Νέα

Οικονομική κρίση...Η άνθηση των εικονικών σχέσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diablosaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας.
Αν και πάντα ήμουν μέλος σε ιστότοπους ''κοινωνικής δικτύωσης'' και είχα και τα τυχερά μου αλλά μετά από αρκετό κυνήγι και προσπάθεια, διαπιστώνω τελευταία, ότι είναι πολύ πιο εύκολο, να γνωρίσεις γυναίκες, μέσα από αυτές τις ιστοσελίδες.
Ειδικότερα, αν το target group στο οποίο στοχεύεις, περιλάβει και ηλικίες των τελευταίων ...άντα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα.
Κάτι άλλο που μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι ότι οι γυναίκες με τις οποίες ασχολήθηκα, μου κάναν πρόταση, ώστε η πρώτη επαφή, να γίνει στο χώρο τους.
Στο σημείο αυτό, πρέπει να κάνω κάποιες επισημάνσεις.
α.Αναφέρομαι στις γνωστές σελίδες badoo, ΕligibleGreeks, Facebook.
β.Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μία φωτογραφία, η οποία να μην σας παρουσιάζει ως μοντέλα, αλλά όχι και ως κακομοίρηδες. Τέτοια, ώστε η εντύπωση της συνάντησής σας, να είναι θετική.
γ. Η ευγένεια, αποτελεί, τουλάχιστον για μένα, μονόδρομο.Υπάρχουν και πιο άμεσοι τρόποι ''πεσήματος'', αλλά ούτε ο Brad Peet είμαι, ούτε φέτες κοιλιακούς έχω και έχω και μία σχέση η οποία με καταδυναστεύει και επομένως οι δυνατότητες ελιγμών, είναι περιορισμένες.
δ.Τα ψεύτικα προφίλ, είναι μια δυνατότητα, αλλά περιορίζει το μετά, αν θέλετε να υπάρχει μετά. Επίσης, η περιγραφή της πραγματικής σας ''οικογενειακής'' κατάστασης, σας δίνει τη δυνατότητα του να υποστηρίζετε με σθένος την αλήθεια, η οποία, ευτυχώς ή δυστυχώς, είναι πολύ πιο εύκολη στο να τη θυμάστε...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Brad Pitt.

Κατά τα άλλα χαίρομαι για τις επιτυχίες σου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε καλα τα λες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Πολύ καλά μας τα λες diablosaki  και επειδή κατά την γνώμη μου οι ηλικίες με "αυξημένα τα άντα",
έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα μας δώσεις πληροφορίες σχετικά με τις δικές σου εμπειρίες... :think:

map39

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χρειάζεται και τύχη όμως για να σου κάτσει.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Το βασικό, αφότου υπάρξει η επαφή- γνωριμία, είναι αυτά που αναφέρει ο diablosaki, αλήθεια.
Αν υπάρξει αλήθεια θα σοου κάτσει...

Επισκέπτης
αποτελεί, τουλάχιστον για μένα, μονόδρομο.Υπάρχουν και πιο άμεσοι τρόποι ''πεσήματος'', αλλά ούτε ο Brad Peet είμαι, ούτε φέτες κοιλιακούς έχω και έχω και μία σχέση η οποία με καταδυναστεύει και επομένως οι δυνατότητες ελιγμών, είναι περιορισμένες.

Πες μου πως είσαι άτριχος.
Πες μου μόνο αυτό.
Τέλος..

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σε τέτοια σαιτ υπάρχουν πολλά γκομενάκια που ψάχνουν παππού να τα χαρτζιλικώνει αλλά και πολλές πουτάνες, οπότε προσοχή τύπε που θα πέσεις.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν ειναι απιθανο να βγαλεις γκομενα απο τετοια sites αλλα συνηθως τα ωραια μουνια μικρης ηλικιας δεν το κανουν διοτι δεν το χουν αναγκη!!
Φιλος τις προαλες μιλησε με μια η οποια ειναι 40 (αν δεν κανω λαθος) , μου την εδειξε και ΝΑΙ οντως δεν δειχνει για 40....!
για μενα ομως που ειμαι στα ντουζενια μου οσο και αγαμιες να χω δεν την κυκλοφορω αυτην την γκομενα!!
Αντε Αθηνα πες παει στο Διαολο αλλα στην υπολοιπη Ελλαδα με τιποτα, να με παρουν και ματια λες και με ψωνισε η τυπισα θα ναι...........!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom