Νέα

Οίκος ανοχής μοιράζει κουπόνια βενζίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητή Ntaria τις προσφορές τις κάνει ο επιχειρηματίας όχι ο εργαζόμενος.Ας πούμε ότι κάποιος πρέπει να πηδήξει 10 φορές για να πάρε ένα κουπόνι δωρεάν.Σε μπουρδέλο των 20 ας πούμε ότι τα 10€ τα παίρνει ο ιδιοκτήτης,10χ10=100-20(το δωρεάν κουπόνι όταν και αν το εκμεταλλευτεί)=80€ Η κοπέλα θα πληρωθεί κανονικά.Από το να μην πατάει κανείς,όπως γίνεται σε μερικά,είναι ένα κίνητρο.Αν και κατά την άποψη μου θα πρέπει πρώτα να γίνουν τα μαγαζιά αυτά ανθρώπινα και όχι τρώγλες και μετά τα υπόλοιπα.
οκ λοιπον αν το συζηταμε σοβαρα δωστε μου συμβουλες. δλδ ενας κανονικος απλος αντρας που πηγαινει σε στουντιο ποσες φορες το μηνα πηγαινει?

δλδ αν το κανουμε για ενα μηνα- ποσες φορες πρεπει να παει για να παρει το "δωρακι" του?
πειτε μου την γνωμη σας....

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγο θα ζητας να σε πληρωνουν αυτες κιολας τυπε μου :2funny: :2funny:
εισαι υπεργαλαξιακος δικε μου :rockon:

Τι είναι παράλογο από αυτά που πρότεινα;
Αν πας πρωί,είναι άδεια τα μπουρδέλα στην Φυλής μέχρι και τις 14:00.Μετά ίσως έχουν περισσότερο κόσμο.Αν από τα 20€ κατεβάσουν την τιμή για το πρωί στα 15€ είναι μεγάλη υπόθεση;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δεν πιάνουν εύκολα αυτά στην Ελλάδα μάγκες.
Με την αγαμία που μας δέρνει, σε συνδυασμό με τη μαλακία που επίσης μας δέρνει,
μια ζωή θα μας πιάνουν τον κώλο σε όλα.  :uglystupid: 
Πέρσι ήμουν σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο για λίγες μέρες.
Όταν ήταν το happy-hours όλοι οι ξένοι έτρεχαν να φάνε να πιούνε κλπ...
οι δικοί μας οι άρχοντες πήγαιναν μόλις τελείωνε  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν πας πρωί,είναι άδεια τα μπουρδέλα στην Φυλής μέχρι και τις 14:00.Μετά ίσως έχουν περισσότερο κόσμο.Αν από τα 20€ κατεβάσουν την τιμή για το πρωί στα 15€ είναι μεγάλη υπόθεση;
εισαι τυπος ρε! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16

δεν ειναι μεγαλη υποθεση αλλα εδω ειναι ελλαντα.. δεν τα σκεφτονται αυτα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε χωρίς αρχή και τέλος φαντάζεσαι κολοκυνθούς με κάθε γαμήσι κι ένα βαζάκι μερέντα δώρο? :2funny: :2funny: :2funny:
και για τους καλους πελατες ενα κουπονι για 1 δωρεαν επισκεψη σε οδοντιατρο τυπε μου :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εγω παντος αν ακομα δουλευα δεν θα το δεχομουν αμε τιποτα.. φαντασου τωρα ερχεται καποια μερα και ειναι ολοι για τζαμπα.. τι θα παρει η κοπελα?

στοκος εισαι.τι θες 30 πελατες να πληρωνουν ολοι η 1000 και να γαμιεσαι με τσαμπα με 10?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον μαγκες ακουστε μια ακομα προσφορα,γιατι την προηγουμενη η νταρια απο οτι φαινετε δεν την καταλαβε.την καταλαβε δηλαδη αλλα κανει την κινεζα.απο οτι φαινετε ομως,ολες οι πουτανες εχουνε βαλει ταμειακη στο μουνι τους,και στο τελος βγαζουν και ζητα.

λοιπον μια ακομα προσφορα καλη ειναι η εξης.

1.οταν ενας πελατης δινει το παρον σε μια πουτανα,1 φορα την εβδομαδα,και για ενα 2μηνο,θα εχει ενα γαμησι τζαμπα.δηλαδη στις 8 εμφανισεις που θα κανει στο 2μηνο θα κερδισει ενα γαμησι.
το παρον προγραμμα απευθηνετε σε ενα μπουρδελο,που θελει να σταθεροποιηση την πελατεια του.

2.μια ακομα προσφορα ειναι να εκδοση μια καρτα μελους το μπουρδελο,και καθε φορα που παει καποιος να το προσθετει ποντους στην καρτα του,κατι αναλογο με αυτο που κανει η shell οταν βαζει καποιος βενζινη στο αυτοκινητο.αναλογα με το προγραμμα που θα περνει καποιος στο μπουρδελο,θα περνει και τους αναλογους ποντους.πχ το απλο θα δινει 10 ποντους,εως το αυταρχικο,που θα ειναι το max και δινει 100 ποντους.
θα υπαρχουν βεβαια και τα δωρα,αναλο με τους ποντους που εχει.
πχ. καποια δωρα που μπορουν να δοθουν ειναι τα εξης.

1000 ποντοι ενα γαμησι τις επιλογης του δωρεαν.
2000 ποντοι να βγει για φαγητο με μια πουτανα τις επιλογης του απο το μπουρδελο.
5000 ποντοι να βγει ενα βραδυ με μια πουτανα τις επιλογης του για ποτο,και γαμησι.
10000 ποντοι να παει ενα 3μερο διακοπες με μια πουτανα τις επιλογης του.
50000 ποντοι να παντρευτει μια πουτανα τις επιλογης του.

οι προσφορες ειναι ενδεικτικες,και ισχυουν μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων,για τυχον τυπογραφικα λαθη,στο παρον φιλαδιο,δεν ευθυνετε η εταιρια.οι προσφορες μπορουν να αλλαξουν απροειδοποιητα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
1.οταν ενας πελατης δινει το παρον σε μια πουτανα,1 φορα την εβδομαδα,και για ενα 2μηνο,θα εχει ενα γαμησι τζαμπα.δηλαδη στις 8 εμφανισεις που θα κανει στο 2μηνο θα κερδισει ενα γαμησι.
:2funny: :2funny:
Στα 2 non show χάνεται η προσφορά και πρέπει να προσφύγει στο CAS

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εγω λεω να μοιραστουνε κ αυτοκολλητα ωστε να τα κολλαμε αν κουπονακια...

karavaggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα εκανε ο μαγκας,εμπορικο μυαλο η γυναικα του.
στην ελλαδα ομως δεν γινοντε τετοια πραγματα,και ειδικα τετοιου ειδους προσφορες.
παντως αν ειχα μπουρδελο,θα εδινα την εξης προσφορα,που πιστευω οτι θα ειχε και επιτυχια,στα 10 γαμησια που θα εριχνε καποιος στην πουτανα(εντος 2 διμηνου),θα ειχε ενα γαμησι δωρεαν.αν πουμε οτι κανει 30 ευρω το γαμησι,περνεις 300.και γαμιετε στο τζαμπα η πουτανα μια φορα.σαν προσφορα ειναι ασημαντη για το πελατη,το σημαντικο ειναι οτι μπαινει στο μυαλο του ελληνα οτι θα γαμησι τζαμπα την πουτανα,και γινετε η δουλεια σου.
εγω παντως φιλε δε μπορω να γαμησω αν δεν πληρωσω.
και μονο που το σκεφτομαι μου πεφτει κατευθειαν! :S
ειναι κατι που δεν το χω συνηθισει

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον μαγκες ακουστε μια ακομα προσφορα,γιατι την προηγουμενη η νταρια απο οτι φαινετε δεν την καταλαβε.την καταλαβε δηλαδη αλλα κανει την κινεζα.απο οτι φαινετε ομως,ολες οι πουτανες εχουνε βαλει ταμειακη στο μουνι τους,και στο τελος βγαζουν και ζητα.

λοιπον μια ακομα προσφορα καλη ειναι η εξης.

το παρον προγραμμα απευθηνετε σε ενα μπουρδελο,που θελει να σταθεροποιηση την πελατεια του.

2.μια ακομα προσφορα ειναι να εκδοση μια καρτα μελους το μπουρδελο,και καθε φορα που παει καποιος να το προσθετει ποντους στην καρτα του,κατι αναλογο με αυτο που κανει η shell οταν βαζει καποιος βενζινη στο αυτοκινητο.αναλογα με το προγραμμα που θα περνει καποιος στο μπουρδελο,θα περνει και τους αναλογους ποντους.πχ το απλο θα δινει 10 ποντους,εως το αυταρχικο,που θα ειναι το max και δινει 100 ποντους.
θα υπαρχουν βεβαια και τα δωρα,αναλο με τους ποντους που εχει.
πχ. καποια δωρα που μπορουν να δοθουν ειναι τα εξης.

1000 ποντοι ενα γαμησι τις επιλογης του δωρεαν.
2000 ποντοι να βγει για φαγητο με μια πουτανα τις επιλογης του απο το μπουρδελο.
5000 ποντοι να βγει ενα βραδυ με μια πουτανα τις επιλογης του για ποτο,και γαμησι.
10000 ποντοι να παει ενα 3μερο διακοπες με μια πουτανα τις επιλογης του.
50000 ποντοι να παντρευτει μια πουτανα τις επιλογης του.

οι προσφορες ειναι ενδεικτικες,και ισχυουν μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων,για τυχον τυπογραφικα λαθη,στο παρον φιλαδιο,δεν ευθυνετε η εταιρια.οι προσφορες μπορουν να αλλαξουν απροειδοποιητα. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

έκλασα στο γέλιο λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom