tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.917
- Πόντοι
- 606
σε λιγο θα τελειωσουν οι μαρκες τυπε.αλλος αποψη?
αποφασισε.
σε λιγο θα τελειωσουν οι μαρκες τυπε.αλλος αποψη?
και να δειξει τα λεφτα σε φωτοσε λιγο θα τελειωσουν οι μαρκες τυπε.
αποφασισε.
GenauΠαιδιά all in ... αλλα αυτος ο midas μ εβαλε σε σκεψεις
μην το σκέφτεσαι καν.δηλαδη μεταχειρισμενη c200 Του 2007-2010 δεν?
αν μπορεις να παρεςι 2000 κυβικα,δεν ξερω πως ειναι αυτα στην ελλαδα,θα σου προτεινω περα τα παραπανω κ μονο vfm απο ευρωαπικαι οικογενεικα
Fiat Freemomt 2.0 Diesel;Karoserie Dodge ,μηχανη και συστημα διευθυνσης ευρωπαικια,μηχανη ντιζελ Φιατ κορυφη δηλαδη
χωροι αξιοπιστια φτηνα σερβις το καλυτερο φτηνο οικογενειακο
υγ σβησε την οπτικη της ελλαδας οι ελληνες απο γκομενες και αμαξια ειναι ασχετοι
για παραλιες και φαγητο ειναι σπεσιαλιστες
γι τ αλλα οχι
[/quote
Τυπε 500 ευρώ τέλη κυκλοφορίας έχει αυτό, αν και μου αρέσει. Άγνωστο παρέμεινε σαν αυτοκίνητο. Τι δεν σου άρεσε στις προτάσεις μας;Όλες λογικές ηταν
εχεισ νυχτα φιλεΤύπε θα δώσεις λίγα παραπάνω και θα πάρεις μερσέντα. Τώρα αν θέλεις να κυκλοφορείς με κουβά τύπου φιατ και πεζο περαστικά σου.
το c ειναι κουβας ικρο αμαξακι για Ελληνες μονοδηλαδη μεταχειρισμενη c200 Του 2007-2010 δεν?
σωστο αμαξι δεμενο ποιοτικο αλλαVolvo S60 χωρίς δευτερη σκεψη. Τα άλλα είναι για τη μούρη.
μεταχορισμενο μιλαω παντατο φιατ αμα θελει να το πουλησει θα χασει το 80% απο οτι εδωσε
Ή μια C 180/200 του 14-15 ή μια CLA του 14-15. Θα πρέπει να παίξεις στα 20 χιλιάρικα αλλά για μένα αξίζει.kolompourdas τι μερσέντα για πες
αμαξια οικογενειακα μιλαμεΉ μια C 180/200 του 14-15 ή μια CLA του 14-15. Θα πρέπει να παίξεις στα 20 χιλιάρικα αλλά για μένα αξίζει.
σε αυτο δεν εχεις αδικο. πολυ στεναχωρα τα c και εχω και εγω ενα παλιο 203.αλλα και τα 204 χαλι ειναιαμαξια οικογενειακα μιλαμε
Οχι αν μπουν τρεις μεσα να μην μπορουν ουτε να κλασουν