Σε τι είναι πιο καθαρή η Φυλής από το Μετάξι;Στον περιβάλλοντα χώρο,δηλαδή δρόμος,πλ.Βικτωρίας με εγκατάσταση γυναικόπαιδων με όλην την πραμάτεια απλωμένη;Στην καθαριότητα των μπουρδέλων ή στην γκλαμουριά;Εδώ νομίζω ότι υπάρχει ισοψηφία.Εκτός αν μπούμε στη λογική του ''ολίγον έγκυος'',δηλαδή ότι οι Φυλιανές εκ περιτροπής τρώνε και κανάν Πακοαφγανικό πούτσο,ενώ οι Μεταξιώτισσες κατά κόρον...
Νομίζω θα ηταν πολύ χρήσιμο να φτιαχτεί επιτέλους μια λίστα με τα σπιτάκια στη Φυλής και πέριξ που δέχονται πάκια, αφγανούς κλπ ώστε όποιος θέλει να τα αποφεύγει...
Καλό ίσως θα ήταν να αναφέρεται κι η κοπέλα κι η βάρδια γιατί μπορεί να είναι θέμα κοπέλας ή τσατσάς κι όχι οίκου...
Όποιος συναγωνιστής θέλει ας βοηθήσει
Γνωρίζω πολύ καλά, ότι ολα τα σπίτια που εργάζονται {αλλοδαπές} και περισσότερο Μεταξουργείο! παίρνουν τους Πάντες!! ακόμα και με 10 ε. και Φυλής μια από τα ίδια. Το λέω καθαρά, ότι τα σπίτια που δουλεύουν Ελληνίδες και μάλιστα {τρασενξουαλ} δεν παίρνουν αλλοδαπούς με τίποτα! και εκεί οφείλετε η καθαριότητα, και η διαφορα μυρωδιάς. Οι κίνδυνοι πολλοί.. όχι μόνο η βρώμα. Ακόμα ψείρες, αρρώστιες, και πολλά άλλα.. Δεν είμαι ρατσιστής, απλά μεταφέρω αυτά που γνωρίζω… :