Νέα

Οίκος ανοχής μοιράζει κουπόνια βενζίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Ένας οίκος ανοχής στη Nevada των Η.Π.Α., θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους πελάτες τους καλοκαιρινούς μήνες, επειδή υπάρχει πτώση στη «δουλειά», προσφέρει κουπόνια βενζίνης.

Ο οίκος ανοχής «Shady Lady Ranch» αποφάσισε να δίνει ένα κουπόνι βενζίνης αξίας 50 δολαρίων, σε κάθε πελάτη που ξοδεύει 300 δολάρια για «υπηρεσίες» διάρκειας μιας ώρας. Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, κύριος James Davis, δήλωσε πως τα πρώτα χίλια κουπόνια εξαντλήθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα και τώρα περιμένει την παραλαβή άλλων 1.000.

«Τα πάμε μια χαρά, αν φανταστεί κανείς ότι παραδοσιακά ο Ιούνιος και ο Ιούλιος δεν έχουν πολύ κίνηση», πρόσθεσε ο κύριος Davis αναφέροντας ότι η ιδέα του κουπονιού ανήκει στη γυναίκα του Bobbi.

Σύμφωνα με την προσφορά, αυτό που τελικά κερδίζουν οι πελάτες με το κουπόνι, είναι η βενζίνη που ξοδεύουν στο πήγαινε- έλα από την κοντινότερη μεγάλη πόλη, που είναι το Las Vegas.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα εκανε ο μαγκας,εμπορικο μυαλο η γυναικα του.
στην ελλαδα ομως δεν γινοντε τετοια πραγματα,και ειδικα τετοιου ειδους προσφορες.
παντως αν ειχα μπουρδελο,θα εδινα την εξης προσφορα,που πιστευω οτι θα ειχε και επιτυχια,στα 10 γαμησια που θα εριχνε καποιος στην πουτανα(εντος 2 διμηνου),θα ειχε ενα γαμησι δωρεαν.αν πουμε οτι κανει 30 ευρω το γαμησι,περνεις 300.και γαμιετε στο τζαμπα η πουτανα μια φορα.σαν προσφορα ειναι ασημαντη για το πελατη,το σημαντικο ειναι οτι μπαινει στο μυαλο του ελληνα οτι θα γαμησι τζαμπα την πουτανα,και γινετε η δουλεια σου.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα εκανε ο μαγκας,εμπορικο μυαλο η γυναικα του.
στην ελλαδα ομως δεν γινοντε τετοια πραγματα,και ειδικα τετοιου ειδους προσφορες.
παντως αν ειχα μπουρδελο,θα εδινα την εξης προσφορα,που πιστευω οτι θα ειχε και επιτυχια,στα 10 γαμησια που θα εριχνε καποιος στην πουτανα(εντος 2 διμηνου),θα ειχε ενα γαμησι δωρεαν.αν πουμε οτι κανει 30 ευρω το γαμησι,περνεις 300.και γαμιετε στο τζαμπα η πουτανα μια φορα.σαν προσφορα ειναι ασημαντη για το πελατη,το σημαντικο ειναι οτι μπαινει στο μυαλο του ελληνα οτι θα γαμησι τζαμπα την πουτανα,και γινετε η δουλεια σου.
ααααα ωραια τα λες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ναι μονο πες μου ποια κοπελα θα δεχτει να δουλευει ετσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολες.
στο κατω-κατω ενα γαμησι θα φαει χωρις να πληρωθει.τα υπολοιπα θα τα πληρωνετε.
μου φαινετε κολλαει το μυαλο σου και εσενα.
δεν εχεις ακουσει που λενε,οτι ο τζιρος φερνει κερδος.αυτο παμε να κανουμε.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ολες.
στο κατω-κατω ενα γαμησι θα φαει χωρις να πληρωθει.τα υπολοιπα θα τα πληρωνετε.
μου φαινετε κολλαει το μυαλο σου και εσενα.
δεν εχεις ακουσει που λενε,οτι ο τζιρος φερνει κερδος.αυτο παμε να κανουμε.
ενα γαμησι χωρις πληρωμη απο σενα, ενα απο τον φιλο σου, ενα απο καποιον αλλον και στο τελος τσαμπα θα γαμιεται.... ωραια

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ενα γαμησι χωρις πληρωμη απο σενα, ενα απο τον φιλο σου, ενα απο καποιον αλλον και στο τελος τσαμπα θα γαμιεται.... ωραια
γαμω τα ρωσσικα τα μυαλα σου.
αφου λεμε θα γαμησει πρωτα 10 φορες,και θα εχει πληρωσει κανονικα,και μετα θα γαμησι μια φορα τζαμπα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε καποτε υπηρχε ενα μπουρδελο που εδινε κουπονια
στα 4 γαμησια 1 τζαμπα
εδω στο σαιτ το ειχα διαβασει

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γαμω τα ρωσσικα τα μυαλα σου.
αφου λεμε θα γαμησει πρωτα 10 φορες,και θα εχει πληρωσει κανονικα,και μετα θα γαμησι μια φορα τζαμπα.
εγω παντος αν ακομα δουλευα δεν θα το δεχομουν αμε τιποτα.. φαντασου τωρα ερχεται καποια μερα και ειναι ολοι για τζαμπα.. τι θα παρει η κοπελα?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για βενζινη παντος ειναι καλη ιδεα :grin: :grin: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω παντος αν ακομα δουλευα δεν θα το δεχομουν αμε τιποτα.. φαντασου τωρα ερχεται καποια μερα και ειναι ολοι για τζαμπα.. τι θα παρει η κοπελα?
νταρια μηπως εισαι λιθουανη τελικα? :2funny: :2funny:
ειναι λειτουργημα οχι επαγγελμα
πρεπει να φροντιζετε και να προσεχετε τους πελατες :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νταρια μηπως εισαι λιθουανη τελικα? :2funny: :2funny:
ειναι λειτουργημα οχι επαγγελμα
πρεπει να φροντιζετε και να προσεχετε τους πελατες :2funny: :2funny:
αυτο κανουμε ρε παιδακι μου.. αλλα καλυτερα να μοιραζω κουπονια για βενζινη παρα να μου γαμιουνται τζαμπα η κοπελες :grin: :grin: :grin:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αν εγώ και άλλοι 4 φίλοι μου έχουμε σκοπό να πάμε 5 φορές ο καθένας σε μια ιερόδουλη (πχ με 50 ευρώ) , τότε αυτή θα πάρει 5x5x50=1250€
Με την προσφορά που λέει ο Αρκανς , ναι μεν η κοπέλα θα πάει μια φορά τσάμπα με όλους, ΑΛΛΑ θα την έχουμε πάρει στο ίδιο χρονικό διάστημα άλλες 5 φορές , για να εκμεταλλευτούμε την προσφορά(που αν δεν ίσχυε δεν θα την πέρναμε). Δηλαδή θα έχει βγάλει 5x10x50=2500€
Την συμφέρει εννοείται.
Νομίζω ότι υπάρχει ένα στούντιο που κάποτε έκανε αυτή την προσφορά

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν εγώ και άλλοι 4 φίλοι μου έχουμε σκοπό να πάμε 5 φορές ο καθένας σε μια ιερόδουλη (πχ με 50 ευρώ) , τότε αυτή θα πάρει 5x5x50=1250€
Με την προσφορά που λέει ο Αρκανς , ναι μεν η κοπέλα θα πάει μια φορά τσάμπα με όλους, ΑΛΛΑ θα την έχουμε πάρει στο ίδιο χρονικό διάστημα άλλες 5 φορές , για να εκμεταλλευτούμε την προσφορά(που αν δεν ίσχυε δεν θα την πέρναμε). Δηλαδή θα έχει βγάλει 5x10x50=2500€
Την συμφέρει εννοείται.
Νομίζω ότι υπάρχει ένα στούντιο που κάποτε έκανε αυτή την προσφορά
μην ξεχνας οτι δεν περνει ολο το 50ρικο η κοπελα...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
μην ξεχνας οτι δεν περνει ολο το 50ρικο η κοπελα...
Συμβολικά το είπα το ποσό ρε παιδί μου. :2funny:
Ωραία κάνε τις αντίστοιχες πράξεις με 20€. 5x5x20=500€
Και 10x5x20=1000€

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συμβολικά το είπα το ποσό ρε παιδί μου. :2funny:
Ωραία κάνε τις αντίστοιχες πράξεις με 20€. 5x5x20=500€
Και 10x5x20=1000€
λοιπον μια χαρα, καλη ιδεα ειναι αυτη για πλακα μπορω να ρωτησω και τα κοριτσια.. αλλα ειμαι σιγουρη οτι καμια δεν θα το δεχτει....

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
Αμερικα πανω απ ολα.... :rockon: