Νέα

Οι Βρετανοί κλείνουν τα σύνορα στην Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εχω αρχησει και ερωτευομαι της ρωσιδες  :birdman:
τους αγαπουληδες σαν κι εσενα τους μαδανε τα ρουσσιδια  :birdman: ελα παραδεξου το, τα βραδυα ονειρευεσαι οτι ερχεται ο νωντας και σου τον ακουμπαει  :zfuck:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τους αγαπουληδες σαν κι εσενα τους μαδανε τα ρουσσιδια  :birdman: ελα παραδεξου το, τα βραδυα ονειρευεσαι οτι ερχεται ο νωντας και σου τον ακουμπαει  :zfuck:
Αυτός το ονειρεύεται,εσένα παίζει να σου τον ακουμπάει;;; :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν μπορουν να αντισταθουν στα μελια και της σοκολατες μου  :rolleyes:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
και δω σκατα ειναι μαγκες...και αυτοι κριση εχουν εδω γιαυτο δε θελουν να εισρευσουν μεταναστες...
αφηστε που αρχιζει να ψιλουπαρχει ρατσισμος με μας...μια τυπισσα προχθες που πηγα να παρω τσιγαρα με ρωταγε και καλα που ειναι η ελλαδα και οτι εχει ζησει ιταλια για καποιο διαστημα και δεν ξερει χωρα με αυτο το ονομα  :jerking: :jerking:...
επισης στα ταξι που μπαινεις και τα εχουνε κατα 95% πακιστανοασιατες, οταν σε ρωτουν απο που εισαι και λες ελλαδα αρχιζουν να σε ρωτουν για κρισεις κτλ...
με λιγα λογια?? ΓΑΜΑΤΑ με κεφαλαια γραμματα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και δω σκατα ειναι μαγκες...και αυτοι κριση εχουν εδω γιαυτο δε θελουν να εισρευσουν μεταναστες...
αφηστε που αρχιζει να ψιλουπαρχει ρατσισμος με μας...μια τυπισσα προχθες που πηγα να παρω τσιγαρα με ρωταγε και καλα που ειναι η ελλαδα και οτι εχει ζησει ιταλια για καποιο διαστημα και δεν ξερει χωρα με αυτο το ονομα  :jerking: :jerking:...
επισης στα ταξι που μπαινεις και τα εχουνε κατα 95% πακιστανοασιατες, οταν σε ρωτουν απο που εισαι και λες ελλαδα αρχιζουν να σε ρωτουν για κρισεις κτλ...
με λιγα λογια?? ΓΑΜΑΤΑ με κεφαλαια γραμματα.....

Μην απαντας. Κανε το κοροιδο
και θα σταματησουν. Οσο για την αλλη
που δεν ηξερε που βρισκεται η Ελλαδα πες της
πως αν χρειαστει θα την μαθει. Ακομη δεν χρειαζεται...

οπως παλια πες της... που σας ειχαμε κανει αλογα.

Παμε πολεμο . Εγω πλεον φυλάω μπορειτε να ειστε ησυχοι.

Εγω με κατι αλλα φοβερα φιλαρακια  :sunglasses:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Μην απαντας. Κανε το κοροιδο
και θα σταματησουν. Οσο για την αλλη
που δεν ηξερε που βρισκεται η Ελλαδα πες της
πως αν χρειαστει θα την μαθει. Ακομη δεν χρειαζεται...

οπως παλια πες της... που σας ειχαμε κανει αλογα.

Παμε πολεμο . Εγω πλεον φυλάω μπορειτε να ειστε ησυχοι.

Εγω με κατι αλλα φοβερα φιλαρακια  :sunglasses:
φιλε μου και γω το εχω σκεφτει να λεω τιποτα ιταλος τιποτα μαλακιες για να μην μου πρηζουν τα αρχιδια με τις μαλακιες τους...
η πλακα ειναι που σκανε και ψιλογελακι οταν σου λενε οτι ειναι δυσκολα ελλαδα τωρα...
ετσι τα καταφεραμε οι νεοελληνες να γελαει ο καθε πικραμενος για την ομορφοτερη χωρα στον κοσμο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε μου και γω το εχω σκεφτει να λεω τιποτα ιταλος τιποτα μαλακιες για να μην μου πρηζουν τα αρχιδια με τις μαλακιες τους...
η πλακα ειναι που σκανε και ψιλογελακι οταν σου λενε οτι ειναι δυσκολα ελλαδα τωρα...
ετσι τα καταφεραμε οι νεοελληνες να γελαει ο καθε πικραμενος για την ομορφοτερη χωρα στον κοσμο...

Ελληνας να λες κανονικα.
Και αστους να λενε. Κοιταζε τους απεριφραστα.
Έχε υπομονη. Και θα γυρισει ο τροχος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
-ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ....βυθου....και αγγλιδες στις αποκρημνες παραλιες τους για "υποδοχη" στις αυτοσχεδιες βαρκες,γεματες απελπισμενους ελληνες....ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... :rockon:

Συνημμένα

• PATSAVOURA AGGLIDA.jpg
    PATSAVOURA AGGLIDA.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 15

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.511
Πόντοι
2.606
.

Συνημμένα

• BOOM.jpg
    BOOM.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
φτου γαμω και ειχα σχεδια στο μελλον να παω να εγκατασταθω εκει περα  :tickedoff:

εχω κανει αιτησεις  σε στοιχηματικα γραφεια , και με εχουν παρει τηλ και μου λενε τι και πως  :birdman:

αλλα οπως βλεπω...  Πουλο..

δεν πειραζει θα παμε μαζι αυστραλια  :birdman: μελβουρνη  :birdman: το νου σου  :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εμενα γτ μου φαινονται μουφα κ πλυση εγκεφαλου ολα αυτα περι ρατσισμου δυτικοευρωπαιων.Λεω εγω τωρα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

Επισκέπτης
''Ελληνική κρίση: Η Ε.Ε ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα'' είναι ο τίτλος της Der Standard, της μεγαλύτερης εφημερίδας στην Αυστρία.

Το σενάριο περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή τρομοκρατεί την Ευρώπη και τροφοδοτεί, κυρίως τα γερμανόφωνα μέσα, με πρωτοσέλιδα όπως της Der Standard ''Ελληνική κρίση: Η Ε.Ε ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα''.

Η μεγαλύτερη αυστριακή εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, δημοσιεύει σχέδιο της Ευρωπαικής Ένωσης για κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα και απαγόρευση της ελεύθερης κυκλοφορίας των Ελλήνων πολιτών στην Ευρώπη.

Το ακραίο αυτό σενάριο θα πάρει σάρκα και οστά, πάντα σύμφωνα με την Der Standard, εαν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και επιστρέψει στη δραχμή.Γιατί μία τέτοια εξέλιξη θεωρείται πως θα πυροδοτήσει κύμα μετανάστευσης Ελλήνων προς την Ευρώπη.

Αυτα δεν γινονται σε μας,ετσι ελληναρες με τον μεγαλεκο τατου? :2funny:

Γιατι ειμαστε Ευρωπαιοι τωρα! :2funny:

Αλλωστε οπως ειπε και ο ραφουλης παλια...
Δεν συνορεύουμε και με την χώρα του Ομπάμια όπου εκεί έχει και φάσεις
του στύλ will 'work' for food...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom