Νέα

Οι τρανς μέλη του φόρουμ έχουν καπελώσει το board

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsimiski51a
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μια φράση του στυλ … γεια σας τι κάνετε αγορίνες μου , μετά 1-2 απαντήσεις από αγαπούληδες, ύστερα πάρτε μια φωτογραφία μου, ακολουθούν σχόλια, τραγούδια και πάλι από την αρχή. Τα πρώτα 5-6 θέματα είναι πάντα οι  «δικές μας» . Προτείνω στους αρμόδιους moderators να επικολληθούν (sticky λέγεται ?) ως σημαντικές, ώστε να μη χάνεται η ροή της επικαιρότητας από τα νέα φυντάνια και ταυτόχρονα να είναι αυτές πάντα ψηλά με bold γράμματα.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
προτεινω να τις διαγραψουν ολες... αμα θελουν καλημερες και τραγουδια στο ΦΒ... (ναι ειμαι κακος)

OP
OP
tsimiski51a

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
θα σε εκδικηθούν όταν τις επισκεφτείς  :fuck1:  :cheesy:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
θα παει incognito

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μια φράση του στυλ … γεια σας τι κάνετε αγορίνες μου , μετά 1-2 απαντήσεις από αγαπούληδες, ύστερα πάρτε μια φωτογραφία μου, ακολουθούν σχόλια, τραγούδια και πάλι από την αρχή. Τα πρώτα 5-6 θέματα είναι πάντα οι  «δικές μας» . Προτείνω στους αρμόδιους moderators να επικολληθούν (sticky λέγεται ?) ως σημαντικές, ώστε να μη χάνεται η ροή της επικαιρότητας από τα νέα φυντάνια και ταυτόχρονα να είναι αυτές πάντα ψηλά με bold γράμματα.
πέστα ρε τύπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
tsimiski51a

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Προσοχή ! Δεν στρέφομαι εναντίον τους. Πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτόν καταξιώνονται με δύο τρόπους α) ηθικά ως ευρισκόμενες "υπεράνω των απλών θεμάτων" β) ουσιαστικά διότι πάντα θα βρίσκονται στην μόστρα. Ο σκοπός είναι και αυτές να κάνουν τη δουλειά τους διότι ζουν από αυτό και εμείς να αποκτήσουμε άμεση πρόσβαση στα νέα μηνύματα

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
Προσοχή ! Δεν στρέφομαι εναντίον τους. Πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτόν καταξιώνονται με δύο τρόπους α) ηθικά ως ευρισκόμενες "υπεράνω των απλών θεμάτων" β) ουσιαστικά διότι πάντα θα βρίσκονται στην μόστρα. Ο σκοπός είναι και αυτές να κάνουν τη δουλειά τους διότι ζουν από αυτό και εμείς να αποκτήσουμε άμεση πρόσβαση στα νέα μηνύματα
Απλα τα γραφεις πιο κομψα εν αντιθεσει με τον εισαγγελεα που ειναι πιο αυστηρος κ ατεγκτος...εσυ εισαι πιο πονηρος

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
εγω είμαι ο εισαγγελέας;; στην κρεμάλα κύριε πρόεδρε.. στη κρεμάλα λέγω !!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
to προβλημα βασικα ειναι οτι τα τραβελοπουστοθρεντ εχουν καπελωσει ολο το φορουμ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
να υποθεσω οτι εισαι τοσο πολυασχολος και δεν προλαβαινεις να διαβασεις τα νεα μυνηματα;κανενας δεν σε υποχρεωνει να διαβαζεις ολα τα μυνηματα......εγω διαβαζω μονο αυτα που με ενδιαφερουν.....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τα πουστακια εχουνε αναγραψει τα τηλεφωνα τους, μεχρι και skype διευθυνσεις εχουνε βαλει μοστρα στα θρεντς τους
Τα διατηρουν στην επιφανεια για να κανουν την διαφημιση τους και να δεχτουν οσα περισσοτερα τηλεφωνα μπορουν
Τι να κανουν και αυτα... βγαζουν λεφτα για να ζησουν με τις βιζιτες, αφου να δουλεψουν δεν μπορουν

Ετσι και αλλιως ολοι γαμιαδες ειναι στο μπουρδελα.κομ. Αν δεν κανουν ντου τα πουστακια να ψαρεψουν, ποιος θα κανει ?

OP
OP
tsimiski51a

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καμιά σχέση. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να σου μεταδώσω αυτό που ήθελα να πω.

να υποθεσω οτι εισαι τοσο πολυασχολος και δεν προλαβαινεις να διαβασεις τα νεα μυνηματα;κανενας δεν σε υποχρεωνει να διαβαζεις ολα τα μυνηματα......εγω διαβαζω μονο αυτα που με ενδιαφερουν.....

OP
OP
tsimiski51a

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
επομένως, έμμεσα συμφωνείς ότι υπάρχει "καπέλωμα". Συμφωνείς με την πρόταση ?

Απλα τα γραφεις πιο κομψα εν αντιθεσει με τον εισαγγελεα που ειναι πιο αυστηρος κ ατεγκτος...εσυ εισαι πιο πονηρος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
επομένως, έμμεσα συμφωνείς ότι υπάρχει "καπέλωμα". Συμφωνείς με την πρόταση ?
ειναι κανονας το τελευταιο χρονικα μνμ να ειναι πανω στη λιστα...εγω γραφω καθημερινα 'καλημερες',ανεβαζω τραγουδια κτλ,κτλ.Το προβλημα σου ειναι αυτο; η σειρα στη λιστα;κ συγνωμη για τους χαρακτηρισμους προηγουμενως δεν ειναι προσωπικο το θεμα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom