωμα:  Τιμημένος
Ημερομηνία εγγραφής:  30/10/08, 00:12
Τελευταία σύνδεση:  15/02/10, 21:09

--------------------------------------------------------------------------------

MSN: 
YIM: 
E-mail:  κρυμμένο 
Ιστότοπος: 
Κατάσταση:  Αποσυνδεδεμένος 

--------------------------------------------------------------------------------

Είμαι εδώ επειδή...:  Μου αρέσουν οι ΒΥΖΑΡΕΣ  [Προσθήκη στη λίστα φίλων] 

Φύλο: 
Τόπος: 
Τοπική ώρα: 24/02/10, 15:03
Γλώσσα: English

Υπογραφή:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
pi ro si πι ρο σι εχουμε  χεστει στο μουνι οβεερρρρ !!!!!!!!!!  βοτκα και χαρα τραλα λα μες το ντανιεσκ με μορα τρελλαα!!!!!! το βιντεο εινε το νουμερο ενα υκρανια τορα!!!!!!!οβερ αρχιστρατηγε  μας τα πριξες !!!!!!αντε σε κανα καπι να πιοις κανα τιλιο!!!!!οβερ  !!!!!που εισε μανα να με δεις τορα που εχω γινει πηδηχτης!!!!!!!οβερ πι ρο σι πι ρο σι προς ολους τους συντροφους που φορανε παντελονια οβερρ!!!!!!πολη μουνι !!!!!!!  αμα αντεξουμε θα παμε λουγκανσκ οσο πιο μακρυα τοσο πιο καλα οβερ!!!!!!!!!!!νταβαι νταβαι !!!!!!!! κανας βαλκανοσκηλος διαβαζει οβερ !??  ?? >> ο ρεντ χαθικε στα χωρια παλι αμαν με τις χοριατοπουλες ρε!!!!! πι ρο σι πι ρο σι νεοτερα μεχρι προιας οβερ!!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
pi ro si πι ρο σι συντροφοι εινε απιστευτο!!!!!!!!!!!! πιγα για ανιχνευση και αρπαγη του  αρχιστρατιγου και το  ιστορικο μαγαζι βιρους και  το μαγαζι καηκε!!!!!!  απιστεφτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μας εχει φηγει το κλαπετο !!!!!!αζπιστεφτο εχω κανει πανο απο 50 ταξιδια στην ουκρανια τα τελεφτεα 6 χρονια αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαγκες μου ο αρχιστρατηγος αρχισε της καταρες!!!!!!!!!!!!!φτου φτου φτου μαυρογατα!!!!!!!!!!!!!! απιστευτο !!!!!!!  ειπαμε να καληψεις τα ιχνη σου αλλα οχι και ετσι!!!!!!!!!! ρωσικα καμενη γη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου εχει φιγει ο τσαμπουκας τελειος!!!!!!!!!!! απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σηματά σου σκατά όβερ

άλλαξε κανάλι - zi o didaskalos iosif

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
tzeneral trikaule οβερ αρχιστρατιγος μαυρογατος αρχισε καταρες οβερ ντανιεσκ εχει γεμισει φουσκοτους και μπατσους γαηδουρια οβερ τιν κανουμε με ελαφρα κοπανα τον πουλο οβερ!!!!!!!!!! αναμενο οδιγιες και ενχιριδιο κατα τις γλωσοφαγιας οβερ!!!!!!!!!!!!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε Νταβαριτσ νομίζω ότι είσαι κλώνος του Ιωσήφ μΠλάσκο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Βρε Νταβαριτσ νομίζω ότι είσαι κλώνος του Ιωσήφ μΠλάσκο
pi po si pi ro si ο αρχοντας μαυρογατος  ζει!!!!!!!!!! οβερ τζενεραλ τρικαυλε ειπαμε να λεμε μαλακιουλες  αλλα  οχι και μαυρογατος οβερ!!!!!!!!!εδω ο κοσμος καιγετε και ο μπλασκος χτενιζετε!!!!!!! οβερ !!!!επιασα δεξι αρχιδι και με τα δυο χερια οβερ !!!!!!!καταρα μμπλασκου ορατη οβερ!!!!!!!!!!!!
  μαγκες επικινδινα εδω οβερ!!!!!!!!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η νικήτρια του Ουκρανία Έχεις Ταλέντο 2009 μαγεύει απεικονίζοντας με άμμο τον πόλεμο ενάντια στην Ναζιστική Γερμανία...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Oταν σας έλεγα για συνωμοσίες ..κάτι ήξερα ......

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
το μυστήριο ιωσηφ μπλάσκου

καμμία σχέση του διδασκάλου με το μανικιουρ πεντικιουρ
το πιο πιθανο σενάριο είναι ότι έμενε σε μια τέτια σχολή, η είχε γκόμενα
που δούλυευε εκεί η κάτι τέτοιο...

αντιθέτως τα θρεντ ανάλυσης σιδερικών κλπ. είναι ταυτοποιήσιμο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δλδης ο διδάσκαλος είναι μουράτος :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :new_shocked:

Χομένος πάντου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όνομα:  Ιωσήφ Μπλάσκος
Αξίωμα:  Τιμημένος
Ημερομηνία εγγραφής:  30/10/08, 00:12
Τελευταία σύνδεση:  06/03/10, 18:06

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom