Νέα

Οίκοι ανοχής και άτομα με αναπηρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kerasaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δημήτρη παραευσθητοποιείσαι παίχτη.Μια δύσκολη αλλά καλοπληρωμένη δουλειά είναι απλά.Για κάποιες είναι πολύ πιο εύκολη απ ότι φαντάζεσαι.Δε θέλω να σου χαλάσω το "όνειρο" αλλά στη μουνάρα τους τα έχουν όλα και όλους γραμμένα και καλά κάνουν στην τελική.Απλά τα περί ανάγκης τ ακούω βερεσέ παίχτη.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Η ευαισθησία δεν είναι "ολική" κατάσταση (το ξέρω ότι δεν υπάρχει αυτός ο όρος). Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μην είναι ευαίσθητος κάποιος σε αυτό το θέμα. Δεν μας αγγίζουν όλα τα ζητήματα το ίδιο. π.χ. δεν κλαίμε όλοι στις ίδιες ταινίες ή στις ίδιες σκηνές. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με αυτό που τον αγγίζει περισσότερο ή με κάτι που τον αφορά προσωπικά.
Όσο "ένοχος" είναι αυτός για υπερβολικό συναίσθημα σε αυτή την περίπτωση, άλλο τόσο "ένοχοι" είστε κι εσείς για υπερβολικό κυνισμό...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν υπαρχει λόγος να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σας, πρώτον διότι δεν καταλαβαίνετε και δεύτερον διότι δεν είστε αντικειμενικός!  Τα βλέπετε όλα πίσω από ένα περίεργο συμπονιάρικο πρίσμα για μια και μόνη κατήγορία επαγγελματιών!
Αυτο το ''συμπονιαρικο πρισμα'' που λες εγω το λεω ανθρωπινη οπτικη .....
Ισως επρεπε να την δοκιμασεις κι εσυ χωρις να εισαι τοοοοοοσο απολυτος στις αποψεις σου
Γιατι ποτε δεν μπορει να ξερεις τα μυστικα και τις αναγκες του καθενος η της καθε μιας που κανει αυτη την δουλεια....

Ετσι για την φαση να σου αναφερω μια ιστορια μιας κοπελας που μιλησα καπου........

Παντρεμενη με δυο παιδια χωρισμενη το διαζυγιο αργει να βγει ....
ο συζυγος την χρεωσε 10.000 ευρω και εκλεισε το μαγαζακι της και τωρα ειναι ανεργη με δυο ανηλικα και ενα σοι που δεν την θελει πισω....

ΔΕΝ λεω κατα 90% ισως ειναι μουφα στορι αλλα ελα και πες μου τι επιλογες μπορει να εχει αυτη η κοπελα εφοσον μενει στο νοικι κιολας ?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η ευαισθησία δεν είναι "ολική" κατάσταση (το ξέρω ότι δεν υπάρχει αυτός ο όρος). Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μην είναι ευαίσθητος κάποιος σε αυτό το θέμα. Δεν μας αγγίζουν όλα τα ζητήματα το ίδιο. π.χ. δεν κλαίμε όλοι στις ίδιες ταινίες ή στις ίδιες σκηνές. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με αυτό που τον αγγίζει περισσότερο ή με κάτι που τον αφορά προσωπικά.
Όσο "ένοχος" είναι αυτός για υπερβολικό συναίσθημα σε αυτή την περίπτωση, άλλο τόσο "ένοχοι" είστε κι εσείς για υπερβολικό κυνισμό...
:thumbsup: :cool2:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ισως επρεπε να την δοκιμασεις κι εσυ χωρις να εισαι τοοοοοοσο απολυτος στις αποψεις σου
Γιατι ποτε δεν μπορει να ξερεις τα μυστικα και τις αναγκες του καθενος η της καθε μιας που κανει αυτη την δουλεια....

Ετσι για την φαση να σου αναφερω μια ιστορια μιας κοπελας που μιλησα καπου........

ο συζυγος την χρεωσε 10.000 ευρω και εκλεισε το μαγαζακι της και τωρα ειναι ανεργη με δυο ανηλικα και ενα σοι που δεν την θελει πισω....

ΔΕΝ λεω κατα 90% ισως ειναι μουφα στορι αλλα ελα και πες μου τι επιλογες μπορει να εχει αυτη η κοπελα εφοσον μενει στο νοικι κιολας ?
να κανει τοσες αλλες δουλειες οπως τοσος αλλος κοσμος.
γυναικα στη γειτονια μου το πρωι σε βιοτεχνια το απογευμα σε σουπερ μαρκετ και ειναι νεα θα μπορουσε να διαλεξει τον ευκολο δρομο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
να κανει τοσες αλλες δουλειες οπως τοσος αλλος κοσμος.
γυναικα στη γειτονια μου το πρωι σε βιοτεχνια το απογευμα σε σουπερ μαρκετ και ειναι νεα θα μπορουσε να διαλεξει τον ευκολο δρομο.

:o

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ωχ, sorry antistheni δεν το είχα δει πως υπήρχε και παλαιότερο θέμα, και άνοιξα εγώ σήμερα καινούργιο thread. Αυτό το site πια έχει ασχοληθεί με τα πάντα!

Πάντως είχε τύχει να δω ένα άτομο με νοητικη υστέρηση παλιότερα σε στουντιο, στη Δροσοπούλου νομίζω, πριν ανακαινιστεί, και ήταν αρκετά αγχωμένο. Είχε τύχει να έχει και πολύ κόσμο..και φαινόταν πως αισθανόταν άβολα.. Το κοιτούσαν και κανα-δυο λες και έβλεπαν εξωγήινο και χασκογελούσαν. Μαλάκες!
Μετά, επειδή είχα προηγηθεί, δεν τον είδα να περιμένει στο σαλόνι...αλλά κάτι μου λέει πως την κοπάνησε.. Να πω λιγάκι στεναχωρέθηκα με το πως συμπεριφερόμαστε...
Πάντως περισσότερα θα έχουν να μας πουν οι ίδιες οι κοπέλες...

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
πριν δυο τρεις σελίδες είδα κάποιον που είπε ότι τολμάς να συγκρίνεις την ιατρική επιστήμη με τις ιερόδουλες....?
μπα δεν τολμάω, αυτές κατά κανόνα είναι τίμιες σε σχέση με τους καλούς γιατρούς επιστήμονες....και αυτές έχουν να πουν κάτι για ελευθερίακαι τιμιότητα αντί να προσφέρουν νυστέρια και φάρμακα σε υγιής κόσμο.μιλάνε για υπόληψη οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι γιατροί...????χαχαχαχαχαχα ωραίο και αυτό!!!!!!!αφήστε το, η φυλή των ιερόδουλων έχει περισσότερη υπόληψη από τη δικιά σας.....δεν θα έκανα θέμα of topic αλλά να περνιούνται οι γιατροί καλύτεροι από τις ιερόδουλες.....από πότε και γιατί????

Επισκέπτης
πριν δυο τρεις σελίδες είδα κάποιον που είπε ότι τολμάς να συγκρίνεις την ιατρική επιστήμη με τις ιερόδουλες....?
μπα δεν τολμάω, αυτές κατά κανόνα είναι τίμιες σε σχέση με τους καλούς γιατρούς επιστήμονες....και αυτές έχουν να πουν κάτι για ελευθερίακαι τιμιότητα αντί να προσφέρουν νυστέρια και φάρμακα σε υγιής κόσμο.μιλάνε για υπόληψη οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι γιατροί...????χαχαχαχαχαχα ωραίο και αυτό!!!!!!!αφήστε το, η φυλή των ιερόδουλων έχει περισσότερη υπόληψη από τη δικιά σας.....δεν θα έκανα θέμα of topic αλλά να περνιούνται οι γιατροί καλύτεροι από τις ιερόδουλες.....από πότε και γιατί????
καλα, εσεις εαν χρειαστειτε ποτε να κανετε μπαϊ πας μην πατε στο Ωνασειο να πατε στο Φυλης 104...

καλό το σεξ, αλλα δε θεραπευει τα πάντα ξέρετε... :2funny:

erastitexnis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
2.313
Πόντοι
441
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

Συνημμένα

• _n.jpg
    _n.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 54

Επισκέπτης

ξέρετε, κι εγώ γνωρίζω δεκάδες κοπέλες που έχουν αντίστοιχα ή μεγαλύτερα προβλήματα  και δουλεύουν δυο και τρεις δουλειες για να τα βγάλουν πέρα! τι θα πεί αυτό δηλαδή? δεν είναι κολυμπήθρα του σιλωαμ η εκπόρνευση κύριε! Είναι καθαρά θεμα επιλογής η συγκεκριμένη δουλειά! οπότε ας μην γκρινιάζουν εκ των υστέρων όσες την επιλέγουν γιατι πολύ απλά ξερετε μπορούν και να την σταματήσουν εαν τις κουράζει τόσο πολύ!

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
δεν αντιλέγω αλλά προς τι η σύγκριση την δύο αυτών επαγγελμάτων...???
χρήσιμο ποιο χρήσιμο,εκεί δεν πάει το θέμα ???
για άλλους η απόλαυση έχει μεγαλύτερη σημασία από την επιβίωση.... :knockinb:

Επισκέπτης
δεν αντιλέγω αλλά προς τι η σύγκριση την δύο αυτών επαγγελμάτων...???
χρήσιμο ποιο χρήσιμο,εκεί δεν πάει το θέμα ???
για άλλους η απόλαυση έχει μεγαλύτερη σημασία από την επιβίωση.... :knockinb:
η σύγκριση έγινε μεταξύ ενός επαγγέλματος και ενός λειτουργήματος αγαπητέ!

και έγινε για να απομυθοποιηθεί επιτέλους πως οι πόρνες εκτελούν λειτούργημα!

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
παρακολούθησα βιαστικά την κουβέντα και δεν πρόσεξα.....τότε η παρατήρησή μου ήταν άσχετη sorry :grin:
από την πλευρά μου το θεωρώ επάγγελμα πάντα(της ιερόδουλης όπως και του γιατρού)!!!και δεν πιστεύω σε καμιά μορφής λειτούργημα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να πω και εγώ τα δικά μου!
Είμαι άτομο με αναπηρία, κινητική, σοβαρή με την έννοια δε μπορώ να μετακινηθώ από το κρεβάτι σε καρέκλα και ανάποδα ας πούμε!
Έχω γεννηθεί ως ανάπηρος είμαι γύρω στα 25 και ακόμα παρθένος, ούτε καν τον έχω παίξει ποτέ γιατί τα χέρια δε λειτουργούν και με την κάβλα να χτυπά κόκκινο πολλές φορές την ημέρα!
Με αυτές τις συνθήκες μπορούσα να έχω πάει σε ένα μπουρδέλο αλλά για προσωπικούς λόγους και απόψεις δε με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
Αν το διευρύνουμε το θέμα σημασία δεν έχει αν εγώ και κάθε εγώ, μπορώ ή όχι να πάω σε μπουρδέλο. Αξία έχει να γίνει κατανοητό πως και το άτομο με αναπηρία είναι σεξουαλικά ενεργό και να αλλάξει η άποψη πως "ε ναι, ας βοηθήσουμε γιατί και αυτά τα άτομα είναι άνθρωποι". Δεν είναι ανθρωπισμός και ανάγκη το πήδημα. Είναι θέμα επιθυμίας.
Το ότι μπορεί να μη λειτουργεί το χέρι μου δε σημαίνει πως δε λειτουργεί και το πουλί μου. Δεν είμαι λιγότερο άντρας επειδή δε περπατώ! Αυτά βέβαια ισχύουν και για τις γυναίκες!
Μια και ειδα οτι ποσταρισες παλι μετα απο 2 χρονια σχεδον, εχω την απορια.
Πώς γινεται να εισαι τοσο αναπηρος στα χερια ωστε να μην μπορεις ούτε καν να τον παιξεις, αλλά να μπορεις να πληκτρολογεις?
Και επιπλεον βλεπω στα 25 σου το 2009 ησουν παρθενος.
Τωρα εγιναν ηδη δυο σχεσεις?

Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια και ειδα οτι ποσταρισες παλι μετα απο 2 χρονια σχεδον, εχω την απορια.
Πώς γινεται να εισαι τοσο αναπηρος στα χερια ωστε να μην μπορεις ούτε καν να τον παιξεις, αλλά να μπορεις να πληκτρολογεις?
Και επιπλεον βλεπω στα 25 σου το 2009 ησουν παρθενος.
Τωρα εγιναν ηδη δυο σχεσεις?
μην εισαι τοσο καχυποπτος :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom