stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εχω αρχησει και ερωτευομαι της ρωσιδεςτον ποθεις το νωντα
εχω αρχησει και ερωτευομαι της ρωσιδεςτον ποθεις το νωντα
τους αγαπουληδες σαν κι εσενα τους μαδανε τα ρουσσιδια ελα παραδεξου το, τα βραδυα ονειρευεσαι οτι ερχεται ο νωντας και σου τον ακουμπαειεχω αρχησει και ερωτευομαι της ρωσιδες
Αυτός το ονειρεύεται,εσένα παίζει να σου τον ακουμπάει;;;τους αγαπουληδες σαν κι εσενα τους μαδανε τα ρουσσιδια ελα παραδεξου το, τα βραδυα ονειρευεσαι οτι ερχεται ο νωντας και σου τον ακουμπαει
δεν μπορουν να αντισταθουν στα μελια και της σοκολατες μουτους αγαπουληδες σαν κι εσενα τους μαδανε τα ρουσσιδια ελα παραδεξου το, τα βραδυα ονειρευεσαι οτι ερχεται ο νωντας και σου τον ακουμπαει
και δω σκατα ειναι μαγκες...και αυτοι κριση εχουν εδω γιαυτο δε θελουν να εισρευσουν μεταναστες...
αφηστε που αρχιζει να ψιλουπαρχει ρατσισμος με μας...μια τυπισσα προχθες που πηγα να παρω τσιγαρα με ρωταγε και καλα που ειναι η ελλαδα και οτι εχει ζησει ιταλια για καποιο διαστημα και δεν ξερει χωρα με αυτο το ονομα ...
επισης στα ταξι που μπαινεις και τα εχουνε κατα 95% πακιστανοασιατες, οταν σε ρωτουν απο που εισαι και λες ελλαδα αρχιζουν να σε ρωτουν για κρισεις κτλ...
με λιγα λογια?? ΓΑΜΑΤΑ με κεφαλαια γραμματα.....
φιλε μου και γω το εχω σκεφτει να λεω τιποτα ιταλος τιποτα μαλακιες για να μην μου πρηζουν τα αρχιδια με τις μαλακιες τους...Μην απαντας. Κανε το κοροιδο
και θα σταματησουν. Οσο για την αλλη
που δεν ηξερε που βρισκεται η Ελλαδα πες της
πως αν χρειαστει θα την μαθει. Ακομη δεν χρειαζεται...
οπως παλια πες της... που σας ειχαμε κανει αλογα.
Παμε πολεμο . Εγω πλεον φυλάω μπορειτε να ειστε ησυχοι.
Εγω με κατι αλλα φοβερα φιλαρακια
φιλε μου και γω το εχω σκεφτει να λεω τιποτα ιταλος τιποτα μαλακιες για να μην μου πρηζουν τα αρχιδια με τις μαλακιες τους...
η πλακα ειναι που σκανε και ψιλογελακι οταν σου λενε οτι ειναι δυσκολα ελλαδα τωρα...
ετσι τα καταφεραμε οι νεοελληνες να γελαει ο καθε πικραμενος για την ομορφοτερη χωρα στον κοσμο...
Πως κοιτάς απερίφραστα;Και αστους να λενε. Κοιταζε τους απεριφραστα.
εχεις σπουδασει τουριστικα αλλα δεν ξερεις οτι η σμυρνη και το μποντρουμ ειναι διαφορετικες πολεις?
φτου γαμω και ειχα σχεδια στο μελλον να παω να εγκατασταθω εκει περα
εχω κανει αιτησεις σε στοιχηματικα γραφεια , και με εχουν παρει τηλ και μου λενε τι και πως
αλλα οπως βλεπω... Πουλο..
ορθώς!ανεκφραστα
λαθος εγινε.
Nαι, μαθε μας και γεωγραφια τωρα. η ειδικοτητα σου
εμενα γτ μου φαινονται μουφα κ πλυση εγκεφαλου ολα αυτα περι ρατσισμου δυτικοευρωπαιων.Λεω εγω τωρα
Δεν συνορεύουμε και με την χώρα του Ομπάμια όπου εκεί έχει και φάσεις
του στύλ will 'work' for food...