Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Επισης και να ξερεις σε πιο μπαρ δουλευει δεν ειναι και οτι καλυτερο να κανεις μια τετοια προσεγγιση γιατι μπορεις να μπλεξεις χωρις να το καταλαβεις.
Aδερφέ, μπαρ στη ΔΕΗ δεν υπάρχει!!!εσύ την έχεις δεί???έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο κάποιος να σ'έχει φλομώσει στα τριάρια???γιατί από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι κάποιος σου δείνει συγκεχυμένες πληροφορίες...!!!αμε μελινα ξανθια νταρντανα σε μπαρ δουλευει καπου στη ΔΕΗ
αντε να μαθουμε νεα της
Ρε συ απέναντι από τη ΔΕΗ είναι το σούπερ μάρκετ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και μετά ένα σχολείο και στο καπάκι η πυροσβεστική!!! που στον κόρακα είναι αυτό το μπαρ???στα βατσούνια??Μπαρ στην δεη υπαρχει ειναι απεναντι απο το ψητοπωλις κολομπαριζει αν το δει κανεις απο εξω αλλα δεν ειναι κωλομπαρο.Δουλευουν 2 γκομενες τη μια τη λενε σωτηρια και ειναι φοιτητρια ιατρικης την αλλη δεν την ξερω αλλα δεν ειναι ξανθια και ακομα και αν ειναι αληθεια ολα αυτα προτιμω την αννουλα.. ειναι τρελο μπαζο.
ρε συ,σιγά μην ξέρω και τα μαγαζάκια που είναι την ημέρα καφενεία και το βράδυ κάτι σαν μπαρ που συχνάζουν κάτι μπαρμπάδια της γειτονιάς επειδή δουλεύει μέσα μια πατσόλα που γαμιέται!!!!λοιπον το μπαρ λεγεται ντανιελα και ειναι λιγο πριν φτασεις στη δεη
ξυπνατε ρεεεεεε ξερετε και την πολη σας
Eλα μου ντε...παρκάκι,σχολείο και πυροσβεστική...εκτός αν λέει στην Κάτσαρη μεν άλλα κάνα χιλιόμετρο πριν!!!Απεναντι απο το ψητοπολις?Ενα παρκινγκ ειναι εκει.Αν και που μυλαο να κοιταξω την περιοχη οταν πηγαινω στο ψητοπολις αφου τρελενομαι στα κοψιδια-ακους arion?-lol
Βlastbeat...φαντάρος δεν πήγες πασιά'μ??? είναι στο πέραμα ο τζές και απολείεται σε 63 μέρεςΕπισης πουλιε τι εννοεις με αυτο το ποστ?Δεν καταλαβαινω
Θα πήξεις...κωλόψαροΔεν εχω παει φανταρος,too young...
από χαράφωμα ή από πιέ???? ;)Χαχαχαχαχα μακαρι να βρω καμια κομπινα να μην παω,η να αλλαξει κανας νομος καθως θελω καποια χρονια ακομη.Αλλιως παιζει να γινει το μεγαλυτερο φονικο στα χρονικα του στρατου.Αμερικη φαση...
Τι βολτιτσα να εχει.Σορρυ που δεν τα πιανω με την μια αλλα ειμαι ψιλολιωμα ;)