Νέα

Οικογενειακές Ιστορίες (στην ξαδέρφη και στην θεία, πάει ευθεία...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aidiogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
OP
OP
aidiogliftis

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.414
Πόντοι
446
whoop-whooping.gif
Έλα, βγήκες να ικανοποιησεις το κοινό σου που σε κάλεσε να αμολησεις τα φίδια σου ως τιμητής και κριτής απάντων των νημάτων. Εγώ αρχηγέ μου το φιδάκι μου το χωσα στην φωλιτσα της ξαδερφης. Πιστεύεις, δεν πιστεύεις το ίδιο μου κάνει ξέρεις... Γαμικουλας δεν το παίζω, ούτε εύσημα αναζητώ. Η μόνη μου ικανοποίηση, είναι η συνεισφορά στο φόρουμ με ένα νήμα ιδιαίτερο θεωρώ. Μάζεψε το λοιπόν τα φίδια σου, δεν είναι ερπετά παντός καιρού...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Έλα, βγήκες να ικανοποιησεις το κοινό σου που σε κάλεσε να αμολησεις τα φίδια σου ως τιμητής και κριτής απάντων των νημάτων. Εγώ αρχηγέ μου το φιδάκι μου το χωσα στην φωλιτσα της ξαδερφης. Πιστεύεις, δεν πιστεύεις το ίδιο μου κάνει ξέρεις... Γαμικουλας δεν το παίζω, ούτε εύσημα αναζητώ. Η μόνη μου ικανοποίηση, είναι η συνεισφορά στο φόρουμ με ένα νήμα ιδιαίτερο θεωρώ. Μάζεψε το λοιπόν τα φίδια σου, δεν είναι ερπετά παντός καιρού...
αυτην ειναι η ξεδερφη σου τυπε :think: :confused: :confused: :confused:
nice_girlfriend_o_1129471.jpg

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.592
Πόντοι
746
Στην ξαδέρφη και στην θειά, μπαίνει πιο βαθιά.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα παιδιά, να πω κι εγώ την ιστορία μου. Από μικρός μεγάλωσα μαζί με την δεύτερη μου ξαδέρφη.. Οι γονείς μας ήταν αρκετά κοντά οπότε ήμασταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Όσο είμασταν μικροί δεν είχα την παραμικρή ερωτική επιθυμία απέναντι της. Αντιθέτως συζητούσαμε για όλα πάνω στο σεξουαλικό χωρίς ταμπου. Όταν χρειάστηκε να φύγω εκτός Αθηνών για σπουδές χάσαμε επαφές. Εδώ να σας περιγράψω την κοπέλα... Ήταν μετρίου αναστήματος με παραπάνω κιλά από το κανονικό, ωραίο βυζί 3αρι και κώλο με πιασίματα αρκετα, αλλά είχε κάνει πολλά πάνω στο σεξ γιατί δεν είχε κανένα ταμπου. Γυρνώντας από τις σπουδές μου βρισκόμαστε πάλι να τα πούμε για ένα ποτο... την βλέπω είχε αδυνατίσει αλλά το στήθος της και ο κώλος της ήταν για φάγωμα!! Μετά από 2-3 ποτά είπαμε να συνεχίσουμε σπίτι της που έχει πλέον μετακομίσει μόνη της... Εκεί με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη καθώς μόλις μπαίνουμε στο σπίτι και αφού βάζουμε το ποτό μας ξεκινάμε ένα παθιασμένο φιλί!!! Με τα πολλά γδυνόμαστε και πηδηχτήκαμε μέχρι το πρωι. Είμασταν λίγο μεθυσμένοι και συνέβει... Από τότε δεν το έχουμε ξανά συζητήσει...
choke-yes.gif

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.401
Πόντοι
3.656
Δλδ δεν προσεχές τις κινήσεις σου και χώρισες γτ έπαιζες εντατικά+φανατικά βόλεϊ δωματίου με τη ξαδέλφη,αυτό μας λες εν ολίγοις.
Λοιπόν το 2015, Χριστούγεννα,με καλεί ένας θειος μου σε μια καφετέρια σχετικά κοντά που μένει και με ψήνει να πάρουμε τρίο τη θεία μου.Ο λόγος είναι ότι ο μάγκας (σαν και σένα συναγωνιστή)δε πρόσεχε τις κινήσεις του με αποτέλεσμα να τον πιάσει η θεία μου να τον σφηνώνει σε μία ανηψια του.Για να μην χωρίσουν της πρότεινε να τη μοιράζεται στο σεξ με ένα δικό τους άνθρωπο και τα Χριστούγεννα μου το προτείνει (μη ρωτήσετε λεπτομέρειες δε θυμάμαι και δεν έχει σημασία άλλωστε).
Από το 2015 έως το 19 τον σφηνωνα συχνά στη θεία και μου έπαιρνε πίπα τακτικά για να μην έχω αντοχές για δεύτερο γύρο και την ξεθεωσω γτ δεν ήταν για πολλά πολλά(έμπαινα το 1/2 μέσα της λόγω πάχους γτ δε με άντεχε).Το 19 σταμάτησα να πηδαω τη θεία γιατί πηγε στο γιατρό και έμαθε ότι είχε αυτοάνοσο, τη χτύπησε στο έντερο και το έριξε στα τσίπουρα.Καλες πίπες και τα καταπινε αλλά δε με αφηνε η ρουφιάνα να μπω όλος και το έχω φαντασίωση να ξεφτιλισω μια βυζαρου θεία και να το απολαύσω.
Τυπε ποσες μλκιες εχεις ρίξει μετα το ποστ αυτό? Στις εικοσι σε υπολογιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom