gkavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πιπης__ πρόσεχε τι λές ...Γαμησε μας με την κακια και τις φιλοσοφικες καλημεριστικες μαλακιες που γραφετε για να μοστραρετε τηλεφωνα και διευθυνσεις
Πιπης__ πρόσεχε τι λές ...Γαμησε μας με την κακια και τις φιλοσοφικες καλημεριστικες μαλακιες που γραφετε για να μοστραρετε τηλεφωνα και διευθυνσεις
σευχαρηστω γλυκια μου ,καλησπεραστο καλο,καλα να περασετε ;)
Πιπης__ πρόσεχε τι λές ...
για σου ρε πιπι κ γω μαζι σουΕσενα που σου αρεσει να γαμας κολους με παπαρια να κρεμοντε μπορει να σου αρεσει
Εγω που αηδιαζω να βλεπω τις τραβελοφατσες τους σοβατισμενες και καλυπτομενες με περουκες τις θελω καρφωμενες σε αλλη ενοτητα και δεν τις βλεπω καθολου μια χαρα...ουτε για κοριτσακια μου κανουν !!!
σευχαρηστω γλυκια μου ,καλησπερα
ρε πιπι δεν θες δεν θες όλο στα βλοκ τον τραβεστί σε βλέπω να σχολιαζής δεν σε γαμανε και εχεις τρελαθεισωστος... μεταφορικα το εγραψα.. αν και το ποιο πιθανο ειναι να τους σακατεψω τα μουτρα παρα να τους δω με παπαρι ορθιο
σωστοςΠαρακαλώ να αλλάξει ο τιτλος σε " [size=20pt]Τα[/size] τρανσ μελη ................." που ειναι και το γραμματικά σωστο (η λεξη μελη ειναι υποκειμενο και η λεξη τρανς επιθετικός προσδιορισμος"
θελω να πηδηξω τρανς πρωτη φορα θα με βοηθησετε?ε τωρα μαλακιες στο τετραγωνο
πληροφοριες και πληροφοριες και τα αρχιδια μας κουνουντε να πουμε
οποιος θελει πληροφοριες ας διαβασει και ας στειλει πμ σε καποιον
ΠΑΡΟΥΣΑ.............. ΧΕΧΕΧΕΧΕθελω να πηδηξω τρανς πρωτη φορα θα με βοηθησετε?
εσυ δεν πιανεσαι σε εχω πηδημενη απο μικρη....ΠΑΡΟΥΣΑ.............. ΧΕΧΕΧΕΧΕ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εσυ δεν πιανεσαι σε εχω πηδημενη απο μικρη....
Να τα λέμε αυτά!α ρε παγενετε πιο περα. τα τραβελερ θρεντ ειναι για τραβελλους καυ τραβελλογαμιαδες. τι ζορι τραβατε μια παρτη δεν καταλαβα. αμα δεν κανετε κεφι να μην τα διαβαζετε. και αν τα διαβαζετε καλα κανετε.
τι σκατα οποιουνου το γαμοκεφαλο δεν εχει δουλεια να κανει να κατεβαζει μαλακιεσ. τα τραβελλερς ειναι για συγκεκριμενη κατηγορια. τσις και νανι οι υπολοιποι.
της στραβιας ψωλης της φταιν οι τριχες,δεν το ξερες;Να τα λέμε αυτά!
Αντι για τα "πιναρισματα" και τα καρφιτσώματα περισσότερο νόημα έχει να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα ως "άνευ περιεχομένου".
Πως τα καταφέρνουμε μεσα σε μια μειοψηφία (τρανς και συνοδοιπόροι) να αρχίζουμε να δημιουργούμε υποσύνολα!
Όσο για το υπογραμμισμένο: κλασσικό κράξιμο σε πρηξαρχίδιδες σε πιάτσα!
Λες γι'αυτό να έχει γίνει μόδα το ξύρισμα παντού;της στραβιας ψωλης της φταιν οι τριχες,δεν το ξερες;
Λες γι'αυτό να έχει γίνει μόδα το ξύρισμα παντού;
τα ειπες ολα!ηταν μια ατυχης εμπνευση της στιγμης..ας το ξεχασουμεκαλα ειναι τοτε ....νταξει ο χαβαλες πρεπει να υπαρχει αν χαθει κ αυτο δεν καναμε τηποτα οποτε μια χαρα ειναι τα κοριτσια μας..ετσι κ αλλιος οτι μπορει ο καθενας τρωει
κοντης λεει οχι στραβιαςτης στραβιας ψωλης της φταιν οι τριχες,δεν το ξερες;