You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Oίκος ανοχής για πρωτάρηδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sisyfos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 223
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Σιγουρα δεν ειναι ολες μουναρες. Αλλα πιστεψε με γινεται γενικα χοντρο παιχνιδι.
Τυπε με αριστα το 10.
Παιρνει καμια πανω απο 5-6?
Δεν νομιζω.
Και γιατι να κανεις χοντρο παιχνιδι απο τα τσατ
και οχι απο εξω.
Εκεί κυρίως αναζητώ. Κολλητούς δεν έχω στην πόλη που σπουδάζω. Θα σου αφηγηθώ μια εμπειρία μου: Σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα από τα ενδεικνυόμενα του σάιτ. Ένα παράθυρο ήταν ανοικτό, οπότε μπορούσα να δω το χώρο μέσα. Το θέαμα με απογοήτευσε. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο όπου συνωστίζονταν καμιά 10αριά άτομα και περίμεναν. Συνέχισα να κοιτάω μήπως τελικά πάρω το θάρρος και τότε κάποιος εμφανίστηκε στο παράθυρο και φύλαγε τσίλιες. Παατηρούσε αν παρακολουθώ ακόμα και όταν απομακρύνθηκα.Μικρε ειναι απλα τα πραγματα.χωσου στην φυλης βραδυνη βαρδια που δεν εχει και πολυ κοσμο.το ξερω ειναι φοβιστικα απο εξω τα σπιτια αλλα αμα μπεις μεσα ειναι σαν το σπιτι σου.πηγαινε με καποιο κολητο σου πρωταρη επισης αν υπαρχει.κοπελες μπορουν να σου πουν εδω οι υπολοιποι για πρωτη φορα...παντως απεφυγε την καρλα απο φωκαιας μια ξανθια ρουμανα ειναι.πηγαινε με τσαμπουκα και μην κωλωνεις φιλε ολοι απο εκει εχουν περασει..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τυπε με αριστα το 10.
Παιρνει καμια πανω απο 5-6?
Δεν νομιζω.
Και γιατι να κανεις χοντρο παιχνιδι απο τα τσατ
και οχι απο εξω.
Δεν το συνιστω για σενα και μενα, εξαλλου εγω οπως σου ειπα, διωχνω. Αλλα για το παιδι δεν ειναι μια καλη λυση για αρχη τουλαχιστον?
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.415
- Πόντοι
- 736
Εκεί κυρίως αναζητώ. Κολλητούς δεν έχω στην πόλη που σπουδάζω. Θα σου αφηγηθώ μια εμπειρία μου: Σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα από τα ενδεικνυόμενα του σάιτ. Ένα παράθυρο ήταν ανοικτό, οπότε μπορούσα να δω το χώρο μέσα. Το θέαμα με απογοήτευσε. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο όπου συνωστίζονταν καμιά 10αριά άτομα και περίμεναν. Συνέχισα να κοιτάω μήπως τελικά πάρω το θάρρος και τότε κάποιος εμφανίστηκε στο παράθυρο και φύλαγε τσίλιες. Παατηρούσε αν παρακολουθώ ακόμα και όταν απομακρύνθηκα.
Δηλαδή αυτοί οι 10 που γαμάνε είναι πιο μάγγες από εσένα???
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εκεί κυρίως αναζητώ. Κολλητούς δεν έχω στην πόλη που σπουδάζω. Θα σου αφηγηθώ μια εμπειρία μου: Σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα από τα ενδεικνυόμενα του σάιτ. Ένα παράθυρο ήταν ανοικτό, οπότε μπορούσα να δω το χώρο μέσα. Το θέαμα με απογοήτευσε. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο όπου συνωστίζονταν καμιά 10αριά άτομα και περίμεναν. Συνέχισα να κοιτάω μήπως τελικά πάρω το θάρρος και τότε κάποιος εμφανίστηκε στο παράθυρο και φύλαγε τσίλιες. Παατηρούσε αν παρακολουθώ ακόμα και όταν απομακρύνθηκα.
Ποιος σου ειπε να πας στα κεντρικα ρε τυπε?
Ακου εδω εμενα που ειμαι ειδικευμενος στα απομερα σπιτακια....
Λοιπον σημιεωνε.
1. Φυλης 200. (Απογευμα κυριως με βραδακι)
2. Πιπινου 65 (Ανκα) Απογευματα - βραδια
3. Κνιδου 18 (Λιοσιων)
Λοιπον αυτα τα 3 ειναι και πολυ καθαρα και δεν μαζευουν κοσμο και θα περασεις καλα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σισυφε, σου δινω περιθωριο μεχρι τις 15 Νοεμβριου. Αν μεχρι τοτε δεν εχεις παει ακομη, θα μου στειλεις μηνυμα να βρεθουμε να σε παω εγω. Θα πω οτι ειμαι αδελφος σου. Και θα σε παω στην Πενυ. (Καλη επιλογη παιδια, ε?)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε μορτακι θριλερ το εκανες,αμα φοβασε και την σκια σου τι να λεει...δεν θα σε φανε στο φιναλε..Εκεί κυρίως αναζητώ. Κολλητούς δεν έχω στην πόλη που σπουδάζω. Θα σου αφηγηθώ μια εμπειρία μου: Σκέφτηκα να επισκεφθώ ένα από τα ενδεικνυόμενα του σάιτ. Ένα παράθυρο ήταν ανοικτό, οπότε μπορούσα να δω το χώρο μέσα. Το θέαμα με απογοήτευσε. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο όπου συνωστίζονταν καμιά 10αριά άτομα και περίμεναν. Συνέχισα να κοιτάω μήπως τελικά πάρω το θάρρος και τότε κάποιος εμφανίστηκε στο παράθυρο και φύλαγε τσίλιες. Παατηρούσε αν παρακολουθώ ακόμα και όταν απομακρύνθηκα.
Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοιο σκοπό.Τι λες μωρε, να σου πω το τσατ και να μπεις εκει και να λες με εφερε ο αλεξανδρος και μου ειπε οτι εδω γαμιεστε????
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.595
Δεν 8ελει Πενυ ο μικρος.. Φριντα 8ελει... ;)Σισυφε, σου δινω περιθωριο μεχρι τις 15 Νοεμβριου. Αν μεχρι τοτε δεν εχεις παει ακομη, θα μου στειλεις μηνυμα να βρεθουμε να σε παω εγω. Θα πω οτι ειμαι αδελφος σου. Και θα σε παω στην Πενυ. (Καλη επιλογη παιδια, ε?)
Ελπίζω μέχρι τότε να έχω βρει το θάρρος. Αλήθεια, είσαι διατεθειμμένος να προσφέρεις τέτοια βοήθεια σε κάποιον που δεν ξέρεις;Σισυφε, σου δινω περιθωριο μεχρι τις 15 Νοεμβριου. Αν μεχρι τοτε δεν εχεις παει ακομη, θα μου στειλεις μηνυμα να βρεθουμε να σε παω εγω. Θα πω οτι ειμαι αδελφος σου. Και θα σε παω στην Πενυ. (Καλη επιλογη παιδια, ε?)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ελπίζω μέχρι τότε να έχω βρει το θάρρος. Αλήθεια, είσαι διατεθειμμένος να προσφέρεις τέτοια βοήθεια σε κάποιον που δεν ξέρεις;
Αν μπορω να βοηθησω, γιατι οχι? Θα εχω κανει και μια καλη πραξη. Εξαλλου μια χαρα παιδι φαινεσαι.
Χτύπησα στο Φυλής 200 χωρίς να μου ανοίξουν.Ποιος σου ειπε να πας στα κεντρικα ρε τυπε?
Ακου εδω εμενα που ειμαι ειδικευμενος στα απομερα σπιτακια....
Λοιπον σημιεωνε.
1. Φυλης 200. (Απογευμα κυριως με βραδακι)
2. Πιπινου 65 (Ανκα) Απογευματα - βραδια
3. Κνιδου 18 (Λιοσιων)
Λοιπον αυτα τα 3 ειναι και πολυ καθαρα και δεν μαζευουν κοσμο και θα περασεις καλα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Χτύπησα στο Φυλής 200 χωρίς να μου ανοίξουν.
Το κουδουνι χτυπησες? Ε δεν περιμενες κανα λεπτο? ;)
Χτύπησα στο Φυλής 200 χωρίς να μου ανοίξουν.
Καλά ρε φίλε ο Boldermont σού είπε για το Φυλής 200 στις 23:55 κι εσύ στις 23:59 είχες ήδη χτυπήσει την πόρτα του;
Ίσως όταν με γνωρίσεις στην πραγματική ζωή να χάσεις πάσα ιδέα. Πάντως αποδέχομαι την πρότασή σου. Αν είναι, θα επικοινωνήσουμε με πμ.Αν μπορω να βοηθησω, γιατι οχι? Θα εχω κανει και μια καλη πραξη. Εξαλλου μια χαρα παιδι φαινεσαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K