Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σωστος ο παικτης. η στραβη ειναι προτερημα η κοντη προβλημα...κοντης λεει οχι στραβιας
δικιο εχετε...σωστος ο παικτης. η στραβη ειναι προτερημα η κοντη προβλημα...
Τι τάξη επέβαλες και ποιος το αιτήθηκε;επεβαλα την ταξη οπως ζητηθηκε.....οκ απο τον αιτουμενο?
για να δουμε,θα μας πει;Τι τάξη επέβαλες και ποιος το αιτήθηκε;
οποιος το ζητησε να το πει εαν θελει. εγω δε δινω κοσμογια να δουμε,θα μας πει;
ενταξει επιλοχια,πηγαινε τωρα στη θεση σου,μαρςοποιος το ζητησε να το πει εαν θελει. εγω δε δινω κοσμο
Παρακαλώ να αλλάξει ο τιτλος σε " [size=20pt]Τα[/size] τρανσ μελη ................." που ειναι και το γραμματικά σωστο (η λεξη μελη ειναι υποκειμενο και η λεξη τρανς επιθετικός προσδιορισμος"
Εγώ ακούω να λένε πάντως το "ο ποτάνας γιος" και όχι "η πουτάνας γιος".
Δεν ξέρω, δεν ειχα προβληματιστεί με το θέμα...
το πουτανας τρανς ειναι το σωστοΕγώ ακούω να λένε πάντως το "ο ποτάνας γιος" και όχι "η πουτάνας γιος".
ρωτηξε,κατι μου λεει πως θαναι SOSΔεν θυμάμαι και πολλά από το σχολαρχείο , αλλά αν ήθελα αντί για τις τρανς να αναφέρω τις γυναίκες πουτάνες, θα έγραφα «τα πουτάνες μέλη…..» ? . Το τρανς είναι ξενόγλωσσο και δεν κολλάει στην ελληνική γραμματική. Με το όρο οι τρανς – μέλη εννοείται οι τρανς που είναι μέλη. Θα ρωτήξω και το Μπάμπη τον Νιώτη. Δεκτή σε κάθε περίπτωση η παρακάτω καλοπροαίρετη παρατήρηση.
ναι Βασιλη μουΤζούλη μου και συ νυκτερινό γυμνάσιο πας ?
Εγώ ακούω να λένε πάντως το "ο ποτάνας γιος" και όχι "η πουτάνας γιος".