Νέα

Οίκοι ανοχής - Γιάννενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacwman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι το μπαρακι που ελεγα
το εχει η γυναικα βουλγαρου που φορτωνεται κιολας,ανεβαινω την αλλη εβδομαδα γιαννενα μαθετε παιδια αντε
200 μετρα πριν τη δεη μου ειπαν απο την ιδια πλευρα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
dipap  συγγνωμη αλλα εγω δεν μπορω να βρεθω στον εν λογω χωρο,το γιατι μην το ψαχνεις,μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω.Να φανταστεις οτι το θυμηθηκα ξαφνικα προχθες το μπαρ.Το ειχα ξεχασει τελειως.

Fueg0

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλα τζαμπα ποσταρω μου φαινεται..Δε φορτωνεται καμια στο μαγαζι σας ειπα εχω περασει βραδια και βραδια εκει..Πηγαινε παντως για να το διαπιστωσεις και μονος σου

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλα τζαμπα ποσταρω μου φαινεται..Δε φορτωνεται καμια στο μαγαζι σας ειπα εχω περασει βραδια και βραδια εκει..Πηγαινε παντως για να το διαπιστωσεις και μονος σου
Πέστα πασσιά'μ... :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Που το ξερετε μπορει να ειναι ο πρωτος τυχερος ο dipap.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εδώ είσαι πουλάκι μου???σ'έπιασα με τγίδα στν πλάτ :grin: :grin: :grin:

Fueg0

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που το ξερετε μπορει να ειναι ο πρωτος τυχερος ο dipap
Αν ειναι ετσι πλυσου ξυρισου παρε καποτες και ξεκινα για διεθνες...Που ξερεις μπορει να εισαι ο πρωτος :rockon:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
εδώ είσαι πουλάκι μου???σ'έπιασα με τγίδα στν πλάτ :grin: :grin: :grin:

??? Τι θα πει αυτο παλι?

Αν ειναι ετσι πλυσου ξυρισου παρε καποτες και ξεκινα για διεθνες...Που ξερεις μπορει να εισαι ο πρωτος :rockon:

Διεθνες?Χαχαχαχαχαχα.Μολις πριν απο λιγο ημουν εκει.Φορτωσα ενα παγωτο σπεσιαλ :2funny: :2funny: :2funny:
Ξερω που θα δοκιμασω για το αλλο φορτωμα.......
......................        ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ding-ding

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδερφοι. Ειμαι στα Γιαννενα 6 χρονια φοιτητης κ μολις ειδα 12 σελιδες θρεντ επαθα σοκ! Συγχαρητηρια που μου φαγατε 2 ωρες απο την ζωη μου μεχρι να τα διαβασω ολα αυτα! τεσπα αφου το ξενυχτησα ας σας δωσω κ εγω τα φωτα μου.

Απο τα στοιχεια που δωσατε υποψιαζομαι οτι η Μελινα ειναι μια ξανθια γυρω στο 1.70 40αρα 
μπαζο του κερατα πατσολα χοντρη με τσιμπουκοχειλα λες κ εχει κανει μποτοξ. εχει ακριβως το προφιλ της πουτανας αλλα απο οσο γνωριζω η συγκεκριμενη δεν κανει βιζιτες απλα ειναι φιλοτιμο κοριτσι κ εχει παρει τα μισα Γιαννενα, οσα τις εκατσαν δηλαδη. δουλευει κ σε ενα κωλομπαρο μπαργουμαν κ ειναι γνωστη κ μη εξαιρετεα στην νυχτα των ιωαννινων. Θα μαθω σε πιο κ θα σας πω αμα θελετε αλλα οπως κ να εχει δεν αξιζει τον κοπο σιγουρα εκτως κ εισαι πολυ απελπισμενος.

τωρα οσον αφορα τον αγοραιο ερωτα κατι επισημο δεν παιζει. για ενα ξενοδοχειο στο περαμα εχω ακουσει αλλα απο οτι μου ειπαν ειναι πολυ ψηλη η ταριφα (300ευρω) οποτε δεν το εψαξα περαιτερω.

μετα παμε σε στριπτιζ στο οποιο συστηνω ανεπιφυλαχτα babydolls. βεβαια να φορτωσετε απο εκει ειναι μαλλον δυσκολο εως ακατορθωτο μιας κ τα αφεντικα δεν τις δινουν τις κοπελες (τουλαχιστον οπου κ οπου) αλλα  το θεαμα ειναι παντα καλο.

απ την αλλη υπαρχουν απειρα μικρα κ μεγαλα μπαρακια αλλα κ κλαμπ οπου μπορεις ανετα να παιξεις μπαλα τα φοιτητακια που διψανε για τρελες κ με ενα δυο ποτα (πετρελαια ειδικα στις φοιτιτικες βραδιες)και να εχεις ενα αξεχαστο βραδυ.

οι γυναικες στα γιαννενα ειναι παρα πολλες αναλογια 4/1 οποτε δεν υπαρχει κ λογος να πληρωσεις!

ας μην ξεχασω να αναφερω κ τα εξης χοτ σποτς τα οποια ειναι κλασικ για φορτωμα.

το αφτερ μπορα μπορα στο παλιο μποουλινγκ, το  στουντιο 54 ακριβως διπλα απο τα baby dolls , κ το αζουρο στην πλατεια παργης. κ τα 3 μαζευουν εκλεκτεσ δεσποινιδες κ κυριες
ολες για σπιτι!! ειδικα μετα τις 3!!

επισης αξιοσημειωτα :

ροδον τις κυριακες(φοιτητικο παρτυ).

πριβιλετζ παρασκευη(ελληνικη βραδια)/ σαββατο.

venue παρασκευη/σαββατο

baccara τριτη(ελληνικη βραδια) παρασκευη/σαββατο

σιγουρα ειναι κ αλλα μαγαζια αλλα αυτα ειναι τα πιο μαζικα νομιζω επομενως κ εκει ειναι που παιζει το περισσοτερο ψωνιστηρι..
ελπιζω να βοηθησα λιγακι...

cheers!! :sunglasses:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Χαχαχαχα.Το παρακαναμε με τις μαλακιες που γρφαμε στο θρεντ.Καποιος μπορει να ψαρωσει ασχημα με το που θα δει 12 σελιδες και να νομισει οτι τα γιαννενα ειναι αμστερνταμ.
Οσον αφορα αυτο που λες για το περαμα δεν νομιζω να ειναι ξενοδοχειο αλλα το "Φεγγαρι" που με 80 ευρω παιρνεις και γαμας πανω στα δωματια.Παρακμη πλεον μακρυα...
Για τα κλαμπ,μπαρ κλπ που ανεφερες οντως ισχυει αυτη η κατασταση αλλα τουλαχιστον εγω βαριεμαι υπερβολικα την διαδικασι α με τις γκομενες εξω.

ΥΓ.6 χρονια φοιτητης?Αιωνιοτητα η Ιατρικη? :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλή χρονιά αδερφέ πως τα πέρασες γιορτές...??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Γεια σου Ταυρε και καλη χρονια.Οι γιορτες περασαν πολυ καλα με πληρη αλκοολισμο.Εσυ πως περασες?Ελιωσες στα τσιπουρα να υποθεσω ε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
τσίπουρο,ουίσκυ,κρασί...μιλάμε για πολύ πιε... :grin:αν γύριζα λίγο στο πλάι το κεφάλι μου έσταζε αλκοολ το αυτί μου... :grin:
ρε συ πήρε κάτι το αυτί σου για σκηνικό με cg σε μεγάλο ξενοδοχείο στη λίμνη...τι κάνει νιαου νιαουυ...όπου κανόνιζες με ρεσεψιον και σου έστελναν delivery στο δωμάτιο??? :think:μου το σφύριξε αξιόπιστη πηγή...!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Οχι δεν ακουσα τπτ αλλα και παλι φανταζεσαι τι θα παιζεται απο τιμες στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο.Επισης ακουσες κατι που παιζει για ολους η για κλειστο κυκλο?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Όχι κλειστό κύκλο,σίγουρα το έκαναν σε πελάτες που τους ήξεραν και όχι σε κάποιον που πήγαινε για πρώτη φορά εκτός αν πήγαινε συστημένος...με φοιτήτριες γινόταν το σκηνικό μάλιστα οι 2 είναι κύπριες που μένουν κοντά του...απλά βούηξε ο τόπος και το κόψανε...τώρα το κόψανε προσωρινά,μόνιμα δεν ξέρω...θα το διερευνίσω λίγο το θέμα και θα σου πω,δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε και άνετα γιατί δεν ήμασταν μόνοι... :headbang:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Παντως υπαρχει γενικα μια νταβατζοπουτανοφαση με φοιτητριες εδω αλλα ξερω οτι λειτουργει μονο σε κλειστο κυκλο η συστημενους.Παιζει να ειναι μερος του σκηνικου αυτη η κινηση που εγινε στο ξενοδοχειο.

ΥΓ.Καλα ε.Το σκεφτομαι σοβαρα να ανοιξω μπουρδελο στα Γιαννενα σε κανα 2 χρονια χαχαχαχαχα

ding-ding

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αμα αλλαξει μητροπολιτης ανοιγουμε παρεα!! θα ειναι σιγουρα καλη επενδυση!
Αιωνιος!!! :2funny:

αχ πως μπορει να γινει να μπουμε κ εμεις σ αυτον τον κυκλο ????? κυπριες ε? κ φοιτητριες?? ασ το ερευνησω!! ενδιαφερον!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Tραγικο παντως να ελεγχει ο μητροπολιτης την κατασταση απο τη στιγμη που ολοι ξερουμε τι "ηθικος" ειναι ο τυπας.Μεσαιωνας.
Μαλλον πρεπει σιγα-σιγα να κανουν την εμφανιση τους στα Γιαννενα και αλλες μεθοδοι που δεν πολυχρησιμοποιουνται στην πολη μεχρι τωρα.Να δουμε ποιος θα κανει την αρχη...

dipap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ημουνα γιαννενα 4 μερες μετα απο ψαξιμο βρηκα τη μελινα που σας ελεγα ειναι οπως την περιεγραψε φιλος πιο πανω
απιστευτη πιπα και πολυ ναζι και να μην ξεχασω σφαλιαρες στα κωλομερια
την πηρα απο ενα μαγαζι που δουλευε στις 4 το βραδυ και πηγαμε στο ξενοδοχειο μου
την αλλη φορα τηςειπα για παρτουζα και δεν το αρνηθηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom