Νέα

Oίκος ανοχής για πρωτάρηδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sisyfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Την περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Με θεωρείτε ξενέρωτο. Προς πληροφόρησή σου, κάνω πολλά πράγματα στη ζωή μου, εκτός μόνο από αυτό τον τομέα.

φιλε μου ισωσ και να μην ειμαστε οι καταλληλοι συμβουλοι...8α ερ8ουν ολα απο μονα τουσ καποια στιγμη, μη φρικαρεις

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ποια είναι η πιο δύσκολη εγχείρηση ???

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και ποιος σου είπε ότι θα χαλαστεί ?
Σχεδόν όλες  τον πούτσο σκέφτονται πιο πολύ από όσο σκεφτόμαστε εμείς το μουνί...
Μόλις σε πάρει καμία χαμπάρι θα σου πετάξει τα μάτια έξω ...  Να ξέρεις βέβαια ότι δεν θα την βρεις στον καναπέ του σπιτιού σου θα πρέπει να γυρίζεις και να γνωρίζεις κόσμο...

Δεν έχεις καμιά γκόμενα να σου αρέσει για να την καμακώσεις ή να σε βγάλει με φίλες ???
Δεν έχω ιδέα που να ψάξω. Μου αρέσουν πολλές που βλέπω στο δρόμο ή τη σχολή, αλλά όπως προείπα δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.
Μια παράκληση προς τους υπόλοιπους: Μπορούμε να κρατήσουμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο;

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Σίσυφε ίσως το καλύτερο θα ήταν να μην πας σε κλασσικό μπουρδελο τύπου Φυλής ή ακόμα χειρότερα Μεταξουργείου. Αν μπορείς να ξοδέψεις 50 Ευρώ η λύση του "στούντιο" είναι καλύτερη. Τα στουντιο δεν είναι παρά οίκη ανοχής που όμως ο χώρος τους είναι γενικά (όχι πάντα όμως) πιο αναβαθμισμένος από τα μπουρδέλα που συνήθως βρίσκεις στη Φυλής.

Θα σού πρότεινα τον εξής "οδικό χάρτη":

1) Προσπάθησε να κάνεις κατάσταση με μια κοπέλα συνομήλικη σου όχι επαγγελματία (δεν μπορεί, όλο και κάποια διαθέσιμη θα υπάρχει εκεί που κινείσαι).
2) Αν το βήμα (1) δεν σε ικανοποιεί (π.χ. αν θέλεις να γαμήσεις εδώ και τώρα) δες τις ιστοσελίδες των στούντιο (κάνοντας κλικ στα διάφορα banner που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα του σάιτ). Στα σάιτ των στούντιο θα βρεις (ανάμεσα στα άλλα) και φωτό από αρκετές από τις κοπέλλες που εργάζονται εκεί.
3) Φτιάξε μια μικρή λίστα από κοπέλλες των στούντιο που σού αρέσουν εμφανισιακά.
4) Κοινοποίησέ μας τη λίστα σου ώστε να εκφέρουμε άποψη για το ποιά θα ήταν η καλύτερη περίπτωση για σένα (δηλ. κάποια που να μην σε κομπλάρει, να είναι υπομονετκή, κλπ).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν έχω ιδέα που να ψάξω. Μου αρέσουν πολλές που βλέπω στο δρόμο ή τη σχολή, αλλά όπως προείπα δεν ξέρω πως να τις προσεγγίσω.

Αντε γεια τυπε.

σκας γαιδαρο εσυ... σαν τον τυπο του βιντεο

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Άρχισε να ζητάς σημειώσεις ... από οποιοδήποτε μάθημα . καμιά γκόμενα δεν θα σε βρίσει εάν ζητήσεις σημειώσεις . Όταν σου τις δώσει και βγάλεις φωτοτυπίες πες της ... χίλια ευχαριστώ να κεράσω καφέ?  Έτσι θα κάνει φίλες και θα βγαίνεις με παρέες έξω ... όπου βρίσκεις μεγαλύτερη σου ... βουρ στον πατσά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σίσυφε ίσως το καλύτερο θα ήταν να μην πας σε κλασσικό μπουρδελο τύπου Φυλής ή ακόμα χειρότερα Μεταξουργείου. Αν μπορείς να ξοδέψεις 50 Ευρώ η λύση του "στούντιο" είναι καλύτερη. Τα στουντιο δεν είναι παρά οίκη ανοχής που όμως ο χώρος τους είναι γενικά (όχι πάντα όμως) πιο αναβαθμισμένος από τα μπουρδέλα που συνήθως βρίσκεις στη Φυλής.

Θα σού πρότεινα τον εξής "οδικό χάρτη":

1) Προσπάθησε να κάνεις κατάσταση με μια κοπέλα συνομήλικη σου όχι επαγγελματία (δεν μπορεί, όλο και κάποια διαθέσιμη θα υπάρχει εκεί που κινείσαι).
2) Αν το βήμα (1) δεν σε ικανοποιεί (π.χ. αν θέλεις να γαμήσεις εδώ και τώρα) δες τις ιστοσελίδες των στούντιο (κάνοντας κλικ στα διάφορα banner που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα του σάιτ). Στα σάιτ των στούντιο θα βρεις (ανάμεσα στα άλλα) και φωτό από αρκετές από τις κοπέλλες που εργάζονται εκεί.
3) Φτιάξε μια μικρή λίστα από κοπέλλες των στούντιο που σού αρέσουν εμφανισιακά.
4) Κοινοποίησέ μας τη λίστα σου ώστε να εκφέρουμε άποψη για το ποιά θα ήταν η καλύτερη περίπτωση για σένα (δηλ. κάποια που να μην σε κομπλάρει, να είναι υπομονετκή, κλπ).

Πω, πω, μιλαμε αγχωθηκα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
... και 1.000.000 ακόμα τρόποι που θα σκεφτείς μόνος σου ανάλογα με την περίπτωση ... Ξύπνα ρε δεν δαγκώνουν οι γκόμενες!!!!!!!    ( φιλικά πάντα σου μιλάω γιατί είμαι μεγαλύτερος)

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
... και 1.000.000 ακόμα τρόποι που θα σκεφτείς μόνος σου ανάλογα με την περίπτωση ... Ξύπνα ρε δεν δαγκώνουν οι γκόμενες!!!!!!!    ( φιλικά πάντα σου μιλάω γιατί είμαι μεγαλύτερος)
Να ήξερες τι ψώνια είναι οι σημερινές...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μια παράκληση προς τους υπόλοιπους: Μπορούμε να κρατήσουμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο;

Μωρε δικιο εχεις που ζητας επιπεδο, αλλα μην βρισκεις ενα προβλημα σε καθε λυση. Δεν αντιλαμβανεσαι οτι το πρωταρχικο ειναι να κατανικησεις τη συστολη σου, και οτι αυτο μονο εσυ μπορεις να το καταφερεις? Μια θεωρια λεει οτι ο μονος τροπος να νικησουμε τους φοβους μας, ειναι να κανουμε αυτο που φοβομαστε. Αν φοβασαι να πας σε ενα στουντιο, δεν θα καταφερεις τιποτα, οσες σελιδες κι αν γραφτουν εδω. Απλα, ΠΑΣ! και χτυπας την πορτα, εστω και τρεμοντας. Το πολυ πολυ να μπεις και απο το αγχος να μην τα καταφερεις, ή να το βαλεις στα ποδια. Δεν εχει σημασια. Ξανά! Πάλι! Πηγαινεις αλλη μια φορα. Θα φοβηθεις λιγοτερο. Ισως φυγεις παλι. Ξανά! Πας και παλι! Ε του πουστη, καθε φορα θα φοβασαι και λιγοτερο. Μονο ετσι ξεπερνιωνται αυτα. Πιστεψε με!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε σισιφε τι να σου κανω,δεν ειμαι αθηνα,διαφορετικα εχεις τον λογο μου θα σε επαιρνα απο το χερι και θα σε πηγαινα να γαμησεις....

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ξέρεις πόσα 19χρονα έχω γαμήσει τα τελευταία δυο χρόνια ?
Σαφώς και ξέρω γιαυτό σου προτείνω μεγαλύτερη από εσένα σε ηλικία
Δυστυχώς τα 19χρονα τα γαμάμε εμείς και θα πρέπει να φτάσεις στην δική μας ηλικία για να τα ξεκολίαζεις. Μέχρι τότε γνώριζε κόσμο και όλο και κάτι θα προκύψει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μωρε δικιο εχεις που ζητας επιπεδο, αλλα μην βρισκεις ενα προβλημα σε καθε λυση. Δεν αντιλαμβανεσαι οτι το πρωταρχικο ειναι να κατανικησεις τη συστολη σου, και οτι αυτο μονο εσυ μπορεις να το καταφερεις? Μια θεωρια λεει οτι ο μονος τροπος να νικησουμε τους φοβους μας, ειναι να κανουμε αυτο που φοβομαστε. Αν φοβασαι να πας σε ενα στουντιο, δεν θα καταφερεις τιποτα, οσες σελιδες κι αν γραφτουν εδω. Απλα, ΠΑΣ! και χτυπας την πορτα, εστω και τρεμοντας. Το πολυ πολυ να μπεις και απο το αγχος να μην τα καταφερεις, ή να το βαλεις στα ποδια. Δεν εχει σημασια. Ξανά! Πάλι! Πηγαινεις αλλη μια φορα. Θα φοβηθεις λιγοτερο. Ισως φυγεις παλι. Ξανά! Πας και παλι! Ε του πουστη, καθε φορα θα φοβασαι και λιγοτερο. Μονο ετσι ξεπερνιωνται αυτα. Πιστεψε με!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Στην τελικη ας παει και σε μπουρδελο.... να εχει μαζι του 100 ευρω
Να βαλει στην ακρη 100 ευρω και να πει... αυτα θα ειναι μονο για μπουρδελο
Σε ψυχολογο δεν θα τα δινες?

Ε οπως ειπες παει και παει και ξαναπαει... τι διαολο 5 αποτυχημενες στη σειρα?
αντε να χει μεχρι 4 μαξ. Μολις ριξει την 5η και γλυκαθει θα παει και μια δευτερη μετα και θα το παει σερι
κτλπ κτλπ

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ, μου έδωσες κουράγιο.  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να ήξερες τι ψώνια είναι οι σημερινές...

Εγω εχω να κανω και μια αλλη προταση. Δεν μπαινεις σε κανενα τσατ? Εκει οι γυναικες ειναι σαν τα αρπακτικα. Ολες πηδημα ψαχνουν (οπως κι εμεις βεβεια). Εγω μπαινω τρια χρονια σε καποιο τσατ και εχω βαρεθει να τις διωχνω. Ειδικα αν κουσουν νεαρος παρθενος μονος ψαχνει, θα αφιονιστουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom