Νέα

Οικογενειακές Ιστορίες (στην ξαδέρφη και στην θεία, πάει ευθεία...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aidiogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.156
Πόντοι
9.297
Έχω κάνει σχέση με μια 3η ξαδέρφη μου.Μάλιστα μου την είχε πέσει η ίδια.Γνωριστήκαμε αρκετά μεγάλοι βέβαια,μετά τα 20.Φοβερή στο σεξ,όποτε βρισκόμασταν γινόταν χαμός.Χωρίσαμε γιατί κουραστήκαμε να το κρατάμε κρυφό.Δεν ταιριάζαμε και πολύ βέβαια,πέρα από το σεξ.Δεν το έμαθε κανείς
Καλά ξηγηθηκες...θερμοαιμη αφού αυτή όρμηξε...όχι σαν την βλσμμενες της μάζας.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Έχω κάνει σχέση με μια 3η ξαδέρφη μου.Μάλιστα μου την είχε πέσει η ίδια.Γνωριστήκαμε αρκετά μεγάλοι βέβαια,μετά τα 20.Φοβερή στο σεξ,όποτε βρισκόμασταν γινόταν χαμός.Χωρίσαμε γιατί κουραστήκαμε να το κρατάμε κρυφό.Δεν ταιριάζαμε και πολύ βέβαια,πέρα από το σεξ.Δεν το έμαθε κανείς.
ωραίος

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
Ενταξει με 3η ξαδέλφη δεν τρέχει τίποτα, μπορείς να εχεις σχέση ελεύθερα και να παντρευτείτε. Σχέση με 3η ξαδέλφη ειναι να σαν να λες εχω σχέση με την γειτόνισσα, δεν τρέχει καστανο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.554
Πόντοι
3.786
Ενταξει με 3η ξαδέλφη δεν τρέχει τίποτα, μπορείς να εχεις σχέση ελεύθερα και να παντρευτείτε. Σχέση με 3η ξαδέλφη ειναι να σαν να λες εχω σχέση με την γειτόνισσα, δεν τρέχει καστανο.
Γενικά έχεις δίκιο,αλλά δεν είναι όλοι ανοιχτόμυαλοι.Για πολλούς είναι ακόμα ταμπού και αντιδρούν.Ειδικά στο περιβάλλον γονιών και των δύο μας θα υπήρχε θέμα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Γενικά έχεις δίκιο,αλλά δεν είναι όλοι ανοιχτόμυαλοι.Για πολλούς είναι ακόμα ταμπού και αντιδρούν.Ειδικά στο περιβάλλον γονιών και των δύο μας θα υπήρχε θέμα
θα τους εφερνες παραδειγμα την βασιλικη οικογενεια τυπε....θα ελεγες "αυτο που κανω ειναι αριστοκρατικο..."

Don Corleone!

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
0
Με τρίτη ξαδέρφη, γνωριστήκαμε σε γάμο, δεν την ήξερα, βγήκαμε για καφέ και αρκετές φορές, την πηδούσα στο αμάξι, ήταν κοντά σε αρραβώνα και σταμάτησε η επαφή.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.241
Πόντοι
2.646
Με τρίτη ξαδέρφη, γνωριστήκαμε σε γάμο, δεν την ήξερα, βγήκαμε για καφέ και αρκετές φορές, την πηδούσα στο αμάξι, ήταν κοντά σε αρραβώνα και σταμάτησε η επαφή.
Μαλακια τυπε, θα μπορούσε το παιδί της να ήταν δικό σου

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
Τι θα γινει ρε μαλακες με τα νηματα με τις αιμομιξιες,εδω σβηναν κατι γαματα νηματα με χοντρες

Don Corleone!

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
0
Μαλακια τυπε, θα μπορούσε το παιδί της να ήταν δικό σου
Την έσκιζα από πίσω και όταν μου είπε ότι σκέφτεται γάμο, διέκοψα επαφή, την έβλεπα σε τραπέζια, μετά, και μου πετούσε σποντες για τις φάσεις που κάναμε

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.241
Πόντοι
2.646
Την έσκιζα από πίσω και όταν μου είπε ότι σκέφτεται γάμο, διέκοψα επαφή, την έβλεπα σε τραπέζια, μετά, και μου πετούσε σποντες για τις φάσεις που κάναμε
Τυπε, στα παπαρια σου. Τον άλλο θα παντρεύοταν, εσύ θα γαμουσες μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom