House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αν άνοιγε κάποιο στούντιο με εύκολη πρόσβαση και λειτουργικότητα για άτομα με κινητικές ή άλλες δυσκολίες χρυσές δουλειές θα έκανε.
Οι οι ιεροδουλες που γνωριζω εγω εργαζονται για να ζησουν τη μανα τους, τα αδερφια τους, την οικογενεια τους και συνεπως εχουν και συναισθηση και δεν θα σκοτωναν κανεναν και για κανενα ευρω. Δεν μου επιτρεπεται να μιλαω με μισος για ανθρωπους που δεν ξερω και ισως να εχω παρεξηγησει.Οκ ψάξτε για κοινωνική ευαισθησία στις πουτάνες και στους νταβατζήδες που οι πιο πολλοί θα "σκότωναν τη μάνα τους" για κάποια ευρώ.Καλή χρονιά να έχετε.
Σαρουμαν εγια ποια κριτικη λες ? δωσε ενα λινκ να δω μη τις ψαχνω ολες πλιζ
Δε μιλάω για ΚΑΝΕΝΑΝ με μίσος παίχτη πόσο μάλλον για αυτές που μου προσφέρουν ευχαρίστηση που αναλογεί στο τίμημα που καταβάλω.Οι οι ιεροδουλες που γνωριζω εγω εργαζονται για να ζησουν τη μανα τους, τα αδερφια τους, την οικογενεια τους και συνεπως εχουν και συναισθηση και δεν θα σκοτωναν κανεναν και για κανενα ευρω. Δεν μου επιτρεπεται να μιλαω με μισος για ανθρωπους που δεν ξερω και ισως να εχω παρεξηγησει.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να φιλονικουμε. Απλα εκθετουμε αποψεις. Υπαρχει παντως και η περιπτωση να εχουν ανθρωπια και οι ιεροδουλες. Σου φαινεται τοσο απιθανο?Δε μιλάω για ΚΑΝΕΝΑΝ με μίσος παίχτη πόσο μάλλον για αυτές που μου προσφέρουν ευχαρίστηση που αναλογεί στο τίμημα που καταβάλω.
Τα πιο πριν που έγραψες δεν θα τα σχολιάσω.
Απλά λέω πως είναι απλά η δουλειά τους ας την κάνουν καλά και ΤΕΛΟΣ.Απλά για την ενημέρωσή σου κατά 99% οι γκόμενοί τους είναι 1.000.000 φορές πιο "πειραγμένοι"-"καμμένοι"-"προβληματικοί" από τους ελάχιστους πελάτες με κινητικά ή αλλα προβλήματα.Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να φιλονικουμε. Απλα εκθετουμε αποψεις. Υπαρχει παντως και η περιπτωση να εχουν ανθρωπια και οι ιεροδουλες. Σου φαινεται τοσο απιθανο?
Αυτο δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει. Εσυ που το ξερεις και το λες αυτο? Απλα και παλι υποθετεις...Απλά για την ενημέρωσή σου κατά 99% οι γκόμενοί τους είναι 1.000.000 φορές πιο "πειραγμένοι"-"καμμένοι"-"προβληματικοί" από τους ελάχιστους πελάτες με κινητικά ή αλλα προβλήματα.
Σου λέω πως η "δυσλειτουργία"¨είναι το σημαντικότερο ποσοστό της ζωής τους.Ένας πελάτης την ημέρα που είναι σε κινητική υστέρηση είναι πταίσμα μπροστά στο "μεγαλείο" της προσωπικής τους ζωής και αντίληψης.Αυτο δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει. Εσυ που το ξερεις και το λες αυτο? Απλα και παλι υποθετεις...
Απλά λέω πως είναι απλά η δουλειά τους ας την κάνουν καλά και ΤΕΛΟΣ.Απλά για την ενημέρωσή σου κατά 99% οι γκόμενοί τους είναι 1.000.000 φορές πιο "πειραγμένοι"-"καμμένοι"-"προβληματικοί" από τους ελάχιστους πελάτες με κινητικά ή αλλα προβλήματα.
Μπορει να εχεις και δικιο. Στην προσωπικη τους αντιληψη και ζωη. Ωραια το εθεσες.Ένας πελάτης την ημέρα που είναι σε κινητική υστέρηση είναι πταίσμα μπροστά στο "μεγαλείο" της προσωπικής τους ζωής και αντίληψης.
Ναι την ''δουλεια'' τους κανουν αλλα ''μερικες καταστασεις'' σου χαλανε την ψυχολογια .....Τι λέτε πάλι ρε σεις,πάτε καλά? Ποια κοινωνική προσφορά και μαλακίες.Τη δουλειά τους απλά κάνουν.Φτάσαμε το αυτονόητο να το θεωρούμε μέγα κοινωνικό και ανθρωπιστικό ευεργέτημα.
Ενοείς καταστάσεις που δημιουργούν πελάτες ή οι κοπέλες Δημήτρη? Οικοι ανοχής γι αυτό ονομάζονταιΝαι την ''δουλεια'' τους κανουν αλλα ''μερικες καταστασεις'' σου χαλανε την ψυχολογια .....
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα κιολας.....
ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.....Οι οι ιεροδουλες που γνωριζω εγω εργαζονται για να ζησουν τη μανα τους, τα αδερφια τους, την οικογενεια τους και συνεπως εχουν και συναισθηση και δεν θα σκοτωναν κανεναν και για κανενα ευρω. Δεν μου επιτρεπεται να μιλαω με μισος για ανθρωπους που δεν ξερω και ισως να εχω παρεξηγησει.
κάνετε λάθος κύριε, καμία ειδική μεταχείριση δεν τους αξίζει! γιατι με αυτό τον τρόπο εντείνεται ο ρατσισμός απέναντί τους! Τα ΑΜΕΑ δεν είναι χαζά, ξέρουν και παραξέρουν ποιος τους φερεται σαν άνθρωπο και ποιος σαν ΑΜΕΑ!Δεν λεμε οτι τους ερωτευονται κιολας αλλα μια ειδηκη μεταχειρησει την αξιζουν και με το παραπανω!
Υπαρχει ηδη τετοιο θρεντ και παλαιοτερα το ειχαμε αναλυσει το θεμα αυτο! Καλο θα ηταν να συνχονευτει ! Ειχαν μιλησει κ απο εδω παιδια με προβληματα και μου ειχε κανει εντυπωση γιατι δεν τους φεροντουσαν αωστα και καπος διαμαρτυροντουσαν στο θρεντ!
Δεν λεμε οτι τους ερωτευονται κιολας αλλα μια ειδηκη μεταχειρησει την αξιζουν και με το παραπανω!
Υπαρχει ηδη τετοιο θρεντ και παλαιοτερα το ειχαμε αναλυσει το θεμα αυτο! Καλο θα ηταν να συνχονευτει ! Ειχαν μιλησει κ απο εδω παιδια με προβληματα και μου ειχε κανει εντυπωση γιατι δεν τους φεροντουσαν αωστα και καπος διαμαρτυροντουσαν στο θρεντ!
Εχει δικιο ο House of fun. Δεν εχουν μπεσα οσο κι αν θελω να τις υποστηριξω. Αλλα πρεπει ολοι να βοηθαμε και αυτους που εχουν προβληματα. Και ειδικα τα ατομα με ειδικες αναγκες γιατι ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθουμε στην κατασταση τους.ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.....
Εννοω ψυχολογικες αντιδρασεις οπως Λυπη αηδια κτλ που προερχονται απο μερικους μερικουςΕνοείς καταστάσεις που δημιουργούν πελάτες ή οι κοπέλες Δημήτρη? Οικοι ανοχής γι αυτό ονομάζονται
άλλο που είναι αποκλειστικά οικοι κονόμας.