Επισκέπτης
Δείκτης υψηλής καιφαλαιοποίησης Μεταξουργείου και δείκτης μπουρδέλων υψηλής τεχνολογίας Κασσάνδρας
Τα στούντιο χρόνια ολόκληρα, ακατέβατα πενηντάρικο το απλο πρόγραμμα. Καθαρή κλοπή για υπηρεσίες μπουρδελου σε έναν λίγο πιο καθαρό χώρο.
Μη πατε μακρια. Και στα σουπερμαρκετ οι τιμες ειναι σταθερες, σε προ κρισης φαση. Το ιδιο και οι λαικες.
Οποτε δεν ειναι μονο στα μπουρδελα το θεμα. Οι μισθοι πεφτουν, οι τιμες ανεβαινουν. Ακομα και αν πεφτει η ζητηση.
Παραδοξο.
Οι τιμές που πιστεύω θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια θα είναι:
- Μετάξι ............. 5 ευρώ να πηδάει η φτωχολογιά και τα Πάκια.
- Φυλής .............. 10 ευρώ φουλ πρόγραμμα
- Στουντιο .......... 25 ευρώ απλό πρόγραμμα
- Κωλ γκερλς......... 80 ευρώ δίωρο φουλ προγραμμα χωρίς ξενοδοχείο
- Σιτυτουρς .......... 150 ευρώ η ωρα 2 εκτονώσεις
... Βλέπω ότι κάποιοι άντιστέκονται στήν συμβατική άνάγκη καί μιλούν όρθολογιστικά.........Συμφωνώ.
Φίλε μου, το φαγητό και το sex είναι ανάγκες και όχι επιθυμίες, αυτός είναι και ο λόγος που οι τίμες δεν μειώνονται σε αυτούς τους τομείς. Νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά...
Για να διαμορφωθούν έτσι οι τιμές, πρέπει να πέσει μεγάλη "πείνα" φίλε Ποδολάγνε..
Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο..
Μπουρδέλο με 5 euro για μένα δεν υφίσταται.
Δείκτης υψηλής καιφαλαιοποίησης Μεταξουργείου και δείκτης μπουρδέλων υψηλής τεχνολογίας Κασσάνδρας
Το μόνο που με χαλάει από τότε που μετακόμισα εκτός Αθήνας είναι ότι για να ασκώ το χόμπι μου ακουμπάω πλέον 30άρια...ασε που εδω δεν υπαρχουν μεσα μαζικης μεταφορας...εγω π.χ. ή ο gl αναγκαζομαστε να ειμαστε αγκαλια με το τιμονι για να παμε να πηδηξουμε σαν ανθρωποι....λιωσαμε λαστιχα,φαγαμε βενζινες που λεει κ ο gl κ προκοπη δεν ειδαμε...ενω Αθενς κιριλε,μπαινεις ΗΣΑΠ/Μετρο κ πας οπου θες...να πορνομεταναστευω σκεφτομαι συχνα...
Αρα, δεν ξερεις τι σου γινεται!
Αφου δεν γνωριζεις, μην το φιλοσοφεις! Ξεχνα το.