Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω απεγνωσμένα να γνωρίσω πως είναι το σεξ, αλλά ντρέπομαι να πάω σε οίκο ανοχής. Προσπάθησα αρκετές φορές να υπερνικήσω αυτή τη συστολή, όμως πάντα μια ακαταμάχητη δύναμη δε με άφηνε να διαβώ το κατώφλι. Φοβάμαι κυρίως τον κόσμο, ενώ με απωθεί και η ατμόσφαιρά τους. Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε ένα μέρος που συνίσταται για όσους δεν είχαν πρότερη σεξουαλική επαφή και είναι γενικά αγοραφοβικοί και συνεσταλμένοι; Ευχαριστώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oίκος ανοχής για πρωτάρηδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sisyfos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 223
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μπες σε θεματα στο φορουμ που μιλανε κοπελες ,ή υπηρεσιες - ιδιοκτητες και κανονισε το να γιονει ποιο πριβε ( αν γινετε)
παρε και καναν γυναικολογο μαζι σου μη πεσεις σε κανα τραβελι και σου μεινει τραυματικη η πρωτη φορα
γιατι οπως ειπε και ο ποιητης ...
καλη τυχη
παρε και καναν γυναικολογο μαζι σου μη πεσεις σε κανα τραβελι και σου μεινει τραυματικη η πρωτη φορα
γιατι οπως ειπε και ο ποιητης ...
καλη τυχη
Το διευκρίνισα ήδη. Με φοβίζει κατεξοχήν ο κόσμος που θα περιμένει και η ατμόσφαιρά τους που οφείλεται στα παλιά και κακόγουστα κτίρια.Δηλαδη τυπε , τι σε φοβιζει σε εναν οικο ανοχης?
Μιλα συγκεκριμενα , με φοβιζει αυτο και αυτο...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
θελει και γαμησια ο σισυφος
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Προτίμισε κανενα call-girl να έρθει σπιτάκι σου η σε hotel με την ησυχεία σου και χαλαρα.Μην πας σε μπουρδέλο για την πρωτη σου φορά και πέσεις σε καμια καριόλα αρπάχταΠαιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω απεγνωσμένα να γνωρίσω πως είναι το σεξ, αλλά ντρέπομαι να πάω σε οίκο ανοχής. Προσπάθησα αρκετές φορές να υπερνικήσω αυτή τη συστολή, όμως πάντα μια ακαταμάχητη δύναμη δε με άφηνε να διαβώ το κατώφλι. Φοβάμαι κυρίως τον κόσμο, ενώ με απωθεί και η ατμόσφαιρά τους. Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε ένα μέρος που συνίσταται για όσους δεν είχαν πρότερη σεξουαλική επαφή και είναι γενικά αγοραφοβικοί και συνεσταλμένοι; Ευχαριστώ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το διευκρίνισα ήδη. Με φοβίζει κατεξοχήν ο κόσμος που θα περιμένει και η ατμόσφαιρά τους που οφείλεται στα παλιά και κακόγουστα κτίρια.
Να γαμησεις πας δικιε μου.
Οχι να κανεις αρχιτεκτονικη εκτιμηση
Το να γαμησεις πχ εκει μεσα δεν σε ενθουσιαζει καθολου?
τι ηλικια εχεις?
experts
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 199
- Πόντοι
- 11
διαλεξε στουντιο καλυτερα και πες οτι πρωτη φορα πας να σου δοσουν περισοτερη ανεση.Μην πας σε μπουρδελο.Εγω δεν παω σε στουντιο για να σου πρωτεινω για μπουρδελα στο 69 πανω χριστινα και αννα ειναι κατα την γνωμη μου καλες....Το διευκρίνισα ήδη. Με φοβίζει κατεξοχήν ο κόσμος που θα περιμένει και η ατμόσφαιρά τους που οφείλεται στα παλιά και κακόγουστα κτίρια.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
βουρ στον πατσα λεμεεεεεεεεεεεεεΠαιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω απεγνωσμένα να γνωρίσω πως είναι το σεξ, αλλά ντρέπομαι να πάω σε οίκο ανοχής. Προσπάθησα αρκετές φορές να υπερνικήσω αυτή τη συστολή, όμως πάντα μια ακαταμάχητη δύναμη δε με άφηνε να διαβώ το κατώφλι. Φοβάμαι κυρίως τον κόσμο, ενώ με απωθεί και η ατμόσφαιρά τους. Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε ένα μέρος που συνίσταται για όσους δεν είχαν πρότερη σεξουαλική επαφή και είναι γενικά αγοραφοβικοί και συνεσταλμένοι; Ευχαριστώ.
Ηλικία?
Γιατί, φυσιολογικό δεν είναι;θελει και γαμησια ο σισυφος
Η διαρρύθμιση παίζει καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία. Και για τον κόσμο στην αναμονή που θα μου ρίχνει ματιές τι έχεις να πεις;Να γαμησεις πας δικιε μου.
Οχι να κανεις αρχιτεκτονικη εκτιμηση
Το να γαμησεις πχ εκει μεσα δεν σε ενθουσιαζει καθολου?
τι ηλικια εχεις?
Είμαι 19.βουρ στον πατσα λεμεεεεεεεεεεεεε
Ηλικία?
Δεν έχω ιδέα που υπάρχουν στούντιο. Όσο για το δεύτερο που αναφέρεις, δεν το κατάλαβα.διαλεξε στουντιο καλυτερα και πες οτι πρωτη φορα πας να σου δοσουν περισοτερη ανεση.Μην πας σε μπουρδελο.Εγω δεν παω σε στουντιο για να σου πρωτεινω για μπουρδελα στο 69 πανω χριστινα και αννα ειναι κατα την γνωμη μου καλες....
edit: Μόλις τώρα πρόσεξα ότι δείχνει η ιστοσελίδα. Τι διαφορά έχουν από τους κοινούς οίκους ανοχής;
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Λοιπον ακουσε με. Πιες ενα μπουκαλι ουισκι και δεν θα ντρεπεσαι.Τοτε δεν βλεπεις τιποτα ουτε κοσμο,ουτε ντροπεςΕίμαι 19.
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Λοιπον ακουσε με. Πιες ενα μπουκαλι ουισκι και δεν θα ντρεπεσαι.Τοτε δεν βλεπεις τιποτα ουτε κοσμο,ουτε ντροπεςΕίμαι 19.
Αν είμαι υπό την επήρεια οινοπνεύματος, δε νομίζω να νιώσω όμως και πολλά.Λοιπον ακουσε με. Πιες ενα μπουκαλι ουισκι και δεν θα ντρεπεσαι.Τοτε δεν βλεπεις τιποτα ουτε κοσμο,ουτε ντροπες
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.421
- Πόντοι
- 736
Υπάρχουν από ότι φαντάζομαι αρκετές κοπέλες μέλη του site , οι οποίες είναι απασχολούμενες στον χώρο του πληρωμένου έρωτα ... νομίζω ότι σε λίγο κάποια θα εμφανιστεί και θα σε καθοδηγήσει για το τι είναι καλύτερο να επιλέξεις και για το που πρέπει να πας... Επίσης μπορεί να φιλοτιμηθεί κανένας παλαιότερος ή πιο έμπειρος και να σε στείλει κάπου συστημένο...
Απλά περίμενε...
Θα σου πρότεινα πάντως να την πέσεις σε μερικές γκόμενες , στην ηλικία σου ή και σε ακόμα αρκετά μεγαλύτερες για να τις γαμήσεις ... αυτές το θέλουν πιο πολύ από εσένα και εαν φας και καμιά χυλόπιτα δεν τρέχει και κάτι συνεχίζεις όπως όλοι μας όταν φάγαμε
Απλά περίμενε...
Θα σου πρότεινα πάντως να την πέσεις σε μερικές γκόμενες , στην ηλικία σου ή και σε ακόμα αρκετά μεγαλύτερες για να τις γαμήσεις ... αυτές το θέλουν πιο πολύ από εσένα και εαν φας και καμιά χυλόπιτα δεν τρέχει και κάτι συνεχίζεις όπως όλοι μας όταν φάγαμε
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
μη το δενεις και κομπο... οι περροσοτερες μπανουν για ψαρεμα
Για σας καυλιαρηδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςς
το μουνι μου καιγετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σιγα μη ξερουν οτι εχει και αλλα θεματα το φορουμ εκτος απ το δικο τους
(μερικες ειπα ετσι ... )
Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα ή μπες σε ενα στουντιοθεμα , δε θελω να σου διεξω ενα τυχαιο με με πουνε νταβα κλτ ..
Για σας καυλιαρηδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςς
το μουνι μου καιγετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σιγα μη ξερουν οτι εχει και αλλα θεματα το φορουμ εκτος απ το δικο τους
(μερικες ειπα ετσι ... )
Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα ή μπες σε ενα στουντιοθεμα , δε θελω να σου διεξω ενα τυχαιο με με πουνε νταβα κλτ ..
...και ουτε που θα πηγενει *P .sisyfe εχεις pm.Λοιπον ακουσε με. Πιες ενα μπουκαλι ουισκι και δεν θα ντρεπεσαι.Τοτε δεν βλεπεις τιποτα ουτε κοσμο,ουτε ντροπες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K