Νέα

Οίκος ανοχής μοιράζει κουπόνια βενζίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
λοιπον μια χαρα, καλη ιδεα ειναι αυτη για πλακα μπορω να ρωτησω και τα κοριτσια.. αλλα ειμαι σιγουρη οτι καμια δεν θα το δεχτει....
Το όλο concept βασίζεται στο ότι ο πελάτης θα "αναγκαστεί" να πάει και άλλες 5 φορές στην ίδια κοπέλα , για να πάρει την προσφορά (που αν δεν ίσχυε δεν θα την έπαιρνε). Εννοείται σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι καταθέσεις
π.χ. στις 3 την 1 εβδομάδα , άλλη μια δώρο εντός της εβδομάδας. Έτσι ο πελάτης θα πάει 3 φορές στην ίδια κοπέλα μέσα σε μια εβδομάδα. Παράδειγμα τυχαίο λέω...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το όλο concept βασίζεται στο ότι ο πελάτης θα "αναγκαστεί" να πάει και άλλες 5 φορές στην ίδια κοπέλα , για να πάρει την προσφορά (που αν δεν ίσχυε δεν θα την έπαιρνε). Εννοείται σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι καταθέσεις
π.χ. στις 3 την 1 εβδομάδα , άλλη μια δώρο εντός της εβδομάδας. Έτσι ο πελάτης θα πάει 3 φορές στην ίδια κοπέλα μέσα σε μια εβδομάδα. Παράδειγμα τυχαίο λέω...
και οσες φορες πηγαινει θα δινουμε κουπονια? :grin: :grin: :grin:

κοιτα ετσι οπως το'πες για μια εβδομαδα καλη ιδεα ειναι.. αλλα υπαρχει εδω καποιοις που πηγαινει σε στουντιο 3(ΠΧ) φορες την εβδομαδα?

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
που να το καταλάβουν αυτό στο Ελλάντα
εδώ τα παίρνεις και τον λες και μαλάκα μετά
πολλά 'studio' ούτε ντουζιέρα δεν έχουν μέσα στο δωμάτιο κουπόνι θα δώσουν??

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

κοιτα ετσι οπως το'πες για μια εβδομαδα καλη ιδεα ειναι.. αλλα υπαρχει εδω καποιοις που πηγαινει σε στουντιο 3(ΠΧ) φορες την εβδομαδα?
Άντε πάλι...  :2funny: Τυχαία είναι τα παραδείγματα ρε ξανθιά παιδί μου. Κάντο 3 φορές στις 2 εβδομάδες εσύ ή στις 3 εβδομάδες ή στο 1 μήνα. Ξέρω γω...Διαμόρφωσέ το εσύ ανάλογα με το πώς κόβεις τους πελάτες ότι θα δεχτούν

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω παντος στην αρχη εκανα μια προσφορα αν θυμαται καποιος.. εβαλα το 30ρη.. και δεν τραβιξε τοσο πολυ οσο οταν εβαλα σαμπανια με το 100ρι.. και ακομα δεν μπορω να σας καταλαβω :think: :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Καθε κουπονι καλα θα ειναι να γραφη και την ημερομηνια και να λεει οτι ισχυει π.χ για 10 ημερες η μια εβδομαδα μετα ειναι ακυρο

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
εγω παντος στην αρχη εκανα μια προσφορα αν θυμαται καποιος.. εβαλα το 30ρη.. και δεν τραβιξε τοσο πολυ οσο οταν εβαλα σαμπανια με το 100ρι.. και ακομα δεν μπορω να σας καταλαβω :think: :think: :think:
η προσφορά δε σημαίνει ότι τη κάνεις μια βδομάδα και μετά πάπαλα
πρέπει να τη κάνεις κανά μήνα να το μάθει η πιάτσα
επίσης όχι σαμπάνιες κλπ αλλά στο υπάρχον πρόγραμμα να του δίνεις +1 μασάζ, ένα κατιτίς που να το εκτιμά ο άλλος (απλό και όχι ακριβό η κίνηση μετράει)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ο έλληνας είναι ψώνιο. Παίζει μερικοί να μην καταδεχόντουσαν το 30άρι... Όπως προτιμάνε να πάρουν ένα κουστούμι από μεγάλο κατάστημα του Κολωνακίου και να δώσουν π.χ. 1000€ από το να το βρουν κάπου αλλού με λιγότερα.  :2funny:
Δεν ξέρω ...τί να πω... ιδέες ρίχνω

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ας δώσει δέκα λεπτά παραπάνω στο δωμάτιο, δεύτερο γύρο σεξ κάτι που να μη της κοστίζει αλλά να το εκτιμά ο άλλος

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η προσφορά δε σημαίνει ότι τη κάνεις μια βδομάδα και μετά πάπαλα
πρέπει να τη κάνεις κανά μήνα να το μάθει η πιάτσα
επίσης όχι σαμπάνιες κλπ αλλά στο υπάρχον πρόγραμμα να του δίνεις +1 μασάζ, ένα κατιτίς που να το εκτιμά ο άλλος (απλό και όχι ακριβό η κίνηση μετράει)
δεν το'κανα μια εβδομαδα, δυο αν θυμαμαι καλα.. και δεν επιασε καθολου....

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Η Κατερινα δεν μιλαει???

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο έλληνας είναι ψώνιο. Παίζει μερικοί να μην καταδεχόντουσαν το 30άρι... Όπως προτιμάνε να πάρουν ένα κουστούμι από μεγάλο κατάστημα του Κολωνακίου και να δώσουν π.χ. 1000€ από το να το βρουν κάπου αλλού με λιγότερα.  :2funny:
αυτο εχω καταλαβει και εγω για Ελλαδα.... δλδ οταν κανεις προσφορες ο ελληνας λεει "αχα κατι δεν παει καλα γι'αυτο κανουν προσφορες" ενω οταν ανεβαζεις τιμες λενε "α πρεπει να ειναι πολη καλη για να το κανει" και τρεχουν εκει που ειναι πιο ακριβα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
αυτο εχω καταλαβει και εγω για Ελλαδα.... δλδ οταν κανεις προσφορες ο ελληνας λεει "αχα κατι δεν παει καλα γι'αυτο κανουν προσφορες" ενω οταν ανεβαζεις τιμες λενε "α πρεπει να ειναι πολη καλη για να το κανει" και τρεχουν εκει που ειναι πιο ακριβα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Μας έμαθες καλά βλέπω  :2funny: :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
αν ειχα μπουρδελο,θα εδινα την εξης προσφορα,που πιστευω οτι θα ειχε και επιτυχια,στα 10 γαμησια που θα εριχνε καποιος στην πουτανα(εντος 2 διμηνου),θα ειχε ενα γαμησι δωρεαν.αν πουμε οτι κανει 30 ευρω το γαμησι,περνεις 300.και γαμιετε στο τζαμπα η πουτανα μια φορα.σαν προσφορα ειναι ασημαντη για το πελατη,το σημαντικο ειναι οτι μπαινει στο μυαλο του ελληνα οτι θα γαμησι τζαμπα την πουτανα,και γινετε η δουλεια σου.

ενα γαμησι χωρις πληρωμη απο σενα, ενα απο τον φιλο σου, ενα απο καποιον αλλον και στο τελος τσαμπα θα γαμιεται.... ωραια

γαμω τα ρωσσικα τα μυαλα σου.
αφου λεμε θα γαμησει πρωτα 10 φορες,και θα εχει πληρωσει κανονικα,και μετα θα γαμησι μια φορα τζαμπα.

εγω παντος αν ακομα δουλευα δεν θα το δεχομουν αμε τιποτα.. φαντασου τωρα ερχεται καποια μερα και ειναι ολοι για τζαμπα.. τι θα παρει η κοπελα?

Αν εγώ και άλλοι 4 φίλοι μου έχουμε σκοπό να πάμε 5 φορές ο καθένας σε μια ιερόδουλη (πχ με 50 ευρώ) , τότε αυτή θα πάρει 5x5x50=1250€
Με την προσφορά που λέει ο Αρκανς , ναι μεν η κοπέλα θα πάει μια φορά τσάμπα με όλους, ΑΛΛΑ θα την έχουμε πάρει στο ίδιο χρονικό διάστημα άλλες 5 φορές , για να εκμεταλλευτούμε την προσφορά(που αν δεν ίσχυε δεν θα την πέρναμε). Δηλαδή θα έχει βγάλει 5x10x50=2500€
Την συμφέρει εννοείται.

μην ξεχνας οτι δεν περνει ολο το 50ρικο η κοπελα...

Συμβολικά το είπα το ποσό ρε παιδί μου. :2funny:
Ωραία κάνε τις αντίστοιχες πράξεις με 20€. 5x5x20=500€
Και 10x5x20=1000€

λοιπον μια χαρα, καλη ιδεα ειναι αυτη για πλακα μπορω να ρωτησω και τα κοριτσια.. αλλα ειμαι σιγουρη οτι καμια δεν θα το δεχτει....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eκπληκτικος διαλογος , δεν λεει να το καλαβει με τιποτα οτι την συμφερει , φαντασου να προσπαθει να το εξηγησει και στις αλλες κοπελες!!!!!!!!!!!
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο στη ζωη. No offence.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eκπληκτικος διαλογος , δεν λεει να το καλαβει με τιποτα οτι την συμφερει , φαντασου να προσπαθει να το εξηγησει και στις αλλες κοπελες!!!!!!!!!!!
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο στη ζωη. No offence.
ξανθο ιμε ντεν κσερη ντεν καταλαβενη :P :P :P

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητή Ntaria τις προσφορές τις κάνει ο επιχειρηματίας όχι ο εργαζόμενος.Ας πούμε ότι κάποιος πρέπει να πηδήξει 10 φορές για να πάρε ένα κουπόνι δωρεάν.Σε μπουρδέλο των 20 ας πούμε ότι τα 10€ τα παίρνει ο ιδιοκτήτης,10χ10=100-20(το δωρεάν κουπόνι όταν και αν το εκμεταλλευτεί)=80€ Η κοπέλα θα πληρωθεί κανονικά.Από το να μην πατάει κανείς,όπως γίνεται σε μερικά,είναι ένα κίνητρο.Αν και κατά την άποψη μου θα πρέπει πρώτα να γίνουν τα μαγαζιά αυτά ανθρώπινα και όχι τρώγλες και μετά τα υπόλοιπα.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης,θα έπρεπε τα πρωινά των καθημερινών που οι περισσότερες βαράνε μύγες να ήταν πιο φθηνή η επίσκεψη,απ'ότι τα Σάββατα το βράδυ που περιμένεις 1 ώρα να μπεις.Αλλά να έχουν ωραίες κοπέλες και το πρωί!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.Αν και κατά την άποψη μου θα πρέπει πρώτα να γίνουν τα μαγαζιά αυτά ανθρώπινα και όχι τρώγλες και μετά τα υπόλοιπα.
Επίσης,θα έπρεπε τα πρωινά των καθημερινών που οι περισσότερες βαράνε μύγες να ήταν πιο φθηνή η επίσκεψη,απ'ότι τα Σάββατα το βράδυ που περιμένεις 1 ώρα να μπεις.Αλλά να έχουν ωραίες κοπέλες και το πρωί!
σε λιγο θα ζητας να σε πληρωνουν αυτες κιολας τυπε μου :2funny: :2funny:
εισαι υπεργαλαξιακος δικε μου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom