Νέα

Οίκοι ανοχής και άτομα με αναπηρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν άνοιγε κάποιο στούντιο με εύκολη πρόσβαση και λειτουργικότητα για άτομα με κινητικές ή άλλες δυσκολίες χρυσές δουλειές θα έκανε.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οκ ψάξτε για κοινωνική ευαισθησία στις πουτάνες και στους νταβατζήδες που οι πιο πολλοί θα "σκότωναν τη μάνα τους" για κάποια ευρώ.Καλή χρονιά να έχετε.
Οι οι ιεροδουλες που γνωριζω εγω εργαζονται για να ζησουν τη μανα τους, τα αδερφια τους, την οικογενεια τους και συνεπως εχουν και συναισθηση και δεν θα σκοτωναν κανεναν και για κανενα ευρω. Δεν μου επιτρεπεται να μιλαω με μισος για ανθρωπους που δεν ξερω και ισως να εχω παρεξηγησει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι οι ιεροδουλες που γνωριζω εγω εργαζονται για να ζησουν τη μανα τους, τα αδερφια τους, την οικογενεια τους και συνεπως εχουν και συναισθηση και δεν θα σκοτωναν κανεναν και για κανενα ευρω. Δεν μου επιτρεπεται να μιλαω με μισος για ανθρωπους που δεν ξερω και ισως να εχω παρεξηγησει.
Δε μιλάω για ΚΑΝΕΝΑΝ με μίσος παίχτη πόσο μάλλον για αυτές που μου προσφέρουν ευχαρίστηση που αναλογεί στο τίμημα που καταβάλω.
Τα πιο πριν που έγραψες δεν θα τα σχολιάσω.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ενας φιλος μου,που εχει ενα ξαδερφο με νοητικη υστερηση,τον πηγαινει σε μπουρδελο 2 φορες το μηνα. τον πηγαινει μονο και μονο για να μην ορμηξει καμια κοπελα,στο δρομο,η στο ειδικο σχολειο που πηγαινει.εδω να πω οτι και αυτος εχει καβλες οπως ολοι μας,και ειναι λογικο να θελει να γαμησι.
παντως οπως μου ειπε ο φιλος μου,η πουτανα φερετε παρα πολυ ωραια στο παιδι,και το πρωτο γαμησι του το κανει δωρο καθε φορα,καθοτι ο τυπος χυνει ταχυτατα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δε μιλάω για ΚΑΝΕΝΑΝ με μίσος παίχτη πόσο μάλλον για αυτές που μου προσφέρουν ευχαρίστηση που αναλογεί στο τίμημα που καταβάλω.
Τα πιο πριν που έγραψες δεν θα τα σχολιάσω.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να φιλονικουμε. Απλα εκθετουμε αποψεις. Υπαρχει παντως και η περιπτωση να εχουν ανθρωπια και οι ιεροδουλες. Σου φαινεται τοσο απιθανο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να φιλονικουμε. Απλα εκθετουμε αποψεις. Υπαρχει παντως και η περιπτωση να εχουν ανθρωπια και οι ιεροδουλες. Σου φαινεται τοσο απιθανο?
Απλά λέω πως είναι απλά η δουλειά τους ας την κάνουν καλά και ΤΕΛΟΣ.Απλά για την ενημέρωσή σου κατά 99% οι γκόμενοί τους είναι 1.000.000 φορές πιο "πειραγμένοι"-"καμμένοι"-"προβληματικοί" από τους ελάχιστους πελάτες με κινητικά ή αλλα προβλήματα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Απλά για την ενημέρωσή σου κατά 99% οι γκόμενοί τους είναι 1.000.000 φορές πιο "πειραγμένοι"-"καμμένοι"-"προβληματικοί" από τους ελάχιστους πελάτες με κινητικά ή αλλα προβλήματα.
Αυτο δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει. Εσυ που το ξερεις και το λες αυτο? Απλα και παλι υποθετεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτο δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει. Εσυ που το ξερεις και το λες αυτο? Απλα και παλι υποθετεις...
Σου λέω πως η "δυσλειτουργία"¨είναι το σημαντικότερο ποσοστό της ζωής τους.Ένας πελάτης την ημέρα που είναι σε κινητική υστέρηση είναι πταίσμα μπροστά στο "μεγαλείο" της προσωπικής τους ζωής και αντίληψης.

Επισκέπτης
Απλά λέω πως είναι απλά η δουλειά τους ας την κάνουν καλά και ΤΕΛΟΣ.Απλά για την ενημέρωσή σου κατά 99% οι γκόμενοί τους είναι 1.000.000 φορές πιο "πειραγμένοι"-"καμμένοι"-"προβληματικοί" από τους ελάχιστους πελάτες με κινητικά ή αλλα προβλήματα.

Δεν λεμε οτι τους ερωτευονται κιολας αλλα μια ειδηκη μεταχειρησει την αξιζουν και με το παραπανω!

Υπαρχει ηδη τετοιο θρεντ και παλαιοτερα το ειχαμε αναλυσει το θεμα αυτο! Καλο θα ηταν να συνχονευτει ! Ειχαν μιλησει κ απο εδω παιδια με προβληματα και μου ειχε κανει εντυπωση γιατι δεν τους φεροντουσαν αωστα και καπος διαμαρτυροντουσαν στο θρεντ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το ίδιο λέμε,πως χρειάζονται ειδική και αξιοπρεπή συμπεριφορά και υπηρεσίες απ όλους.Κράτος,συμπολίτες,πουτάνες,ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ένας πελάτης την ημέρα που είναι σε κινητική υστέρηση είναι πταίσμα μπροστά στο "μεγαλείο" της προσωπικής τους ζωής και αντίληψης.
Μπορει να εχεις και δικιο. Στην προσωπικη τους αντιληψη και ζωη. Ωραια το εθεσες.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τι λέτε πάλι ρε σεις,πάτε καλά? Ποια κοινωνική προσφορά και μαλακίες.Τη δουλειά τους απλά κάνουν.Φτάσαμε το αυτονόητο να το θεωρούμε μέγα κοινωνικό και ανθρωπιστικό ευεργέτημα.
Ναι την ''δουλεια'' τους κανουν αλλα ''μερικες καταστασεις'' σου χαλανε την ψυχολογια .....
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα κιολας.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι την ''δουλεια'' τους κανουν αλλα ''μερικες καταστασεις'' σου χαλανε την ψυχολογια .....
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα κιολας.....
Ενοείς καταστάσεις που δημιουργούν πελάτες ή οι κοπέλες Δημήτρη? Οικοι ανοχής γι αυτό ονομάζονται
άλλο που είναι αποκλειστικά οικοι κονόμας.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.....

Επισκέπτης
Δεν λεμε οτι τους ερωτευονται κιολας αλλα μια ειδηκη μεταχειρησει την αξιζουν και με το παραπανω!

Υπαρχει ηδη τετοιο θρεντ και παλαιοτερα το ειχαμε αναλυσει το θεμα αυτο! Καλο θα ηταν να συνχονευτει ! Ειχαν μιλησει κ απο εδω παιδια με προβληματα και μου ειχε κανει εντυπωση γιατι δεν τους φεροντουσαν αωστα και καπος διαμαρτυροντουσαν στο θρεντ!
κάνετε λάθος κύριε, καμία ειδική μεταχείριση δεν τους αξίζει! γιατι με αυτό τον τρόπο εντείνεται ο ρατσισμός απέναντί τους! Τα ΑΜΕΑ δεν είναι χαζά, ξέρουν και παραξέρουν ποιος τους φερεται σαν άνθρωπο και ποιος σαν ΑΜΕΑ!

το σωστό θα ήταν να τους συμπεριφέρονται ακριβώς το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους! όσο απλό ακούγεται τόσο δύσκολο είναι στην εφαρμογή του δυστυχώς...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

[[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=76906.msg1491087#msg1491087/url] οριστε το αλλο θεματακι!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το "ειδική" σημαίνει με σεβασμό,αξιοπρέπεια,κατανόηση και βοήθεια όχι χλευασμό,εκμετάλευση,γκετοποίηση,περιθωριοποίηση.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.....
:thumbsup:Εχει δικιο ο House of fun. Δεν εχουν μπεσα οσο κι αν θελω να τις υποστηριξω. Αλλα πρεπει ολοι να βοηθαμε και αυτους που εχουν προβληματα. Και ειδικα τα ατομα με ειδικες αναγκες γιατι ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθουμε στην κατασταση τους.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ενοείς καταστάσεις που δημιουργούν πελάτες ή οι κοπέλες Δημήτρη? Οικοι ανοχής γι αυτό ονομάζονται
άλλο που είναι αποκλειστικά οικοι κονόμας.
Εννοω ψυχολογικες αντιδρασεις οπως Λυπη αηδια κτλ που προερχονται απο μερικους μερικους
Ρατσισμος εν ολιγεις αν με καταλαβαινεις....
Δεν ειναι ευκολο να παει μια κοπελα (ψυχολογικα) με εναν παππου 75+ ετων οπως αναφερει ενας αλλος
Ουτε με καποιον που δυσκολευεται να κινηθει η εχει διανοητικα προβληματα και μιλαω κυριως για ψυχολογικο τομεα ασχετα με τη οικονομικη απολαβη....

Οσο για την κονομα που λες ....
Αντιλαμβανεσαι προφανως οτι ολα εχουν εξελιχθει σε ''εμποριο''.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom