Νέα

Oίκος ανοχής για πρωτάρηδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sisyfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Εάν δεν θες να πας τώρα ... πες μας σε ποια γκόμενα θα την πέσεις την Δευτέρα , όλοι θα σε καθοδηγούμε στο τι να κανεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγουρα δεν ειναι ολες μουναρες. Αλλα πιστεψε με γινεται γενικα χοντρο παιχνιδι.

Τυπε με αριστα το 10.
Παιρνει καμια πανω απο 5-6?
Δεν νομιζω.
Και γιατι να κανεις χοντρο παιχνιδι απο τα τσατ
και οχι απο εξω.

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μικρε ειναι απλα τα πραγματα.χωσου στην φυλης βραδυνη βαρδια που δεν εχει και πολυ κοσμο.το ξερω ειναι φοβιστικα απο εξω τα σπιτια αλλα αμα μπεις μεσα ειναι σαν το σπιτι σου.πηγαινε με καποιο κολητο σου πρωταρη επισης αν υπαρχει.κοπελες μπορουν να σου πουν εδω οι υπολοιποι για πρωτη φορα...παντως απεφυγε την καρλα απο φωκαιας μια ξανθια ρουμανα ειναι.πηγαινε με τσαμπουκα και μην κωλωνεις φιλε ολοι απο εκει εχουν περασει..
Εκεί κυρίως αναζητώ. Κολλητούς δεν έχω στην πόλη που σπουδάζω. Θα σου αφηγηθώ μια εμπειρία μου: Σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα από τα ενδεικνυόμενα του σάιτ. Ένα παράθυρο ήταν ανοικτό, οπότε μπορούσα να δω το χώρο μέσα. Το θέαμα με απογοήτευσε. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο όπου συνωστίζονταν καμιά 10αριά άτομα και περίμεναν. Συνέχισα να κοιτάω μήπως τελικά πάρω το θάρρος και τότε κάποιος εμφανίστηκε στο παράθυρο και φύλαγε τσίλιες. Παατηρούσε αν παρακολουθώ ακόμα και όταν απομακρύνθηκα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Η το ενα ή το άλλο διαλεξε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε με αριστα το 10.
Παιρνει καμια πανω απο 5-6?
Δεν νομιζω.
Και γιατι να κανεις χοντρο παιχνιδι απο τα τσατ
και οχι απο εξω.

Δεν το συνιστω για σενα και μενα, εξαλλου εγω οπως σου ειπα, διωχνω. Αλλα για το παιδι δεν ειναι μια καλη λυση για αρχη τουλαχιστον?

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Εκεί κυρίως αναζητώ. Κολλητούς δεν έχω στην πόλη που σπουδάζω. Θα σου αφηγηθώ μια εμπειρία μου: Σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα από τα ενδεικνυόμενα του σάιτ. Ένα παράθυρο ήταν ανοικτό, οπότε μπορούσα να δω το χώρο μέσα. Το θέαμα με απογοήτευσε. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο όπου συνωστίζονταν καμιά 10αριά άτομα και περίμεναν. Συνέχισα να κοιτάω μήπως τελικά πάρω το θάρρος και τότε κάποιος εμφανίστηκε στο παράθυρο και φύλαγε τσίλιες. Παατηρούσε αν παρακολουθώ ακόμα και όταν απομακρύνθηκα.

Δηλαδή αυτοί οι 10 που γαμάνε είναι πιο μάγγες από εσένα???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ποιος σου ειπε να πας στα κεντρικα ρε τυπε?

Ακου εδω εμενα που ειμαι ειδικευμενος στα απομερα σπιτακια....

Λοιπον σημιεωνε.

1. Φυλης 200. (Απογευμα κυριως με βραδακι)

2. Πιπινου 65 (Ανκα) Απογευματα - βραδια

3. Κνιδου 18 (Λιοσιων)

Λοιπον αυτα τα 3 ειναι και πολυ καθαρα και δεν μαζευουν κοσμο και θα περασεις καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σισυφε, σου δινω περιθωριο μεχρι τις 15 Νοεμβριου. Αν μεχρι τοτε δεν εχεις παει ακομη, θα μου στειλεις μηνυμα να βρεθουμε να σε παω εγω. Θα πω οτι ειμαι αδελφος σου. Και θα σε παω στην Πενυ. (Καλη επιλογη παιδια, ε?)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε μορτακι θριλερ το εκανες,αμα φοβασε και την σκια σου τι να λεει...δεν θα σε φανε στο φιναλε..

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Αυτοί οι 10 μπορεί να είμασταν και εμείς ... άλλαξε στρατόπεδο έλα σε αυτούς που τρώνε και όχι σε αυτούς που ξερογλείφονται

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Σισυφε, σου δινω περιθωριο μεχρι τις 15 Νοεμβριου. Αν μεχρι τοτε δεν εχεις παει ακομη, θα μου στειλεις μηνυμα να βρεθουμε να σε παω εγω. Θα πω οτι ειμαι αδελφος σου. Και θα σε παω στην Πενυ. (Καλη επιλογη παιδια, ε?)
Δεν 8ελει Πενυ ο μικρος.. Φριντα 8ελει... ;)

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω μέχρι τότε να έχω βρει το θάρρος. Αλήθεια, είσαι διατεθειμμένος να προσφέρεις τέτοια βοήθεια σε κάποιον που δεν ξέρεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυλης 200 (Απογευματα)

Πιπινου 65 (Ανκα)

Κνιδου 18 (Λιοσιων)

3 πολυ καλα σπιτακια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ελπίζω μέχρι τότε να έχω βρει το θάρρος. Αλήθεια, είσαι διατεθειμμένος να προσφέρεις τέτοια βοήθεια σε κάποιον που δεν ξέρεις;

Αν μπορω να βοηθησω, γιατι οχι? Θα εχω κανει και μια καλη πραξη. Εξαλλου μια χαρα παιδι φαινεσαι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγω θέλω να γεινω στουντιακιας....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος σου ειπε να πας στα κεντρικα ρε τυπε?

Ακου εδω εμενα που ειμαι ειδικευμενος στα απομερα σπιτακια....

Λοιπον σημιεωνε.

1. Φυλης 200. (Απογευμα κυριως με βραδακι)

2. Πιπινου 65 (Ανκα) Απογευματα - βραδια

3. Κνιδου 18 (Λιοσιων)

Λοιπον αυτα τα 3 ειναι και πολυ καθαρα και δεν μαζευουν κοσμο και θα περασεις καλα
Χτύπησα στο Φυλής 200 χωρίς να μου ανοίξουν.

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορω να βοηθησω, γιατι οχι? Θα εχω κανει και μια καλη πραξη. Εξαλλου μια χαρα παιδι φαινεσαι.
Ίσως όταν με γνωρίσεις στην πραγματική ζωή να χάσεις πάσα ιδέα. Πάντως αποδέχομαι την πρότασή σου. Αν είναι, θα επικοινωνήσουμε με πμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom