Γεια σας συναδερφοι. Ειμαι στα Γιαννενα 6 χρονια φοιτητης κ μολις ειδα 12 σελιδες θρεντ επαθα σοκ! Συγχαρητηρια που μου φαγατε 2 ωρες απο την ζωη μου μεχρι να τα διαβασω ολα αυτα! τεσπα αφου το ξενυχτησα ας σας δωσω κ εγω τα φωτα μου.
Απο τα στοιχεια που δωσατε υποψιαζομαι οτι η Μελινα ειναι μια ξανθια γυρω στο 1.70 40αρα
μπαζο του κερατα πατσολα χοντρη με τσιμπουκοχειλα λες κ εχει κανει μποτοξ. εχει ακριβως το προφιλ της πουτανας αλλα απο οσο γνωριζω η συγκεκριμενη δεν κανει βιζιτες απλα ειναι φιλοτιμο κοριτσι κ εχει παρει τα μισα Γιαννενα, οσα τις εκατσαν δηλαδη. δουλευει κ σε ενα κωλομπαρο μπαργουμαν κ ειναι γνωστη κ μη εξαιρετεα στην νυχτα των ιωαννινων. Θα μαθω σε πιο κ θα σας πω αμα θελετε αλλα οπως κ να εχει δεν αξιζει τον κοπο σιγουρα εκτως κ εισαι πολυ απελπισμενος.
τωρα οσον αφορα τον αγοραιο ερωτα κατι επισημο δεν παιζει. για ενα ξενοδοχειο στο περαμα εχω ακουσει αλλα απο οτι μου ειπαν ειναι πολυ ψηλη η ταριφα (300ευρω) οποτε δεν το εψαξα περαιτερω.
μετα παμε σε στριπτιζ στο οποιο συστηνω ανεπιφυλαχτα babydolls. βεβαια να φορτωσετε απο εκει ειναι μαλλον δυσκολο εως ακατορθωτο μιας κ τα αφεντικα δεν τις δινουν τις κοπελες (τουλαχιστον οπου κ οπου) αλλα το θεαμα ειναι παντα καλο.
απ την αλλη υπαρχουν απειρα μικρα κ μεγαλα μπαρακια αλλα κ κλαμπ οπου μπορεις ανετα να παιξεις μπαλα τα φοιτητακια που διψανε για τρελες κ με ενα δυο ποτα (πετρελαια ειδικα στις φοιτιτικες βραδιες)και να εχεις ενα αξεχαστο βραδυ.
οι γυναικες στα γιαννενα ειναι παρα πολλες αναλογια 4/1 οποτε δεν υπαρχει κ λογος να πληρωσεις!
ας μην ξεχασω να αναφερω κ τα εξης χοτ σποτς τα οποια ειναι κλασικ για φορτωμα.
το αφτερ μπορα μπορα στο παλιο μποουλινγκ, το στουντιο 54 ακριβως διπλα απο τα baby dolls , κ το αζουρο στην πλατεια παργης. κ τα 3 μαζευουν εκλεκτεσ δεσποινιδες κ κυριες
ολες για σπιτι!! ειδικα μετα τις 3!!
επισης αξιοσημειωτα :
ροδον τις κυριακες(φοιτητικο παρτυ).
πριβιλετζ παρασκευη(ελληνικη βραδια)/ σαββατο.
venue παρασκευη/σαββατο
baccara τριτη(ελληνικη βραδια) παρασκευη/σαββατο
σιγουρα ειναι κ αλλα μαγαζια αλλα αυτα ειναι τα πιο μαζικα νομιζω επομενως κ εκει ειναι που παιζει το περισσοτερο ψωνιστηρι..
ελπιζω να βοηθησα λιγακι...
cheers!!